min bästa.

2010-04-28 @ 08:26:54
Allmänt Kommentarer (1)

himla trött är jag, vet inte riktigt vart jag ska få orken ifrån men det kommer.



så här fint hade vi det igår.

Nu ska jag åka till salongen, öva öva öva. sen hoppas vi på att solen kommer fram.

PUSS.


har nog det himla bra

2010-04-27 @ 22:21:02
Allmänt Kommentarer (0)
har väl gjort allt annat än att plugga idag. Mamma och jag åkte in och hälsade på mormor, klippte henne lite så nu är hon snyggast på hela hemmet. Fina mormor. Sen tog vi en snabbis på stan, behöver skor. Fin lunch på stan och glass med ida på lilla hem. Och efter det skulle jag då ha åkt hem och pluggat, jag åkte hem men fick lite ensamhets ångest så tog med mig ida till linköping, shoppade lite och sen hängde vi på uteserveringen.

Har hunnit med 20 min solning, pumpat och hämtat cykeln. handlat på fina östenssons i vadstena också. mår ganska bra idag ändå. ångesten kommer väl snart.

imorgon ska jag hänga på salongen, träna träna. sen ska ida och jag hänga på terassen. känner att jag skjuter upp saker men lever livet lite just nu. fint.

ska besöka sängen lite nu, skönt.


det är rörigt.

2010-04-26 @ 22:22:01
Allmänt Kommentarer (0)
har pluggat lite nu, kommit en bit på skisserna.



det är väl ungefär sådär det ser ut runt omkring mig. Man ska båda va konstnär och duktig på att klippa för att bli frisör. Vet inte om jag har lyckats få båda talangerna..



inte i form för sånna där bilder. Måste nog öva lite.

ska skissa vidare nu, behöver dock en pennvässare och lite frukost tills imorgon!



kan man bli snygg? eller ens snyggare?

2010-04-26 @ 20:14:35
Allmänt Kommentarer (0)
ingen effektiv dag, har nog mest suttit och haft ångest med mina andra vänner i klassen, det börjar närma sig. Men det ska nog gå bra, ska skissa om mina skisser nu och sen har jag väl hundra andra saker att stå i men det löser sig.. går ju bra att skjuta upp saker för det har jag ju gjort förut så.

Hängde lite med fina vänner i solen, lunch från mc donalds satt fint. Efter skolan åkte vi till montlé inhandlade lite saker till gesällen sen direkt till salongen övat på syrran, tror det kommer bli bra. Sen iväg till syster, skrivit ut papper och nu ska det målas och skissas.

ååh måste träffa fina mormor också, längesen. Och hon är säkert långhårig. Vill shoppa lite också, dock är jag jävligt pank och sen har jag inte riktigt tid. Syster ha beställt en iphone jag vill ju med ha.

ser ut som att jag ska bli snygg den 8 maj, känns skönt!




låt dig aldrig luras.

2010-04-26 @ 00:06:03
Allmänt Kommentarer (0)

matchen gick väl sådär, dom fick två längen vi fick tio om inte fler och dom sätter sina. 2 - 1 jävla kuk. Men men, hängt med ida i min säng mys och kollat på någon halv bra film.

dags för sängen, sen imorgon ta tag i livet lite känner jag. Borde plugga, ska till skolan sen till salongen. jupp jupp kul. Måste hämta cykeln i stan, hoppas den är kvar annars vet jag någon som dödar mig..




har iaf världens finaste vän.


Hemma men på annan ort

2010-04-25 @ 15:05:18
Allmänt Kommentarer (1)
åkte upp till mamma och pappa i stugen eller aa till dom eftersom dom bor där nu, skulle städa bilen, blev väl mer att mamma städade och jag städade lite mindre. haha Den ska bli vårfin, så mamma ville att vi skulle städa mer nästa helg. haha nuuutsen har inte varit ren på länge.

men nu är jag hemma, har lagat till mig lite mat.



det ser ju riktigt lyxigt ut, det hade nog till och med en kock sagt! men njaa. det stora sanningen är ju att...



haha, gillar mig själv alltså. Måste nog skaffa mig någon, det håller ju inte längre.

Sen måste jag sy, hur ska detta gå? gick ju iofs ganska bra förra gången. nehe, nu packa sen iväg på fotbollsmatch. Ska klä på mig lite mer kläder så jag slipper bli ännu mera sjuk.

PUSSSS!

vi är nog inte så smarta ändå..

2010-04-25 @ 10:42:34
Allmänt Kommentarer (0)

fint med cowboy tema på hugges i fredags, det tackar vi för. Förfest hos frasse, albin springer runt naken som aldrig förr. Haha gillar ida asså när vi ska åka hem. haha "alex, kom igen vi hånglar." haha

min lördag bestod att lite klippning, städning och promenad med syster. Ida kom och myste med mig på kvällen, sen hämtade vi emil, hyrde film och skulle kolla på den. gick det bra? njaa, tog oss två timmar att få igång den. Men sen efter tre vändor i källaren och ett jävla pill så får vi igång det, på tvn i sovrummet med datorn. Efter 10 min slocknar emil sen slocknar ida. Fint. haha Gillar dom ändå.

nu, vaknar upp i min bastu. Det är fan asvarmt. Ska käka frukost sen bege mig till stugan tror jag.



snygg bild känner jag, emil du var inte så duktig på det där.

nu frukost på balkongen.


låt mig få gå min väg, men snälla se till så jag väljer rätt..

2010-04-20 @ 10:08:15
Allmänt Kommentarer (1)

kanske ska ta tag i det här nu då, när jag äntligen kan strycka en sak från listan. Visningen är avklarad. Vårens höjdpunkt liksom. Massvis med bilder ligger uppe på facebook och mer kommer bara jag får av alla. Var nog bästa dagen på länge. Vad vi har kämpat och slitit och sen blir allt perfekt. LYCKAT!

I helgen var det galet, himla spårat. Studentkryssning ska väl inte va något annat heller? Men himla trött är jag, kanske var därför jag somnade med kläderna på i sängen i söndags och vaknade halv fyra på natten. haha. Jag förstår inte vad jag håller på med, men tror jag var på väg till toan, skulle borsta tänderna men gick förbi sängen och skulle bara kolla om den var skön. Då är det ju självklart att man somnar. Oftast brukar jag hålla på sådär när jag är full så att jaa lite trött var jag nog.

Piggare är jag inte idag heller och fullt upp har jag. Skolan nu, sen salongen och träna på bror sen fika med ida och sen match. Dagens roligaste, ska spela fotbollsmatch. Boren mot Vadstena, deras seriepreimiär och jag ska stå. haha. kommer ju dö. och imogon upp fem, va i lkpg sju och sen iväg på Skol - sm i handboll.




vi är nog fan bäst.

PUSS


låt oss leva tillsammans, låt oss göra det vi vill

2010-04-09 @ 12:01:48
Allmänt Kommentarer (0)
sitter och väntar på Sarah och Emmeli, ska komma hit på lite fika. Har även hunnit med att va i vadstena en sväng och klippt lite. Klippt mig i fingret med, mysigt känner jag.

Igår hade jag en fin dag, utan stress. Lunch pump med anna och anna - lena. Sen kom Anna julia isac, anna - lena och inger på fika kollade in hur jag bodde. När det hade åkte hem kom idag och vi åkte till linköping. Hittade jacka, tröja och lite så. Sen blev det hugos, ett par timmar. Lite käka och sådär. Fin dag med ida. Dock var jag helt slut när jag kom hem. Man blir det så fort man sätter sig. Känner att sömnen inte är det som prioriteras.

I onsdags var det lill-lördag fint.





några bilder från lill-lördagen. Finns ju otroligt många charmiga bilder men tror dom förblir charmiga på min datorn. haha

nu ska vi se om mina fika gäster kommer snart. Hugos ikväll, vip. FINT!

PUSS

lämna mig aldrig ensam, för det lovade du väl?

2010-04-06 @ 11:10:58
Allmänt Kommentarer (0)
spenderade en hel dag i västerlös hos natha igår som sagt, fick massa gjort till visningen. Det känns bra att ha lite koll på allt. Sen blev det snabbt upp till mamma för att äta mat, vidare hem och sen direkt till vadstena för att sätta dit löshår på Zandra. Hängde med 94/95. Himla fint kan jag säga. Kände då att jag också skulle vilja gå om gymnasiet igen. Hänga 20 stycken hemma hos någon. Leva livet lite. Men man är 18 år och jävligt vuxen känner jag. vill liksom inte just nu.


Idag, veckans höjdpunkt nästan. Ska luncha med carro, längesen man träffade henne så det ska bli fint. Sen ska jag till salongen, hård träning in för gesällen börjar nu. Imorgon är det exakt en månad. Det ger mig ångest. Men jag ska liksom bara klara det.

Och ikväll har jag tvättstuga, men mamma har heller ingen tvättmaskin så hon kommer. Fina mamma. Ska göra henne fin i håret imorgon sen hoppas jag på att vi åker till linköping, umgås och går på stan. Behöver det.




skulle nog mest av allt vilja va sådär liten igen.

Var faktiskt uppe vid halv åtta idag, skulle till Feel good och köra ett pass. Känner mig duktig. Och snart ska jag CYKLA till stan, känner att det är ren lycka.


älska.

2010 - året då allt händer

2010-04-05 @ 09:59:54
Allmänt Kommentarer (0)
sugen på kaffe, kaffet blev skit äckligt. Hur ska jag nu komma igång denna morgon?

Igår var det häng hos mig med ida på balkongen i fina vädret, fick grannbesök. Sen åkte jag till mitt andra hem på borensvägen, syster och jag skulle ut och gå. Gick en timma ungefär så det kändes gött. Blev även hockey tittande. Var ju tvungen att leka med mina små älsklingar med så vi hoppade studsmatta och spelade fotboll, man blir ju tio år igen. Gillart.

Sen fick jag killbesök, soffhäng och south park. Tydligen så är inte jag så inteligent för den humorn. Det var därför jag inte tyckte det var kul. Så det känns ju himla bra, noooot.

Nu ska jag snart iväg, hämta upp mina fina vänner i m.slätt och sedan vidare till natha i västerlösa. vi ska jobba med visningen, måste få det klart. För efter lovet smäller det. GAAAH! kommer bli grymt.

Biljetter finns att köpa hos mig eller någon annan. (Sara Pettersson, Matilda Kagerland, Nathalie Ström) Finns även biljetter på vila i gränden i Linköping. Visningen kommer vara den 15 april klockan 19.00 - ca 21.00. Vårens häftigaste visning.
Wild N´ Crazy!!!!


hade tänkt att lägga upp lite trevliga bilderm insåg då att jag inte hade några trevligt bilder. Så det blev inget med det. Nehe nu har jag bråttom så måste skynda.

Vi hörs senare. PUSS!

jag kan inte ha det såhär, leva med allt detta

2010-04-02 @ 14:01:51
Allmänt Kommentarer (0)
igår fick vi påsklov vid elva, men mina tjejer och jag stannade kvar och färgade in modeller och klippte till visningen den 15 april. Det börjar närma sig. Macke är ljusare och Albin brunhårig och kortklippt. Snyggt! Var hemma vid sex ungefär, sen blev det middag och bilkörning med lite folk. Sen hängde vi mest hemma hos philip med massa ljus och vattten. haha tack!

sitter just nu hos mamma och pappa, har inget internet hemma eftersom jag har lånat ut det till Bergmars mamma och pappa för dom har fest idag. Så får det till kvällen men då är jag på hugos, lagom berusad och har jävligt kul liksom. Känner att det behövs nu. Fira in lovet lite.

bilder från igår på skolan kommer så fort jag har fort dom från erika. Och när 5 maj är över, det känns långt borta men ändå nära så ska jag lägga ner tid på er, min fina blogg. Just nu känns det som att jag har 100 saker att göra.



haha ny bild, kanske inte. Men himla fina minnen.

nu ska jag göra något vettigt, PUSS!

ååh fina

2010-04-01 @ 08:37:17
Allmänt Kommentarer (0)
vilken sängdag det är idag. Himla träligt väder. ville ju bara ligga kvar i min underbara säng idag.

igår, hade vi skola klippte skägg. Fin min man blev. Sen åkte jag till ikea, unnande mig lite kläder. Fast köpte ju inte kläderna på ikea men det kanske ni förstod. Där köpte jag en hylla till mamma. Snäll jag är. Sen fikade mamma och jag, umgick lite. Var och provkörde bil och sen handlade på maxi.

Sen myste jag lite i badet. För jävla underbart, hade lite soffhäng och sen somnade jag i sängen. Vaknade 40 min innan klockan skulle ringa med att datorn står på golvet, tvn är avstängd. Undra egentligen vad jag gör i sömnen. hihih.


ska ha redovisning nu, sen ska vi färga modeller och prova frisyrer till visningen.

PUSS FINA DU!

RSS 2.0