Perfekt dag för att rulla..

2012-05-13 @ 13:55:55
Min vardag Kommentarer (0)

Sitter uppe hos mamma och pappa en sväng. Vilar mig lite efter dagens cykelpass på ca 7 mil. Härligt!

Gustav och jag stack ut vid halv nio och var hemma strax efter halv tolv. Perfekt väder! Nu är jag ganska död faktiskt. Har inte cyklat, knappt tränat på ca 3 veckor. Det märks.


Sås är väl inte min starka sida..

2012-05-10 @ 09:29:10
Min vardag Kommentarer (0)

Igår skulle jag slå till och göra hemmagjord hollandaisesås, det gick väl sådär. Tio ägg senare och tre försök senare hade jag fortfarande ingen sås. Det gick alltså inget vidare om jag säger så.

Har hunnit med en morgonpromenad med stavar, skaplig fart man kan komma upp i. Det är bäst att passa på innan regnet kommer. Frukost i lagen och snart ska jag ge mig iväg till jobbet.

Ha en bra dag.


Mitt i veckan dagen

2012-05-09 @ 15:25:46
Min vardag Kommentarer (0)

Slutat jobba för dagen, att jobba på sin lediga dag är helt okej när man har så underbara människor på jobbet.

Nu har man plockat in lite tvätt, ska fixa lite till och sen ta en sväng förbi maxi. Min cykeltid som skulle bli av idag hoppar jag nog över. Ge sig ut och sen va några mil bort och det blir ännu mera busväder känns inte lockande. Men lite löpning ska jag nog hinna med.

Dags att ge sig iväg till maxi innan man somnar i soffan.

Härlig utsikt ;)


Back om track.

2012-05-07 @ 20:45:41
Min vardag Kommentarer (0)

Nu har man landat hemma efter bröllop, jobb, tio dagar utanför Sveriges gränser. Ni kommer få bilder nån dag men kommer inte säga något mer än att jag har haft det underbart. Är full med härlig energi. Dock trött efter lite sömn fredag till lördag då vi flög hem.

Fått i mig lite mat, lax, sallad och lite sås. Efter några kilo plus efter semestern är det full fokus på lite nyttigheter och cykling nu.

Nu ska jag kika vidare på hockey men snart sängen.


RSS 2.0