GOTT NYTT ÅR!

2011-12-31 @ 18:59:16
Min vardag Kommentarer (0)


skååål. känner att jag har rutin på det här med att va snygg. HAHA

GOTT NYTT ÅR!

vi ska skåla in 2012

2011-12-31 @ 17:43:35
Min vardag Kommentarer (0)
nyduschad sitter jag här i min morgonrock.


Underbart

2011-12-31 @ 14:53:33
Min vardag Kommentarer (0)

Idag har jag andats frisk luft. Åkte först upp till mamma och pappa och åt frukost. Myste lite där innan jag åkte hem och gick en långpromenad ner till varamon och förbi maxi och sen hem. Nu är jag helt slut. Ska vila upp mig innan jag ska iväg ikväll. Lite mellis och dusch innan.

Hoppas ni får en toppen kväll.


I min säng

2011-12-31 @ 08:18:55
Min vardag Kommentarer (0)

Ligger i sängen och myser lite. Nyårsafton idag, härligt! Tror i alla fall det kommer bli en bra kväll.

Under dagen ska det hinnas med en promenad hade jag tänkt och lite städning/flyttpackning. Skönt att slippa backa allt i sista sekund som jag annars alltid gör. Hälften av grejerna i köket är ner packat, en bra början.

Min vän Gustav är i Sälen nu över nyår, härligt. Måste nog tjata lite på han så vi kan dra iväg dit nån helg med, gå i långkalsonger, raggsocker och myströja liksom bara ha det gött. jag behöver inte åka så mycket skidor, bara jag får andas Sälen luft.


Prinsessa

2011-12-28 @ 22:59:45
Min vardag Kommentarer (0)

Ren bäddad säng måste nog ändå va det bästa som finns. Det är helt underbart. Ligger i sängen och ska alldeles strax sova. Tänkte orka upp och gå imorgon bitti så det är väl bäst att slå igen mina två blå.

Sov gott.


Linköping hade lite att komma med.

2011-12-28 @ 21:17:43
Min vardag Kommentarer (0)

Det blev en fin dag i Linköping med mamma, hann med en snabbvisit till Vadstena med. Hittade lite fina toppar i Linköping och kläder inför nyår. Blir inget jätte uppklätt men lite lagom.

Min vän Gustav kom hit på lite tacos och nu har även Kristofer kommit. Det kollas på en serie på ettan. Jag ligger i soffan med min nya iPad, nöjd tjej!!


Fina onsdag

2011-12-28 @ 09:59:51
Min vardag Kommentarer (1)

Lånade kläder är ibland bra, känns som nya.


julen är snart över

2011-12-28 @ 08:50:30
Min vardag Kommentarer (0)
ska ändra om lite här på bloggen nån dag, men det får vänta lite. försökte ändra min header lite snabbt men nu vet jag inte alls om det funkade. så ser det lite konstigt ut så får ni stå ut med det.

idag blir det en sväng in till linköping, ska hitta något att ha på mig på nyår och imorgon börjar jag jobba igen. två dagar sen är det helg. Det har varit oerhört skönt med lite ledig. Kände att jag behövde det. Ska fixa iordning lite innan mamma kommer, hon ska hänga med till linköping då hon också är ledig.



Fin kväll.

2011-12-28 @ 08:25:58
Min vardag Kommentarer (0)

Hade en fin kväll och natt igår. Tack alla inblandade. Idag vaknade man lite seg men det gick ganska fort att va på bena. Hängt lite på borensvägen och hunnit med att promenera i blåsten.

Nu sitter jag och väntar på att få gå på ansiktsbehandling. Vardagslyx.


Linköping

2011-12-26 @ 11:37:35
Min vardag Kommentarer (0)

Inne i Linköping och springer, det har handlats barnkläder och nu är Stefan i jakt efter skjortor.

Jag blev visst barnvagns vakt!!


perfekta dagar

2011-12-26 @ 08:33:42
Min vardag Kommentarer (0)
god morgon allihopa.

sitter och äter lite frukost, har varit ute och gått nu på morgonen. Gick ungefär samma tid som jag brukar göra om jag börjar jobba vid nio. Idag är ämda dagen som jag kände mig lite rädd. Just för att det var bäcksvart typ, och jag kanske mötte typ 8-9 bilar. Annars är det fullt med bilar och människor i rörelse men idag ligger nog alla och sover.

min julafton ska ni få höra mer om senare, den var i alla fall toppen, helt perfekt.

idag är det en sväng till linköping som gäller, mina systrar ska på polarn och pyret rean. Så tänkte hänga med som sällskap och smakråd kanske, är ju ganska bra till det.

ha en fin annandag.

Dagen före

2011-12-23 @ 23:59:53
Min vardag Kommentarer (0)

Så var dagen här, dagen innan julafton. Vet inte riktigt men den här julen känns inte riktig sig lik. Jag vet inte vad det är men det är kaos lite överallt. Mitt hem har förfallit, längtar bara tills jag ska få flytta, snart bara 1 månad kvar.
Mm nya lägenhet ska bli toppen, jag vill verkligen att det ska bli så att jag längtar hem för att det är så fint.

Har haft en mysig kväll i mitt andra hem på borensvägen. Promenad, mat och Bingolotto.

Blomman stod på köksbordet när jag kom hem igår, mammas kommentar var att hon tyckte jag skulle ha det lite fint. Hon var fick lite besviken över att jag inte hade något i min gran. Men jag tycker den är fin ändå!


hej mitt vinterland

2011-12-21 @ 21:29:04
Min vardag Kommentarer (0)
gud vad trött jag är. Har jobbat från 9-20 idag och sen en sväng till maxi. nu är jag hemma och ska snart hoppa ner i sängen. borde slå in julklappar men det får helt enkelt vänta. jag måste ladda för morgondagens jobbpass som är 8-21 det är ju helt underbart. Dock har jag fantastiska kunder så dagarna knallar på riktigt bra.

men det ska bli skönt med lite ledigt, ser fram emot julen. Önskar att jag bara hade haft lite mer tid hemma innan och få lite julkänsla. men det får bli bättre till nästa år. Har iaf fått upp mina ljusstakar och granen. Dock har en av stjärnorna slocknat och granen är oklädd och det lär den förbli.



skulle vilja cykla lite eller helst av allt skulle jag vilja testa på längdskidor. Träningen denna vecka eller ja mina morgonpromenader har blivit lidande av allt arbete men får ta igen det efter jul.

ha en fin kväll.

härliga vecka..

2011-12-21 @ 08:42:20
Min vardag Kommentarer (0)
julveckan är i full gång och det märks, det jobbas enda in i natten känns det som. Men jag tycker om det också även om man är helt slut. Idag vaknade jag inte av klockan så det blev inte någon morgonpromenad, det får bli en ikväll istället. Har pysslat om mina sista kunder så att jag kan sluta något tidigare. Gillar att kunna bestämma själv faktiskt.

Jag är klart med alla julklappar så nu ska de bara slås in och läggas under granen, det hinns med ikväll. Eller det måste det göra då jag jobbar till nio på torsdag.

vad glad man blev när jag klev upp imorse och så att det var vitt ute. Hoppas hoppas att det får ligga kvar tills julafton.



annars saknar jag dessa två gullisar. mina prinsessor!

värst med dessa julveckor är att man är precis död när julafton kommer, men lyxigt att få sluta fyra på fredag istället för sex som det blev förra julen.

ha en fin vit dag!

Fin helg

2011-12-19 @ 10:25:59
Min vardag Kommentarer (0)

Vilken underbar helg jag har haft. Började helgen med härligt mys med Michaela och Gustav, det blev mat och Svenska hjältar. Vad fint det var, vilka människor det finns.

Uppe med tuppen på lördagen för att jobba 7-12, gött! In till Vadstena för att spela ett härligt derby. Jag är så nöjd och så glad att vi klev ut striden som det vinnande laget. Det njöt man av hela kvällen. Just lördagskvällen blev ju extra fin då det var julbord på omberg med pappas jobba. Tror jag gick upp några kilo. Men gott var det.

Kvällen avslutades på Emmas överraskningsfest. Hon blev chockad över att jag kom det märktes, men trevligt hade vi.

Söndagen gick lite i handbollenstecken.
Förmiddagen började med promenad med syster Anna och mini Hedda. Lite frukost där sen till Norrköping. Mina tjejer gör en toppen insats och vinner en viktig match. Bra tjejer!

Får besök av min vän G på kvällen, satte upp min fina gran. Julkänsla!!



En fin onsdagskväll.

2011-12-14 @ 17:43:42
Min vardag Kommentarer (0)

Haft en bra ledig dag, jag behöver verkligen dessa dagar för att ladda om lite. Efter stan åkte mamma och jag till vadstena, inhandlade lite julklappar och sen en julklapp till mig även om den inte blev inslagen. Men tröjan var fin och det stod Alexandra på den, konstigt va?

Just nu lagar jag mat och kollar på handboll. Inväntat min vän Gustav, han ville umgås lite och jag fick stå för maten och lite efterrätt blir det med. Vi får väl se vad han tycker om det.


det finns dagar då jag aldrig vill springa mer

2011-12-13 @ 22:41:05
Min vardag Kommentarer (0)
har jobbat mina två dagar nu och imorgon är jag ledig. men det är lite kaos i huvudet. hur ska jag få in min morgon promenad när jag ska va och lämna min bil klockan åtta på service som för det andra ligger i andra änden av stan. heja mig att det inte regna imorgon. jag får nog ihop det på något sätt. sen ska det mysas på stan med systras plus bebisar plus mamma. kommer bli härligt. bäst att sova nu.

Härlig dag

2011-12-13 @ 09:53:12
Min vardag Kommentarer (0)

Lunchade men min saknade vän Annie igår. Hon har varit iväg på träningsläger i två veckor. Jag kan väl tycka att det mest lät som solsemester.


det står poliser utanför

2011-12-12 @ 09:47:57
Min vardag Kommentarer (0)


vilken härlig syn. och sen är det tjej poliser. polis är något jag skulle tycka va kul att bli om jag inte skulle jobba som frisör, men jag skulle aldrig bli som de tjejer som är poliser nu. Alla verkar så bitchiga. Eller inte alla men i de fall man hör så vill de hävda sig eller vad man ska säga. märkligt det där.

blunda för mina fina sommarblommor som fortfarande hänger kvar. det sägs ju att en blomma an blomma flera gånger om..?

det finns dagar då jag aldrig vill springa mer

2011-12-12 @ 09:44:55
Min vardag Kommentarer (0)
vilken toppen kväll det blev igår, den var bästa på länge. tog inga kort så detta skulle förbli en stund för bara mig.

just nu städar jag upp kaoset hemma. ibland skulle man behöva städa upp kaoset i huvudet också. det tar vi en annan gång. jag har en väldigt bra morgon. känner att denna vecka är en början på något nytt, på något bra. under konserten igår gick det runt i huvuet eller det har det gjort ett tag. men jag har en bra känsla. jag ska ge 110 procent i allt. inte från och med nu men i steg. I steg ska jag ta över.

melissa horn kändes som världens gulligaste igår. vilken fin människa.



fin söndag

2011-12-11 @ 16:45:02
Min vardag Kommentarer (0)
ska mysa lite ikväll med Cecilia och Melissa Horn. Det kommer nog bli fint kan jag tro.

haft en bra söndag och tror det fortsätter. Började dagen med promenad med syster Anna, sen frukost mys hos dom. Sen blev det en sväng in till Vadstena för att kolla på 96 tjejernas SM. Nu är jag hemma och ska stoppa i mig lite mat för att sen hämta upp Cecilia i Linöping och vidare till Norrköping.


ha dt bra.

RSS 2.0