bra skiiiit!

2010-08-31 @ 22:21:00
Allmänt Kommentarer (0)
hittade låten, ooh fin. Töntig jag blivit då. men får man blir när man är mig.



denna är med bra,



av sig själv kunna säga att man är lycklig, det vore stort..

A day to remember

2010-08-31 @ 22:15:05
Allmänt Kommentarer (0)


lyssnade igenom gamla spelningslistor. Inte bra det men ibland blir det så.

bra skit!

får rycket snart, glömt en låt som jag inte vet vad den heter.

det skär i hjärtat, men jag tål det jag måste bara göra det..

2010-08-31 @ 21:52:03
Allmänt Kommentarer (0)


det var måndagsklubben igår som sagt.


köpt nya löparskor, inte för att jag löper så mycket just nu. Får ju bara ont i kroppen då. haha Efter att datakillen fått igång både internet och tv. Hade visst tagit fel sladd till internetet! smart brud. Jag åkte till stan iaf eller till jobbet. Carro blev fin och jag blev kort och tunnhårig. uschan, känns inte bra men nu ska håret få vila en stund. Bara en lite stunt.


imorgon är det jobb, ska få träffa min saknade vän. Träna core och spinning med syster, lär dö så ni vet att jag älskar er.

jag vill måla om hos mig. Göra det höst fint och mysa lite. Kan varken måla eller mysa. Eller joo det kan jag ju men inte så bra. Och i helgen är det två matcher med fotbollen, ska försöka träna lite också. Kommer dö lite efter det med. Nu ser jag mest p åtime out. Tog sovmorgon till tio imorgon, gillart starkt.

kanske lite bio i helgen? skulle ju va mysigt.


snart ska jag hoppa i säng, så jag orkar med ett varv runt kanalen imorgon innan jobbet. Måste bara hitta mina hörlurar. vart är niii????


natti.

vi lovade varandra att aldrig gå

2010-08-31 @ 12:46:33
Allmänt Kommentarer (0)
det blev måndagsklubben igår sen, var trevligt att träffa lite folk. Sen att jag var uppe vid åtta imorse och hade båda hunnit tagit ett varv runt kanalen, duschat och grejat när klockan var tio behöver ju ingen veta. Men skönt var det, har nu också varit inne i fina vadstena och köpt nya löparskor så de ska vi inviga med en runda ikväll med då ska syster med. Nu sitter jag och väntar på en kille som ska hjälpa mig att få igång mitt internet så det ska bli skönt. har ju internet nu med bara det mobila och det suger riktigt hårt just nu. haha

men nu ska jag dammsuga sen ska jag planera träningen för små tjejer. Innan träningen ska carro bli fin i håret också. Skön dag kan jag känna.

bästa att städa lite.



det är bland det svåraste jag gjort, nu finns du inte här. vem ska finnas som du gjorde..

2010-08-27 @ 21:43:47
Allmänt Kommentarer (0)
avslutade denna jobbvecka med fullt hela dagen och sedan massage av anneli. Gud så skönt, det borde man unna sig oftare. Så nu är min rygg och mina axlar mjuka och fina. haha Sen har jag inte gjort något annat ikväll, vart en sväng på maxi och sen bara legat i soffan. Snart ska jag förflytta mig till sängen, läsa och sen sova lite.

imorgon är det slättamilen så ska hämta upp fia efter nio och sedan ut till rismarken. Så ska väl hänga där bland myggen lite, bli upp äten. På kvälle ska man in till fina vadstena igen och hem till sandra. Middag med jobbet. Kan bli trevligt. Mitt fina jobb, älskar er alla.

Mamma är ju gullig, gjort sådär sex matlådor med köttfärslimpa och biffar till mig. Min fina mamma, hon är bäst!


Ska läsa lite, blondinbellas bok. Får vi väl se om den är till någon hjälp. Den ska ju va bra för "unga" tjejer. Jag anser mig fortfarande va ung! haha


puss

Det kommer nog aldrig bli bättre än såhär..

2010-08-26 @ 22:25:54
Allmänt Kommentarer (1)

nu ska jag och min älskling snart krypa ner. vadå min älskling? har ju ingen liksom. det är liksom bara jag. Som vanligt så det blir ju ingen ändring på det inatt bara för det.

jobbat hela dagen, imorgon med. sen ska jag dö i soffan lite. slättamilen och lite häng med jobbet plus respektivet. aa men tja. man mår ju. vem ska jag ta med mig då? Jag och nisse eller? vem är ens nisse? äsch borde lägga ner nu.

gå och sova så jag inte försover mig som jag gjorde idag, eller jag hann i tid bara det att jag kom på tio min innan min kund kom att jag hade glömt saxarna hemma. Tur att jag åkte bil annars hade jag nog dött på vägen.

full fart in till fina vadstena, tränar små tjejera i myggen. Sen en sväng ner till damernas täning för syster skulle dit. ibland saknar man det ju lite.

ska mysa lite nu, jag och min älskling så att säga.


Puss


smygisar från kräftis..

2010-08-24 @ 21:57:44
Allmänt Kommentarer (0)



var tvungen att visa er lite smaskiga bilder redan nu..

Det kommer nog aldrig bli bättre än såhär..

2010-08-24 @ 21:47:36
Allmänt Kommentarer (0)
oj vad många det var som ändå håller i och kollar in på min oerthört uppdaterade blogg dagligen. Ska försöka att skärpa mig, kanske försöka få till något inlägg varje dag. Imorgon ska jag bjuda er på lite bilder från kräftskivan och sen från vår tripp till stockholm.

idag har jag varit ledig, mamma och jag var en sväng i linköping sen har vi städat och tvättat så nu har jag det rent och fint här hemma. Fina mamma.

Hunnit med en mils promenad med syster nu ikväll så ä mest död. ska lägga mig i sängen och läsa lite sen är det dags att blunda lite.

imorgon ska jag jobba över lite så det kändes gött att va ledig idag.

Ne nu ska jag flytta mig till sängen, godnatt.

att aldrig veta vad..

2010-08-18 @ 21:56:39
Allmänt Kommentarer (0)
jobbar, vad annars? Jo igår var det som fillan skrev, arlanda/stockholm/död typ. haha Var väl inte direkt på shoppinghumör. Vad har hänt med mig, vill mest bara ligga hemma i soffan.

men idag var det dags för jobb igen, mamma blev fin i håret. Min fina mamma. Vi åt lunch och gick lite ärenden också. Har hunnit med ett varv med syster runt kanalen med, fina. Men nu är jag hemma efter att ha vart iväg till maxi en sväng.

imorgon är det core på morgonen som gäller sen jobb sen in och träna små tjejerna och där var den torsdagen. Syster meddelade mig precis att det nog inte var någon core imorgon, tur att jag har fina människor som har koll på mig.

ser på liver på BB typ, mysiga små människor.


bäst att sova, imorgon ska det hinnas med att tränas och städas innan jobbet. Lite lyx för jag börjar inte förens tio imorgon. känn på den ni.



puss

yeaaah!

2010-08-12 @ 08:09:04
Allmänt Kommentarer (1)
var uppe nästan halv sju imorse, så nu har jag hunnit städa och grejer tills syster och co kommer hem. Jag saknar dom. men nu vart klockan mycket så måste fixa mig och iväg till jobbet. Sen ska mamma och jag koka kräftor tills på lördag. kommer bli kanon.

kräftskiva är på ingång!!

jag har lovat mig själv så många gånger.

2010-08-07 @ 21:52:03
Allmänt Kommentarer (0)
här har det inte hänt mycket, väldigt glest mellan inläggen. Jag gör allt för att bättra mig. Igår var jag ledig så felicia och jag åkte in till lkpg och handlade saker till våra företag. En vecka kvar sen är jag chef över mig själv. Kommer bli himla bra tror jag.

var barnvakt åt viktor och klara ute i nässja. Fina barn det där. Vi myste mest. Var hemma vid halv fyra och sen upp och jobba idag. Gjorde tre tärnor till två bröllop. Man vill ju gifta sig. Ha finaste kläningen och va prinsessa för en dag. Hur undebart vore inte det?

Så jag har inte gjort för mycket efter jobbet, sov från halv fyra till halv sju sen en sväng på maxi och nu myser jag och hebbe i soffan. Ska snart lägga mig i sängen tror jag, läsa lite. Hittade en bok som syrran hade som verkade bra. Ska köpa blondinbellas bok också, kanske vore något för mig. Få upp humöret för sånna här dagar.

Om en vecka är jag full och sjunger snapsvisor. Fina kräftskiva är på gång så imorgon ska jag till stugan till mamma och pappa och sätta upp stält och grejer. Måste fixa lekar och annat trevligt. Kommer bli en fin kväll och otufit är redan kirrad. Känns bra. Och albin är ju för söt, vad han har längtat efter det här. Skoj.

jag vill att syrran och de ska komma hem nu, en hel vecka till. Saknar dom faktiskt, saknar våra promenader. Saknar livet som är i detta hus när de är hemma, aldrig är det tyst. Kom hem nu, Fan va känslig jag har blivit.

ska läsa nu, kasta 36 kr rakt ner i skräpet. Det är bra skit.

puss

ensamast i hela världen..

2010-08-01 @ 21:01:23
Allmänt Kommentarer (1)
heter den ens ensamast? ser ju färjävligt ut iaf.

blev en sväng till sara igår, de hade käkat och druckit vin där hela kvällen. Så kommer man dit vid halv tio var folk lite berusade och vissa (läs albin) var sura för att man var nykter. gillar han ändå.

men jag mådde ju inte dåligt idag iaf. skönt det. Men läskigaste var ju att jag sa till ida igår att hoppas det regnar imorgon som idag alltså så man slipper göra något. Och vad gör det inte då, jo det regnar. Vilka krafter jag har. Så idag har jag inte gjort mycket, låg i soffan fram till klockan ett typ. Begav mig upp till mamma och pappa sen och käkade lite där men nu är jag hemma. Eller hos mitt andra hem på borensvägen. Ska ju bo här nu i två veckor, lika dant som förra sommaren. Fast det var en vecka.

har mys lite, kollat på film och nu ska jag kolla på en till. Min fina vän gustav skulle komma på besök, grabbarna har ju varit ute och fart i helgen så han måste uppdatera mig lite.

imorgon är det jobb igen, ska ta ett varv runt kanalen innan nu när jag bor precis vid kanalen typ. Det gör jag ju nästan annars med. haha imorgon är det mklubben, ska man dit eller inte. Är ju jobb på tisdag så det är ju ingen höjdare. Men vore kanske kul, inte vart ute på par veckor. men vi får se, ska några andra ut?


nehe, mys nu.


RSS 2.0