mys

2008-05-28 @ 22:20:52
Allmänt Kommentarer (0)
det blev shopping med lalla idag efter skolan, handlade en tröja ett linne och ett par solglasögon. min mamma kommer döda mig. har väl redan ungefär tio stycken. men det är kul o ha. imorgon är det egenvård gött kött säger jag bara. men nu är det snart sängen faktiskt. puss o godnatt.

svenska

2008-05-28 @ 10:25:54
Allmänt Kommentarer (0)

UNDERBART är ordet, sitter i stekande sol med natha o lalla. vi läser dikter och skriver analyser. men det är underbart och det är stekvarmt. jag älskar det. Det blir nog stan en sväng med lalla! det gillar vi. annars tar jag bussen hem. vi får se har inte riktigt bestämt mig än. det återstår att se. En glass på bosses skulle ju inte sitta helt fel heller så. ska försöka skriva klart analysen nu och steka lite i solen.

solkyss.



jag sara sophie matilda . sophie var våran modell när vi hade 50 - tals tema.
HON ÄR SNYGG!


shopping

2008-05-28 @ 08:30:54
Allmänt Kommentarer (0)
det är verkligen sommar ute. det är underbart, och idag hoppas jag på en shopping rund på stan men dock ingen som vill dras med mig så det blir väl inget. så jag vet inte riktigt hur jag ska göra, ta mig en tripp till motala i stället, möta upp nån där och gå på stan. Tar dagen som den kommer.  ikväll är det iaf match, borta mot malmslätt klockan sju. Heja oss!




kärlek

våren är här

2008-05-27 @ 23:43:25
Allmänt Kommentarer (0)
det är underbart väder så varför ska man klaga. det är glassigt. dagen har flytit på som vanligt, hade ju då bara två lektioner idag! låter ju ganska skönt eftersom vi har det varje dag. men eftermiddagen spenderades i trädgårdföreningen med picknick solning och volleyboll. hade dock en tjej o en kille som instruktörer, killen var snygg, pratade engelska och jaa ni kan ju tänkte er.. eftermiddagen var räddad. sen solade jag åt glass och fixade sarahs hår innan det var dags för träning. men just nu säger vi godnatt.

the others.

2008-05-26 @ 12:53:51
Allmänt Kommentarer (0)
The Others! var den filmen dom såg föra måndagen då jag var sjuk så jag vet inte riktigt vad jag ska göra men nu har jag lyssnat på när dom ha diskuterat filmen det är mindre kul. så nu ska vi skiva om en film och sen berätta om den och så ska någar gissa . låter mindre kul. och det är mindre kul också. men det är väl bäst att göra nått vettigt idag så. puss.

skolan

2008-05-26 @ 08:28:43
Allmänt Kommentarer (0)

ursäkta, jag är död jag har ont överallt jag vill hem jag orkar inte. så nu har jag klagat färdigt. I skolan nu då, ska ha naturkunskap eller har redan börjat så. Ska göra nån grupp grej så det är rätt slappt. I eftermiddag är det engelska dock lite mindre kul men det får väl gå. Hoppas på att min mor vill åka till motala md mig sen när jag kommer hem, hämta kamera o saxarna hos syrran och sedan en sväng på stan, det vore nice för idag är det ingen träning så blir nog ett sväng till solariet också, det gillar vi!


back to hell.

2008-05-23 @ 07:52:01
Allmänt Kommentarer (0)

i´m back in school. jag är döds trött och jag gick defenetivt inte upp imorse när klockan ringde kvart i fem så jag kommer få stressa grymt mkt när jag kommer hem men jag har packat lite, eller lagt fram lite kläder o så. men jag längtar sjukt mkt till helgen, ska bli sjukt roligt hoppas jag iaf. mårten berättade precis att han kommer dissa mig o tvåan, han har nämligen kommit in på handel på kungshöga i mjölby men jeppe kom troligtvis inte in på bygg så min lilla älsklings jeppe stannar här på john bauer med mig ? kan ju alltid hoppas. men nu ska jag försöka fixa klart mitt konstarbete eller vad man ska kalla det.

puss


ge mig pengar

2008-05-22 @ 14:36:21
Allmänt Kommentarer (0)

jag sitter här och tar igen mig lite städat o lite så. ska snart laga mat min pappa hade inte tid med att laga mat till mig så. men sitter här och läser lite tidningar om jag hittade olästa som jag nog köpte i helgen och kom precis på att jag måste försöka hitta en jeans jacka? nån lite halv billig så där. så om någon vet vart jag kan hitta en så säg till! men har lite knapert om pengar nu men det ska väl lösa sig, vill hitta ett bara byxor också, och funderar på att köpa ett par vita tygskor lika dana som jag köpte svarta. sjukt sköna. får nog ta ett snack med min kära mor. ett måste. men nu ska jag laga mat.


kärlek till er.


börjar bli frisk

2008-05-22 @ 13:22:41
Allmänt Kommentarer (0)
det är typ underbart väder och jag tycker synd om alla ettor på johnbauer som är tvugna att ha friidrotts dagen inomhus. tk man borde kunna va utomhus. själv ligger jag hemma eller just nu har jag orkat mig upp och ska städa lite och sen packa. för imorgon är det skolan och sen åker vi till hallsberg! jag längtar redan. det ska bli sjukt kul! ska se om min pappa är lika snäll som vanligt och laga till lite mat till mig! det är jag värd tycker jag.

puss

pussy

2008-05-22 @ 00:08:23
Allmänt Kommentarer (0)
det är tråkigt. men jag är snart frisk. blir dock ingen skola imorgon, så lyckad till på friidrotten sagofén. men imorgon hoppas jag på att jag kan må bättre. ska försöka orka städa och packa lite. för det är hallsberg i helgen även om jag låg halvt död så skulle jag åka till hallsberg. kollade som sagt på pussycat dolls 2 äckligt bra är det efter det kollade jag två avsnitt av sex and the city sen tvingades jag av oskar att kolla på straffarna i fotbollen och nu kollar jag på NAVY CIS. det är bra. men jag ska sova mig frisk nu.

pussochgodnatt.

jag är totalt slut

2008-05-21 @ 15:35:31
Allmänt Kommentarer (0)

mamma tog med mig ut som sagt, och nu ä jag helt död. så jag ska vila upp mig hela kvällen, har ju några program jag hade tänkt att kolla på ikväll. bonde söker fru eller frusna män söker kärlek klockan åtta. sen pussycat dolls 2 klockan nio och efter det är det två avsnitt sex and the city har även hört att det ska va eurovison grejs idag och charlotte perelli ska sjunga? kanske bara var någon som viskade det i mitt öra. vi får ta o kolla upp det. mamma pratade om det iaf. men det är strax dags för mat och sen ska mamma plocka bort mitt löshår. ska vila mitt hår ett tag och sen beställa nytt på fredag om jag går till skolan då. men det lutar åt det iaf.

sen ska jag fixa lite på bloggen om jag nu klarar av det och inte gör något dumt så allt försvinner eller nått liknande. önska mig lycka till.


kärlek.


ONSDAG

2008-05-21 @ 13:02:25
Allmänt Kommentarer (0)
jag är nog bara för dålig på det här med städning, jag har nämligen blivit sämre och sämre för varje år. för när jag under kategorin "barn" så var jag duktig på att städa. men inte längre. så jag får väl ta tag i det. skärpning. steg precis upp ur min underbart sköna säng som jag spenderat mina två dagar i, inte sett ljuset på 48 timmar sissodär. men idag steg jag upp. känner mig faktiskt bättre idag. så mamma är ledig och hon ville ta med mig ut så det är väl bara lyda henne. igår såg jag tre grymt bra program.

gossipgirl - man kan bara älska det programet. hur bra som helst.
andra avenyn - snuskigt bra, dock sista avsnittet igår för den här säsongen typ. börjar i höst igen. Men herregud, man kan inte avsluta en säsong sådär. gaasch.
one tree hill avsnitt 17 - ÄLSKA! bra avsnitt igår. trodde dock jag inte skulle kunna se det eftersom det inte har funkat. så var tvungen att prova o ladda hem det eftersom robin dumma sig och sa saker om vad som inte fick hända o skit. men det var sjut bra. vi älskart.

är väl bäst att ta av sig sjuk kläderna för att ta på sig något annat när mamma ska ta med mig ut.

hejsålänge.

gossip girl / andra avenyn

2008-05-20 @ 20:04:14
Allmänt Kommentarer (0)

som ni ser jag har tagit bort alla inlägg, jag tänkte nämligen ta och börja om på nytt. vill också göra om bloggen så om någon är duktig på det och vill hjälpa mig så säg till? men jag har lite smått panik? andra avenyn eller gossip girl? jag vet inte, men jag ska iaf lyxa till min kväll med lite popcorn var det godaste jag kunde hitta. sen hittade jag även två olästa tidningar ? köpte nog dom till helgen men helgen var full med saker och då hann jag inte med och det passar ju utmärkt nu när jag ligger här och tycker synd över mig själv. men det måste man få göra ibland. det blir gossip girl. och sen andra avenyn så fram tills tio är jag lite off.


puss.


RSS 2.0