PERFEKT!

2008-11-27 @ 08:02:13
Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon mina små kära vänner.

Bra visning igår. Bilder kommer senare, men dock verkar alla va väldigt suddiga. Träffade även sara lina och madde på visningen, ni är saknade. Alla i gullhår är saknade. Jag vill tillbaka lite till skolan, men snart är det bara en vecka kvar och kommer även sakna dom på salongen. Igår märkte jag verkligen att jag har valt rätt. Fy fan, jag älskar det här. Det bästa som finns. Drömmen finns där.


ha en bra dag.

SKRATT

2008-11-26 @ 13:13:17
Allmänt Kommentarer (0)
ettgottskrattförlängerlivet. min syster är barnvakt åt min lilla älskling så sitter just nu och matar han. Iofs fem år men det går lite trögt. men han är söt ändå.

ikväll blir det loreal visning efter praktiken med salongen. Det ska bli skoj, har även klippt världens fulaste frisryr idag, helikotper plattan. men han ville ha det så och jag fick över på maskin klippning så jag tackar inte nej.

back to work.

pussälsklingar.

EN BILD . TUSEN ORD .

2008-11-25 @ 23:39:50
Allmänt Kommentarer (0)
   
 


en bild säger mer än tusen ord. puss på lördagskvällen. Måste göras om!


praktik idag, vi har jul pysslat. HAHA. Dom ska göra typ 30 - 40 smällkarameller till julpyntningen på lördag. Det kommer nog bli jättefint. men nu ska jag sova.

godnatt.

mysigt väder

2008-11-25 @ 13:10:03
Allmänt Kommentarer (0)
Tisdag lunch nu, sitter hos syrran har käkat mat nu, ska snart gå tillbaka, hinner nog med en sväng på stan innan. Gå och kolla på en klänning jag såg igår. mamma kommer döda mig jag vet. Den var ju fin.

men nu måste jag gå. 
 

hörs då.

FINT

2008-11-24 @ 07:43:58
Allmänt Kommentarer (0)

Vill bara säga att om en vecka fyller jag. Det låter ju riktigt underbart tycker jag.

fin helg, hörs sen.



ha e bra dag.


match

2008-11-22 @ 12:54:21
Allmänt Kommentarer (1)
dags för match nu. Vi laddar om och ska försöka göra vårat bästa för att spela hem två sköna poäng. hinner väl inte skriva mer, måste åka.

vi ses i sporthallen ?

puss då.

morgon

2008-11-22 @ 06:46:19
Allmänt Kommentarer (0)

Godmorgon, hoppas alla har sovit skönt.

jag är dö trött, men det får man ta. Tyckte ändå att jag fick sova ganska många timmar i natt men det räckte visst inte. Ska snart ta bussen till praktiken eller om 25 minuter men det är ju ganska snart. Sen är det jobb 8 - 12 och efter det blir det att gå till syrran, lunch och sen iväg på samling.

hemma match, 15.00!!

ska iväg nu, puss.


älska hata

2008-11-22 @ 00:06:28
Allmänt Kommentarer (1)



På tal om att vi såg på idol förut, asså ärligt talat, anna är en grymt mkt bättre sångare än vad johan är, kan han inte bara åka ut. Östgötar borde rösta på östgöten, men han tar någon annans plats faktiskt. Anna borde få vara kvar. Hon har en fantastiskt röst tillskillnad från johan. lite små sur blir man faktiskt. Men idol har ju alltid varit idol i ett nötskal typ.

men för att inte sova sur och vakna sur provade jag mina skor då. Dom passade och var grymt jävla snygga. älskar dom verkligen. Tog ett par riktigt porriga bilder när dom viker ut sig. HOT!


jag önskar bara att jag kunde räcka till. besviken på mig själv.


går och lägger mig nu. puss då.






det börjar bli jobbigt

2008-11-21 @ 23:20:22
Allmänt Kommentarer (0)

helg igen, men jag har praktik imorgon. känns mindre kul men jag ska faktiskt sova nu. tro det eller ej.

efter lunch kom emmeli till salongen, klippte o frägade henne. Det blev fint. Kvällen har spenderats med michan och elias, klippt elias och sen har vi alla tre kikat på idol och lite så. trevligt.

men dags för sängen. föresten mina skor har kommit, dom måste provas så ska ni få se dom sen.


puss o natti .


JAHA!!

2008-11-20 @ 08:02:06
Allmänt Kommentarer (0)




GÖTEBORG NU TACK!



GÖTEBORG NU TACK!!

3 år och luktar kiss

2008-11-19 @ 22:57:39
Allmänt Kommentarer (0)
om jag inte vore så socker beroende så skulle det här bli väldigt mycket lättare. usch.


många som har tjatat om att jag inte har bloggat nu ikväll så jag måste väl göra det. Var som sagt nere och hälsade på mormor idag det var skönt. Hon är piggare men fortfarande inte som vanligt och kommer ju heller aldrig att bli. Fast egentligen är hon ju vanlig, men hon är bara inte som hon var förr. Även fast hon inte är det så kommer hon ju ändå vara min mormor, men det är jobbigt.

Vi åkte vidare till linköping julklappar skulle inhandlas så julklappar till isac och julia är klara. Kläder, mobil, o leksaks gubbar som jag inte kan förstå är kul. men okej jag erkänner jag är väl som 5 år när jag är hos isac och leker också. haha!  Var även på ikea, fick mamma att byta ut alla tallrika och muggar, hela galoschen i köket till svart mer stilrent o snyggt. Köpte även lite muggar som jag kan ha o dricka oboy i. Stora söta muggar som mamma sa att jag kunde ta med mig när jag flyttade hem ifrån, vill hon få bort mig ? Men egentligen vill jag plusa på några år, och helt enkelt leva lite vuxet. men hur lätt är det? när man är 3 år o luktar kiss? jobbigt. Fast det kanske var o ta i lite. Men ni fattar meningen.

jag shoppade ju även lite idag, lite fina kläder under, lite smink o smycken. Jag har lite shopping ångest, Jag vill till göteborg nu. Vi ska dit, snart. det ska lösa sig. jag har panik!!!!


natti .

SHOPPING!

2008-11-19 @ 10:34:36
Allmänt Kommentarer (0)

Idag ska det inhandlas julklappar och även andra saker, shoppa lite. Jag älskar verkligen det. Så mamma och jag ska snart åka ner och hälsa på mormor. Inte träffat henne på ett tag. Usch, känner mig hemsk. Där efter bär det av till linköping - motala - vadstena. Östergötland runt! haha.

jag vill ha vinter nu, inte all jävla blåst o regn. även fast jag vill ha vinter så trottsar jag vinter jackan. Tänker nämligen ta på mig skinjacka idag. Det är fint!

men mammsen kom hem nu så vi ska åka nu.

ha en bra dag. puss.


LEV LIVET

2008-11-18 @ 07:55:55
Allmänt Kommentarer (0)
godmorgon,

hoppas alla har sovit skönt, för det har jag. Orkade inte ens ställa upp för mamma o gå ut och gå vid halv sju. men ibland måste man få sova lite.

är ledig í morgon så då ska mamma och jag åka o hälsa på mormor och börja handla julklappar. det är mysigt.


tisdag betyder ju praktik, älskar verkligen det är. Det är så bra.





det är alltid något som saknas.

like always

2008-11-17 @ 07:48:49
Allmänt Kommentarer (0)

match igår, inget att prata om.

praktik idag , helt okej bara det att det är dött. har väl tre kunder sammanlagt eller något sånt idag. men vi får väl se vad vi hittar på.

bara det är om två veckor, då jävlar. fin dag då.


mamma och jag tog oss en morgonpromenad, det var skönt men lite kallt faktiskt. Dags att ta fram vinterjackan snart då.

min vän gustav och min vän kristofer var här igår, gustav och jag skulle kolla på hotel o det till göteborg medans kristofer pluggade. kul jul. bara det är då vi har tänkt att åka ä det nån jäävla fitnessmässa i göteborg. men gustav skulle fixa det där sa han. haha


jag saknar gullhår. puss på er..


va faan

2008-11-16 @ 01:32:02
Allmänt Kommentarer (0)
KUK  I BLOGGEN!

hade skrivit massa och den försvinner. nuu nu ger jag upp jag orkar inte. jag har ångest. usch.




bläää..


i regnet

2008-11-14 @ 13:20:36
Allmänt Kommentarer (0)
hemma på lunch nu, varken syrran eller johan är hemma. Så jag sprang till östenssons o köpte mig en köttfärspaj. inget vidare om jag säger då. men det får väl gå för idag. Färgat en kund idag, eller en dotter till en på salongen. Sen ska jag lära carro på salongen hur man gör fem fläta inbakad.

måste gå nu, börjar snart.


ha dt bra.

älskar skor

2008-11-14 @ 08:08:09
Allmänt Kommentarer (0)






två bilder på skorna mamma köpte då, gillar dom starkt. Klacken gör hela skon.


hann inte ta bilder på det andra, så det kommer kanske. om jag orkar!



men måste packa nu, ha en bra dag i regnet gullis.


mamma är bäst

2008-11-14 @ 00:37:45
Allmänt Kommentarer (0)
jag är precis död, syrran kom till salongen så vi lunchade ute idag. Träffat tom, på meu. Trevligt. Sen följde syrran med till salongen så färgade och klippte vi henne. Det blev fint.

Pratade om dom där skorna som jag sa att jag skulle köpa igår vet ni ? Skulle då köpa dom idag, men nee då är 38an slut. hade sålt den på förmiddagen. JAG TROR JAG DÖR! usch vart så besviken på mig själv. Ringde o tröstade mig lite hos mamma så hon var snäll och åkte till linköping och köpte dom till mig, Köpte även ett par till stövlar jag ville ha. Hon är snäll hon. mamma är bäst.

bilder kommer .


men har precis lämnat in fotouppgiften till skolan, kom på att jag var tvungen att fixa klart den idag. men nu är jag sur och arg för att jag gör allt i sista sekund. jag förstår inte.
 
nu ska jag sova bara för de.


hemma sent imorgon, elit läger skit. kan väl bli skoj . vi får se.


jag är död. hörs Alex 2 .

torsdag

2008-11-13 @ 07:58:26
Allmänt Kommentarer (0)

Går tydligen inte att ladda upp dom bilderna jag fixade igår från internet på de saker jag köpte. Så jag får ta kort på dom en annan gång. Så kanske ni får se.

ska snart ge mig iväg, åka bil idag till praktiken. Skönt så slipper man stressa för det får jag alltid göra. Luncha med syrran idag då, sen måste jag ju springa och köpa skorna. om jag nu kan ha dom. Det får vi allt hoppas på. Det vore trist annars. Då blir jag ledsen. haha.


GLÖM EJ!!!!

RP - VADSTENA PÅ SÖNDAG KLOCKAN 13.45 I LINKÖPINGS SPORTHALL.

BE THERE!!!


man ska leva med stil

2008-11-12 @ 21:43:23
Allmänt Kommentarer (0)
Grey's är sjukt bra. Ni borde börja se det, det är faktiskt bra.

Jag är sjukt trött så ska snart försöka sova. Kan ju egentligen skita i att säga att jag ska sova snart för det kommer jag ju inte göra ändå, men det låter ju ganska bra. Mamma kom till salongen idag, så la en färg i botten och sen lite slingor. Klippte även lugg på henne. Snygg blev hon!! Sen sprang mamma och jag på stan en snabbis på 20 min innan det stängde. Så hann med o köpa lite. Ska inhandla mig ett par skor imorgon o sen tror jag att jag ska beställa ett par från HM, såg dom när jag kikade runt på hemsidan. Hittade även tre tröjor, sexigt.


vet inte vad som händer, men funkar inte att lägga upp några bilder. Så får försöka senare och lägga upp på det jag har köpt.


grey's börjar nu igen..


hörs kompis

toalettbesök och busshäng!

2008-11-12 @ 07:55:51
Allmänt Kommentarer (0)
sitter helt klar och klockan inte är ens åtta. Det är rikigt duktigt av mig. Har vart ute och gått på morgonen med min kära mor. Det var riktigt skönt faktiskt. Uppfriskande så att säga.

ska snart ge mig iväg till bussen men först ska jag på toa. höhö sånt kanske man inte ska skriva här men va fan, det är min blogg.

så puss hejs.

GODNATT

2008-11-11 @ 23:50:25
Allmänt Kommentarer (0)

ännu en dag avklaraD, och mina två klippningar gick bra idag. Bara det att jag klippte mig i fingret. Och att min sista kund var en söt lite tjej som satt och somnade för hon var så trött. Hon brukade tydligen somna när hon var hos firsören. haha! gulligt. Men båda blev nöjda och jag blev nöjd.

imrogon blir det att inventera på salongen och självklart fick jag den äran. På eftermiddagen kommer mamma vid tre, färg o klippa henne. Sen ska jag se om min kära mor vill åka till ikano för jag vill shoppa. mohaha!

nu ska jag försöka komma i säng. eller är ju redan här. men ska sova.


natti




RP  - VADSTENA 13.45 I LINKÖPIGS SPORTHALL!!    BE THERE!!!!


Lunch

2008-11-11 @ 12:47:35
Allmänt Kommentarer (0)

lunch dags, carro på salongen ville lunchat med mig men min kära syster är ju snäll och lagar mat till mej så vi skulle ta det en annan dag. Det verkar bli kyckling och ris och sås.MUMMA!!

Förmiddag på salongen gick väldigt snabbt, bara det att datorn grånglar nått så gud. Jag får snart panik. Usch. Men som sagt i eftermiddag har jag en kund! SKOJ!


måste duka fram nu. vi hörs!


man ska leva lyckligt

2008-11-11 @ 07:46:57
Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon allihop.

tisdag och första praktik dagen för denna vecka. Ska väl redan nu erkänna att jag inte orkade gå upp imorse och gå ut och gå. Jag var helt enkelt för trött. Vet ärligt inte vad som har hänt, tror någon har lagt i sömnpiller i allt jag äter och dricker. Trött jämt, så ett jullov skulle ju inte sitta helt fel. Jag längtar till julen, allt är så himla mysigt.

mindre mysigt är ju att jag ska på jävla elitläger på fredag som jag inte känner ett dugg för. Mindre kul säger jag. Men på lördag vill jag gå på bio så ska försöka dra med mig någon på det. Sen skulle jag vilja sitta på ett mysigt cafe dricka varm oboy och bara prata bort en hel eftermiddag. Lördag verkar ju vara en bra dag till det också. Men oftast så brukar det inte bli som jag vill. förstår inte varför?

Jag måste ner till mormor och hälsa på henne snart, blir svårt med det när jag jobbar till sex varje dag nu. Fast det ska jag nog hinna med.

Ska gå nu, innan jag får stressa som vanligt.

Ha en bra dag allihop.

Boston tea party

2008-11-10 @ 22:21:59
Allmänt Kommentarer (0)
arg på tv tre, är det bara här trean inte funkar? Den hackar och har sig. Jag som hade velat se prison break och 2 ½ man ikväll men jag får väl gå och lägga mig. Och iofs är jag trött så det vore skönt. ska ju upp kvart över sex. ut och gå en sväng så jag kommer igång. Faan va bra jag är.

en från salongen ringde nyss skulle få åka bil imorgon! gött säger jag , ska även klippa nåns barn imorgon. Trevligt!

ska försöka sova nu.

natti alla.

jag klarade det

2008-11-10 @ 19:11:23
Allmänt Kommentarer (0)
jag gav mig faktiskt ut i blåste och jag blåste inte bort, det måste va allt fett som gör att jag står stadig på marken. fick lämna in cykeln tills imrogon och mamma får gå och hämtade då. För imorgon är det praktik igen. Hoppas det finns lite att göra. Måste bara skaffa fram lite lunch, om ingen vill luncha med mig imorgon?

jag som har vart ledig idag borde ha städat, men det har ju inte hunnits. Och det resulterar i ett tjat om att skaffa mig en redig karl som kan få lite ordning på det hela. tror inte killar är bättre på att städa. haha!

dags att träna nu.




hörs väl .

baby king!

2008-11-10 @ 16:56:34
Allmänt Kommentarer (0)
ska bege mig till stan nu, efter mkt om o men. lämna in min cykel och hämta lite kort på expert. Satt några idioter i trapphuset pch var en anning fulla. Kvinnan i sällskapet drog i så in i ute på gatan. Hennes huvud small rakt ner i asfalten.  så fick inte gå ut innan pappa hade ringt polisen och dom hade kommit. Så nu har dom varit o hämtat dom och jag har ätit lite. Men vi får väl se om jag lyckas ta mig hem i denna blåst. Kan ju va så att jag blåser bort.

men hörs, måste gå nu .
puss .

martina 18 år

2008-11-10 @ 14:28:15
Allmänt Kommentarer (1)
helgens händelser, hoppar direkt till lördag eftermiddag.

hanna kom hit vid tre ungefär, skulle göra henne fin i håret till kvällen. Så fixade det så vid fyra begav hon sig hem igen, och michan kom hit. det var då det började stresset. allt tog väl litte längre än väntat. dusch fix o allt det där. Elias kom hit skulle hjälpa oss med paketet till martina, grymt tungt så hade aldrig orkat bära det till bergmar, tur att elias kom och tur att bergmar kom hit också. haha! vi var ju inte så jätte snabba. Så det hela började i mitt kök. men vid kvart i sju begav vi oss här ifrån. Vi skulle hämta upp lusa sen till michan och sen ut till omberg. Det blev god mat, prat och en hel del dans. helt underbar kväll må jag säga. allt var perfekt. Tack martina.

söndag. vid tolv blev det frukost, jag michan elias. rostmackor och oboy. Elias begav sig hemåt lite senare. michan och jag satt väl bara i mitt kök och degade, tills michan började knäppa naken bilder på mig. haha nee nu ljuger jag. vid femtiden begav vi oss till ishallen, hade ju lovat nån gång under lördagen att se på hockey. Man håller vad man lovar och jaa det var väl helt okej att kolla på hockey, förbannat kallt bara. Wettern vann enbart för att jag var där. Hedersgäst så att säga. haha. Efter matchen gick vi och köpte med oss pizza hem till mej.  det var gott. senare spenderade jag kvällen i min säng. och idag är jag ledig. Så har en hel del att göra. eller nee egentligen inte men måste gå ner med min cykel den är typ paj liksom.

tack för helgen alla. den var fin.

alexandra



 



  

puss på kvällen.

helgen

2008-11-09 @ 22:09:16
Allmänt Kommentarer (0)

har hört från ett par håll att det är ganska trist utan bilder i bloggen, så jag ska väl ta och skärpa mig då. men det är så jobbigt o krångligt, eller egentligen inte.

helgen har varit riktigt fin. I fredags efter praktiken åkte jag till michan , spenderade kvällen där. Och jag tyckte det var bra att lasse åkte ut. hahah lasse, förstår alla att jag menar idol - lars. ? haha. idol lasse liksom.

upp sex i lördags, jag älskar det. praktik åtta till tolv. Tog mig en runda på stan sen, var tvungen att fixa lite. Tillbaka till salongen för att hjälpa noomie med datorn o allt som håller på att krångla.

kvällen var helt underbar. skriver mer imorgon om den.
andra avenyn väntar.

jag är ledig imorgon. pusspåt.

michaela . alexandra


bara för en liten stund.

2008-11-07 @ 07:59:06
Allmänt Kommentarer (0)
första veckan av praktiken är snart av klarad tänkte jag säga, men har ju två dagar kvar kom jag på.  idag och imorgon, men det kommer nog gå fort. Idag är det fredag så det är ganska mycket att göra på salongen. Och imorgon är det ockå kanske mycket efter som vi bara har öppet 8 - 12.

jag tror jag har gått o blivit sjuk, typ sömnsjukan, är jämt trött, förstår inte. mamma och jag hade bestämt eller jag ahde bestämt med mamma att vi skulle gå ut och gå imorse. så hon väcker mig kvart över sex, men ärligtalat jag orkade inte gå upp. så hon fick gå ut själv. taskigt av mig.. men ändå, låg och funderade över att ingen i hela världen skulle säga att min säng är o skön. alla älskar den. även jag, så då måste jag ju njuta av stunden! men nej inte ska jag inte behöva halv springa till bussen så jag ska gå nu.

hörs ikväll. gullisar.

people always leave

2008-11-06 @ 08:01:12
Allmänt Kommentarer (0)

har praktik idag, skönt det tycker jag. Hoppas det är lite mer att göra idag. oj klockan har blivit mkt, ser ut som det regnar ut. men som jag sa, jag gillar höst! haha kanske inte när man ska ut o regnet då. haha!


men nu måste jag gå. ha en bra dag!


värdelös

2008-11-05 @ 22:46:24
Allmänt Kommentarer (0)
det luktar nybakade bullar i hela lägenheten. ooh jag älskar det. Så har suttit på mitt rum, men massa tända ljus o ätit nybakade bullar och druckit julmust! men nu har jag krypit ner i sängen. jag gillar faktiskt hösten. Fast idag har det bara varit grått och trisst. Fast det är mysigt. Kom och tänka på en sak, jag skulle vilja ha ett badkar hemma. ligga i skumbad med tända ljus. Haha romantiskt!

jag längtar till lördag. är så taggad. det kommer nog bli fint.

Praktik imorgon, så ska sova nu.


hjärta

ta bara en annan väg

2008-11-05 @ 11:28:42
Allmänt Kommentarer (0)

jag lovar, alla termometrar hos oss är det fel på eller nått, för det är svinkallt. säkert inte med än 18 grader eller något. det är nästan istappar på håret. ska be mamma ringa och klaga.

men idag är jag ledig så ska ta mig till stan en sväng och sen tror jag att jag ska baka bullar . det är jag sugen på.

nu är det frulle och lite dusch.


puss .


en rad av minnen från förr

2008-11-04 @ 08:02:08
Allmänt Kommentarer (0)

Andra dagen på praktiken, ska snart gå till bussen. Hoppas på att det händer lite mer på salongen idag. Nu måste jag gå, ni får höra mer senare.


puss gullisar


en annan tidpunkt.

2008-11-03 @ 23:33:00
Allmänt Kommentarer (0)

jag har funderat ett par dagar och kommit fram till att jag är nog den enda som fortfarande går i skinnjacka. men fan visst lite kylit är det ibland men vinterjackan ska inte fram än. aldrig.

praktik idag då, lugnt på salongen så var en bra start. men är grymt trött så ska sova. ny dag imorgon men ledig på onsdag så det blir fint. ska se om mina vänninor , hahahah vuxet  o säga vänninor. men som sagt mina vänninor från linköping har en ledig stund från deras praktik. hoppas för jag saknar ihjäl mig.

och jag har ångest, tryckte i mig en hel chokladkaka på lunchen, fy alexandra. men som vanligt upp kvart över sex imorgon. promenix o sånt fint.

natti. A.


tillsammans klarar vi allt

2008-11-03 @ 08:00:11
Allmänt Kommentarer (0)

fem veckor 9 - 18, fy faan så underbart!! kan väl diskuteras, men det ska bli kul med praktik. Kommer va på Fransens hårglädje i motala! Kom dit vetja o klipp dig!

helgen har vart fin, massa fint i lördags! Det gillas starkt! Men nu måste jag gå.


puss babysar!


lördag

2008-11-01 @ 10:18:43
Allmänt Kommentarer (0)

lördag

tidigt

träligt väder

ut och gå nu

buss till motala

söt hund brevid mig

hörs då. alexandra.


Lyckat säger jag, vissa säger något annat

2008-11-01 @ 03:03:16
Allmänt Kommentarer (0)
här sitter jag pigg och glad? eller glad det vet i sjutton med pigg iaf, vad kan det bero på då? att jag mitt lilla ägg har suttit o pimplat coca cola o ätit tuggummi hela kvällen när gästerna hade gått. så här sitter jag, medans bamse ligger i sängen. sööt är han.

ska väl snart försöka tränga mig ner brevid han och se om jag får någon plats.


Bamse

Bamse.

saknar zina nu när man är hundvakt.


nu äre ju så att jag fyller om en månad, dags att börja räkna ner. 13 månader till 18, fy fan. lyckat morsan o farsan!


puss då.

RSS 2.0