last day

2009-12-31 @ 10:19:31
Allmänt Kommentarer (0)
då var sista dagen kommen på detta år. Det blir fix och trix på dagen och senare ikväll blir det middag hos gustav och sedan vidare. Nyårsoutfiten är fortfarande inte spikad, håret vet jag inte riktigt, lockar eller trippeltångat? Naglarna ska bli gråglittriga förhoppningsvis. Det kommer ju bli kanon.

nu ska jag iväg, in till syster. fixa lite utväxt.

hörs senare

Mellandagsrea

2009-12-29 @ 18:40:31
Allmänt Kommentarer (0)

vad har ni gjort idag?

jag har själv trängts på ikea, men först steg jag upp halv åtta. Åkte in till salongen och snyggade till frida och ida. vid halv ett hämtade mamma mig och vi stack in till ikea, en sväng där och sen en sväng på ikano. Har fortfarande inget att ha på mig på nyår. Får väl försöka åka runt och håva in mina utlånade klänningar i linköping så kanske jag lyckas. Det brukar ju lösa sig.

nu vet jag inte riktigt var kvällen leder, hemma eller en sväng in till motala?

vi får se vart det bär av, ska stoppa i mig lite mat nu iaf.


Sängen

2009-12-28 @ 23:00:40
Allmänt Kommentarer (0)

så var denna dag över, dags för sängen nu. Imorgon åker jag in till salogen, fixar till ida och fridas hår. Sen får vi se vart dagen leder. Något måste väl göras iaf.

bäst att hoppa i sängs nu. Godnatt alla.


Kläder gör mig glad

2009-12-28 @ 20:40:12
Allmänt Kommentarer (0)


detta inhandlade jag idag. Nöjd.

ska fortsätta ligga i sängen, julia har fått en cam i julklapp så jag letade fram min så jag och isac sitter och lekar lite. haha mina fina små gullisar.

det funkar inte

2009-12-28 @ 19:18:46
Allmänt Kommentarer (0)
varför utsätter jag mig ens för det här.. uschan.

Jag är rädd för att flytta, lite läskigt är det ju. Men ska bli både kul och läskigt. Sitter och kikar runt lite på tapeter och grejer. Några tips på vägen vore ju inte helt fel.

Jag äter chips ligger i sängen och känner mig allmänt fet. vill ha nytt år nu. Men förstår inte inför varje nytt år säger man att det ska bli det bästa någonsin, visst har året blivit bra. men det har ju sina skavanker här och där. nu ska jag kika vidare, äta lite mer chips, gå upp ännu ett par kilo och sen kommer det bilder på mina klädköp.

puss

Nyårs klänning..

2009-12-28 @ 18:17:50
Allmänt Kommentarer (0)
blev en sväng till linköping idag, ett par hundra fattigare. Men ett par klädesplagg rikare. Jag är nöjd, synd att jag inte provade shortsen så får väl dra in till linköping nån dag och fixa dom..

även en nyårs klänning kanske borde fixas? Eller måste man ha klänning? ska fundera på det, ni ska få se lite av det jag köpte sen får vi se vart denna kväll tar vägen. Kanske åker in en sväng till motala, lite nyårs planering och lite så. Himla fint.

ska läsa lite tidning nu, fint.

SHOPPING

2009-12-28 @ 08:13:06
Allmänt Kommentarer (0)
uppe med tuppen idag, ska nämligen iväg till linköping då. hinner inte skriva så mycket ska slänga i mig lite frukost sen åka in och hämta de andra. Kommer bli en fin dag. Vad ska ni andra göra idag?

förresten, himla tråkigt väder vi har nu. Usch, men imorgon skulle det ju bli minus igen=snorhalt. Snart är det nyår och ytterst två månader tills jag får min lägenhet. hihih längtar.

ha en bra dag.

fin söndag

2009-12-28 @ 01:17:13
Allmänt Kommentarer (0)
hemma från en eftermiddag och kväll i motala. Åkte in till syster och familj. Hängde lite med dom sen käk och grejer. Åkte därifrån vid nio, hem till abbe och macke. Lite häng med dom i soffan och nu är jag hemma.

i fredags börjades hemma hos macka, dessa bilder har ni säkert sett men eftersom inte jag har några andra så vad ska jag göra. Snodda från karin.






fin kväll.

imorgon linköping med mamma syrran syrran och julia!

Godnatt

Besöker mitt andra hem

2009-12-27 @ 14:15:02
Allmänt Kommentarer (1)

jag får panik, kan inte sitta hemma varje dag. Åker till mitt andra hem, borensvägen. Hälsar på lite där.



ser ju så jävla glad ut idag, har på mig mitt fin fina armband idag. Även julklappströjan av mamma! snyggt!

jag är sugen på bio, någon mer?


Lite mera jul

2009-12-27 @ 12:27:44
Allmänt Kommentarer (0)
lite mer bilder från julafton.




världens finaste packet av julia iaf, fint armband. <3

nu ska jag snygga till mig lite. Sen får vi se vad dagen bjuder på.


alexandras mode

2009-12-26 @ 21:26:18
Allmänt Kommentarer (0)
har legat i sängen hela dagen och läst elsas mode. himla fin bok alltså. Nästan så att man skulle vilja leva lite som henne.

ni ska få mer trevligheter från julafton och även gårdagen, men nu ska jag dricka julmust, äta chips och kolla på tv.

hörs.

Julafton

2009-12-25 @ 17:58:16
Allmänt Kommentarer (0)

Har hundratals bilder från julen, idag hade ju fått en systemkamera av johan. Kanske också ska skaffa mig ne kille till nästa jul så jag också får sådär fina paket. haha





märks ju vilka som är syskon.. haha




sen kom tomten, men ni får mer bilder imorgon. Ska börja göra mig iordning för utgång.

in i dimman

Jag såg mamma kyssa tomten

2009-12-24 @ 00:43:34
Allmänt Kommentarer (0)
ungefär 220 knäck fick mamma och jag ihop. Vad många tandläkar besök vi kommer få göra. När knäcken var klara så åkte jag till familjen andersson och gjorde de lite julfina. Sen åkte jag hem och kollade på love actually och nu är det ett päron till farsa. Himla bra filmer. Och precis genom förkyld är jag. Det är ju inte så nuuts.

men imorgon eller ja idag är det julafton. Och i år ska faktiskt mormor få fira lite med oss. Förra året eftersom vi var i motala då kunde hon inte vara med  men nu när vi är hemma hos oss har jag bestämt att hon ska få vara med en stund iaf. Kanske är sista julen.. Eftersom vi säkert kommer fira jul i motala nästa år. Men man får leva i nuet.

jag har iaf varit snäll så tomten kommer till mig.

ett godjul får ni imorgon, känns mer bra så.

godnatt

KNÄCK

2009-12-23 @ 18:21:12
Allmänt Kommentarer (0)


detta höll jag på med inatt när jag inte kunde sova klottrade lite på mina tavlor.

idag har mamma och jag varit ute och fart hela dagen från tio till fem ungefär.. Maxi, stan i motala, stan i vadstena, östenssons, östenssons igen och nu håller jag på att göra knäck. men det tjocknar ju aldrig..

ska ut och röra lite mera.

Det sista..

2009-12-23 @ 09:34:50
Allmänt Kommentarer (0)
Stör mig fortfarande på hur ful bloggen blev nu, men är det jul så är det jul. Då ska man va snäll mot alla. Därför är jag snäll idag. Somnade nån gång imorse känns det som. Mamma väckte mig åtta, jag gick upp kvart i nio. Vi ska till motala, maxi, stan och allt ni vet som min mamma ska göra när hon är ledig. Det sista julstöket innan dagen imorgon.



sådär ser jag ut idag, bytte byxorna mot leggins. Himla skönt.

nu tjatar mamma på mig, måste gå.

fina ni, ha en bra dag.

Snart jul

2009-12-23 @ 01:36:44
Allmänt Kommentarer (0)
nu har jag ändrat lite som ni ser, ingen höjdar header men det får duga just nu. Sitter här och är jättepigg. Ska försöka leta reda på mina kritor till mina tavlor jag har grejat med som jag ännu inte har visat er. Men ni får se om jag hittar dom. Har väl lagt de på något bra ställe. Frågan är ju bara vart?

Får leta nu, slarvart bort sladden till kameran idag med. skyller på att det är FÖR städat i mitt rum. haha

godnatt igen, kanske hör något mer.

snöstorm

2009-12-23 @ 01:08:01
Allmänt Kommentarer (0)
min dag har sprungit iväg känns det som, har ju iofs hunnit med ganska mycket. Städar och julpyntat, klippt och frägat mamma på salongen. Sen umgåts med lite grabbar, en hel hög på texas. Sen åkte jag, gustav och bergmar hem till dynudde och hängde lite där.

nu är jag hemma jättepigg himla träligt. Måste upp tidigt imrogon och fixa det sisa julklapparna. Hoppas bara inte det är snöstorm så mamma och jag inte kommer till motala. Då blir det inte så bra.

godnatt alla

snart jul

2009-12-22 @ 10:08:33
Allmänt Kommentarer (0)
uppe vid nio idag med, känns himla skönt att veta att man inte har sovit bort hela dagen. Så nu har jag ätit frukost och duschat. Ska städa det sista i rummet, renbädda och sen ta fram lite tomtar och julpynta lite. Mamma och jag åker in till motala sen, ska färga och klippa henne på salongen. Hoppas syrran kan slänga i lite på mig med nån dag innan jul. Imorgon måste det blir. Kan inte se ut så här.

Fick hem toasaker och handdukar som mamma och jag har beställt till lägenheten. Köpte igår även ett smyckeslöv. ni får se senare.

ska fixa lite nu.

måndag

2009-12-21 @ 19:58:49
Allmänt Kommentarer (0)
åkte in till motala och fixade mina sista julklappar idag, sen var jag på M-blommor en sväng. Himla mycket folk alltså. Så gick där ifrån utan något. Mamma och jag får åka dit imorgon. Sen åkte jag till borensvägen, åt lite mat och sen skulle jag iväg och klippa gustav och herman. Fina dom blev.

Nu har jag kommiet hem, plockat lite hemma. Väldigt rastlös är jag. Så ska väl försöka hitta på något. Städa borde jag ju egentligen fortsätta med. Men det orkar jag ju inte göra.






lite bilder från förfesten.

puss

En fin dag

2009-12-21 @ 11:12:41
Allmänt Kommentarer (0)

igår var gustav och jag i Floby. Hälsade på hans syster. De bodde jättefint och allt var så fint nu med all snö. Sådär spenderade vi dagen, var en sväng i grästorp gustav handlade kläder. Tog med oss henns barn hem för de skulle till deras pappa så vi var hemma runt halv nio. Himla fin dag.

Nu har jag städat lite, ska gå och hämta min bil hos sarah sen åka till motala och fixa de sista julklapparna. Skönt att ha det avklarat.

Peppakakshus bygge ikväll och lite knäckbak kanske, får se vad det blir.


pusspuss


En lite utflykt

2009-12-20 @ 08:33:07
Allmänt Kommentarer (0)
godmorgon fina vänner.

Sitter här nästan klar och väntar på gustav. Vi ska som sagt åka till Floby, vart det nu ligger har jag ingen aning om. På andra sidan vättern iaf. Det kommer bli trevligt.

Bäst att fixa mig nu, så inte gustav åker utan mig.

Ha en fin dag alla ni.

fina ni, fina du

2009-12-19 @ 22:50:18
Allmänt Kommentarer (0)
Hemma från födelsedagsbarnet nu. Gustav och jag gjorde inget peppakakshus, han kom hit och åt istället. Mat mat mat. Sen åkte vi till bergmar då, hängt där ett tag men är hemma nu.

Sängen snart för imorgon ska Gustav och jag ner till hans syster och hämta hem lite barn. En lite dags utflykt så att säga.






haha ibland lyckas man ju, har aj aj på mitt ben. Värsta blåmärket.

natti.

bad romance

2009-12-19 @ 16:27:23
Allmänt Kommentarer (0)
skulle ha visat er min kalender jag har beställt men kameran är i köket och jag är i min säng så därför får ni vänta. Orkar inte riktigt röa mig. Var iväg och kollade på handbollen förut, gick ju mindre bra. Men det var nära. Så nu väntar jag på gustav, vi ska göra peppakakshus. Jag borde slå in julklappar men egentligen väntar jag mest på pappa eller maten. Men ska inte äta förens när pappa och gustav har kommit. Pappa jobbar och trodde han skulle va hemma vid fem, så allt från fem till åtta kan han komma och jag är hungrig nu. Hur ska detta gå?

Ska se till att mamma börjar med maten snart.


För varje dag finns det ett mirakel

2009-12-19 @ 12:41:10
Allmänt Kommentarer (0)
praktiken igå gick kanon, fick fina julklappar av mina handledare. Dom är ju för gulliga. Läskigt för om mindre än ett halv år kommer jag inte (förhoppningsvis) inte ha någon praktik och vara utbildad frisör, kommer saknar tjejerna då.

Men igår när idag jag och michan lyckades göra oss himla fin åkte vi in till julia, förfestade lite där. Tack. Sen vidare till harrys, en kanon kväll hade jag. Idag mår jag bra, ont i mitt höger ben, blåmärke och skav på knät. hur lyckas man? haha trappjäveln. Mamma och jag har varit och grejat lite, eller vi skulle ha gjort men har väl mest åkt runt och kollat. haha Snart ska vi iväg och handla igen. Sen kolla på handboll. Gustav kommer sen vi ska göra peppakakshus sen till bergmar och lämna paket. Hoppas han blir glad.


ska gå nu, ringa pappa sen handla.


jobbig känsla.

Mitt vinterland

2009-12-18 @ 07:58:56
Allmänt Kommentarer (0)
godmorgon.

Snön ligger kvar, hur underbart. Ska tydligen göra det till jul. Dock behöver det ju inte va så kallt ute. Igår var mamma och jag i motala, handlade lite julklappar. De flesta är klara nu. Vi var inne på Allrummet, så mycket fint. Jag vill nog flytta nu. Så har pekat ut lite saker jag vill ha när jag flyttar. Jag kan ju hoppas mamma är snäll eller det kanske är jag som ska vara snäll då så hon köper det till mig?

Ska snart iväg till praktiken, hade väl egentligen stannat hemma och legat i sängen. Men nej då, praktik nio till sex det är roligt faktiskt. Idag vet jag att jag har lite att göra iaf, då blir det genast roligare.

Ikväll blir det utgång, harrys för hela slantent. Kommer bli en kanon helg, har nått att göra varje dag. Det är så jag vill ha det.


nu ska jag hämta noomie och sen amanda som ska med och fixa håret.

Hörs senare, puss fina ni.


isbjörnar

2009-12-17 @ 15:43:16
Allmänt Kommentarer (1)
nu har jag gjort det jag ska ha gjort idag. Varit uppe hos sarah eller min granne med hennes mammas cykel. Som ni förstår så kommer jag alltid vara sarahs granne för hon kommer alltid vara hon som bodde på gatan. Jag tror sarah förstår. Saknar att vi flyttade ibland, men livet går framåt och snart flyttar jag själv igen.

Isbjörnar är det ju flera stycken ute, svinkallt.




jag tog på mig massa kläder men lyckades ändå frysa. Nu väntar jag på mamma så ska vi försöka ta oss till motala.

mitt vinterland.


Om en vecka är det jul

2009-12-17 @ 14:42:11
Allmänt Kommentarer (1)

julmusik är nog det finaste som finns. Om en vecka är det jul och jag är lika orolig för att någon sitter hemma alldeles själv på julafton. Det vore min mardröm. Så om en vecka har vi fullt hus här hemma. Mamma och jag ska fixa de sista julklapparna idag, fixar nog några fina till när gustav och jag åker ner till hans syster i Floby. Gustav ska hämta hem lite barn och då gör vi en lite utflykt också. min fina vän. Bergmar ska nog ha firande hela helgen så honom får man väl inte ens se röken av. Men äntligen blir han en av oss. Känner mig redan som en i gänget, haha

Mamma och jag ska försöka ta oss in till motala när hon har slutat jobba. Får se hur lång tid det tar, mamma har ju monster bilen, haha. Ska fixa de sista julklapparna. något snyggt som jag kan ha på mig imorgon, första krogbesöket lagligt. Känner mig stor. haha.

Vadstena har väl tomtenatta idag? Har läst det tror jag eller är det något jag har drömt? Mamma och jag får kolla läget när vi kommer hem igen eftersom pappa inte är hemma förens vid åtta.

sista julen jag bor hemma, ska jag bo ensam nästa jul? läskigt.


att alltid vandra ensam

2009-12-17 @ 12:35:44
Allmänt Kommentarer (2)



hon är ju för söt min mamma, henns lussebullar. Jag vägrade att hon skulle göra riktigt. Russin är inte min bästa vän.

Lyssnar på julmusik, har inte allt för roligt därför jag försöker underhålla er hela tiden. Väntar på mamma. Måste skicka julkort kom jag på. Snart jul, har väl inte handlat överdrivet många julklappar. Har väl inte överdrivet mycket pengar, mamma håller inne på mitt novermber studiebidrag. Måste ta ett snack med henne, eller har jag varit skylldig henne? kan va så.

vilken är erna bästa jullåt?

lite kärlek till er.



hur mycket jag än försöker ignorera det..

2009-12-17 @ 12:18:16
Allmänt Kommentarer (1)
jag har ännu inte kommit iväg från datorn, eller jo jag har lyckats snygga till mig lite men inget mer. Mamma kommer hem om en kvart ska se om hon har ändrat sig. Kanske kan va så att jag kan ta hennes bil istället för rallykalle.

Vad har jag lyckas göra under dessa timmar jag känner mig inlåst. haha skyller allt på mamma. Jag har lyckast fördriva tiden genom att göra massa roliga miner, letat fram massa gamla skivor med asgamla kort på. Har nog aldrig garvat så mycket. Lika ful då som nu. Har även hittat en skiva där det sto F-91 på, det var tider det. Bästa handbollslaget, F-91. Vad roligt man kan ha åt gamla skivor, väldigt många minnen.

Borde väl ha vart och lämnat och hämtat min cykel men det får jag göra sen. Annars blir mamma arg. Bara för att hon inte släpper iväg mig, hon har säkert snott nykeln så jag inte ska kunna åka. haha nedå.

ska äta mammas lussebullar, ikväll vill jag göra knäck. Men Gustav och jag ska ha julbak på lördag. Det blir nog bra.


att fånga dagen

2009-12-17 @ 10:27:55
Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon, har varit vaken sen nio ungefär. Har blivit sånn att jag inte vill sova bort hela dagen är jag är ledig. Men dessvärre sitter jag här i timmar innan jag kommer iväg och göra något. Hade tänkt att jag skulle åkt till motala, hämtat lite grejer, fixat litejulklappar men mamma vägrar att släppa iväg mig på vägen. Bara för att de har varnat för halka och grejer. Visst att syrran och min bror åkta i 20 km/h på motorvägen hem från stockholm med lastbilen inatt men det är ju inte här i lilla vadstena. Så jag är fast här hemma idag. Himla roligt.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, ligga i sängen en hel dag känns ju mindre roligt. vi får se vart den här dagen slutar.



i brist på bilder.

en väg jag själv aldrig skulle välja

2009-12-16 @ 21:38:17
Allmänt Kommentarer (0)

raderade hela inlägget, det borde inte publiceras helt enkelt.


ett sista steg, bara ett sista..

2009-12-16 @ 18:40:28
Allmänt Kommentarer (1)
Tycker nog att alla ska säga grattis till oss på JB som lyckades gå vidare i Skol-sm i handboll. Även grabbarna gick vidare men det var ju inte direkt oväntat! Men nu är jag hemma, väntar på mat bara pappa kommer hem så.

Sen ska jag äta nybakade lussebullar, bädda ner mig i sängen och inte röra mig på hela dagen. Har ont precis överallt. Jag som hade tänkt att träna pump imorgon vid tolv. får se hur det går.

pappa kommer nog snart, hörs sen.

Skol-Sm

2009-12-16 @ 08:52:25
Allmänt Kommentarer (1)
Godmorgon, sitter på bussen påväg till norrköping. Ska spelar skol-sm. Frågan är ju hur mycket man orkar. Men det löser sig. Haha himla underbart väder det är. Mindre roligt att köra bil. Kul att vi är åtta ute spelare. Kommer ju dö. Bäst jag börjar ladda nu. Hörs senare.

ett ögonblick och jag stannar inte längre

2009-12-14 @ 23:52:34
Allmänt Kommentarer (2)

som alla säger när det händer något, hur ska man då kunna starta om ifall det inte har något men ändå känns inte allt bra. för mycket grubblande nu för tiden, vad är det som inte stämmer?

imorgon har jag prov, har jag pluggat? Nej, ni små barn som läser detta ska inte göra så. Ni ska plugga.

jävla tråkig blogg, jävla tråkig människa.

imorgon hoppas jag få handla lite fina saker, borde lägga pengarna på julklappar men just nu vill jag köpa något till mig, shopping behovet är på max nu. Jag och mina två fina vänner Gustav och Bergmar ska se på bio. Äta något gott, inhandla lite fina saker.

längtar till helgen.




bästa.


att känna sig levande

2009-12-14 @ 21:24:24
Allmänt Kommentarer (1)

kärleksfilmer borde man inte se, man mår ju bara dåligt av det. Allt blir ju så perfekt och lyckligt i slutet. Så är det ju inte i verkligheten.

mysigt med snö, längtar faktiskt både till helgen och tills jag sak flytta. Jag vill kolla på tapeter. Och egentligen har jag ju redan flyttat in i huvudet.

full rulle hela dagen, Anna - lena kom in och var helformsmodell med formblåsning sen kom Gunilla på eftermiddagen och så fixade vi en permanet. Lyxade till det med donken också. Hem till vadstena i rallykalle bilen. Sen till familjen andersson färgning av beas hår, blev ju kanon. Till maxi sen med mor och nu är jag hemma borde plugga, gör jag det? Nej, det är onödigt.

Pälsmössan invigdes idag.



mådde man inte lite bättre här? saknar er.


Julbord

2009-12-12 @ 16:16:55
Allmänt Kommentarer (0)
snart ska jag iväg på julbord med pappas alla anställda med respektive och syrran och de. Kul att alla har en respektive. Alla dom och sen jag. Man mår ju lite skit alltså. Men får väl nöja mig med snygg sexig singel.

Aja, nu har jag färschat till mig lite kanske man får sig något ragg då. Ska va fyllechaffis åt dom som ska supa skallen av sig på julborden. Känns ju himla fint det med.

hungrig är jag så ska fixa det sista, ta en snygg och oerhört sexig outfit bild/kontaktannons. Ska nog börja nätdejta. Kanske vore något? Det känns desperat.


julbord nu.

en evig våg av kärlek

2009-12-12 @ 15:20:50
Allmänt Kommentarer (1)

Det känns himla skönt med körkort och tack alla som har sagt grattis! Pappas vita skitiga jobbar bil går som spjutet. haha. Inget och hurra för men.

har inte hänt så mycket den senaste tiden. Var barnvakt i torsdags till två små söta barn. Fick storstryk i något fotbolls tv-spel. Klara är ju för söt.




igår var jag på praktiken hela dagen, detta resulterade till att min handledare blev fin i håret.




himla fint om ni frågar mig.

Sen var jag hundvakt en stund, hängde med gustav och bergmar sen hämtade jag ida och maria i motala.

idag har jag vart i motala hos syrran en sväng sen var amanda och adde här så snyggade vi till adde i håret lite. Snart ska jag börja snugga till mig själv och vidare och hämta upp folk hos bror sen blir det julbord med pappas jobb. Himla fint.

bäst att sätta fart så jag hinner.

puss



KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRKORT!!!

2009-12-10 @ 15:49:05
Allmänt Kommentarer (5)

JAG HAR KÖRKORT!!!!!

Hur skönt är inte det då? Det är himla skönt. Igår hade jag skrivningen och idag hade jag uppkörningen så nu ska ni nog vara inne om ni inte vill bli ihjäl körda, haha. Ne då det är nog ingen risk. Men himla fint.

Ikväll ska jag vara barnvakt, imrogon hundvakt och på lördag är det julbord sen ska jag vara fyllechaffis åt anställda hos pappa. Dom ska visst supa skallen av sig hemma hos min bror. Nuuuts.

ska sätta på mig mitt barnsliga beteende och larva mig lite med barna ikväll.

puss.


när man inte orkar

2009-12-10 @ 08:36:51
Allmänt Kommentarer (0)

Ledig idag, hur underbart är inte det. Hade väl tänkt att gå upp ungefär såhär dags men vaknade redan vid sju av att ida ringde sen sms och sms igen och sådär höll det på. Så jag gick upp istället. Men då kanske man hinner med lite idag. Borde städa i rummet det ser ut som en röra. undra hur det kommer se ut när jag flyttar hemifrån? Jag längtar lite faktiskt. Det ska bli kul men ändå lite läskigt.

om allt går som det ska idag så sätter jag igång och tränar igen nästa vecka. Har vart lite mycket den senaste tiden så har helt enkelt inte hunnit med.

Ska äta lite frukost sen ta tag i mitt rum.


dagen är kommen

2009-12-09 @ 11:42:45
Allmänt Kommentarer (1)

Just nu skulle jag vilja ha en stor pizza en kall cola och en skön fredagkväll. Eller en vild utekväll med mina linköpings tjejer. Ohh det vore så fint. Alla mina zaketjejer.

men ne, bäst att skärpa till sig idag så att det går vägen.

Jonna: Jag beställde mitt från Beautyonline.se det ljusaste det hade. Hundra slingor med keratinwax. Så vi har bränt fast dom. Sara köpte sina på tradera och har tvåhundra slingor i.



puss


att alltid vandra ensam

2009-12-07 @ 22:50:47
Allmänt Kommentarer (0)
jag vill att det skulle vart lördag lite till, det var så fint. Det blev perfekt. Ska sova nu, måste. ni märker jag är helt rörigt. Vet varken ut eller in. 
 
lite om dagen iaf då, i skolan var det dags för lilla gesällen. Känns bara som att fylla ut tiden. Inte planerat alls. Det gör mig bara stressig inför den stora i maj. den ska jag klara, vad händer annars. Hela min framtid rasar samman. strunt prat. körskolan sen kom fredrik och hälsade på, min fina vän.

har kollat paradise, ska nog söka. Få lite sving på livet.



lyckad kväll.

bad romance

2009-12-07 @ 22:43:08
Allmänt Kommentarer (0)
det är mycket nu, ångesten ligger på högvarv. inget går som jag vill hur ska detta gå. Man kan inte ha för höga krav på sig så istället vinglar jag iväg på mina skyhöga skor in i dimman. det funkar inte längre. jag måste leta och hitta mig själv. paniken kommer och ångesten gör sitt, hur ska detta gå..

något fattas, jag letar lite längre bort..

Kanon kväll

2009-12-06 @ 12:46:39
Allmänt Kommentarer (0)
dåligt skrivet av mig men har varit fullt upp inför gårdagens fest. Klockan elva åkte vi in till lokalen fixade bord, duktningm ljud och lite sådär. Sen mc donald med mamma pappa och bror, vidare till stan inhandlade lite saker hem till vadstena fix och stress och sen tillbaka in. Allt skulle ordnas innan halv sju då alla skulle komma.

Jag hade en kanon kväll hoppas att alla ni andra hade det också. Tack så jättemycket för alla fina presenter. Tack alla att ni kom ni gjorde kvällen toppen.

puss

körlektion

2009-12-03 @ 09:32:20
Allmänt Kommentarer (0)

ledig iag, hur skönt som helst. Men jag är uppe tidigt för nu ska jag ner till körskolan på körlektion.

nära nu.

puss


Mina fina

2009-12-02 @ 18:53:38
Allmänt Kommentarer (1)
Hade en himla fin födelsedag.

Den såg väl ut ungefär såhär.





ungefär sådär, så nu är sara och jag fina i håret. Mitt ska fixas lite mer med så blir det nog bra. Fick en superfin väska av gustav också. Nuuts.

Nu väntar jag på bergmar, lite mer fix in för festen. Kommer bli super.

PUSS

BILDBOMB!

2009-12-01 @ 14:08:26
Allmänt Kommentarer (0)
hittade sladden så tänkte rensa kameran. Har lite bilder från helgen.


Julia och Cornelia under peppakaksbakningen.


Var ju tvungen att provsmaka, vissa var hårda och vissa mjuka. några var ännu mjukare och ännu hårdare. MEn helt klart godkända.


kan nog slå ner en bomb brevid henne i sängen och hon skulle inte vakna. Det märks att vi är släkt.


mina nya skor, gillar dom starkt.

skulle så gärna vilja ha en pippi tröja, ni vet en sånn där randig som pippi alltid har. Himla fint. Får nog be mamma börja sticka igen.

Nu ska jag duscha lite, sen komm bergmar planering inför festen sen kommerresten av gänget.

PUSS FINA NI.

MIN FÖDELSEDAG!!

2009-12-01 @ 10:19:05
Allmänt Kommentarer (3)
Undra vems dag det är idag? Kan det vara så att det är min födelsedag? Äntligen 18 år, himla fint.

Igår var jag på hockey med Gustav, michan och Bergmar. Kollade på LHC mot HV 71, linköping vann med 5-2 nuuts. Sen åkta jag hem, kollade på paradise och sen somnade jag. Vaknade upp ett år äldre.

nu ska jag fortsätta göra något vettigt i skolan. Sen hem och ikväll kommer mina gullisar från linköping och firar mig och fixar hår. Gillas.

tråkig blogg jag vet. Ska skärpa mig nu när jag har gått och blivit 18 år. Vi får väl se hur det går, nu när man ska flytta hemifrån och grejer.

PUSS

RSS 2.0