en hel värld av mode

2008-09-30 @ 21:15:37
Allmänt Kommentarer (0)

i'm back in the game, idol är slut och jag ska inte slänga iväg en enda röst på någon. Besviken på Robin B som han hette. Men han är snygg ändå! Och johan är ju bara för skön. Lillkillen är grym.

Jag är shopping sugen ut i fingeropparna. usch det är hemskt. Här och funderat på hur jag ska spendera mina pengar. Ska ta mig ett snack med min kära mor också. Hon är bra att ha i sånna här situationer. Ännu ett problem är att jag tror jag ångrar mitt köp av höst jacka. Och ja jag har tagit bort pislappen, och jag har använt den en gång. Så jag lär få gå och frysa i min lilla skinnjacka om jag inte kommer på något sätt. Ingen som vill köpa den? En grå lite längre , in sydd i midjan, lite ballong modell på den från Vero Moda? 300 kr o den är din! haha Rena kapet skulle jag säga! usch, känner mig hemsk. men va fan, kanske är bra iaf. ångest!!

ska gå och läsa lite Elle nu o dricka lite cola, sova på saken om jacka också.

puss

sött   

jag saknar dig.  


lite häng framför idol

2008-09-30 @ 20:18:36
Allmänt Kommentarer (0)

en klippning, lite häng i storstan o lite sånt så har min studiedag spenderat. Nu sitter jag framför tvn och sr på idol men den himlans jobbiga reklamen stör mig ganska mycket. Jag har ännu inte hittat min favorit men visst Robin, den brunhåriga killen är snygg men även så kommer ju Johan Palm från mjölby så man måste ju heja på han. Kändis häng liksom!

hängde lite på station i mjölby, hängde och hängde jag väntade på mig buss då. Så jag passade på att köpa ELLE, fint som snus. Jag ska väl erkänna att jag lägger flera hundra i veckan och i månade på massa olika tidningar. Läser bland annat, Elle, Chic,Glaze, Vecko Revyn, First Style. Älskar det! men mamma börjar bli trött nu, så måste börja prenuminera på dom.  idol börjar igen.

måste skynda.


jag dansar aldrig

2008-09-29 @ 22:30:55
Allmänt Kommentarer (0)
jag är tillbaka igen och nu ska jag försöka hålla denna blogg igång, men jag lovar inget. Det gör jag aldrig. Skolan var väldigt onödig åkte in gjorde ett test om litteratur historia sen läste vi lite och vid halv två fick vi sluta. Som ni säkert inte förstår började jag tolv idag. Men jag och mina andra frisör vänner åkte hem till oskar, matilda skulle klippa hans hår. Det blev fint, jag stod för bakning av chokladbollar. Ingen har nog ätit godare chokladbollar! Sen satt jag i en proppad buss hem.

tränat andra fas i en timma, suck o stön men det funkar. handboll är fint som sagt. nu ska jag pilla i mig lite mat, kolla på idol.

Jb kör på en studiedag imrogon, det sitter ganska fint!


puss gullet

nöjd? pengarna tillbaka.

2008-09-25 @ 20:15:41
Allmänt Kommentarer (0)
jag har vart dålig, jag måste skärpa mig. men i mitt huvud har det bara vart heroes ett par dagar. Det har vart fint. Men skolan idag, rullade på, lite små utbrott under frisör men det är så det funkar. Kollar in idol nu, det är också ganska fint. Fast jag är hungrig och det lukta gott från köket.

Just det, har fått tillbaka min kamera nu så jag kan uppdatera er lite snart, för mitt rum är klart eller näst in till, men nu är det mat. hiheheihih


puss

haha, vadstena goooes fighter! HAHA!

2008-09-21 @ 13:38:26
Allmänt Kommentarer (0)
har ni hört, värsta fighterna i stan sägs det. Har blivit värsta gangster staden! HAHAHAHAH! kan inget annat än att skratta!

det är söndag, helgen är snart slut. lite smått ångest. Nee då, har haft en fin helg. Men idag är det match. Det ska bli fint. Klockan 17.00 på norra ip mot lsw! KOM DIT!

Har även hört något om att ANDRA AVENYN börjar idag klockan åtta! fy fasiken va fint! Läängtar verkligen.
men nu blire nog lite heores!


puss o gull.

lite från mig

2008-09-21 @ 03:00:47
Allmänt Kommentarer (0)
klockan är alldeles för mycket egentligen men jag är vaken och inte ett dugg trött. Har vart hos mej hela kvällen, michan och jag käkade hos henne sen hyrde vi film och begav oss till mig. det var fint. Sassa o simon kom också vid elva och åkte för en halv timme sen.

Hade ju då seriepremiär idag, efter en bra start till 6 - 1 kommer tumba ifatt vi tappar och dom går om i halvlek står det 8 - 7 till oss tror jag. Dom gör några snabba mål och går om oss igen. Men vi trampar på, kommer ifatt, går om och till slut vinner vi. BRA JOBBAT TJEJER!



det blir Heroes nu.
hoppas ni andra sover gott, mest till delat dom i fotbollen, viktig match imorgon!
LSW - VADSTENA. norra ip (motala) 17.00? tror så iaf. Kom dit!!

brist på annat

2008-09-18 @ 23:19:39
Allmänt Kommentarer (1)
klockan är mycket och här sitter jag i min säng. Det är ganska mysigt, har fått världens största dataskärm. Kopplat in datorn till tvn, rätt slappt! Har faktiskt inte så mycet att säga, skriver väl bara för att liksom.

så vi slutar redan nu, för jag tänkte kolla igenom ett avsnitt heroes o sen sova!
puss o natti!

knasigt

2008-09-17 @ 12:14:36
Allmänt Kommentarer (0)
hahha, skrattretande. Har då special idrott nu, jag och en till. HAHA var lite små nere på att ha det eftersom sara var sjuk idag men vi är bara två stycken så vi får nog sluta snart. Då får min kära mor möka sig hit innan tre iaf, sitter ju inte i skolan i tre timmar liksom för vi shoppa idag hoppas jag på. Vi ska iaf kolla på jacka till mig och köpa massa godis till kiosken i handbollen. Tycker faktiskt det är kul att hjälpa till där. hihi.

men vi hörs, puss

onsdag. blää.

2008-09-17 @ 08:05:09
Allmänt Kommentarer (0)
Ska väl meddela att vi piskade malmslätt med 37 - 17 ohooj va gött! Bra start inför premiären. Bra jobbat tjejer tycker jag.

har estetisk verksamhet nu på morgonen och sen spec idrott. Vi känner peppen. Bra start att mamma försover sig och jag får stressa till bussen. Snällt. men vi ska åka och shoppa lite idag och sen blir nog att kolla på handboll i mantorp. Men sofie min lover. haha! det blir nog fint.


puss o kram.

vadstena - malmslätt

2008-09-16 @ 19:02:56
Allmänt Kommentarer (0)
precis kollat på tre avnistt av heroes, får bli ett efter matchen sen.
Träningsmatch mot malmslätt idag, vi får väl se hur det går. Är ju
dags för seriepremiär på lördag, hemma mot tumba? tror det iaf.


Då är det bäst vi är på gång

.


nu måste jag sticka, puss gullet.

dränk mig i minnena av en dimmig natt

2008-09-16 @ 00:25:39
Allmänt Kommentarer (0)

satt och åt små pezar idag på bussen till skolan, dom är söta. För alla er som inte vet vad det är så är det dom där små pitarna man stoppade i sånna där långa gubbar? o så öppnade man deras mun och vipps så kom en pez ut? dom är goda, har dock vuxit ifrån gubbarna, men man kanske borde ha en gubbe ? dom kanske blir godare då! det måste testas.

har kommit fram till robin borde ha ett skott i pannan, lurat på mig att börja se Heroes och ni alla som vet, är första avsnittet bra blir jag fast. Så jag måste hinna se ifatt två säsonger nu. För det tredje börjar snart och det går inte att missa. dumma dig robin. Så jag har nördat mig igenom två avsnitt. Bli dock inget mer ikväll för nu ska jag sova..



puss gullet


to the music

2008-09-15 @ 18:30:12
Allmänt Kommentarer (0)
här sitter jag halv död med både det ena och det andra dokumenten, projekt hit, starta eget hit och bla bla bla. Jag är dödstrött men jag peppar ändå, men lite håkan lite amy mcdonald och lite av lite annat med så håller man ögona öppna. Lite cola passar alltid bra och det är ju inte så dumt. Men jag måste bli klar med det här för imorgon kanske jag får nattgäster, oklart ännu. Sen har jag träningsmatch mot malmslätt också om jag nu får vara med. Okej, jag erkänner jag har lite små ångest så känner att jag måste bli klar me det så jag inte sitter där sista dagen och klockan tickar över 00.00 och jag fortfarande inte är klar. Så nee nu ska jag säga åt min mamma att sluta störa mig, så jag kan bli klar. Plus att hon står och pratar i telefon om enskild firma, aktiebolag, f-skatt och en hel del annat. Hon hjälper en o annan företagare, med papper och så. Min mamma är rätt så kunnig. Hon har ju trotts allt varit en hjälp för mig med projektet. men sluta skriv alexandra. Las Vegas på tv nu. fint sörrö!




dagens :

jeans - svarta replay jc
linne - vitt gina
tjock tröja - bikbok
skor - vita convers

puss.

I miss you

2008-09-15 @ 12:28:54
Allmänt Kommentarer (0)
nu har jag anlänt till skolan, svenska i tre timmar, vi jublar. Går igenom olika epoker, just nu har vi kommit till medeltiden. Religionen hade stor inflytande på människor, så de så!!! haha!

nu måste jag sluta. puss.

en drös med mysiga stunder

2008-09-15 @ 09:46:03
Allmänt Kommentarer (0)
måndagar är fin, börjar med sovmorgon till tolv. Älskar man livet eller oja att man gör. Så nu sitter jag är i min stora mysiga säng. Skulle egentligen bara vilja ligga kvar här och sova men nej nej, här ska vi till skolan och ha lite svenska. det ser jag väl inte fram emot dock. Blir stan en sväng efter skolan med mammi. Sen måste jag verkligen plugga, måste fixa klart projekt arbetet!! Fyyyy alexandra om du inte gör det. Men jag unnar mig ett träningspass ikväll, det är jag värd!

efter 9½h sömn så känner jag mig ganska pigg faktiskt. Har nog aldrig sovit så många timmar på hela gymnasietiden inte heller den senare tiden av högstadiet. Duktigt av mig tycker jag.

puss

dansar aldrig nykter

2008-09-14 @ 21:10:13
Allmänt Kommentarer (0)

jag borde plugga, jag borde sova, jag borde se på heroes jag borde ganska mkt just nu men jag känner att det inte finns några måsten.

gårdagen var tummen upp, efter jag hade lekt kiosk tant med michan så åkte jag hem, slängde i mig lite mat och sen kom ida och hämtade mig och vi åkte till maria. Det fixades och grejades kp kommer inslinkandes efter att hon vaknat till liv. Vi drack och hadde oss. Sen åkte vi till lkpg på förfest, haha och sedan vidare till vallerstad. där det var fest. lyckad kväll. Elias kom o hämtade mig och vi åkte hem till vadstena, lämnade av henrik och sen vidare till bornemo där det tjatades om att micke hade brutit foten, haha! för i helvete micke den är stukad bara! haha!  elias skjutsade hem mig sen, och jag somnade!    VÄRD KVÄLL! kp mådde finast!


till dagens händelser, mamma väckte mig och vi åkte och hämtade upp syrran sen vidare till linköping. Skulle köpa skor eftersom jag sålde min eller nee jag gav bort dom till min syster, dom stod bara här så hon kunde lika gärna få dom, och då skulle hon pröjsa till ett par nya skor men blev att mamma gjorde det. Inhandlade även en t-shirt och två andra tröjor. Ska leta höst jacka på onsdag och sen fjääska till mig dom där jeansen som jag vill ha. ska ge det ett försök! hahah! är man fattig så är man, får inga jeans för 100 kr liksom.





puss på oss.


this is the life.

2008-09-13 @ 13:00:07
Allmänt Kommentarer (0)

har precis slängt i en färg på syrran, den ha verkat och nu ska hon blåsa det. Var en mörkbrun så det blir nog bra, hon ville få bort slingorna nu tills hon ska åka till USA över julen. Gött för henne säger jag, tråkigt för mig tycker jag. Men jag överlever nog en jul utan dom två mongosar.

idag blir det att stå i kiosken sen med först gunilla och sen michan, inget roande direkt kanske men man ställer väl upp för laget.

igår var vi inne o kollade på quality offers när de spelade, duktiga är dom sen gick vi till mc donalds och åt lite innan vi begav oss hemåt med bussen. Sen spenderade jag och sarah kvällen i bergmars sova, sovandes men även tittandes på tv medans de andra bastade.

vi höjer tempot lite i kvällens händelser? det vore fint.
puss .


bläääsch..

2008-09-11 @ 12:00:05
Allmänt Kommentarer (0)
nu har vi haft lunch, det var korv och makaroner, det var inte så jättegott! så jag är fortfarande hungrig. Men vad jag det, jag får gå o va hungrig ett tag till. Sista tre timmarna baaah o köra, ska göra power point. allt är asrörigt. bara massa krångel. Och jag har ganska mkt kvar och allt kommer jag göra i sista sekund. duktig alexandra, duktigt.


nu är hon tolv. puss.

kom änglar

2008-09-11 @ 07:58:04
Allmänt Kommentarer (0)
det är redan torsdag, veckorna bara springer förbi. Men det är väl något man tackar för. För då äre snart lov o sen är det praktik och det gillas väldigt högt. Borta från skolan i hela sex veckor det är ju ganska nice. men idag äre bara tummen upp? dock är jag väldrig trött men det får väl gå. Jag har väl bara mig själv att skyll. Hade faktiskt tänkt att jag skulle gått o lagt mig vid tio - halv elva igår. Men dock blev klockan tolv typ, som alla andra dagar. Skäärpning!!!!! Skulle ju måla naglarna och fixa lite annat o sånt, då sprang klockan bara iväg. haha Så nu har jag rosa naglar! hihi! gulligt skulle jag säga, Snyggt skulle någon annan säga. haha, ska sluta upp och babbla nu, dock är det svårt eftersom jag är ganska bra på det. men vi lägger av nu.


Ha en bra dag alla små älskare.

en livsfarlig smitta

2008-09-10 @ 22:39:55
Allmänt Kommentarer (0)
nu sitter jag med nymålade naglar och försöker göra ett försök att inte förstöra dom det första jag gör, jag är inte så duktig liksom. men jag ska sova snart, för jag är trött och imorgon väntar sig 6h grupparbeta, alltså en hel del flabb, en hel del arbete, en hel del av allt annat. det gillas. så jag måste va pigg,

GODNATT!

känn ingen sorg för mig

2008-09-10 @ 15:38:28
Allmänt Kommentarer (0)

vart nere och hälsat på min älskade mormor och extra mamma. Vi fikade och lite så, glad att hon är så bra som hon är även fast det ändå inte är bra. Men man måste se det från den ljusa sidan, hon kunde lika gärna inte vart här hos oss idag. Så jag är glad för utan dig hade min barndom, mitt liv rasat samman för länge sen.


sitter och väntar på maten nu, eller mamma ska börja med den. sen blir det nog en tripp till motala hoppas på att något inhandlas. Det skulle sitta fint i min garderob.


men nu ska jag ta tag i frisörprojektet och skriva klart lite av det.
pusssålänge.


Onsdag

2008-09-10 @ 08:06:15
Allmänt Kommentarer (0)
ska ge det ett försök att överleva denna dag, dör av trötthet o förfryser mig själv snart. Iskallt över allt. Min mamma försov sig idag så jag fick stressa görsa mkt. snällt!! Plus att jag här i skolan har suttit o lyssnat på jäävla brandlarm 7 ggr på typ 15 min. Det är ju bara sådär underbart!!! (naaat)

hoppas att det är pissväder och att det spöregnar hela helgen ör då kan jag ligga inne i min säng utan att få ångest.

men idag ska jag ner och hälsa på min mormor, det var alldeles förlängesen.. Jag saknar henne



men nu ska vi ha estetiskverksamhet.



pussis. höhö!

blööötttt.

2008-09-09 @ 08:26:16
Allmänt Kommentarer (0)
dags för mig att snart dra mig till bussen, får åka en tidigare buss eftersom vi ska in o ha genomgång om kassa apparat i två timmar? låter ju inte riktigt klokt! men har dom sagt det så är det väl så. Sen har jag och några älskade vänner idrott som jag egentligen inte orkar med men jag gör det bara för att liksom.

men nee nu ska jag packa väskan och cykla till bussen. Ute i god tid, 15 min kvar tills bussen går. Jag kanske inte behöver stressa för ovanlighetens skull!


pusss

loost.

2008-09-09 @ 00:04:17
Allmänt Kommentarer (0)

träningen var helt okej, ganska slapp och mycket skott. Det behövdes sen åkte jag hem med min mor, kollade på hata göteborg, helt okej film. Lite små skoj här o var men annars inget mer. Så nu sitter jag här och lyssnar på samma låt om och om igen. jag är fast. Men jag ska sluta o skriva allt skit här. för då skulle jag verka som värsta depp ungen. men nee slut på detta, Nu ska jag ta mig i kragen och hoppa i sängen.

puss.


en chans att förändra världen

2008-09-08 @ 18:43:35
Allmänt Kommentarer (0)
Vi ger nog det här ett försök, jag byter tillbaka till min gamla blogg. Kanske vill byta tillbaka till mitt gamla liv också? Vet inte riktigt vad som hänt, men ännu en depprision är på gång känns det som. Jag skulle bara vilja stänga in mig och ligga i min säng tills det är dags att ta tag i allt igen. Just nu vill jag bara sluta med allt, handbollen, fotbollen. Gör något helt annat än vad jag gör. Jag vet inte om det är rätt för mig? Jag vet bara att jag inte skulle ha mage till att sluta i någon var sporterna, har redan haft en disskusion om det här hemma. Inte för att dom har något med det att göra, men jag skulle göra dom så fruktansvärt besvikna. Men helt ärligt jag skulle vilja göra något annat. men jag vet inte riktigt. Vi får väl se..

nu ska jag fixa till spec idrottspapprena och sen åkte till sporthallen, hjälpa mamma med o fixa i kiosken och sen träna en skvätt.


föresten så vill jag ha en systemkamera nu.. och jag ska gå o fjäska lite för min kära mor om det så jag hoppas på det bästa. önska mig lycka till. kanske ett steg i att göra något helt annat? vem vet.. 


puss

RSS 2.0