det är nu eller aldrig..

2010-06-30 @ 21:38:14
Allmänt Kommentarer (0)
har precis duschat nu, borde ha städat och grejat men ska lägga mig i sängen snart. Börja på boken jag lånade av syrran för typ en vecka sen. haha Det är väl bäst att börja som sagt.



från kalaset i söndags.



it hurts every time the tears fall.

det är lättare att välja fel väg än att välja rätt..

2010-06-30 @ 20:24:47
Allmänt Kommentarer (0)
duktig jag är på att uppdatera känner jag. Jobbar ju mest. Igår hängde vi lite i varamon, resultatet röd överallt nästan. har några härliga bilder som ni kanske får ett och annat smakprov på sen.

idag har jag jobbat, letar långklänning och har det allmänt gött. Syrran är här en sväng, vi hänger väl mest så att säga. Ser på lyxfällan ska inte bli som dom. Sätta sig i skiten liksom.

ska plocka lite sen hoppa i säng. känner mig allmänt bara blää idag.

PUSS

häng vid poolen

2010-06-27 @ 21:40:02
Allmänt Kommentarer (1)
har blivit lite dåligt uppdatering nu, jobbar och har väl mest hängt i det fina vädret. Midsommar var bra, började med ett varv runt kanalen med fina syster. Sen åkte julia och jag till mamma och pappa, vi grejade ihop lite kransar. Vidaret till karin för frukost, börjar dagen med lakris shot. gillart. Sen var det ju bara att fortsätta. Kvällen spenderades hos frida och sen vidare till viktor för mat och andre trevligheter.

Midsommar resulterade till ihop häftade och skruvad sula. Lite stöt skador på kameran. haha vet dock inte vad som hänt. Men efter ett antal shots och ett flertal glasvin så är det ganska oklart. Blev smågrodorna på hugos. issa och jag körde hårt.

I lördags mådde man helt okej. Men det var ju bara att ordna till det så mådde man ju fint. Köpte pizza och hängde med bergmar på balkongen. fint. Åkt till mamma och pappa, åt lite jordgubbar och myste lite sen kom ida och issa hit. Satt på balkongen hela kvällen sen lagade vi god sallad.

Idag åkte jag med syrran o co till mamma och pappa. Hängde vid poolen, resultatet blev lite röd. haha sen har jag varit inne i fina vadstena på kalas.



haft en fin dag.

ett steg fel och din chans kan va över..

2010-06-23 @ 19:41:41
Allmänt Kommentarer (0)
vilket underbart väder vi har och man jobbar. det är nog ännu mera underbart.

Men idag har det varit lite och göra så det har varit skoj. Då går dagarna fort annars är det lite segt nio till sex. Sista dagen att jobba imorgon för denna vecka. Skönt med lång helg faktiskt. Midsommar och grejer, inte helt fel faktiskt.

just nu är jag mest bara rastlös. Trött också så borde sova men blir nog en runda runt kanalen med syster bara stefan skulle komma hem.

har inte så värst mycket att skriva, haha suger gör jag.

haha hade dock en himla konstig dröm här om natten. haha nu vill ni allt veta va?

puss

vissa dagar förändrar livet ..

2010-06-22 @ 22:42:42
Allmänt Kommentarer (0)

vi vann matchen, finns väl inte så mycket mer att säga. Spelade riktigt bra vissa stunder men att gå ut i ledning med 4 - 1 i halvlek tror jag så är det kanske inte lätt att spela som första halvlek. Men vi kämpade på bra, känner mig väl inte jättedelaktig i laget men med 0 träningar så har det ju gått bra iaf! 

 

kan man få nog av denna energipinne eller ? tror inte det.

kul att jag sitter hemma, släkt överallt liksom har bara tvn och datorn på. Sparar på elen, fattig nu. haha

 

 


min julia

2010-06-22 @ 16:27:43
Allmänt Kommentarer (0)

nu har julia och jag hängt på stan hela dagen. Först klippte jag mig, blev dock ingen lugg men det är väl tur det. haha



min fina julia.



hängde lite på din sko också, julia provade klackskor och jag fick på mig skor på barnavdleningen. himla fint asså.

hängde lite på ströget också, sen en sväng på ajsomfan hos jw o syster. fint.

ska skjutsa hem julia nu sen ska jag iväg på match.


Frukost på balkongen

2010-06-22 @ 11:39:56
Allmänt Kommentarer (0)
julia och jag har vaknat nu, vi har ätit mysig frukost på balkoneng och nu är vi ny duschade. Ska iväg till stan, jag ska som sagt klippa mig och sen kanske lunch eller fika på stan. Det är ju himla fint väder och jag hatar att jag ska iväg och spela fotboll ikväll. Känner verkligen inte för det. men man ställer ju upp så det är väl bäst..





söööt janne

2010-06-21 @ 23:02:21
Allmänt Kommentarer (0)
oh jävla vecka asså. att man måste få suget och gå upp ett antal kilo. Hemskt ju. men va gör man inte, för att va kvinna. så drog en rulle center på vägen hem från maxi. sen en pizza och nu ett x antal glas cola och en hel del påse. Hela jag är nog en polkagris och harpluppar.. fasiken så fint.

ska äntligen få klippa mitt hår imorgon, ska bli skönt. vill färga det också, kanske brunhårig till hösten? vem vet.. hih julia tyckte dock jag skulle klippa lugg..

jag får nog sova på saken ;)



julia ligger dubbelvikt av garv här brevid. söt är jag.


puss o nattis från oss.

ni gör mig lyckligare

2010-06-21 @ 20:57:25
Allmänt Kommentarer (0)
underbar dag på jobbet. mina fina alrbetskamrater. Lunchade med bergmar också, lite planering inför midsommar.

vill att alla kvällar ska va som denna, julia sötnos ska sova här. Jag slipper liksom sitta hemma själv. Och ja ni märker jag skiter i måndagsklubben, lär nog va en av få som inte kommer vara bakis imorgon. känner att det är ganska skönt.

oj, nu är pizzan klar bäst att äta. Hörs sen innan sängen.

det är tomt, hela tiden..

2010-06-20 @ 22:47:01
Allmänt Kommentarer (0)

ett varv med syrran nu ikväll blev det, så är trött nu så myser lite med mig själv ska snart krypa ner i min prinsess säng. Sen upp imorgon, blir nog ett varv runt kanalen innan jobbet.

Midsommar börjar ta form, känner att det kan bli en perfekt midsommar. Måste bara lägga blommor under kudden, hur många är det man ska ha ? haha Midsommarklänning också? shit kom på det nu. Får klicka hem någon imorgon eller ta en sväng på stan kanske. För min klänning från HM lär väl inte komma ut i butik innan. finaste klännigen ever.

Ser på systrar i jeans eller vad den heter, mysig film.



snyggare klass får man leta efter.


kärlek

2010-06-20 @ 19:24:32
Allmänt Kommentarer (1)
i stugan hos mamma och pappa. det blev lite för ensamt hemma då behövde lite sällskap. Det har blivit lite för mycket kärlek med allt med bröllopet så var tvungen att gå lite sällskap. Snart ska jag åka till syster, ett varv runt kanalen sen ska jag mysa lite hemma.



vill resa lite. en lite kärlekstripp med mig själv, känner att jävligt fint och oerhört romantiskt! hahha

pussdå..

att man aldrig får veta

2010-06-20 @ 17:00:26
Allmänt Kommentarer (0)

full fart hela dagen, mamma hämtade mig imorse åkte till kusinerna en sväng. Och sedan vidare till Åsa i nässja. Mamma skulle hjälpa till med lite gardiner. Så har väl hängt lite på landet hela dagen. Sen har jag mest städat och plockat lite här hemma. Lite hemma kär har jag nog blivit. Skönt med lite ordning.

ska kanske orda lite mat åt mig, man måste ju faktiskt ha sånt med.

blev knas, gick inte att vända. Julias bore var över zeros förra helgen.

 

nu ska jag laga mat, sen ska jag måla mönster. ååh.


att få va lycklig, det är lycka..

2010-06-19 @ 22:58:18
Allmänt Kommentarer (0)


världens finaste.

känns som jag har gjort det förr

2010-06-19 @ 22:35:55
Allmänt Kommentarer (0)

tacos häng med ida idag vid lunch, sen somnade vi lite efter bröllopet. himla fint var det, victoria är fin. Jag vill med gifta mig, kanske  dock inte med så mycket uppmärksamhet som det har varit men lite iaf. haha Alla var fina, blev ett varv runt kanalen med syster. Isac och jag drog maxi en sväng för lördags godis oxh mums mums. Han och stefan har tydligen det när det är speedway. Så vi käkade lite grillat och sen satt syster och jag mest och kommenterade klänningar och frisyrer. fina syster.

hemma nu, helt död. Jobbigt att arbeta. Och imorgon är det upp tidigt, iväg till kusinerna och sen ska mamma och jag till åsa på hennes jobb, far hela tiden. Men det var något med gardiner, mamma syr. Ska med börja sy, hihi. Jag har mina planer.

fick ju äntligen min underbara systemkamera i student present. så det kan nog bli lite bättre bilder denna gång.

dagens kläder: linne från gina leggings också.

ska kolla lite med på bröllop sen sova lite.


är väl dags att rulla igång igen..

2010-06-19 @ 11:49:28
Allmänt Kommentarer (0)
tre veckor och två dagar sen jag skrev och ska väl börja igen. nu är äntligen allt över med skolan, studenten. Dock var ju studenten en av de bästa studerna i livet. himla fint.

igår var det jobb, hela dagen 9 - 18 på salongen och sen iväg till bäckfors och servera och hjälpa till lite. så var hemma vid halv ett. Helt död. Hårt att arbeta känner jag. Så nu är jag mest helt död, har heller ingen frukost hemma så måste åka och handla och jag är hungrig nu liksom. måste duscha innan så det är väl bara att sätta igång.

vad händer idag då? den stora frågan..

puss

RSS 2.0