ANDRA AVENYN!

2009-03-31 @ 22:44:45
Allmänt Kommentarer (0)
Ska dra mig mot sängen snart, Cecilia och jag ska kolla på andra avenyn sen sova. Måste ju va pigg imorgon eftersom jag ska skriva jävla nationellt prov imorgon. Men vad gör man inte för skolan liksom, alla älskar väl den ?

Andra avenyn nu och sen sängen. GODNATT!

GÖTT, BARA 8 MÅNADER KVAR!!!!

2009-03-31 @ 13:20:28
Allmänt Kommentarer (1)

DET GÅR INTE ALLS BRA. Jag har suttit här i över två timmar och har väl skrivit ner ungefär två rader. Det känns jättebra det här. Men jag orkar faktiskt inte idag. Sitter istället och läser massa bloggar, kollar mode sidor och annat skoj. Så jag tror jag snart ger upp det här. Går och gör mig lite fin för idag. Inte för att jag har någon anledning men det känns bra.



Kanske dags att börja räkna ner för imorgon är det 8 månader kvar tills man är 18, man känner ju att man lever. Fy fan asså! Man mår ju fan skit.


LOVE STORY

2009-03-31 @ 11:54:05
Allmänt Kommentarer (0)

TISDAG. Idag är man ledig då, även ledig från salongen eftersom jag bara är där varje ojämn vecka. Så det är skönt. Mindre skönt att jag måste plugga idag. Psykologi grej som ska vara klart idag eller inte klart men nästa. Så är väl bäst att man sätter igång med det. Skulle gått upp tidigt idag, gått och solat och sedan hälsat på mormor. Men jag har sånn dåligt självdisiplin så det finns inte. Jag orkade så klart inte gå upp. Så jag steg väl upp vid halv tio eller något. Så jag får skjuta på det tills i eftermiddag. Beror väl lite på hur långtid det tar att göra det här. Borde också börja på kultur och stil historian. USCH. jag har inte ens börjat med det. Måste ta tag i det faktiskt. Inte för att det ska vara inne snart men ska jag nå det jag vill så måste jag. Verkligen ingen ork till det.

Träningen med RP gick ganska bra igår. Men jag vet inte, kanske borde lägga ner handbollen helt egentligen. För hur mycket vill jag sattsa. När jag var liten eller för 3 - 4 årsen var ju ändå målet att bli bäst. En gul och blå tröja skulle jag nån gång ha på mig. Men jag har lagt ner den drömmen, eller det har jag väl inte men jag har tappat suget. Det är inte lika roligt längre. Men det kanske vore en nytänding att gå till RP? Jag vet ingeting som vanligt.




NY INHANDLADE KLÄDER TILL VÅREN.



Kände för att vara lite vårig idag så tog på mig kjol med blommor på från monki.

Nu måste jag verkligen sätta igång och plugga. Ha en bra dag alla.


Stay the night

2009-03-30 @ 09:59:33
Allmänt Kommentarer (3)

Ska snart gå och äte frukost, börjar ju inte förrens vid tolv idag så det är skönt. Iofs gör jag ju det varje måndag men idag är det extra skönt. Efter skolan träffar jag cecilia så går vi lite på stan och sen blir det att provträna för RP. Vi får väl se hur det går. Önska mig lycka till.



sexigt utan strumpor. haha. 
 
dagens val av klädsel. FRUKOST NU !


FREDRIK MIN VÄN

2009-03-29 @ 20:27:30
Allmänt Kommentarer (2)

Ligger i sängen med fredrik, vi kollar på wipeout men är det reklam så nu pratar han med louise. Gulligt. Sofie och filip var här förut, klippte dom fina i håret. Hoppas dom blev nöjda. Sen kom fredrik så åt vi mat med min mamma och pappa och nu ligger vi här.

Vi ska kolla på bond sen. Fredrik är bra han.


Drick tills du inte längre kan stå, drick tills morgonen gryr, drick tills du spyr.

2009-03-29 @ 13:39:22
Allmänt Kommentarer (0)

LÖRDAG. Min kväll vart bra igår tillslut. Efter alla försök till att hitta en plats i vadstena så fann vi ingen så jag och ida drog till motala. Mötte upp Bergmar och Gustav, tog taxi till festen och sedan körde vi. Helt fin kväll, mycket värd. Kul att träffa lite nytt folk också, även fast jag typ kände 5 stycka som max på hela festen? Det är inte lätt att gå i linköping och sedan hänga i motala. Men det var fint, trevligt folk.

Taxi hem vid halv tre kanske ? Men när jag sedan traskar hem från ida med bergmar så kom jag ju på att klockan egentligen är halv fyra. Så var hemma vid fyra inatt. Det är sånt som gillas.

Ida är bra.


i miss you

2009-03-28 @ 17:43:43
Allmänt Kommentarer (1)
helgen. Började min helg med att va astrött. Men vid halv åtta pallrade jag mig upp till sarah. Vi drack vin och hade det trevligt tills fredrik och simon kom. Kollade på let's dance och hade det allmänt trevligt. Vid tolv höll jag på att somna så jag begav mig hem. Väl behövligt. Vaknade med ett ryck idag pga att mamma kommer in och frågar när jag ska gå upp. Gött att försova sig lite. Men jag hann iaf, för skulle upp och jobba en sväng idag. Fixa Jessica ( sarahs syster) hår på salongen. Färgade och klippte, hoppas hon vart nöjd för det vart jag iaf.

Hunnit med en sväng på ikea idag med mamma och pappa också. Trevligt.

























FINA VÄNNER DET DÄR!


27 mars

2009-03-27 @ 14:10:22
Allmänt Kommentarer (0)

Kul att sitta i tre timmar och läsa lagar och bestämmelser. Har ju haft roligare saker för mig faktiskt. Men vad gör man inte liksom. Just nu sitter vi bara och snackar så vi har väl inte gjort något annat och det är ju ganska skönt.

ska snart åka hem, eller om en timma. nu har vi tagit oss en rast så var nere och köpte lite godis.

Bilder från i onsdags kommer.. vänta och se, haha


puss


Tradition

2009-03-25 @ 14:00:28
Allmänt Kommentarer (0)
VÅFFELDAGEN. Kul att min mamma försov sig imorgon, försover hon sig försover jag mig. Så fick stressa upp, sminka mig klä på mig och gå till bussen. Men jag behövde inte stressa när jag gick till bussen iaf, det hör ju inte till vanligheterna. Har inte gjort allt för mycket idag i skolan, litet test och sen inget mer typ. Mamma hämta mig vid kvart över elva så åkte vi och handlade godis till kiosken.

Ska snart packa fixa mig, sen göra våfflor till mamma pappa och min bror. Det är ju trotts allt våffeldagen. En sånn här dag skulle jag helst av allt velat tillbringa med min mormor. Hade hon mått bättre, bott själv som det var förut. Då allt var bra. Så hade jag suttit hos henne nu, ätit nygräddade våfflor med äpplemos och vanlijglass och druckit fun light saft. Det var tradition. Lika så på semledagen eller fettisdagen som det heter. Kommer ihåg det som det var igår. Men nu får jag ta över det här och hålla traditionen igång. Borde egentligen åka ner och hälsa på mormor, men får göra det i helgen. Har inte tid och jag känner mig jättetaskig. Men jag hoppas du älskar mig ändå.

Min kväll spenderar jag i linköping hos sara. Mat och gott, det blir trevligt. Sover hos henne sen.

ha en bra våffeldag.

Älskade sara

2009-03-24 @ 07:54:29
Allmänt Kommentarer (1)

GRATTIS SARA 18 ÅR. Min underbara sara fyller 18 år idag. Hoppas du får en jättebra dag med massa fina paket och underbara människor. GRATTIS IGEN HJÄRTAT.

Alltså, jag gillar inte Sverige just nu. Vad är det här för tråkigt väder. Vi vill ju faktiskt ha vår nu. Det kändes ju som det var påväg men nej inte direkt. Fast det är ju perfekt skidväder så vi kanske ska dra och åka skidor istället? Det vore ju ingen dum idé. Men ne jag ska spendera min dag inne på salongen, det känns helt okej faktiskt.




älskade du älskade jag älskade oss älskade vi

2009-03-23 @ 21:54:45
Allmänt Kommentarer (0)
vilket jävla väder. Vi vill väl inte ha vinter nu? Vi vill ju ha vår vår vår. Men tittar man ut nu så ser man ju bara snö snö snö. usch.

hjälpte iaf till på skolhandbollen, roligt att se så många duktiga små tjejer och killar. Vissa är verkligen riktigt duktiga. Kul att se. Man blir ju sugen på att spela skolhandboll men jag tycker dock att det är sjunkit lite, det är inget drag längre varken från spelare eller läktare. Det är tråkigt. Tror det har hållt på förlänge nu, det har haft sin tid. Men så klart det kommer små under ifrån som vill uppleva det vi fick göra. Och det är ju trotts allt en generation.

men mitt huvud vill inte va på min sida ikväll så jag ska sova nu. Bara kolla klart på spårlöst. man blir så glad när dom hittar sin mamma eller pappa.

godnatt

Att falla tillbaka på

2009-03-23 @ 09:25:40
Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon. Beck filmen som var igår var väl nästan bland dom bästa kan jag tycka. Och gunvald är ju bara för skön alltså även Martin becks granne. HAHA Vart ska du flytta då? En trappa ner. hahah. Somnade nog ganska fort efter att beck var slut och nu är jag vaken igen, börjar inte förrens tolv men hade tänkt att jag skulle gått ut och gått en sväng men det var inget roligt väder så jag struntade i det. Visst att vädret borde inte få sätta stopp men kan ju gå ut ikväll eftersom vi inte har någon träning. Gud så underbart.

Jag sitter här nästan helt klar, ska bara ta på mig strumpor och en tröja, lägga ner datorn i väskan och äta frukost. Bussen går om 1h och 20 minuter ungefär. Tror ni jag får stressa till bussen idag också? Iofs bör man ju inte bryta gamla vanor men en dålig vana kanske man borde bryta? Det åter står att se idag.

Nu blir det frukost.


Älsklingar

2009-03-22 @ 21:20:59
Allmänt Kommentarer (0)

mina älsklingar har åkt hem, eller vi åkte in och såg på handbollen. MHK - VHF jag förstår aldrig varför det inte kan bli någon vettig handboll när dom två lagen möts. Att någon ska nästan bli halvt nerslagen och massa annat tjaffs. Tycker det är så tråkigt. Nu stod ju MHK som segrare men jag tycker varken dom eller VHF är några värda vinnare, varken domarna heller. Kul iaf att det blev en jämn match. Hade inte VHF slarvat hade dom nog kunnat ta sig förbi och vinna. Men bättre lycka nästa gång. Efter matchen åkte vi o lämnade mina små bebisar då sen till andra syrran och klippte henne.

Nu sitter jag och kollar på beck, en vanlig standard för en söndag. Sen blir det sängen.
PUSS OCH GODNATT!


Vilket väder

2009-03-22 @ 13:36:36
Allmänt Kommentarer (0)
BARNVAKT. Det är det jag har varit sen igår då, men igår när jag hade pussat isak godnatt så lämnade jag julia och mormor för att vara lite social mot mina kompisar som var hos jocke. Var där någono timma ungefär sen åkte jag hem. Trött och eftersom jag var tvungen att va pigg idag. Det tar på krafterna att vara barnvakt åt mina älsklingar.

Så idag har vi varit ute och sen har vi nog inte gjort så mycket mera.




Dom är ju ganska söta. pusspådom.

BARNVAKT

2009-03-21 @ 21:19:51
Allmänt Kommentarer (0)
Har varit barnvakt sen fem ungefär, har även hunnit med och varit borta hos bea och hjälpt henne med frisyr och smink till hennes party hon skulle ha ikväll. Hoppas dom fick det roligt.

Sen gick jag hem och det var som en ljummen sommarkväll ute. Det var helt underbart. Så nu har jag vi ätit mat och kollat på robinsson och ätit oss feta eller jag har ätit mig fetare på lite godis. Så nu ska jag försöka få isac i säng för han lär väl vakna vid sju imorgon ungefär, man känner ju att man lever.

Puss och Godnatt

Vitsippor

2009-03-21 @ 13:02:55
Allmänt Kommentarer (0)

Jag orkade mig ut en sväng förut, men var helt slut efter att ha gått 100 meter. Så kanske inte var någon toppen idé direkt men det var skönt ute och jag såg vitsippor och sånna här lila, vet inte vad dom heter faktiskt. Det märks att det börjar bli vår nu för i varenda trädgård är det folk som plockar och klipper träden och barnen är ute och leker. Barnen och jag då, haha.

Just nu sitter man och äter frukost när klockan är ett då, duktigt alexandra. Har fått i mig lite nu iaf, mår mycket bättre också. Så får se lite hur det blir med fotbollsmatchen imorgon. Kanske är bättre o hoppa över den också så jag blir frisk helt. Och med tanke på att jag var helt död efter 100 m typ så kanske det inte är någon idé att försöka spela en match. Det tåls att tänka på.

ska städa och lite så nu tills mina små bebisar kommer.



ha en bra dag alla.


Soligt och fint väder

2009-03-21 @ 10:01:22
Allmänt Kommentarer (0)

Godmorgon mina kära vänner.

. Vilket soligt väder, efter denna natten så mår jag bättre faktiskt. Känns som det hela är på rätt väg nu iaf men blev dock ingen match, hade varit kul att va med sista matchen men dom klarar sig bra utan mig. Så jag hoppas dom ser till och vinner idag även fast det är mot bottenlaget tumba så får dom inte bara ställa in skorna. Det här fixar dom.

ska försöka äta lite och sen kanske bege mig ut en runda om jag orka, skönt med lite frisk luft.

Vi hörs senare, puss


Det blir jag och min säng, inga konstigheter som sagt

2009-03-21 @ 00:08:09
Allmänt Kommentarer (0)
jag orkade mig in till motala iaf, fixade lite saker där. Var helt slut efter det. Mamma skjutsade ut mig till gustav, klippte han, käkade o sen åkte jag hem ungefär. Ligger nu ner bäddad i min säng. Kanske borde ha legat hemma hela dagen och kvällen men det vill jag verkligen inte göra.
Blir väl troligtvis ingen match imorgon, ringde öjje ikväll så skulle höra av mig till fia imorgon bitti. Är jag bättre så följer jag med och spelar lite. Ska knarka lite ipren och sen gå o lägga mig.

vi hörs imorgon. Godnatt kära vänner

puss på potatisen

2009-03-20 @ 15:27:25
Allmänt Kommentarer (0)

har piggnat till lite nu, gjort iordning mig lite för söka bege mig till motala snart. Träffa gustav, klippa han och så. Får se om michan ska med hon skulle visst inte på äventyr i helgen. Efter ett x antal samtal från henne, jag har stöttat och puschat henne. hahah men jag var ingen bra lösning på hennes problem.

ska platta håret ocg fixa det sista så jag är klar när mamma kommer. annars får jag smisk.


problem

2009-03-20 @ 13:35:48
Allmänt Kommentarer (0)

har några problem här..


hahah, dock är det här inget problem men michan ringde precis när jag skulle börja skriva..
A : Heej
M: Tjaa
M: Ehh va fan ringde jag dig för, jag ringde fel.
A: hahah, okej
M: Herrå
A: aa men tjarå

hahah, Hon är helt yrig, hon ska nämligen på äventyr i helgen, tror jag det verkar som. Hon skulle höra av sig senare.

Men tillbaka till mina problem då. Eller problem o problem men några saker måste beslutas.

Jag ska till motala idag, fixa lite sen till gustav o klippa han, sen stannar jag nog o leker lite med han. Men hur kommer jag hem? 
1. Jag ringer min snälla syster Anna och frågar om jag får sova där.
2. Jag tar bussen hem vid tio.
3. Jag ber på mina bara knän till någon cool kille med bil att komma o hämta mig.

Jag ska iaf fundera ett tag till.

Sen berättade min kära mamma att jag inte alls blir ensam i helgen, hon ska troligtvis ta med sig isac o julia hem på lördag för Stefan ska springa Göteborgsvarvet och Anna jobbar.

som ni kanske har förstått så blir det ingen match för mig i helgen. Ingen fotbollsmatch heller. Jag sattsar på att min magvärk går över helt istället och sen kör vi igång med fotbollen på tisdag. Det ska bli kul.

Ska äta lite nu, har inte gjort det sen jag sa det förut.
SKÄRPNING!



Visst blev det fint?

2009-03-20 @ 12:46:19
Allmänt Kommentarer (0)
Jag har sutti och fixat lite med mon blogg, tycker den vart fin. Lite fräschare än den förra designen, den var väl ett par år gammal tror jag allt så kändes som det var dags att snygga till den lite. Dock kanske lite många bilder på mig men va fan det är ju en blogg om mig så vem bryr sig. Men man vill inte framstå som ego för det är jag verkligen inte, eller ? skulle aldrig bara kunna tänka på mig själv, tänker alltid på alla andra för mig själv. Hur är ni själva? Är ni egoister och tänker bara på er själva? Iofs tror jag det är svårt att säga att man är ego, för det är väl inget man vill vara. Inte jag iallafall.

Har bara lite kvar att fixa på bloggen, som ni ser så är menyn med alla inläggen fult fortfarande och det funkar inte o ändra det eller gör jag fel? snälla hjälp mig någon som vet.

mår faktiskt lite bättre nu, inte illamående längre iaf så det går åt rätt håll. Men tveksam till om jag ska va med på matcherna i helgen, bättre o bli frisk kanske. Ska samtala lite med min mor när hon kommer hem snart.

Dom ska åka till stugan i helgen så jag är hemma själv och det ska bli så skönt faktiskt. Det behöver jag mer än något just nu. Inte så att jag inte vill ha dom hemma men jag behöver va själv. Men min kära far undrade om jag skulle med upp till stugan, haha. Han visste ju redan vad jag skulle svara så han inväntade heller inget svar. haha

ska ringa michan nu och sen försöka röra mig till köket.

Det här är inget roligt

2009-03-20 @ 10:19:03
Allmänt Kommentarer (0)
ligger hemma idag med, inget vidare kul det här. Men ska försöka ge mig ut o få lite frisk luft sen iaf. Kan inte sitta inne hela tiden. Ska väl städa lite på rummet också. Tror dock att et inte blir någon match för mig i helgen, varken med handbollen eller fotbollen. Har nog ingen ork till det. Knappt ätit något så ska försöka stoppa i mig lite sen.

har gjort ett tappert försök att fixa min blogg själv men har inte gått något vidare bra så oskar ska hjälpa mig lite om han kan. Han borde kunna.


ska försöka få i mig lite mat nu, ha en bra dag alla.

Tror alla är lyckliga nu när våren är här

2009-03-19 @ 15:04:52
Allmänt Kommentarer (0)
legat hemma i sängen hela dagen, det är ju inget vidare när det är strålande sol ute. Men har dragit upp persienerna nu och öppnat fönstret lite för att känna lite vår känsla. Hoppas bara det håller i sig.

ska försöka pilla i mig något att äta nu, vi hörs nog senare.
PUSS

18 MARS

2009-03-18 @ 22:02:14
Allmänt Kommentarer (2)

Grey's är bra för alla som inte vet och det är slut nu så nu kollar jag på sista avsnittet av Dirty Sexy Money. Sen ska jag sova. Borde nog ha sovit för ett par timmar sen. det här är inget vidare.

sista behandlingen på ansiktsbehandlingen imorgon. Är väl inte helt nöjd med resultatet, både dom och jag men det har blivit så himla mycket bättre. Så nu ska jag va test person för några nya märken så vi får se hur det blir. Roligt.



det är sista träningen imorgon och sista matchen på lördag, för evigt eller för den här säsongen bara? ska man skratta eller gråta?

GODNATT IAF! ha en bra natt.


dom visste vad som hänt

2009-03-18 @ 17:45:25
Allmänt Kommentarer (0)

min blogg är äntligen fixad, den har varit helt upp och ner nu ett par dagar men sen fixade oskar det. Tack.

Åkte in med cecilia imorse till linköping, hon släppte av mig vid biblioteket, sara och matilda kom dit så skulle vi låna böcker till kultur  o stilhistorian. Så var där till kvar i elva ungefär. Sara och jag åkte till skolan, käkade lunch och sen skulle vi på möte, det gick ju jättebra.  

Vi begav oss senare till ryd där vi skulle kolla på fotboll, JB Linköping mot JB Örebro. rätt seg match, men fick ju iaf vara ute i vårvädret. Det är ju alltid trevligt.

missade då halv tre tåget hem idag då, pga av en jäävla kärring som skulle gå av bussen vid torget så vi kom precis in och då rullar tåget. Jag var nära på att börja tjuta faktiskt, men jag tröstade mig med att gå o köpa mig lite godis som jag då inte borde ha gjort.  men jag var hemma vid halv fyra för mamma hämtade mig i mjölby.

nu ska jag ut och gå, vi hörs vänner.


VA FAN? ? ? ? ?

2009-03-17 @ 23:53:15
Allmänt Kommentarer (0)
KUL ATT HELA BLOGGEN TYP ÄR FÖRSTÖRD? ELLER INTE HELA MEN VA FAN HAR HÄNT MED DEN????

NU SKA JAG SOVA.

If I were a boy

2009-03-17 @ 19:23:26
Allmänt Kommentarer (0)
var då ute och gick i vårvädret förut, det var synd att det blåste så dant annars hade det varit riktigt skönt faktiskt. Gick en sväng på stan när jag ändå var där, så gick och hörde mig för om min mobil som skulle reklameras och det har den nu gjorts så nu får jag välja vilken telefon jag vill, men dom bad mig att vänta lite för det kommer visst massa nya telefoner nu i vår och jag har ju ingen panik precis¨så jag får ha min söta lilla lånetelefon ett tag till.



Promenadtajm. stötte på elias en snabbis också, vi hann vinka till varandra sen åkte han vidare, En trevlig stund.
HAHAH, guud ser ju ut att ha värsta ubåtarna till fötter, måste nu söka tid för fettsuging för dom. hahah

vi hörs senare, endast två träningar kvar på handbollssäsongen, är det taskigt o säga att det känns skönt?


puss

VÅREN ÄR HÄR.

2009-03-17 @ 15:39:43
Allmänt Kommentarer (0)

Skinnjackan hade premiär idag, Det är ju faktiskt vår väder ute och då kan man ju inte gå i tjock vinterjacka. Skulle ju ändå inte vara ute så mycket idag eftersom cecilia och jag har spenderat den mesta tiden i motala inne på ströget. Trevligt har vi haft det iaf.

Snart ska hon iväg och sen ska jag ut och gå i vårvädret. Det är ju underbart ut.


 vi hörs senare ikväll.


man blir väl inte lyckligare för det?

2009-03-16 @ 23:53:10
Allmänt Kommentarer (0)
godkväll, märker att jag nästan bara uppdaterar två ggr om dagen men det kanske kan bero på att jag har ett så stressat liv att jag inte hinner med mer eller så kanske det beror på att det inte händer något i mitt liv så jag har inget att blogga om. Vilket låter mest troligt ?

Mitt muntliga i nationella i svenskan gick väl sådär, inte så nöjd men det är skönt att det är över faktiskt. Åkte o mötte cecilia på biblioteket efter skolan skulle ha hjälpt mig lite med en sak i skolan då, men vi kom inte så långt så gick hem till henne och tog bilen hem till oss så nu är vi här.

hon sover och jag ska sova, imorgon är jag ledig och då ska vi till motala och lite annat.



frukost i skolan i fredags.



dagens - ser ut som ett tält, fet som ett hus. blää.


Nu ska jag skriva lite sen sova.

GODNATT !

hur länge kan man leva på hoppet?

2009-03-16 @ 09:21:51
Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon kära vänner, jag var uppe med tuppen idag, kanske inte men vid halv åtta steg jag upp och begav mig ut på en promenad. Vilket underbart väder det är alltså. Jätteskönt att komma ut på morgonen för då piggnar man verkligen till. Så nu är jag tillbaka igen, har duschat och grejat lite. Ska snart fixa iordning lite frukost, öva på svenskan tills i eftermiddag. Är inte ett dugg förberedd men det funkar väl. Bara glad att det är över faktiskt.

Efter skolan åker jag till biblioteket möter upp cecilia där, hon ska hjälpa mig lite. Gulligt av henne.

Men nu blir det frukost, Ha en bra dag!

Godis och Beck.

2009-03-15 @ 20:31:52
Allmänt Kommentarer (1)

Nu ska jag försöka få min mamma att skjutsa mig till östenssons så jag kan få köpa godis till beck. Sen måste jag hinna skriva klart mitt tal tills imorgon. Men det hinns väl. Ska ju prata om curlinggenerationen, jag kanske har en mamma som tillhör den generationen? Nee det tror jag faktskt inte. Men idag kanske hon kan va snäll o skjutsa mig.

Vi hörs efter beck.


Slår verkligen drömmar in ?

2009-03-15 @ 10:37:52
Allmänt Kommentarer (0)
Drömde nog världens bästa dröm inatt. Ska inte berätta vad den handlade om för då kommer ni bara bli avundsjuka.

Det gick bra att servera igår, vi  serverade, diskade och ordnade maten. Förrätt varmrätt och dessert efter det var det kaffe o choklad. Men när dom började dricka kaffe och konjak så diskade vi klart det sista och sedan fick vi åka hem.
Så allt gick smidigt och bra.

nu blir det frukost sen promenera en sväng och sedan bort till bea och michan för att fixa beas hår.
vi hörs senare.


Två poäng idag va?

2009-03-14 @ 13:05:05
Allmänt Kommentarer (0)

Mätt och belåten efter att ha stoppat i mig en skål med makaroner o köttfärsås. Ska snart bege mig bort till sporthallen, samlas vid halv två. Sista hemma matchen för säsongen o livet kanske, vem vet vad som händer till nästa säsong. Så därför ger vi allt vi kan idag och ger örebro en riktig omgång. Vi sattsar på att ta två sköna poäng idag. Sen är det bara en match till bort mot tumba kvar sen dra fotbollssäsongen igång. Jag längtar lite faktiskt.

uppe med tuppen idag, jag hade faktiskt tänk att gå upp vid nio ungefär för skulle va hos emmeli vid elva, skulle klippa hennes mamma. Men jag råkade visst somna om när klockan ringde och vaknade vid halv elva. Bra tajming det där.


Kvällen igår spenderades med michan och bergmar, det var trevligt. Let's dance, singing bee och deal or no deal på datorn. haha. Trevligt.


Ska packa till matchen och sen iväg. Lite kul faktiskt, på facebook har alla i vårat lag typ skrivit, Match mot örebro idag. haha så nu kör vi!

Önska oss lycka till!


FINA DU.

2009-03-13 @ 17:19:45
Allmänt Kommentarer (0)
jag förstår inte men jag gick och la mig relativt tidigt igår och jag är ändå dunder trött idag. Ligger o drar mig i en halv timma typ. Och det resulterar stress stress, springa till bussen. Men jag är van efter denna vecka. Jag tror inte jag har gått lugnt nån dag till bussen. Kanske ska börja tänka på att gå upp tidigare? men kan man egentligen behöva gå upp tidigare än fem för att kunna hinna till skolan?

Skolan var iaf helt okej, några var i salongen o några var i teckniksalen. Vi som inte var i salongen lärde oss urtunningsvarianter. Plattångs varianter. Så en lugn dag idag, fick även ut våra irritationer eller vad man ska säga över theresé som bara har kommit från mamma ledigheten o vikarierar för dolly. Men nu har vi iaf sagt allt, blir så trött på skolan ibland.

Vill ni veta en rolig sak ? eller rolig vet jag inte men min pappa har lagat tacos. Ni som känner honom vet att man blir förvånad för skulle aldrig kunna tänka mig att han skulle kunna göra det. Eller jo kunna men att han ens har gjort det. haha, så måste väl ut o provsmaka det så det går att äta.


blir lugnt ikväll, ska iväg o köpa godis sen. FETTO! men vem bryr sig.


tacos nu.

GodNATT!

2009-03-12 @ 23:05:10
Allmänt Kommentarer (0)
godkväll kära vänner,

skolan var underbart slapp och det var bra eftersom jag har varit oerhört trött idag, är det fortfarande så ska faktiskt snart sova. Har inget vettigt att skriva elle jag orkar inte skriva något vettigt faktiskt.

kan väl slänga in en dagens.



tröja vila o jeans gamla från La Campang, (stavning?)


Sova nu!

Fika shopping och två vänner

2009-03-11 @ 23:21:47
Allmänt Kommentarer (2)
slutade som sagt redan vid elva då kom mamma och hämtade upp mig så åkte vi och handlade godis och dricka till kiosken. Åkte svängen förbi motala för mamma ville handla på maxi. Lungt och skönt på maxi en sånn här dag faktiskt. Ner till banken och sporthörnan här i vadstena, fick med mig ett bara röda svea jeans hem, har redan ett par svarta men vill ha ett par röda. Så ska prova dom och se så dom sitter som jag vill!

Vid tjugo i tre åkte jag till motala, mötte upp tom och sen kom jesper. Vi gick till med eller utan och fikade. Det var trevligt, tom hälsade på alla som kom in (läs: även dom han inte kände) Och då var det en tjejer som säger. eller ni ska få höra.
TOM: Heej hej heeej eller vad han nu sa.
TJEJEN: Ehh ursäkta, men jag har inte ditt nummer?
TOM, ALEXANDRA,JESPER: ASGARV!

Jag förstår inte varför hon sa så liksom? Det var iaf kul. haha och jag var tvungen att berätta det annars skulle jag få stryk av tom o jesper. Guuu så rädd jag är.



mina vänner.

vid halv fem ungefär var vår trevliga fika över, så jag gick och shoppade lite. inhandlade mig ett par jeans short från MQ och sen ett linne från bondelid. Eller säger man linne till det? nu vet ju inte ni hur det ser ut men ni får se imrogon så ska vi komma fram till om man säger linne eller inte.

efter att jag hade blivit pank tog jag bussen ut till borenshult, gick hem till syrran där julia och isac bara var hemma, mor o far i huset var o tränade. så har påbörjat julias blogg, Ska fixa den mer men bättre jag får sitta o fixa det när jag har tid.

så läs den, juliabreid

men nu ska jag försöka hoppa i säng, sitter redan i den så behöver ju inte hoppa i, så ska väl krypa ner så att säga.

GODNATT KÄRA VÄNNER

Detta fält måste fyllas i

2009-03-11 @ 11:00:03
Allmänt Kommentarer (0)

vet inte vad det är med mig just nu, inget funkar..


MÄSSA

2009-03-11 @ 09:17:40
Allmänt Kommentarer (1)









den bilden får avsluta.

sitter i skolan nu, borde jobba. Så ska väl sätta igång snart. Gött att jag slutar kvart över elva också. Dock mindre roligt att jag har en jävla löpgrej på specidrotten på 30 min när jag kommer hem då eftersom det bara är jag som är här idag av sara och mig. Men kanske kan få med mig min kära mor på ett löppass? Knappast va. hahaa

mamma hämtar mig eftersom hon är ledig sen ska vi åka och handla till kiosken och sedan blir det nog att jag åker till motala för att fika med tom och jesper. ska jobba nu

ha en bra dag.

vissa kom aldrig att förstå ändå

2009-03-09 @ 23:50:00
Allmänt Kommentarer (0)
träningen var rolig för en gångs skull så det kändes ju faktiskt bra. Kan ju meddela att min kladdkaka var god. Med lite grädde på var den ju ännu godare. Men nu känner man ju att man gått upp ett par kilo, Fan så underbart. Man känner ju att man lever.

Vet att ni väntar spänt på bilderna sen helgen och jag lovar att dom kommer, när jag orkar ta tag i det. just nu gör jag det faktiskt inte.




Jag sjunger min visa slätt aldrig för dem,
som leva med ro intill döden,
jag sjunger som den, vilken ej haft ett hem
på jorden, en sovplats i nöden.


GODNATT!


Visst är kladdkaka gott?

2009-03-09 @ 19:16:51
Allmänt Kommentarer (0)

Jaa visst är det de men orehört onyttigt så därför får man bara unna sig det ibland.och det är just det ja ska göra snart. Den står inne i ugnen nu och är klar om 10 minuter ungefär. Kladdkaka och grädde, helt underbart.

men nu ropa mamma att vi visst har träning vid halv åtta, inte för att jag inte visste men tänkte inte på att klockan var så mycket. så det är väl bäst att jag skynda mig.
vi hörs senare.

 MUMS!


MÄN SOM HATAR KVINNOR

2009-03-09 @ 16:31:56
Allmänt Kommentarer (0)
min dag igår var trevlig, en sväng på ikea och ikano med min kära mamma. Inhandlade mig en blus och sen en tröja. Fin fint. Var ganska mycket folk faktiskt. Ikea var inte ens värt att gå in på för att dom bygger ju bara om så vi tänkte käka där men gick istället till chili. Gott.

Var hemma vid halv fem ungefär och vid fem tiden kom elias och hans lille bror så klippte josfe lite. Det var en redig kaluffs han hade! Märks så väl att dom är syskon. klipp kort, som elias. Hellre kort än förlångt. haha. Så gulliga.

Vi sju åkte mamma och jag och hämtade upp michan, så åkte vi vidare till motala. Mötte upp tom vid bio och sen kom även Andreas och Martin tror jag han hette. Hämtade ut biljetterna och sen var michan och tom hungriga så åkte till mc donald. Så de andra killarna åkte hem och kom dit sen och cecilia kom dit också eftersom hon skulle kolla med oss. Vid nio började bio och den var asbra. MÄN SOM HATAR KVINNOR! Den är verkligen värd att se faktiskt. Både hemsk och berörande men ändå bra. Visste varken om man skulle skratta eller gråta. Värd att se.


Gud vilket underbart väder det är idag, så efter maten ska cicci och jag gå till stan. Kika lite där och köpa the. Sen kanske gå en sväng i det fina vår vädret. För det är väl ändå snart vår?


Ett par fina dagar

2009-03-07 @ 22:10:40
Allmänt Kommentarer (0)
tja vänner,

har precis druckit min andra kopp the för kvällen och ätit en knäckemacka. Sitter och kollar på någon film, ingen aning om vad den heter och den verkar heller inte vara någon höjdare. Och nu är det tydligen nyheter, så då kan ni ju förstå att filmen är på fyran.

haft ett par trevliga dagar nu, därför min dåliga uppdatering.
Igår, spenderade den med michan sen lite klass tjejer hos matilda i boxholm. Trevligt trevligt.
bilder kommer.

efter mkt om och med, sena tåg, missade bussar kom jag och matilda hem till henne vid halv två. Sen upp vid halv åtta idag och iväg på frisör mässa. Skoj skoj.
Bilder kommer.

Men nu är jag tillbaka så nu slipper ni sakna mig.
Imorgon blir det nog ikano, det ser vi ju fram emot lite.

lite romantik

2009-03-05 @ 23:54:18
Allmänt Kommentarer (1)
nu ska jag sätta på någon kärleksfilm och tjuta lite. inse att det fattas något i mitt liv. Tjuta ännu mer för att något så romantiskt inte kommer att slå in. så nu vet ni det.

ansiktsbehandlingen var fin, donken efter, gått upp 5 kg efter det, vem bryr sig. träningen var meningslös faktiskt.

ooh, ni ska se vad jag har hittat.







kolla så fina. Den i mitten skulle vart samma färg som den överst.

nu ska jag tjuta lite.

romantiskapussardå.

RENT OCH FINT

2009-03-05 @ 15:14:28
Allmänt Kommentarer (0)
  



jag känner mig faktiskt duktig nu, har precis städat klart och renbäddat i sängen. JAGVILLSOVANU! Älskar känslan av nya lakarn. Helt underbart. Under tiden jag har städat idag så kom jag fram till att det är ju ganska skönt att ha ett rent rum, eftersom att jag nu inte har det allt för ofta, okej nu låter det som att jag aldrig städar. Men jag är väl ganska lat utav mig så när det ser FÖR JÄVLIGT ut städar jag upp lite, (plockar in alla kläder) för då ser det ganska okej ut faktiskt. Men idag var jag då duktig och städade hela rummet. Eloge till mej. om det nu stavas så. HA HA. Märkte även att jag hade julpynt kvar, hahah. Mina små snö bollar av glas som hänger i fönstret och två julljus lycktor. Men jag väntar med att ta bort dom för det gick ju inte så bra för mig när jag skulle sätta dit dom.


Man lyckas ju inte varje gång. Så jag låter dom sitta kvar tills mamma kommer hem.

Ska gå ner en sväng på stan sen hämtar mamma mig och vi åker på ansiktsbehandling.



kände inte för att " klä upp" mig enbart för att gå till stan i vadstena och sen ansiktsbehandling så det var slappt idag, Chinos och tshirt. Iofs är jag ju jävligt cool idag för har ett jävligt cool tryck på ryggen! HA HA!



COOL ÄR JAG! HAHA

ska till stan nu, så vi hörs ikväll när jag ligger i min nybäddade säng!
haha.

puss


Godmorgon

2009-03-05 @ 11:43:13
Allmänt Kommentarer (0)
jag gick i sängs tidigt igår, redan vid elva ungefär, skulle lägga mig och kolla på film hade jag tänkt. Men upptäckte idag att jag inte kan ha kollat mer än dom första tio minutrarna ungefär. Det är som vanligt då. Vet inte vad det är med film men jag har assvårt med att kolla på en hel film, somnar jämt. Kanske är för att jag är van att somna med tvn på eftersom jag måste göra det varje kväll.

så vaknade idag vid tjugo i åtta av sms från sofie, gulligt. Sen somnade jag om, satta klockan på 09.43 och satte på filmen då. Nu har jag precis ätit frukost, ska gå och ta tag i mitt rum nu för det behövs verkligen. Det ser ut som stormen har vart där. Så ska va lite duktigt idag.

Jag är väl alltid duktig? HA HA


Belöning är bra.

2009-03-04 @ 20:57:43
Allmänt Kommentarer (0)
förlåt för den dåliga uppdateringen men gick och la mig som sagt vid tre  ungefär igår, var helt slut då. Sen upp idag vid åtta göra en kultur och stil historia uppgift eftersom vi fick va hemma. Efter jag hade blivit klar med den var det bara att börja med specialidrotts arbetet som skulle va inne idag. Vid ungefär halv två var jag klar eller var tvungen att va klar då för vi skulle in till julia och isac och fika. Belönade mig med lite extra gott. det var jag värd efter allt slit.

Ska sätta mig och kolla på Grey´s, dricka the och läsa tidning!


Vi hörs senare. Puss

skiter i det här nu.

2009-03-04 @ 02:01:32
Allmänt Kommentarer (0)

klockan är snart två och här sitter jag uppe o skriver om Vadstena Hfs historia, det låter roande eller hur? Ska snart försöka att runda av även om jag har en del kvar så får det bli imorgon, upp med tuppen.

hoppas ni alla har haft en skön dag. vet inte vad jag skriver just nu , ändå inget vettigt så jag ger upp och går o lägger mig.

GODNATT!


kan lär sig något av det nu också?

2009-03-03 @ 23:01:08
Allmänt Kommentarer (0)
Jag bjöd som sagt mina kära vänner på mat förut, dom vart mätta och glada och jag vart också mätt och glad. Sen gick killarna och sarah stannade så vi drack the, snackade och hon läste tidningar medans jag pluggade. Fy fan jag hatar mig själv just nu har hur mkt kvar som helt men jag vart hungrig så jag tog mig en lite paus.

Ida min kära vän var här förut och lånade mina skidor hon den stollen drar till åre inatt. hahah, du är ju för underbar. Lite spontant sådär.

min paus är slut nu så ska fortsätta nu.



Faan vad jag gillart!!!!!!!!!!!


tacos och cola

2009-03-03 @ 14:21:46
Allmänt Kommentarer (0)

fredrik har precis lagat mat, fast jag har med hjälpt till faktiskt. Han kokade köttfärsen i micron typ. Men den var ju bra iaf. Vi ska äta tacos och den är klar men nu väntar vi bara på sarah och simon dom är ju inte kända för att va snabba.

så ska vi sitta här och ha par middag. HAHA. ett lite trevligt avbrott i mitt pluggande. Fredrik är nog inte heller den smartaste personen. mer säger jag inte.

nu är jag hungrig så nu får dom faktiskt komma.



skulle även skriva att fredrik hälsar till alla så ta åt er, det händer inte ofta att han gör det.


ha en fortsatt bra dag.


fin dag

2009-03-03 @ 12:46:41
Allmänt Kommentarer (0)

Min lediga vecka har börjat och det känns ju ganska underbart. Började med att åka in till motala för ansiktsbehandling. Sen gick jag till julias farmor och farfar och lämnade hennes laddare för att sedan ta bussen hem.
Kändes lite som vår idag när jag åkte till motala men nu är det ju bara grått och trist. 3 Mars och vi vill ju ha vår. sitta i vår solen och få rosiga kinder. Sitta på ute serveringar och drick the och kolla på folk. Värme och sol nu tack.

Jag ska sätta mig och plugga järnet nu, sen skulle fredrik komma och laga mat åt mig så att jag orkar. Det tackar man för.


nu blir det plugg.



det är han som kommer till mej sen! HAHA


plugg

2009-03-02 @ 18:57:58
Allmänt Kommentarer (0)
jag är ungefär död, har pluggat ett tag nu. Skickat mail till båda svenska handbollsförbundet och en i föreningen. Gjort lite frågor också. Har insätt att det kanske inte är så smart att ha allt till sista dagen. Fuck off, jag dör.  Jag är verkligen sämst på att plugga, jag vill bli vuxen nu. Eller ett par år äldre. Jag är iaf ledig resten av veckan och allt jag ska plugga till ska va inne på onsdag så det känns skönt att torsdag o fredag blir lugn.

Ska ta tag i mitt rum med, dags att städa det. Borde rensa garderoben men jag spara på det tills vi ska flytta. Det är ju ett tag kvar iofs men jag orkar inte. Ska försöka få bort alla kläder från rummet så ser det ju helt okej ut faktiskt. För nu ser det ut som ett bomb ned slag. Kommer dö här inne för att jag inte hittar ut eller nått. ne då så farligt är det väl inte riktigt. Då vore det ju taskigt.

Men nu ska jag gå och dricka te och hoppas att det finns något gott i kylen.
sockerberoende till max.
ska ju ändå träna sen så vem bryr sig.




nått i stil med den där vore väl mer än underbart nu ?

MÅNDAG!

2009-03-02 @ 16:54:30
Allmänt Kommentarer (0)

man kliver på bussen i linköping och då haglar det, somnar nåstans på motorvägen och vaknar upp i vadstena där det typ är snöstorm. Jag gillar snö men jag vill faktiskt ha vår nu.
Min argumentations grej gick väl sådär, eller det gick ganska bra förutom att jag tappade bort mig och sa väl kanske häften av det jag hade skrivit ner så jag bara babblade på utifrån det jag kom på. Men det gick nog helt okej.
Eftersom vi blev filmade ska vi analysera det också, tycker det var ett ganska bra sätt att göra på faktiskt.

men nu är jag hemma och ska sätta igång att plugga, mejla iväg lite saker till olika folk. Har en jävla speciall idrotts uppgift att göra, smart som jag är så väntar jag tills sista sekund också. blir så irriterad på mig själv.

Såg att det var en som undrade lite över mina ansiktsbehandlingar jag gör så är det hos Estetica i motala. Ansiktsbehandlingen jag gör är mot acne och gör att acnen minskar och för vissa kan försvinna helt. Man kan säga att dom skjuter ner små ljus/laser strålar över hela ansiktet så dom når ända ner till roten. Man bör göra 10 behandlingar på 5 veckor alltså 2 varje vecka. Resultatet kan man inte säga hur det kommer bli om det kommer bli någon stor skillnad eller inte det är sånt man ser under behandlingens gång. Dom första tre gångerna har man en stryka/nivå på ljuset/lasern som skjuts in i huden för att vänja den men under behandlingen trappar man upp så själva strålarna blir starkare. Det är ingen idé att göra massa ansiktsbehandlingar om man inte använder bra smink och bra rengöring. Kan man inte rengöra huden efter en dag med smink ska man inte sminka sig. Rengöringen är det viktigaste av allt.
Har ni några fler frågor, så är det bara att ni skriver dom.

ska börja plugga nu, puss.


en del förstår sig inte på saker

2009-03-02 @ 11:42:07
Allmänt Kommentarer (1)


Mannen ni skymtar i mitten tror han är cool, egentligen är han väl det. Men bara idag, han blir ju faktiskt 18 år idag!

GRATTIS ELIAS!

Hade sovmorgon till tolv, gick upp redan kvart över sju. Duktig jag är. Okej kanske inte så duktigt, var ju tvungen att gå upp. Skulle in til skolan och skriva en skrivuppgift jag inte hade gjort. Så redan vid halv tio var jag är men nu är jag klar. Tror dom andra som har haft lektion på förmiddagen är och äter lunch nu. Borde också gå och äta lite men jag orkar inte. Det är helt enkelt för långt att gå för lilla mig.

Ska då argumentera på svenska idag, jag och sara tror jag. Vi är väl dom enda som inte har gjort det tror jag. Övning in för nationella, ska stå och prata framför några i fem minuter då. Då tänker väl ni säkert att, ja men du alexandra pratar ju så mycket för övrigt så det blir väl inte svårt för dig. Men det är läskigt. För att man vet att alla precis alla lyssnar på en. Men det ska nog gå bra, bara vi får prata om det man vill annars blir jag sur. Men ska fixa klart det sista på skriv grejen sen öva lite på muntliga så hörs vi när jag kommer hem sen.


PUSS A.S


UNDERNÄRD

2009-03-01 @ 23:34:17
Allmänt Kommentarer (0)

Inga insläppt mål för min del idag eftersom jag slapp att stå, Linda tog på sig den rollen istället. Men vi förlorade ändå men jag tycker det va bra gjort, hade inte ens 70 procent av vårat ordinarie lag så det var godkänt. Kom hem vid lite efter sju så har käkat och pluggat tills nu. Fredrik har varit här en stund med, men han umgicks mest med min mamma. Men som sagt äntligen klar med min argumentations grej om modeller. Jag är ganska nöjd. Det får bli som det blir faktiskt.

Det är hela 15 % kvinnor och män i åldern 12 - 25 som dör pga av anorexia. Oftast då i svält eller självmord. 
Det är ju hemskt. Dags för samhället att öppna ögona nu? Få tjejer och killar att acceptera sina kroppar. Jag tror det är viktigt att man bygger upp sitt självförtroende redan när man är ung och att man redan då accepterar hur man ser ut. Det är väl snart dags att samhället gör något åt saken, vill modeskapare och modeller och det övriga samhället att människor ska riskera sitt liv för att känna att hon/han passar in? Varför svälta sig? För att man vill va som alla andra? Som modellerna på tvn och i modemagasin - UNDERNÄRDA! det är fruktansvärt, gör inte samhället något nu kommer allt fler få ätstörningar och som i sin tur leder till anorexia som i sin tur kan leda till fler dödsfall. Allt detta för att någon idiot har sagt att man ska väga 45 kg för det gör alla modeller och det är dom självklart blir tjejer och killars förebilder eftersom dom visas överallt. Vill modeskapar att vi tjejer eller oftast tjejer ska svälta oss och på grund av det antalet anorektiker som i sin tur kan leda till fler dödsfall?

Nu tror ni att jag bara hänger ut alla modeskapare och modeller för att vara orsaken till att tjejer och killar får anorexia men så är det ju inte, det finns en hel del flera olika anledningar men jag tror där emot att det är en stor del och det kan va en början till det hela. Det är kanske dags att vi börjar öppna ögona, ingen kommer ändå aldrig kunna bli
perfekt.

ska sova nu.
puss


MATCH

2009-03-01 @ 14:03:13
Allmänt Kommentarer (0)
ska snart röra mig ner mot kungsvalla, ska samlas halv tre för att åka och spela träningsmatch i linköping mot sturefors. Är väl mindre pepp men va gör det, fia svek så jag får stå idag, har hört att dom har fixat det men vet inte? Så jag har ställt in mig på att stå nu. Det är kul nån gång i bland, men nu är det ju så att jag inte stått på ett tag, men det ska nog gå bra.

ska packa klart sen äta lite choklad och sedan gå till kungsvalla.
tråkigt inlägg, tråkigt liv. ska skärpa mig.

kys kys kys kysss för i helvete!

LÖRDAG

2009-03-01 @ 01:50:07
Allmänt Kommentarer (0)

Ögonen står i kors och jag är egentligen astrött.Jag känner att jag borde plugga men kanske inte just nu ? jag borde göra något annat än att sitta här.

men min kväll har varit fin, match på eftermiddagen som inte gick så bra. Förlorade med en boll men det är en klar förbättring av oss. Herrarna mötte linde efter så kikade lite på dom och sen gick michan och jag hem till mig.
Och vi har spenderat kvällen hos gustav med han och bergmar. Det har var trevligt faktiskt. Vi lagade mat och efterätt. Hann med lite spel med. Mycket trevligt.

Fotbollsmatch imorgon då, inte tränat fotboll sen förra säsongen, det kommer ju gå lysande. Vi hår helt enkelt se hur det går.

Ska ta och krypa ner i min säng, jävligt meningslöst inlägg men bryr ni er? nej!!
PUSS!

Grattis jonte ska jag väl säga med :)



Jonte och Vickan!  Grattis igen!


RSS 2.0