inget funkar längre..

2010-09-29 @ 20:37:39
Allmänt Kommentarer (0)

Har ganska mycket att visa er faktiskt, men det får vi göra en annan dag. Ska faktiskt snart hoppa i säng, imorgon ska jag på äventyr. Det ska bli skoj!

annars har jag jobbat idag, sedan blev det core och spinning. Fina onsdag kan jag tycka. Men mest av allt hade jag nog hängt lite ute idag i det fina vädret. Suttit på någon uteservering men min finaste, min ida! va fan hon ska till norge på måndag? hur ska jag klara mig? Jag kommer nog gå under lite. Sakna ihjäl mig. Hon ska få ett inlägg innan hon sticker iväg. Så på fredag ska vi nog försöka hänga lite, är ju faktiskt ett måste.

 ska hänga lite med min iphone 4 nu istället, sen sängen.



har fått dom, nu jävlar ska rumpan tränas ;) hahah

ibland känner jag att det hade varit fint att bo hemma lite. inte för att det är ensamt nu, men pengar bara rinner iväg och jag är 18 år vill egentligen inte lägga ut flera tusen på räkningar. Jag vill va 18 år och kunna leva livet. Spara pengar, nu rinner de bara iväg. Sen att ha så mycket ansvar, bli vuxen direkt. Så va 18 år länge ni kan, bo hemma tills de kastar ut er. 


natti


sov gott mina änglar

2010-09-21 @ 22:29:45
Allmänt Kommentarer (0)
det är förbjudet att säga att jag saknar dig.

 

jag styr steget åt helt fel håll..

2010-09-18 @ 16:49:17
Allmänt Kommentarer (2)
fixade till en nu header här, då inte mina datakunskaper är så stora så får det bli smidiga små ändringar. Så är någon sugen på att hjälpa mig så säg till. Var uppe vid åtta idag, låg kvar en stund och myste lite. nu undrar ni allt med vem va ? ;) hihih skoja ju bara! haha. Sen tog syster och jag ett varv runt stan medans isac hade träning ner på maif. Dock var det ingent höjdar väder då men skönt var det.

Mamma och pappa kom ich lämnade av en skänk som vi skickade på lakning. super fin blev den. Så mamma och jag stack iväg så jag kunde köpa lite nya lampor. Jag har det fint nu, ska bara måla vägarna och taket i vardagsrummet. Sen blev det fika på stan med syster ida och johan. råkade visst beställa en iphone 4. Himla tjusigt kan jag tycka.

nu är det iväg till maxi sedan vidare till borensvägen, ett av alla mina andra hem. mys.


Kommer bilder på allt nytt imorgon.

PUSS

ibland vill man bara sticka kniven i någon, typ som i armbågen!

2010-09-17 @ 23:32:13
Allmänt Kommentarer (0)
blev lite mörka slingor som förra gången, skönt att va nyfärgad faktiskt. Båda Carro jag och hanna hann fixa oss då jag fick återbud och de hade lite bra luckor. Så nu är vi snygga och redo för en natt i malmö nästa helg. Jag ser fram emot det.

blev inget tyg inhandlat idag så imorgon får det bli, har lite idéer som jag ska försöka förverkla. Får väl se hur det går. Men istället blev det en jacka och ett paket till mamma och pappa. Har nog världens finaste föräldrar. Dom är liksom bäst. Hjälper mig med allt vad det än är. 

sen handlade jag även eller jag skulle handla fondation eller hur det stavas haha. Så tänkte väl att kicks borde väl va det bästa i motala. Men blir ju lika trött varje gång man går in där faktiskt. De är säkert jätteduktiga och sådär. Men jag kommer ju in därför att jag vill ha hjälp, för att jag inte kan lika mycket som de och att jag antagligen vill ha smink för att det ska se bra ut. Skulle jag vara de så skulle jag ju men vissa olika sorter som skulle passa min hy. För de ser väl på mig vad jag har för hy? Likadant som att jag ser på någon vad den har för hår. De bode brinna för sitt yrke, visa mig olika möjligheter. Kanske även visa mig ett puder som passar för den fondation eller en rouge som skulle passa mig. De måste ju vilja sälja saker. Sen givetvis måste man ju läsa av det där för annars kan folk tycka det blir jobbigt. Men någon som kommer in och ber om hjälp kan ju oftast inte så mycket. Och det kan jag erkänna att jag kan inte vad som är bäst inom smink och så men för det vill jag ju se vettig ut. Inte som en glänsande lite fisk eller något. Skulle jag veta vad som passar mig så skulle jag ju inte be om hjälp? Man kanske ska tipsa som sagt även om en rouge eller något fint läppglans. men ne usch nog skrivit om det. Så på kicks ska jag inte köpa något smink mer inte i motala iaf.

Så i veckan ska jag åka in till linköping, men face eller make up store? Det är den stora frågan.

annars har jag gått och blivit världens tråkigaste människa. Dock har jag haft halvfulla människor här sen halv åtta så social har jag varit. pluspoäng till mig.

nu är jag hungrig, men efter tio får man inte äta har jag hört för då blir man fet. Jobbigt tjejen.




inväntar dessa skönheter, uj vad det ska tränas rumpa då.


nu ska det sovas, natti.

jag ska bli starkare än någonsin..

2010-09-16 @ 21:59:43
Allmänt Kommentarer (1)

imorgon ska jag ta tag i livet, undra hur många gånger jag har sagt det alltså?

men imorgon ska det promeneras på morgonen, det ska jobbas under lunchen ska jag springa och köpa tyg. flera meter. Vad det blir av det får ni se vid ett annat tillfälle.

Sen måste jag till linköping, inhandla en höstjacka lite fina smycken och andra trevligheter. Borde inte handla för ska till ullared och jag har ett helt hushåll att köpa saker till. Plus att jag imorse beställde ett par easy tone skor, dags för rump fix.

ännu ett problem, dags att färga håret. Nu ska ju kanske carro bli brunett imorgon då blev jag ju med sugen på att göra något. men kanske inte mörk?





haha tur jag inte visar er dom extremt orangehårfärgerna jag haft. Från det mörka till det ljusa. blir väl som förra gången. lite slingor liksom.

dags för sängen snart.


bra skiiiit!

2010-09-13 @ 21:01:26
Allmänt Kommentarer (0)
Jaha då var helgen över, man var ju ganska död i söndags så låg mest i soffan hemma hos mamma och pappa. Syster bakade kladdkaka så mamma jag och hon satte i oss nästan hela. Men det var ju inte slut där, hade ju söndagsmys med mina finaste pojkar, åt varmamackor och hade oss.

men idag var det jobb igen, carro och jag lyxade till det med lite lång lunch. Behövligt ilbland. Efter att göttande i helgen blev det spinning nu ikväll med syster. Tur jag har henne som drar med mig. Har varit och provat Reebok easy tone nu så det ska inhandlas snarast så man får snygg rumpa. måste ju funka! Sitter och kollar på biggest loser dom blir glada om de är under 200 kg eller 100 kg. Helst sjukt, man skulle vilja ha den viljan de har alltså.

imorgon är det jobb och tvättstuga som gäller.

puss

FUCK YOU!!! ibland asså

2010-09-11 @ 00:15:56
Allmänt Kommentarer (1)
haha ibland hatar jag mig själv. va fan vill jag liksom?? Lägger in en låt text och sen inget mer. Ska gå och må dåligt i min säng istället det är ju bättre det. Vill ju inte att ni ska tycka synd om mig. nej då.

men lite uppmuntrar är nog aldrig fel. men man ska ju inte sitta och lyssna på massa skräp såhär dags. Blir ju inte bättre. Kan ju lika gärna smälla i mig ett par chokladkakor imorgon och två chipspåsar. Livet blir ju inte oroligare för det liksom.


hörs då.

det skär i hjärtat, men jag tål det jag måste bara göra det..

2010-09-11 @ 00:12:21
Allmänt Kommentarer (0)












She walks to school with the lunch she packed Nobody knows what she's holdin' back Wearin' the same dress she wore yesterday She hides the bruises with linen and lace, oh The teacher wonders but she doesn't ask It's hard to see the pain behind the mask Bearing the burden of a secret storm Sometimes she wishes she was never born Through the wind and the rain She stands hard as a stone In a world that she can't rise above But her dreams give her wings And she flies to a place where she's loved Concrete angel Somebody cries in the middle of the night The neighbors hear, but they turn out the lights A fragile soul, caught in the hands of fate When morning comes it'll be too late Through the wind and the rain She stands hard as a stone In a world that she can't rise above But her dreams give her wings And she flies to a place where she's loved Concrete angel A statue stands in a shaded place An angel girl with an upturned face A name is written on a polished rock A broken heart that the world forgot Through the wind and the rain She stands hard as a stone In a world that she can't rise above But her dreams give her wings And she flies to a place where she's loved Concrete angel











the world´s most disgusting..

2010-09-11 @ 00:07:41
Allmänt Kommentarer (0)
ibland vill man ju bara dra täcket över huvudet!!

ska mina drömmar förstöras för att ingen vill ha mig?



har haft en toppen kväll hos klara som drar till london på måndag. Så en hel hög tjejer där, fina flickor. Skjutsat dom till hugos och jag åkte hem. Jobbet kallar imorgon sen match och ytterliggare lite jobb på hugos. ska ragga som fan 16 + liksom!


klev in här hemma och det var som en våg kom över mig med depp. så ska dra täcket över huvuet nu! Känns som det vore bäst.


Godnatt alla fina.

ett inlägg som inte får någon passande rubrik..

2010-09-07 @ 14:23:07
Allmänt Kommentarer (1)
Var uppe tio över sju imorgon på min lediga dag. Städade och fixade hemma. Röjde undan i förråtet. Mamma och jag åkte en snabbis till stan och sedan till maxi. Nu är vi hemma och de och har möblerat om. Så pappa håller på att snickra ihop en sockel till deras nya tvbänk.

Vi ska äta tacos sen och ikväll är det träning med små tjejerna och efter det är det race hem för det är idol. Blev ingen träning för min egen del men kan va skönt att kroppen får vila lite.

Bäst att hjälpa till lite nu när man ändå är här.

Puss

drömmen som jag aldrig kommer leva..

2010-09-06 @ 22:02:27
Allmänt Kommentarer (0)

glömde att säga att mamma och pappa var här när jag kom hem från jobbet och spinningen och höll på att sätta upp mina nya handtag. Det blev super fint. Nu ska det bara spacklas och målas lite så blir det himla mysigt. Ska nog byta ut bänkarna också som nu är vita och fula. kan bli bra när jag är klar men allt.

på onsdag kommer de och ska dra lite el till tvättmaskin och torktumlaren som jag ska sätta in. Skönt att slippa tvätttider faktiskt. Så imorgon ska jag röja i förrådet så vi får ner badkaret där eftersom det nu är proppfullt med både min och mina föräldrars saker.

ska hinna med ett varv runt kanalen med. i mina nya löparskor, dock inte dom jag visade innan då.



trodde aldrig det skulle bli såhär svårt.
att jag aldrig med ska prata med dig
kan jag inte förstå.
vi lovad. jag lovad. du lovade.


godnatt.


att aldrig veta vad..

2010-09-06 @ 21:39:31
Allmänt Kommentarer (0)
varför vill man ha så mycket just nu.



dessa skor som ska vara bra för ben och rumpa. Ska tydligen tränar ben och rumpa 28 procent mer än vanliga skor. Bra walking sko liksom och bra att ha i jobbet så man går och står typ hela tiden.



denna skönhet också. Har även kollat in lite smycken som jag vill ha med. Behöver en hög med snygga träningskläder. Men nu ska vi till ullared i slutet av september det gör det hela inte bättre liksom. Men konstigt nog ser jag fram emot det, ska bli mysigt.

man får väl prioritera lite. undra vad jag ska prioriter..?

ska plocka lite sen sova, ledig lite imorgon men ska jobba på eftermiddagen!

Natti på er.

det skär i hjärtat, men jag tål det jag måste bara göra det..

2010-09-05 @ 21:35:15
Allmänt Kommentarer (2)

jobbat hela veckan som vart nu, sen var det match mor boren i fredagskväll och det blev vinst med 4 - 0 himla fint kan jag tycka. Sen var det dags för jobb på lördagen och match efter det med. Har varit en aning stressigt varenda dag denna vecka med match och träningar. Så ikväll blir det att sova ganska tidigt.

Var kvar i vadstena igår såg på herrarna och sen på kvällen var det middag med herr och damlaget. Åkte hem vid tolv så var ganska död. Förstår inte varför jag alltid kommer i det laget som kommer sist? förstår inte det. haha

Idag var mamma och jag på ikea en snabbis, jag köpte lite handtag till lägenheten kommer bli fint. Mamma skulle ha några backar. Så var hos dom en stund fikade och slipade till mina nattduksbord. Fina dom blev, ni får se nån dag.

Nu ikväll har syrran och jag vart på feelgood i typ 2h, var visst lite tidiga till pumpen. Men gött med lite extra träning så imorgon väntas det spinning efter jobbet.





gillar mina nya byxor. starkt.

nu ska jag mysa, som vanligt helt själv.


Godnatt alla fina där ute.


varför just jag?

2010-09-02 @ 22:21:49
Allmänt Kommentarer (0)
idag gav jag mig själv ett par byxor, imorgon ska jag köpa ett par till och en skjorta jag har kollat in. Har inget gjort något bra att förtjäna det men ibland måste man ju va snäll mot sig själv. Livet är ju inte alltid en fröjd. Men det ska man inte klaga över faktiskt.

har jobbat hela dagen idag, ida och jag sprang iväg på interjuv vid två tiden. Sen slutade jag vid fem men kom inte iväg förens vid tjugo över och skulle va i vadstena då men det löste sig ju. Vi var väldigt några på träningen idag så motivationen var väl inte den bästa.

en sväng på maxi sen hem. Ida gullan kom hit och hängde en stund sen skulle hon till emil. Så nu ska jag hoppa i säng, bättre det så det blir ny dag. Imorgon är det jobb, sen match sen lite extra knäck och sen hem. Lördag är det jobb också sen match efter det. Sen ska jag bara dö lite.



gullan och jag, äntligen hemma.


ibland önskar man att turen nån gång vänder.. det är som att gå i motvid hela tiden.

ska sova nu, puss

är på något sätt lycklig för din skull..

2010-09-01 @ 08:43:26
Allmänt Kommentarer (0)
sitter och äter frukost nu, ska iväg till jobbet om en stund. Tog sovmorgon till klockan tio. Det är lyx om inte annat. Ska träffa ida sen och luncha lite har jag bestämt. Såg massa fina bilder på henne och emil, dom verkar ha haft det bra. Bruna om inte annat, men det är ju inget jag kan skryta med faktiskt.

Ikväll ska jag köra core och lite spinning sen frågade mamma om jag ville äta hos de. Vem vill inte? Ska ju iofs upp och hjälpa pappa med hans nya telefon så det var väl mest därför men ändå.

ha en bra dag.

RSS 2.0