Fin morgon

2009-04-30 @ 08:11:35
Allmänt Kommentarer (0)
Fin dag det verkar att bli, kanske blir lunch på ströget idag då. Det är så otroligt gött att sitta där om det är riktigt fint väder faktiskt. Så det kan vi ju alltid hoppas på.

Måste skynda mig nu, vi hörs när jag kommer hem.

ni är så fina mina vänner.

2009-04-29 @ 23:19:48
Allmänt Kommentarer (0)
Gustav och Bergmar kom hit vid sex ungefär, åkte ner och handlade och stod där i 30 min och diskuterade vad vi skulle äta. Eller om jag ska säga sanningen så var det gustav och bergmar som inte kunde bestämma sig. Men det blev tacos sen efter mycket om och men.

Ida kom hit också, så både hon och gustav är fina i håren nu.

Morgondagen är fixad så det kommer nog bli fint. Blir motala för hela slanten. Blir salongen först, fixa Anna - Lenas hår sen stan med michan. Ida skulle komma in och bergmar vet jag inte. Och sen blir det motala igen, fin dag/kväll kommer jag ha.

Nu ska jag sova, upp tidigt imrogon.

GODNATT!

Ibland blundar jag för saker jag borde se

2009-04-29 @ 18:05:12
Allmänt Kommentarer (0)
Vart varken bibblan eller mobil, vilken beslutångest jag ska ha. Det är ju fruktansvärt. Men man vill väl inte köpa en mobil som man är halvnöjd med heller, så det får vänta faktiskt.

Nu har jag suttit i flera timmat och fixat med papper och ändrat hela upplägget på mitt arbete så det ska nog gå vägen. Har kommit fram till att jag inte alls har mycket tid kvar. Eftersom många dagar går bort pga av göteborg och salongen o sådär. Så måste sätta igång med arbetet snart.

Men just nu sitter jag och väntar på att bergmar och gustav ska komma. Vi ska äta mat som sagt. Ida skulle komma förbi så skulle jag klippa henne efter jag hade klippt gustav. Det blir super.





Ni är fan bäst hela högen. PUSS PÅ ER!

ett misslyckande att finna den rätta

2009-04-29 @ 09:56:07
Allmänt Kommentarer (0)
Blev att va hemma från skolan idag med men jag gick upp ganska skapligt. Så snart ska jag gå till biblioteket och sen kanske ner och köpa mig en ny mobil. Vart sugen på det idag. Har ju som sagt en låne telefon nu så jag får ju åka ner och byta när jag vill. Så det är väl vad jag ska göra idag.

Äta mat med gustav och bergmar tror jag också. Det låter ju ganska trevligt.

Valborg är väl ännu ganska oklart, men det brukar ju va sånt som löser sig tillslut.



DAGENS :  byxor eller jeans tights - vila - kavaj - vila - vit tshirt - gina


Nu blir det bibblan.

det är fel att sakna någon

2009-04-28 @ 22:45:19
Allmänt Kommentarer (0)
Jag fick ingen skjuts in till motala så jag fick åka buss, men vid matbordet ungefär 3 timmar senare fick jag reda på att min pappa hade varit i motala. Kunde han inte ha väntat eller ha ringt o frågat om jag ville ha skjuts hem. Min far han är ju som han är.

Inne i motala bytte jag mina skor, gick till salongen och sen vidare till estetica till idas mamma för att göra ansiktsbehanling. Gjorde en syra behandling som fräter bort översta hudlagret för att det ska kunna bildas nytt och fräscht. Var väl inte det skönaste jag hade gjort men det var det värt.

ikväll har jag vart nere på träningen ätit glass och legat i sängen. Kollat på sista avsnittet av andra avenyn. Sista för hela säsongen. Det är ju sorgligt. Men jag antar att dom vill att man ska va ut och inte sitta inne o kolla på tv nu när det är så fint väder.

fast nu är det bara mörkt och ensamt och några idioter utanför som smäller smällare.
Jag ska iaf försöka sova.

GODNATT!

MOTALA

2009-04-28 @ 12:23:38
Allmänt Kommentarer (1)
Gick upp ganska skapligt idag, mår inget vidare men tänkte att jag inte kan sova bort hela dagen. Man känner sig så dåligt som människa då. Ska iaf ta mig in till motala och fixa lite. Ska försöka få pappa att skjutsa mig så jag slipper ta bussen.



dagens outfit : allt är från vila.

Ha en bra dag.

TRÅKIGT

2009-04-27 @ 22:51:04
Allmänt Kommentarer (0)
fy fan va tråkigt det är att va sjuk. Man bara ligger hemma. Jag var iaf borta på träningen och fixade lite sen åkte jag hem. Och jag har spenderat min kväll framför tvn. Det är inte jätteroande men ska snart lägga mig i sängen. Ska bara se klart på projekt runway.

puss o godnatt

ARMBAND

2009-04-27 @ 13:54:22
Allmänt Kommentarer (2)
Har kopierat och skrivit ut lite fakta men sen orkade jag inte göra något mer på arbetet. Men har tänkt att besök biblioteket imorgon om jag mår lite bättre. Så kanske dom kan hjälpa mig lite.

Satt o kollade på nelly.com förut och hittade jättefina armband jag ska beställa.







super fina, fanns mer fina armband för bra priser. Dessa kostar endast 49 kr.

Ska kika vidare nu, mums

Det är inget roligt längre

2009-04-27 @ 11:23:26
Allmänt Kommentarer (0)
vaknade upp med hals ont imorse så jag beslöt mig för att inte gå till skolan. Åka in och ha ont i halsen för en lektion känns inget vidare. Därför är jag hemma idag, ska försöka börja plugga lite men det går inte så bra. Men ska försöka ta tag i det snart. Det funkar liksom inte längre. Men ni som känner mig vet att jag kommer vara klar med arbetet när det ska vara inne.

Imorgon är jag inne, jag ska på fotvård och på ansiktsbehandling. Man njuter ju av livet. Hoppas bara inte jag är mer sjuk så jag måste ställa in sakerna. Måste ändå in till motala imrogon eftersom mina skor har gått sönder som jag köpte förra veckan. Så ska in och byta dom men nu ska jag försöka plugga lite.

Hörs då gullisar .

Avslutningsfest

2009-04-26 @ 17:59:25
Allmänt Kommentarer (0)
Avslutningsfesten vart ju helt klart lyckad. Började med lite lekar, mitt lag var väl inte så jättebra kanske? men vad gör det. Sen blev det super god mat och ännu lite mer lekar. Och sen var festen igång. Kvällen kunde inte ha slutat bättre.

TACK ALLA!


















Fina festligheter, mer bilder kommer upp på facebook sen.

Upp imorse och spela match då, fin fint. Kenty - Vadstena Hade då förväntat mig 10 - 0 i arslet men istället går vi och vinner med 2 -1 SÅ JÄVLA UNDERBART!! Fin fina mål också.

Ska städa rummet, borde plugga. Iofs det borde jag alltid göra men jag orkar inte.

Puss

STRÖGET

2009-04-25 @ 16:26:10
Allmänt Kommentarer (1)
Vilken underbar dag. Efter salongen lunchade jag med tom på ströget. Vi satt o lyssnade på johan palm. Vi hade det trevligt. Sen skulle han iväg och dömma fotboll så satt där och kollade på folk tills ida kom. Så fikade vi lite och ville lyssna på erik, inte måns som jag skrev förut.  Men han kom aldrig så vi åkte hem, eller var tvugna till det.

Ida och cecilia är här, vi ska fixa iordning oss för ikväll är det avslutningsfest sen får vi se vart det bär av. Kul ska vi ha iaf.



IKVÄLL ÄR DET FEST IMORGON ÄR DET MATCH! NU KÖR VI!!

Ramla i trappor, spyr på borden, tja jag är 60 år.

2009-04-25 @ 07:05:18
Allmänt Kommentarer (0)
Känns som jag är uppe tidigt varje helg, men vad gör man inte liksom. Ska in till salongen och färga en snart. Så det är ju iaf något roligt jag ska göra.

Ida jag och michan åkte in till motala igår då, satte oss på terassen med ett gäng 40 - 60 åriga gubbar. Men vi vart inte kvar där så länge eftersom dom var aspackade, och ramlade ner för trapporna och spydde vid borden och klockan var typ halv nio. Dom är fan värre än oss. Det är helt sjukt och det är ändå dom som ska va våra förebilder men inte ens vi är aspackade halv nio och spyr o håller på. Så vi begav oss av därifrån och gick till md eller utan. Tom kom och hälsade på oss ett tag sen kom gustav, albin och någon mer. Sen vid ett ungefär kom vi hem efter mycket om o men. Man kan ju bara garva åt det.


idag blir det iaf salongen sen häng på ströget. Ida och jag ska sitta i solen o lyssna på måns för han kommer till motala. Ikväll bjuds det på festligheter. Och imorgon är det match, jävligt party.

ha en fin dag i solen.

Ett beslut som måste tas

2009-04-24 @ 19:11:15
Allmänt Kommentarer (1)
Var så nära på att skita i skolan idag faktiskt, såg bussen komma och hade att välja på att springa eller inte springa till bussen. Jag fick då för mig att springa var det bästa så jag kom till skolan. Dagen har faktiskt varit helt okej. Ganska lugnt och skönt.

Michan och bea var här förut, färgade och klippte lite. men nu har jag själv kommit ut ur duschen, blir motala ikväll med ida och kanske michan? Ingen aning men vi ska dit och hänga lite. Händer ju lite mer saker där än här.

Imorgon blir det upp och jobba sen häng med ida. Det blir nog fint.


Ha en fin kväll, puss

det är ju helt underbart väder

2009-04-23 @ 20:56:50
Allmänt Kommentarer (0)
fin dag, lite skola , lite platen, lite gustav o bergmar, mycket ida och mycket fint.

underbar dag. Sånna som jag behöver just nu. Skönt med helg ska det bli, lite festligheter ska det bli. Avslutningsfest och andra trevligheter. Man lever ju.

ida och jag inhandlade oss assnygga skor idag. Hon är bra.


nu ska jag plugga, puss.

FÄRGSHOW

2009-04-22 @ 23:45:15
Allmänt Kommentarer (1)
haft jätteroligt idag. Första visningen gick kanon. Helt fullsatt i salongen där vi hade det. Alla var jättefin och allt var verkligen perfekt. Andra visningen var det mindre folk men det gick också jättebra. Alla har verkligen vart jätteduktiga. vi har hunnit fixa allt detta på så kort tid. Skit duktiga är vi.



FÄRGSHOW - Mer bilder kommer.

Visning

2009-04-22 @ 11:47:14
Allmänt Kommentarer (0)
Var på salongen igår, det gick jättebra. Hade inte jättemycket att göra så det var faktiskt ganska skönt. Lunchade hemma hos syrran med johan. Smidigt när man kan gå dit och äta faktiskt.

stannade kvar i motala efter salongen, hade en fin kväll.

mamma och jag har vart och handlat idag och nu är hon och pappa borta o kollar på radhusen vi ska flytta till. Mamma har ännu inte bestämt sig hur hon ska göra med tv möbler. Det är mycket nu enligt henne. Hon har redan tagit hem flyttlådor för att hon ska väl snart börja packa. Även fast vi inte flyttar förens i slutet av augusti. Iofs kommer väl dom va i stugan i sommar så de kommer väl inte ha tid att packa då.

nu ska jag packa iaf, för ikväll är det visning och jag ska va modell. Det ska bli riktigt kul faktiskt så idag börjar vi inte förens vid två. Skönt.

Ni får höra mer om visningen sen.
PUSS

Sex and the city

2009-04-20 @ 23:01:22
Allmänt Kommentarer (0)
Jag orkade inte plugga istället gick jag och la mig i några timmar. Det behövde jag, vaknade väl inte utvilad men det var skönt att sova iaf. Cecilia kom hit vid fyra så gick vi och fikade. Hon är bra hon. Gick förbi michan innan mötet och hämtade lite kläder sen vidare till mötet då. Har fortfarande inte bestämt mig om hur det blir med handbollen, fys i två månader, maj och juni känns väl inte så peppande men vad gör man inte. Det är ju bara att ta i.




DAGENS. byxor - svea tröja - gina skor - converse


SATC nu.

fina

2009-04-20 @ 10:50:42
Allmänt Kommentarer (0)
matchen igår gick ju inget vidare, men med tanke på att dom är seriefavoriter så var det väl inte så dåligt utav oss. Så nu är serien igång och det känns väl helt okej. Men i veckan börjar försäsongen in för handbollen den är ju mindre rolig faktiskt.

Skulle åkt in till skolan nu men vi håller på med visning för onsdagen och min grupp var klara så jag behövde inte åka in. Det är ju faktiskt ganska skönt. Men eftersom jag har varit uppe sen halv sju ungefär så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Har väl egentligen en hel del plugg men hur kul är det.

Ha en bra dag.

Bästa bästa bästa

2009-04-19 @ 10:33:32
Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon

Jag och ida hade som sagt en fin kväll igår. Vi satt vid vattnet och drack vin och åt jordgubbar samtidigt som solen gick ner. Det var trevligt.





fin kväll som sagt.

sen kom jag hem, skulle se på film och somnar efter tio minuter och vaknade tre timmar senare. Jag förstår inte men jag klarar aldrig av att se på film själv på kvällarna. somnar jämt. eller oftast iaf dom få gångerna jag ser på film.

nu ska mamma och jag sy kläder, eller sy iordning kläder.

sen är det match, puss

Jag ska ha en fin kväll med ida

2009-04-18 @ 18:47:09
Allmänt Kommentarer (0)
Åkte in till julia och de vid två ungefär, klippte isac och julia. Sen gjorde jag julia och julia fina i håret till deras party ikväll.



Inget avancerat men dom blev nöjda iaf.



Dom små tjejerna, dom går i samma klass men ändå så skiljer det så mycket på dom .

Julia B och Julia Ljungstedt.

Nu ska jag iväg till ida, det blir hon och jag och vinet ikväll Fin kväll ska jag ha. Ha det ni med


puss

18 APRIL

2009-04-18 @ 13:14:52
Allmänt Kommentarer (0)
Blev inte salongen idag för sandra skulle visst tävla, vi hade uppfattat varandra fel. Vi får lösa det en annan dag. Så idag fick jag äntligen lite sovmorgon. Dock bara till tjugo över nio men det var ju lite iaf.

Har egentligen inte gjort så mycket nu på morgonen men skönt att ha några sånna här dagar också. Ska snart in till motala för att klippa isac och sen fixa julia och julias kompis för dom ska på party ikväll.



dagens . jeans köpta i gbg - linne - mq skor från hm men dom hoppar jag nog över sen. Småbarn och högklackat är väl inte något smart drag.

Sen ska jag träffa ida. PUSS

HELG

2009-04-17 @ 18:14:45
Allmänt Kommentarer (0)
Fint slut på veckan. Började med att amanda och jag städade hela förrådet vi har i frisör så nu blev det rent och fint. Sen blev det ju inte mycket till lektion i eftermiddags men det är en annan historia.

Jag bjöd in mig hos min bror ikväll. Jag ville äta grillat och det är ju lite svårt hos oss, så vi ska till min bror och äta mat. Sen ska jag träffa min saknade gustav. Även bergmar och michan men dom saknar jag ju inte lika mkt. haha nevars.

Jag ska ha en fin kväll, ha dt ni med!

KONTAKTANNONS

2009-04-16 @ 21:47:41
Allmänt Kommentarer (0)

Dom tre första timmarna satt vi och gjorde textnings grejer.





MATILDA EKENGREN - Lugn och harmonisk kille sökes. Med båda fötterna på jorden.

haha, skämt o sido. Vi fick iaf för oss att det skulle bli våra kontakt annonser. Jessica kan ingen få för hon har redan man. Men matilda och jag är väl snart dom enda som inte har. Fast vi har ju varanda om inte matilda får någon napp på detta.



Sen åkte vi till norrköping med klassen och floristerna. Mindre roligt att gå på konstmuseum men vi slapp ju skolan iaf. Så nu har jag tränat och ska snart gå och lägga mig.

GODNATT!


otroligt roligt

2009-04-16 @ 18:10:08
Allmänt Kommentarer (2)

Fotbollsträning snart då, kan ju alltid hoppas på att vi är flera än vad vi var i tisdags. Det skulle ju vara lite trevligare. Så att vi kan göra något vettigt. Även slippa att cykla ner till skinnarängen också.

Men ska dra mig snart, cecilia ska med och kolla.

Var med klassen på ett otroligt roligt konstmuseum idag, mer om det senare.
puss


Mamma är bra

2009-04-15 @ 20:28:17
Allmänt Kommentarer (0)

Var inne en sväng i motala förut med mamma, köpte med mig två armband hem. Dock inga skor, för att dom inte fanns. Är nämligen sugen på att köpa ett par röda convers nu till sommaren det kommer ju bli skit fint. Så ska in till linköping och kika om inte annat beställa ett par från internet.

nu har jag städat mitt rum och ja det behövdes. nu ska jag be mamma om hjälp. Behöver henne nu. Tänk om hon läser det här. Då gillar hon nog mig. haha.

Vi ska tydligen på studiebesök imorgon. mindre roande, men vad gör man inte.

fixa sängen nu, sen sova.


Se på mig, jag står här framför dig..

2009-04-15 @ 14:18:22
Allmänt Kommentarer (0)

Otroligt jobbigt att gå upp imorse. Men upp kom jag och iväg med bussen. Och nu är jag hemma igen. Hade bara en lektion idag och den gjorde man ju inte allt för mycket på. Sara och jag satt med o kollade på skor. ooh vad fina skor det finns egentligen. Helt otroligt.



dagens. skor - din sko jeans - gina tröja - monki.

Nu ska jag till stan sen ska jag vidare till motala med mamma.


Andra avenyn

2009-04-14 @ 21:48:00
Allmänt Kommentarer (0)
Jag har för första gången under min tid jag har kollat på andra avenyn kollat ett avsnitt på tvn. Har alltid tränat eller gjort något annat så har alltid kollat på datorn men inte idag.

Blev ingen fotvård idag eftersom min mamma hade skrivit eller kollat fel datum. Så jag åkte och hälsade på mormor en stund och sen åkta jag och handlade mat istället.


Men nu ska jag sova, skolan imorgon.

jag vill ha helgen här nu.

FOTVÅRD

2009-04-14 @ 13:15:49
Allmänt Kommentarer (4)

Vet ni hur skönt jag ska ha det snart, jag ska nämligen på fotvård och få fina och lena fötter. Det känns ju ganska underbart faktiskt. Fina och fräscha fötter till sommaren.



en dag kände jag mig jävligt cool i mina slita jeans. mina nya fina bondelid skor.
Jävligt cool är jag.

hörs då.


underbara tisdag

2009-04-14 @ 11:04:50
Allmänt Kommentarer (0)

Åtta veckor kvar till sommarlovet då. Jag har ungefär 30 skoldagar kvar och ungefär 29 icke skoldagar kvar. Det känns ju mer än bra alltså. Jag vill verkligen har sommarlov nu. Vem vill inte det egentligen?

Har precis suttit och skrivit in alla handbollstider för försäsongen i min kalender. Hur ska jag göra egentligen? Jag får väl träna helt försäsongen så får vi väl se sen. Det är möte snart iaf och sen får vi ses.

Ska hoppa in i duschen nu, städa och fixa lite.


FREDRIK OCH JAG!

2009-04-13 @ 21:31:42
Allmänt Kommentarer (2)

Fotbollen gick väl inte riktigt som vi ville, men 2 - 1 till Borensberg var väl ändå inte rättvist. Fia fick en armbåge i huvuvdet och fick åka till akuten för att sy. Och i o med det vart en av deras spelar avsvimmade och yr typ. Även hon fick åka till akuten.

När jag kom hem gick jag och la mig i tre timmar ungefär. Vart sjukt trött idag eller jag blev det efter matchen.

nu kom fredrik, hörs senare.


FOTBOLL

2009-04-13 @ 08:08:52
Allmänt Kommentarer (0)
Det här är inte bra för hälsan. Jag som hade tyckt det vart skönt att sova ut lite idag, men ne då ska man upp vid halv åtta ungefär för att åka o spela match. Det är ju faktiskt mindre roande just nu känner jag. Hade ju hellre legat kvar i sängen några timmar. Men match i östgötacupen så det är väl bäst att vara med.

Ska pack nu och sen ge mig iväg.


Min bror och jag

2009-04-12 @ 19:04:53
Allmänt Kommentarer (0)

det blev grillat hos min bror, det var ju ganska fint. Fick med mig lite mat hem så ska väl fixa till något gott att äta nu.

Har bara degat idag, legat i soffan, städat lite. Sånt man behöver vissa dagar. Snart är lovet slut också, det känns ju en aning skit. Men jag börjar på onsdag och dom allra flesta andra börjar på tisdag. Det känns skönt. En dag längre lov. Så snart är det bara åtta veckor kvar tills sommarlovet, Längtar man inte ens lite eller? Det ska bli så otroligt skönt. Dock ska jag jobba en del i sommar men det behöver jag. För vi ska till grekland. Jag längtar. Det kommer bli sommarens höjdpunkt.

Ska fixa lite mat nu sen kommer sarah och bergmar.
Ha en fin kväll.


BLONDIIE

2009-04-12 @ 13:04:22
Allmänt Kommentarer (0)

Har slängt i färg på Zandra nu så tänkte att jag kunde passa på att slänga in bilder från igår.











FYLLAN OCH IDA. Dom får avsluta kvällen.

TACK IDA.

Nu ska vi snart skölja Zandras hår sen går jag till min bror och äter mat.
GRATIS ÄR BÄST.


Godmorgon.

2009-04-12 @ 10:25:01
Allmänt Kommentarer (0)

Godmorgon.

Är uppe med tuppen idag med, nästan iaf. Jag har nog inte sovit längre än tio en dag på det här lovet. Det är ganska bra utav mig. Men det vore ju skönt att göra det nån dag.

Min gamla granne Zandra kommer hit snart så ska vi fixa till lite färg i håret på henne. Tror hon skulle bli ljushårig.

Vi hörs senare.


BILDBOMB

2009-04-12 @ 02:16:43
Allmänt Kommentarer (0)







Söta tjejer får av sluta kvällen.

Bergmar min vän kom hit förut då, lite förfest han och jag trevligt sedan blev det vidare till ida där det var livat. Tack för kvällen alla. Ännu en bildbomb kommer imorgon.

GODNATT

KÖR VI.

2009-04-11 @ 21:02:18
Allmänt Kommentarer (0)

Fin kväll igår ute i malmslätt.

Tack igen robin och viktor för skjutsen.






bergmar kom nu, mer bilder sen.

in i dimman ikväll igen.


fina ni

2009-04-10 @ 14:07:23
Allmänt Kommentarer (0)





tack alla för en fin onsdag.

igår var jag hos julia och isac nästan hela dagen. Jag är nog den töntigaste personen som finns när jag är med dom men dom älskar ju mig så. Åkte hem vid kvart i nio ungefär. Ida michan maria och julia kom hit en sväng.

nu har jag fart runt lite idag, fixat till kvällen vart hos mormor och så. Ska iväg o sola och springa naken genom stan. Skämt o sido. ska iaf väg o sola..

IKVÄLL KÖR VI!

hörs senare.


Underbara uteservering

2009-04-07 @ 23:07:49
Allmänt Kommentarer (1)

Jobbet gick kanon, efter det stötte jag på sarah emmeli och louise dom satt och fikade på ströget. Ida dök upp så vi bestämde oss för att luncha. Satt nogp å strögets uteservering ett par timmar. Idas mamma kom och tog en kaffe också. Sen yrade vi runt ett par timmar på stan och vid halv fem var vi tillbaka på ströget. Fin dag.

Kvällen har bestått av sola och ida. Hyrde film och myste lite. Blir sängen nu eftersom mamma är ledig imorgon så ska hon hinna med 45 saker på så få timmar som möjligt. Hon tyckte vi skulle va inne på maxi vid nio imorgon bitti, ja ni ser ju. Upp med tuppen ännu en dag. Men vad gör man inte för sin kära mamma.

GODNATT


En del av mig en del av oss

2009-04-07 @ 07:55:02
Allmänt Kommentarer (0)
Fin dag idag också och jag är uppe med tuppen. Ska snart iväg och jobba en sväng. Bara 9 - 12 idag så det är skönt. Jag har ju faktiskt lov och då ska man få va ledig tycker jag. För annars känns det ju som att man inte har haft något lov.

Var iaf uppe hos fredrik med några igår, grillning och sådär. Trevligt. Michan jag och filip drog oss hem vid elva ungefär. Ska springa iväg till bussen nu. Ha en fin dag allihop.

PUSS

saknar

2009-04-06 @ 16:16:58
Allmänt Kommentarer (1)
Upp med tuppen imorse då, var inne på salongen vid kvart över åtta ungefär så nu är jag blond blond. men bättre än innan iaf. Sen gjorde syrran och jag stan fick med mig ett par jeans hem. Syrran ville inte gå mer så jag köpte glass och gick och satte mig på busstationen.

Gick ner till stan och gjorde några ärenden till mamma, fick med mig en tshirt och två linnen hem också. Rebecca och Alexandra kom hit vid ett så nu har alexandra aslångt hår och är skitsnygg. Michan är här och käkar nu sen ska jag klippa lite folk och ikväll får vi se vad det blir.

ha en bra dag.

man måste kämpa även i motvind

2009-04-05 @ 23:29:55
Allmänt Kommentarer (0)
Matchen var väl bra dom första 75 minutrarna. Sen när motvinden och orken inte ville så slank det in ett par mål. Så 3 - 3 får väl va bra ändå. Följde med michan och gunilla när dom skulle hämta bea i mjölby efter. Vi hann med att kolla på folk, äta mat på mc donalds innan hon var där.

Ska läsa lite nu sen sova. GODNATT!

Få dagar, få stunder

2009-04-05 @ 12:13:07
Allmänt Kommentarer (0)

Jag måste väl ursäkta mig för min dåliga uppdatering men jag har faktiskt inte haft tid.


FREDAG. Skolan som vanligt då, hade egenvård så fixade till nathalie och johanna. Dom blev fina. Dock blev jag som en randig sebra typ, men vem bryr sig liksom. Det är ju sexigt. Men ska fixa till dej imogon. Efter skolan kom anton simon och emmeli hit, klippt anton lite. Dom skulle vidare till sarah på grillparty så michan julia och ida kom hit. Käkade och hade det trevligt. Vi orkade aldrig gå till sarah eller då skulle till ralle då så michan och julia gick hem och ida stannade kvar. Vi drack te och hade det trevligt. Kollade på massa gamla kort sen 2005. Pinsamt fula var vi, hahaha. Sen sov hon här.

LÖRDAG. Orkade oss upp ganska skapligt vid tjugo över tio. Iväg till stan fixa paket till källers och sen sola. Otroligt skönt att äntligen få sola faktiskt. Har ju inte fått det eftersom jag har gjort ansiktsbehandlingarna. Sen följde jag med hem till ida, provade klänningar till kvällen och sen begav jag mig hem. Tim kom till mej vid halv två, klippte han och umgicks lite. Det var ju inte igår liksom. Hämtade upp ida och michan vid halv fem och sen åkte vi till fillan, nu mera kallas fyllan har jag hört. Sedan rullade kvällen på, först hos fillan sen hos källers sen hos någon måns och sen hos käller igen. Helt okej kväll. (bilder kommer)

SÖNDAG. Ska åka och hälsa på mormor, jag känner mig usel. Sen blir det sola och match. Kvällen ska nog spenderas med fredik sarah o simon om jag inte fattade det fel.

Ska åka till mormor nu, ha en bra dag.


3 april

2009-04-03 @ 06:04:46
Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon, underbar dag igår. Visningen gick bra. God mat och så med. Men under väntans tid till att visningen skulle komma kom Annica med 34 cheese till oss. Hon är ju underbar. Sen flöt det på, bilder kommer när jag får dom av sara.

Mådde skit när jag kom hem, feber o ont i huvudet så gick faktiskt och la mig direkt. Otroligt skönt.

Idag har vi egenvård så alla ska bli fina i håret. Så vi hörs ikväll.
Ha en bra dag.

Bröllopsvisning

2009-04-02 @ 08:08:12
Allmänt Kommentarer (0)

Godmorgon, jag är jätte trött idag. Kan väl beror på att jag var upp ett antal timmar längre än vad jag brukar. Men det var det värt. Så det kommer bli en lång dag, för ikväll har vi visningen, bröllopsvisning. Det ska bli roligt.

Så ha en bra dag alla.


GREY'S

2009-04-01 @ 21:00:16
Allmänt Kommentarer (0)
Mamma och jag mötte upp pappa utanför där vi skulle kolla på kakel och kök. Sen kom emmelis mamma så då åkte vi bort och kollade där dom håller på att renovera så nu vill jag verkligen flytta. Allt kommer bli så fint. Dock lite problem med mitt rum så lär nog få mina planer igenom. Eller planer och planer men mina önskningar. Kommer bli fint.

Åkte till stan och inhandlade mig en tröja, skulle kikat på bikini men inget dom har plockat upp ännu. Så får bli att åka ner i slutet av veckan. Elias kom inte efter att han hade vart o rört sig lite på gymmet, otroliga töntigheter det där, men jag klippte han. Nu vart det ju äntligen kort så nu kan han inte klaga på att det är långt. Hoppas han blev nöjd.

Nu är det grey's sen är det sängen.

Fina du.

2009-04-01 @ 13:02:40
Allmänt Kommentarer (0)

Nationella idag gick väl sådär, vi får se hur det går. Jag orkar faktsikt ändå inte bry mig. Har väl roligare saker för mig än att sitta och skriva i 5h liksom. Så var klar redan vid kvart i elva ungefär. Gick bort till andra skolan och pratade med johanna. Mötte sanna vid bussen så vi hade sällskap en bit tills hon hoppade av. Jag tog tåget hem och sen hämtade mamma mig.

Vi ska snart åka och kolla på saker tills vi ska flytta. Bestämma kök, golv, tapeter och sånna roligheter.

Vi hörs senare.


RSS 2.0