har min älskling här..

2011-07-31 @ 09:24:02
Min vardag Kommentarer (0)
isac ligger och sover i min säng, ska snart väcka han. Det är ju helt underbart väder idag så det är som en bastu här inne. Vi får se vad vi hittar på idag. Igår kom gustav också och isac bestämde att vi skulle äta pizza och det blev det med. Chips och glass till efterrätt.



isac och gustav



isac har ju VIP plats på  prinsens sidan.


dusch och sen väcka isac.

bröllop

2011-07-30 @ 08:43:15
Min vardag Kommentarer (0)
det är bröllop som gäller idag! Har en tjej som kommer om en stund. Jag ska göra allt för att hon ska känna sig speciell, det är faktiskt hennes bröllopsdag.

Gifta sig är väl alla flickors dröm?


det är fredag hela vecka..

2011-07-29 @ 07:39:50
Min vardag Kommentarer (0)
ser ut att bli en toppen dag. Idag väntar jobb mellan 9 - 16, jag har det så himla lyxigt på fredagar då jag slutar 16. Alla borde ha det så, eller så är det så man ska ha det om  man är egenföretagare.

ikväll ska vi fira bror, jag gillar ju kalas så det ska bli bra.

låt varje dag bli ett minne

2011-07-27 @ 10:58:26
Min vardag Kommentarer (0)
ledig och det är skönt, hunnit med en runda runt stan. nu ska man leta paket till brorsan som fyller 35 och han ska firas på fredag.



idag är det ju sommar utan sol, som vanligt dövarmt men solen gömmer sig. Är sommarklädd i vilket fall.

dags att göra stan.

tisdag och vart är solen?

2011-07-26 @ 08:22:32
Min vardag Kommentarer (0)

efter jobbet igår åkte mamma och jag hem till ida, då vi hade köpt lite mindre kläder än det dom hade hemma. Tjejen var ju inte så stor som vi nog alla hade trott att hon skulle bli. Så alla hennes kläder var förstora.

Himla söt var hon, alla bebisar är ju söta.

skjutsade runt på annie lite efter, hon skulle ut och röja på måndagsklubben. jag åkte hem och sov.

nu är det jobb som gäller och imorgon är man ledig, det är skönt.


jobbelijobbjobb

2011-07-25 @ 14:08:42
Min vardag Kommentarer (1)

väntar in Prinscharmig hon ska klippa håret! sen ska vi prata lite färgning, snygg hon kommer bli då!

har haft lunch, variut på stan och handlat lite små kläder till systers lill tjej. nu ska jag sätta igång och jobba lite. har bara sex timmar kvar, heja heja.

idag känner jag mig sopm en svullen flodhäst. just i den storleken är jg nog med. bli inte rädda om ni ser mig.


ibland undrar man om folk verkligen förstår..

2011-07-24 @ 22:11:47
Min vardag Kommentarer (0)
haft en helt underbar söndag faktiskt. gick upp vid halv åtta ungefär, tanken var att gå ut och springa en lite sväng men i spöregn så stannar jag helst inne. Så jag tog tag i mina oerhört välstädade garderober. har en garderob kvar och sen den med alla träningskläder i. Det får vi ta nästa lediga och regniga dag.

inatt vid två fick man sms av syster (ida) då anna också är gravid. Vi åker till bb nu! :) denna dag har nog varit en stor väntan på att man skulle få höra något från de. Men vid halv fyra så kom beskedet, en liten tjej har de nu fått. Alla tre mår bra, dock lite rastlösa har jag märkt. Men i en säng i ett rum på ett sjukhus kan man väl inte va annat än rastlös. Nu blir man ju sugen på att skaffa sig en liten egen, men jag får ju två små i sommar så jag klarar mig nog ett tag till.

min dag har annars bestått av att mamma och jag har sytt lite. Vi la upp två klänningar så nu får solen gärna titta fram. Det är ju bara regn regn regn regn. Jag hann med en löprunda i mellan skurarna så det var skönt. Och jag har nu fått bevisat att jag är i min värld när jag springer. Mötte Annies pappa och han hade väl ropat på mig ett par gånger innan jag la märke till att det var han. så dant!

Nu har gustav och jag käkat varma mackor, glass och varma hallon/blåbär och kollat på harry potter. Gustav har åkt precis, så det är dags för mig att sova. Kanske en sväng på cykeln innan jobbet imorgon. Jobbar ju bara 9 - 20 så det är ju underbart. Men jag ser fram emot imorgon.. konstig man kan vara ibland.

sov gott fina vänner.


vadstena och fint väder

2011-07-21 @ 14:40:00
Min vardag Kommentarer (9)


vadstena igår.

Hårdesign

2011-07-21 @ 09:46:46
Min vardag Kommentarer (1)

sov väldigt lustigt inatt faktiskt. blev skrämd av att jag trodde någon gick i lägenheten, sen kom tidningen och ja sen låg jag mest bara och vred på mig. När jag väl skulle gå upp var jag ganska seg, men jag slet av mig täcket och klev upp. För jag hade planerat att löpa lite innan jobbet. Sagt och gjort. Men det som är så roligt med mig att jag är verkligen rosa som en gris när jag kommer tillbaka in. Varje gång jag är ute och löper. men det är väl charmigt!



såhär ser man ut idag på jobbet! nu kör vi fram till halv sju!! Sen ska det cyklas!


när allt faller på plats

2011-07-18 @ 19:14:36
Min vardag Kommentarer (1)
vill gräva ner mig ett tag.

man har vissa mål i livet..

2011-07-18 @ 12:05:26
Min vardag Kommentarer (0)
jag är hemma efter en toppen helg nere i Åhus, jag kunde nog inte ha haft det bättre. Mina tjejer har varit helt fantastiska. De har kämpat och slitit, skadat sig och sen kört på igen. Jag är så stolt över dom! Ska visa er lite bilder senare.

Jag landade hemma vid ett inatt och klev upp vid nio imorse. Jag är lite små seg men hellre det än att va pigg ikväll och inte kunna sova då. Hade tänkt att ta ett var runt stan i mina löparskor. Men precis då kom regnet igen. Så jag får vänta och hoppas att det blir bättre väder eller iaf uppehåll.

ska städa upp lite här hemma, är sugen på att ändra om lite men finns inte så mycket man kan göra. En köpt lägenhet är nog mitt nästa mål i livet.


det var inte igår iaf..

2011-07-15 @ 21:50:11
Min vardag Kommentarer (0)


back in the days så att säga.

det känns fortfarande och man minns det som igår

2011-07-15 @ 21:25:00
Min vardag Kommentarer (1)

loggade in på bilddagboken för att få lite nostalgikänslor från när jag var i Åhus. Man har ju en och annan text skriven där. Gud vad man levde när man var mindre, det är ju himla intresant att kolla tillbaka på för man minns ju varenda dag som om det vore igår.

ärlig talat, jag har nog aldrig känt mig såhär värdelös, och maktlös. klarar inte av någonting längre, jag är svagare än någonsin. jag behöver dig vid min sida vad som än händer, även om det blir omöjligt även som vänner. jag kan inte se mig själv med någon annan än dig. det är dig jag vill ha. så som du fick mig att må var den härligaste känslan jag någonsin upplevt. jag tror inte jag kan få samma känslor för nån annan som jag har för dig. därför vill har jag ge upp, jag kommer alltid stå kvar här och vänta på dig. jag kan knappt titta på andra killar längre, dom kan inte jämföras med dig. du är och har varit perfekt sen första gången vi träffades, och sen första gången vi träffades har du varit den jag velat ha. jag finns kvar här, även om det inte är något att ha. jag kommer alltid vänta på dig. jag vill bara va med dig och ingen annanstans snälla ge mig en chans, det jag lever på just nu är hoppet om att du ger mig en chans till. jag orkar inte mer nu, jag tappar bara mer och mer för varje minut som går. kan inte förstå hur jag ska kunna gå vidare, men någonstans måste man väl göra det med. jag kan inte. jag älskar dig, vad som än händer. och hur mycket jag än försöker ignorera det, jag är så otroligt kär..

kärlek verkade inte va något för mig när man var ja typ 15-16 år heller. därför är det tur att jag har mina tjejer som verkar lösa det åt mig.

lite nostalgibilder från Åhus kommer..


back in the days!

2011-07-15 @ 20:44:10
Min vardag Kommentarer (0)
vi har landat i Åhus, efter att ha kört i ett antal timmar i både regn och sol.. bilkö och ett antal usvängar var vi framme. Skrämmande att det inte ser likadant ut som när jag var här. Det är flyttat och det kändes lite konstigt. Men det blir nog bra ändå. Vi har hittat till skolan, måste nog ge beröm till Emma som var min karta vägen ner, GPSen funkade alltså hur bra som helst ;)

       



det är verkligen fri lek här nu..


full fart mot Åhus

2011-07-15 @ 11:29:58
Min vardag Kommentarer (0)

nu är jag inpackad i bilen och ska styra den mot vadstena för att hämta upp lite tjejer. Vi sticker vidare till Åhus sen.


 eftersom det spöregnade och kändes som oktober 2011 när jag skulle klä på mig så blev det jeans.

vi hörs när jag och mina tjejer är framme i Åhus.


det är okej att det regnar i oktober men i juli ?

2011-07-15 @ 08:59:45
Min vardag Kommentarer (0)

idag har jag verkligen INGET som passar, känner väl mest för att ta på mig en stor svart soppsäck. för det är nog det som skulle passa bäst på mig just nu. en helg i Åhus sen är jag tillbaka på banan. det har ju inte varit det bästa vädret för cykling eller löpning men nästa vecka ska inte det hindra mig. Fast det tar ju emot när det verkligen öser ner.

vädret ser ut att bli bättre här hemma och jag ska bege mig till Åhus och där hoppas jag att solen lyser fram till söndag klockan 22.00 ungefär. regnkläder är nerpackat men det är inget jag har tänkt att använda så det är bäst att du visar dig solen.

ska yra runt lite nu, maxi, stan och jobbet innan det är dags att packa in och åka till Vadstena.


livet är fan inte alltid så lätt som alla säger

2011-07-13 @ 23:44:16
Min vardag Kommentarer (0)


efter att ha hängt lite med Annie på stan så blev det att skjutsa hem Gustav och sedan vidare till Litho för lite simning och lite häng med Syster och gänget. Stannade väl till fem ungefär och sen hem till Annie. Meningen var att vi bara skulle göra något och det gjorde vi ju, det blev en sväng till ikea och sen har vi ägnat hela kvällen åt att möblera om och fixa på hennes rum. Det kommer bli super fint.

men nu väntar sängen.

drömmar är ju bra orättvisa ibland..

2011-07-12 @ 08:07:16
Min vardag Kommentarer (0)

hade en perfekt dröm inatt, dock vaknade jag halv sex att tvn fortfarande stod på och lampan var tänd.. är man trött eller är man trött?

men nu ska jag bege mig till jobbet för några timmars jobb, 9 - 18.


fruktkorg blev fruktsallad

2011-07-11 @ 22:04:24
Min vardag Kommentarer (0)


gustav och jag skulle göra "lite" fruktsallad. det blev inte så lite, tror jag har fruktsallad för hela veckan.

blev en tur i fålehagen, dog nästan. men har hört att backträning än vettigt så det är väl bara att fortsätta.

nya pärlan

2011-07-11 @ 17:24:40
Min vardag Kommentarer (0)


nöjd tjej!!

att våga ta steget

2011-07-11 @ 14:51:48
Min vardag Kommentarer (4)


sugen på att klippa mig.. dock vågar jag inte. men en lång page men inte med längra fram.

vi får väl se, sugen på att färga lite också.. vi får väl se om vi har tråkigt nån dag på jobbet.

härliga söndag

2011-07-11 @ 08:20:50
Min vardag Kommentarer (0)
en härlig söndag hade jag. började dagen med lite cykling runt salstern. sen var jag mest bara inne, gick ut en och la mig på balkongen och sov en timme innan det var dags för lite träning med små tjejerna. I helgen är det dags för Åhus, tror jag längtar lika mycket som dom.

iväg till jobbet snart, jobbar 9 - 18 idag som det ser ut. Och ikväll ska jag springa lite, skönt!


bilder från i lördags.


julias underbara tårta hon hade gjort!

lilla tjeja!!

2011-07-09 @ 17:44:32
Min vardag Kommentarer (1)


idag är det kalas för julia och pappa. Så jag får helt enkelt bjuda på dessa bilder. Min lill tjej börjar ju bli stor. Hon fyller 12 år imorgon och det känns som hon föddes igår. det värsta är nog att hon snart växer om mig. det känns väl sådär.

snart dags för mat och idag ska jag äta lite tårta, då jag hunnit med cykel och lite löpning idag. fint!!

happy happy

2011-07-08 @ 18:58:35
Min vardag Kommentarer (0)




nu är jag på gång, ska iväg till Gustav och käka lite middag.


glass i stora lass

2011-07-08 @ 18:03:31
Min vardag Kommentarer (0)


hade ju tänkt köra tummen upp men det gick ju inte samtidigt som jag skulle hålla i glasspaketet. har som sagt tröst ätit lite pga av regnet? eller vet inte vad det är men på måndag tar vi nya tag!! blev ju ingen cykel idag heller eftersom det ÖSER ner här utanför.

åker bort till dynudden och hem till gustav sen för lite mat. Gillar att få åka bort på helgerna. Imorgon är det ju kalas och sen var den helgen och spisen står orörd! haha skämt o sido.

smultron

2011-07-07 @ 22:29:35
Min vardag Kommentarer (0)


det här är ju sommar att sitta bland gräset och plocka smultron. mamma och pappa har smultron på över nästan hela trädgården. hatar att blommorna förstör hela bilden. haha 



charmig bild. fettobenen på bild liksom. blev rastlös och pappa satte mig i arbete. hoppade i hans gummistövlar, storlek 42 och sen trimmade jag överallt hos dom. så nu är det fint tills Julia och Pappa ska ha kalas på lördag.

bäst för mig att hoppa i säng nu, imorgon är det cykling och lite löpning. även hinna med lite jobb.

godnatt

dom är ju sötare än socker

2011-07-07 @ 18:33:32
Min vardag Kommentarer (0)


detta är min lycka just nu. skulle bara vilja lite pengar över. de säljs ju för halva priset. Va fansiken, jag måste ju slå till? håller ju på att samla på mig fina saker som ska pryda mina väggar i min walk in closet sen, när jag hittar en man. Eller när jag helt enkelt är lite mera rik, är ju inte ens rik nu. Då ska jag köpa mig en stor lägenhet!

dock borde jag träna, men idag är det nästan så att jag kan somna ståendes och allt är verkligen piss. så ska åka hem till mamma. kolla på när hon klipper gräs och när ida lagar mat.

ibland har man det bara för underbart

2011-07-06 @ 22:53:36
Min vardag Kommentarer (0)
haft en himla fin dag.

annie kom hit igår efter att jag hade cyklat med gustav. Så vi kollade på SATC, fina avsnitt alltså. Min nattgäst blev hon också, det var ju ett tagsen man hade det.

Idag har vi klarat av lite löpning och sen har vi mest bara haft det skönt.



nu har jag lagat lunch till både idag och imorgon. ska snart hoppa i säng. 1h försent men vad gör väl det. imorgon ska det hinnas med lite löpning på morgonen och lite cykling även lite jobb där i mellan.


ett födelsedagsbarn

2011-07-05 @ 11:23:29
Min vardag Kommentarer (0)

mina finaste ida fyllde 20 år igår och det firades med middag och lekar. tack ida för allt. känns bra att du kallade mig "vuxen" så jag fick visa vad jag går för!! du är bäst!



mer bilder kommer senare. nu ska jag cykla hela vägen till marieberg hälsa på Annie på hennes jobb.


kom inte tillbaka när du har ångrat dig

2011-07-04 @ 09:45:56
Min vardag Kommentarer (0)

min kväll igår blev toppen efter allt. Annie kom hem till mig efter ha varit i halmstad i typ evigheter kändes det som. Vi åt glass och kollade på Sex and the city. Började kolla på min box, så vi har ett par avsnitt kvar kan man säga. 4 avsnitt på säsong 1 har vi kollat på.

och det känns sådär att jag är utan bil en hel vecka. Men det får väl bli att motionera, det gör jag ju inte annars.



oh man älskar ju bara detta.


en bra dag är en bra dag

2011-07-03 @ 14:55:00
Min vardag Kommentarer (0)
hade en fin kväll igår, avslutades med en löprunda vid halv tolv igår kväll men det var hur skönt som helst faktiskt. Somnade skönt ska ni veta.

idag vaknade jag HALV ELVA efter att ha stängt av alarmet. Ja jag vet att jag är dum som har alarm på helgerna men jag kan inte sova bort hela dagen. hade tänkt att jag skulle stuckit ut och cyklat imorse men det blåser ganska mycket här och jag kan ju tänka mig av det blåser på slätta. Så får vänta tills senare eller så får det bli en lite löprunda.

har iaf bakat, det var inte så värst avancerat men det var socker fria muffins som blev helt okej. men jordgubbar och lite grädde så var det toppen.




hittade en fin funktion på datorn idag, (den är ganska ny) webbkameran är nog min nya vän, haha eller inte.



fräsh brud.

sommarknäppen

2011-07-02 @ 15:39:04
Min vardag Kommentarer (1)

har varit en sväng inne i vadstena då det har varit sommarknäppen i helgen eller det är fortfarande. Vi åkte in en sväng och fikade och gick en sväng på stan.



såhär så jag ut idag, nya short från hm som jag inhandlade i stockholm. fint!

nu ska jag kolla på sm i halmstad. Annie är där, eller hela familjen Thoren så sitter hemma och är nervös. Hon låg först fick jag precis höra. Fint, HEJA ANNIE!


RSS 2.0