Handboll

2010-01-31 @ 15:10:16
Allmänt Kommentarer (0)


små tjejerna.

det fryser snart, stelnar och aldrig mer rör sig..

2010-01-31 @ 01:49:30
Allmänt Kommentarer (0)
hur kan man säga åt folk hur man ska må och hur man ska lyckas med livet när man gör helt tvärt om själv..?

nu ska jag fortsätta plugga, efter ett x antal koppar kaffe så har man svårt att sova.

min helg har varit helt okej,
shopping, frisyrer, hugos, ida
ungefär så. imorgon match.
19.00 i vadstena sporthall.
var där eller dö liksom. fattar du?

plugg nu.

lyssnat sönder på Why I'm home.


And don't think that this will be easy

att alltid leva med känslan

2010-01-29 @ 00:10:13
Allmänt Kommentarer (0)
det ger mig magvärk och oro..

imorgon ska jag bli frisk. känner iaf att det går åt rätt håll. Ska sova nu, men när man sover mitt på dagen ett antal gången så är man knappt trött på kvällarna.

men natti.

inte helt hundra

2010-01-28 @ 10:51:49
Allmänt Kommentarer (0)

blir nog inte bättre än såhär, kroppen verkar inte vilja bli frisk. Så jag ligger fortfarande hemma och är sjuk. Det börjar gå mig på närverna. Men det är väl bäst att hålla kroppen stilla så att de får vila sig frisk.

ska plugga lite idag kanske, så slipper man ha allt i helgen. Men man orkar ju inte riktigt när man inte är helt hundra i kroppen.

känner att bloggen inte är den roligaste nu när man ligger hemma och är sjuk men ni får helt enekelt stå ut med det. Och snart är det faktiskt bara 4 veckor kvar tills jag får min lägenhet. Dock ska dom sluta sända johan falk filmerna på söndagarna? va är det här, det gör mig ledsen.

ska plocka lite i rummet nu.

puss


strumpbyxor..

2010-01-27 @ 22:03:32
Allmänt Kommentarer (0)
har funderat över en sak under en lång tid. eller inte lång tid med ett tag iaf. Men är det bara jag som köper typ nya nylonstrumpbyxor när det händer något festlig eller jaa helt enkelt när man behöver. För det är inte ofta man lyckas hålla ett par hela mer än två gånger. Så det måste ju endå vara de "byxor" man köpet flest gånger i sitt liv, för det är ju inte så att man går och köper samma jeans två ggr? eller? Ni fattar tanken.

brist på inget liv som jag skriver det här, tror min lilla sjukdom börjar ge med sig lite.. vad det nu är jag har? blir en dag hemma imorgon med. Fredag blir det nog praktik om jag är helt frisk, vill helst inte smitta ner dom.

ska se på tv nu, puss

GRATTIS!

2010-01-27 @ 14:01:11
Allmänt Kommentarer (0)
Ägnar väl ett helt inlägg till min syster idag, hon är ett steg närmare sitt lastbilskörkort. Från att ha gått frisör till att bli lastbilschaufför är väl kanske att vända karriär helt och hållet.

men ett stort grattis och ett steg närmare.

går visst inte att ladda upp några bilder just nu så det får väl vänta.

PUSS

VAD GÖR NI NÄR NI ÄR SJUKA?

2010-01-27 @ 12:26:35
Allmänt Kommentarer (0)


det är inte ett dugg roligt att va sjuk. Funderar på att ta en dusch kanske, man känner sig redan lite fräschare då. Men att ta sig till duschen är ju en ansträngning. Plugga kanske man borde göra lite med, men det är ju inte direkt någon höjdare heller. Så jag sparar det till helgen.

och ut vill man ju inte heller gå i detta väder, snöstorm va fasiken. Mamma och jag ska iaf nätshoppa senare. Det gillas starkt.

Vad brukar ni göra när ni är sjuka?

PUSS

ännu en dag i sängen..

2010-01-27 @ 10:06:57
Allmänt Kommentarer (0)
hemma idag med, därför denna tråkiga uppdatering. Ska försöka ge mig ut och få lite luft idag kanske i detta snöoväder som skulle komma.

sen plocka lite i rummet, märker ni att jag säger det varje dag? Det är nästan varje dag iaf, ska bli skärpning.

ska piggna till lite nu, hörs senare om jag har något roligt att berätta.

en liten bebis..

2010-01-26 @ 20:03:11
Allmänt Kommentarer (1)
när man är sjuk så får man unna sig saker? eller hur? Har just idag unnat mig lite semla och lite godis. Har ju inte direkt någon mat lust när man går runt och känner sig illamående hela tiden.

vill iofs unna mig lite kläder, eller mamma får unna mig. Dock sugen på ett par skor, får nog bli det först. Måste väl få studiebidraget snart. Eller vi kanske har fått det. Måste nog kolla upp det.

Blir nog en hemma dag imorgon med, kroppen är inte helt hundra. magen är heller inte helt hundra. Ska försöka ta mig lite luft iaf. det är sånt som friskar upp lite. Mamma och jag kollar fortfarande runt på tapeter till lägenheten. Det är inte långt kvar nu. Ohh vad jag längtar..

På tal om att längta, eller aa längta kanske är fel. Men kollade runt på nelly förut och råkade komma in på barnkläder. Man blir helt såld alltså. Ohh en lite bebis. men överlåter nog det till min syster och bror som det är dags för tycker jag. En lite bebis för min skull syrran? ;)


så jag pratar till andra borde jag prata till mig själv, eller så borde jag träffa min andra halva och knyta ihop allt.

puss

Sjukare än sjukast.

2010-01-26 @ 12:07:30
Allmänt Kommentarer (1)
Nu har man gått och blivit sjuk, inget vidare så hoppas verkligen att det vänder snart igen. Får lite tid att ta hand om mig själv och det behövs. Se om jag orkar städa upp lite på rummet, det skulle behövas.

ska fortsätta att ligga i sängen, dålig uppdatering nu men har inte intresant att dela med mig av.


puss

Inredningsparty

2010-01-25 @ 21:35:53
Allmänt Kommentarer (1)
Ikväll nu har jag varit hemma hos Anna - Lena med mamma på inredningsparty. Himla trevligt, älskar ju allt sånt där. Roligt att se hennes nya lägenhet också, himla fin.



lite trevligt som inhandlades, tallrikar, små tallrikar, vas, ljuslykta och små hjärtan. Mamma inhandlade lite saker också.

mår inget vidare nu, vill verkligen inte bli sjuk. Vi får se hur man mår imorgon, PH ikväll. NUTS!

vart är du när jag behöver dig?

Pussen

5 veckor!

2010-01-25 @ 14:52:44
Allmänt Kommentarer (0)

Ny vecka, känner att jag kan börja räkna ner. 5 veckor kvar till ljuset lyser. Ohh vad jag längtar, det ska verkligen bli en ny start på livet. Det är behövligt just nu.

Balträningen igår gick ju kanon, det ska nog gå bra det där. Men lite övning så ska vi nog inte trampa varandra på fötterna. haha



några bilder från i fredags.

ikväll blir det inredningsparty med mamma, hoppas på att hitta massa fint. Shoppa är nog det bästa som finns. Dock väntar jag på massa vårkläder. Så snart vill jag ha vår, vintern kan ju försvinna just nu. Dock ska det bli oväder med massa snö och grejer i veckan. Man vill ju bara stanna i sängen.

kul att min bror och stinaär utomlands nu, skulle göra allt för att få åka iväg nånstans.

Ska försöka städa lite. Det behövs. Eller slänga alla kläder i tvätten.
PUSS


BALTRÄNING

2010-01-24 @ 09:19:17
Allmänt Kommentarer (0)
matchen igår gick kanon, utan ledare åkte vi dit så ansvaret fick jag ta. Några föräldrar var med på bänken och hejade. Allt gick kanon, alla kämpade och vi vann, det var himla gött. Blev snabbt hem från matchen och iväg på kalas, från kalaset drog jag till patrik med ida och michan. Och kvällen avslutades på hugos, himla trevlig kväll kan jag tycka.

Ska dock upp nu eller är ju vaken redan. Hämta upp fredrik och sen iväg på balträning. Får se hur det går, haha..

Hörs senare.

FAN!!!

2010-01-23 @ 12:53:33
Allmänt Kommentarer (1)
tog verkligen inte tag i mitt liv, kanske inte går och göra det på bara några timmar. Men alla kläder ligger fortfarande kvar och jag har heller inga bilder att bjuda på. Så vet väl inte riktigt vad jag ska berätta för er. Att jag har varit och solat för första gången sen typ? jaa innan sommaren. Skönt faktiskt, man kan koppla av.

Varför går klockan så  sakta för? Är verkligen inte på humör för att åka och spela match men vad gör man inte. Hoppas verkligen på en vinst. Hugges är lite oklart ännu, blir kalas iaf. Borde väl gå ut för att inte ha gårdagen som sista minne på krogen. Nog prat om det, va fan alexandra skärp dej!!!!

FAN!

smink nu sen match.

lägga mig ner och försvinna..

2010-01-23 @ 10:30:34
Allmänt Kommentarer (0)
praktik hela dagen igår, därför dålig uppdatering. Lunchade med ida och emil på stan, bästa ida! Sarah var på salongen och slingade håret också, blev jättefint. Trevligt att träffa henne. Sen fick ida med mig ut, mina fredag brukar ju vara hemma häng och lets dance. Men ut kom vi, förfest hos wibba med lite folk. Sedan vidare till hugges. worst night in a long time...

lite bilder kommer nog när ida har vaknat, själv lyckades jag ju vaknade vid åtta efter få timmars sömn. Låg och vände och vred mig, så gick upp vid tio. Ska städa lite om jag orkar och sen åka och sola. Vidare på match vid två. Sen kalas hos syster en stund ikväll och sedan blir det nog hugges ikväll igen med ida..

ska ta tag i mitt liv lite nu, puss

en vind av lite kärlek

2010-01-21 @ 17:04:22
Allmänt Kommentarer (0)
åker iväg och tränar små tjejerna, sen tränar jag själv lite. Rensar tankarna lite, det behövs.

imorgon har jag praktik, vet att jag har lite att göra iaf. Det känns skönt. Sugen på utgång till helgen, någon mer? Lite trevligt på hugges nån dag? Det skulle göra min dag.

puss

ett sista steg, bara ett sista innan jag försvinner..

2010-01-21 @ 15:50:56
Allmänt Kommentarer (0)
lägga mig ner och försvinna lite.

just nu vill jag ha vår, fina vänner, lite vin ett annat liv.

önskar jag visste bättre..

2010-01-21 @ 14:50:36
Allmänt Kommentarer (0)
En sväng till skolan idag, hade rapport genomgång inte för projektet sen fick vi sluta redan vid halv elva. Åkte till motala då och fikade med gustav och nu är jag hemma. Ska till stan med mamma när hon har slutat, ska ta det är kortet till körkortet. Känns att det är dags nu.

sen blir det att träna små tjejerna och sen egen träning efter det. Himla tråkiga inlägg nu men det händer inte så mycket. Eller det är ju iofs ganska mycket just nu men inget roligt att berätta om.

Ska ta tag i mitt rum nu.

så himla många frågor, men aldrig några svar..

2010-01-20 @ 21:37:49
Allmänt Kommentarer (1)
jag vill också prata kärleksproblem med mina vänner, ha någon som väntar på en när man kommer hem. Att alltid veta att jag aldrig är ensam. Det är alltid han och jag. Ha någon att ge fina presenter till när det är en helt vanlig dag. Vakna brevid någon, ge frukost på sängen. Få frukost på sängen. ooh ni fattar.

lite ångest in för allt just nu. men skit i det.

ny dag imorgon. helgen är snart här.


låt mig få gå min väg, men snälla se till så jag väljer rätt..

2010-01-20 @ 14:27:53
Allmänt Kommentarer (0)
varför allt detta, varför just jag? Gräver ner mig ett tag nu. Nätshoppar lite och FG. Det är det enda som funkar just nu. Vet varken ut eller in. Det gör mig galen. Vi inte falla neråt igen, försöker hela tiden klara mig men inte alltid det funkar.

puss.

att alltid ha någon där, att veta att vad som än händer kan man luta sig mot någon, var är du?

2010-01-19 @ 21:12:46
Allmänt Kommentarer (0)
alla dessa beslut, jävla gesällinfo grejen fick mig att tänka om eller? Alltså jag vet inget just nu, varken ut eller in. Ska man vänta ett år och göra gesällen efter ett år på salong? Om man nu hittar en salong som vill ha en. Eller ska man göra gesällen nu i maj och chansa lite på att man klarar det. Oh jag vet inte, jag som var så säker på att jag skulle göra den nu.. men nu vet jag inte.. Får fundera på saken helt enkelt, prata med salongen och se vad dom tycker.


känner mig helt splittrad, helt ensam i en värld full med människor. det är så mkt jag ska ändra på.

nog prat om jobbiga saker, imorgon ska jag ha mamma och dotter dag. Ska färga mammas hår på salongen, sen ska vi kolla på möbler, fika och shoppa. Om jag är snäll, men det är jag ju alltid.  hihi

ska kika vidare på handbollen nu.

NYA KLÄDER!!

2010-01-19 @ 10:12:44
Allmänt Kommentarer (0)


detta vill jag ska hänga i min garderob inom en snart framtid! ihih

puss

John Bauer

2010-01-19 @ 09:28:15
Allmänt Kommentarer (0)
Skolan en snabbis idag, eller till elva. Sen blir det jobb med PA-arbetet med mina tjejer. Och ikväll är det gesällinfo på ljunkan. Skrämmande.

lite nätshopping ikväll, ska va gullig mot mamma idag. Bra att jag inte är hemma så mycket då. haha

fredrik och jag är anmälda till linköpingsbalen. Det kommer ju bli helt kanon.

bäst att jobba lite nu. PUSS

älska

2010-01-18 @ 22:15:40
Allmänt Kommentarer (0)

hur mycket kan man älska kläder alltså? Har hittat hur mycket fint som helst på nelly. Ska försöka pilla ihop ett lite kollage senare så ska jag visa er eller imorgon. Man är ju faktiskt lite trött på vintern nu så imorgon hänger jag nog in vinterjackan för dagen iaf.

men nu är det lite paradise som gäller.


Alla hjärtans dag..

2010-01-18 @ 20:55:02
Allmänt Kommentarer (0)

Har nu pillat ihop ett litet fint alla hjärtans dag kollage. Alla mina idér som jag låg och funderade ut igår kväll har varit bortblåsta idag så det blev väl inget speciellt. Men ska fundera lite mer så kommer det något lite närmare.



kan ju inte påstå att man har upplevt några speciella alla hjärtans dag dagar, förra spenderade jag på landet. hundvakt ensam i ett stort hus. Med egen köpta gelé hjärtan. och ja inte mycket mer, varken frukost på sängen eller blommor. Får väl hoppas på något bättre i år, kan man inte hyra nån som gör det lite romantiskt åt mig? Som i den där filmen, där hon hyr in en som ska vara hennes man på hennes systers bröllop? Måste nog googla det. Skämt och sido.

HUR SKA NI SPENDERA ERAN ALLA HJÄRTANS DAG?

Nu blir det lite PA-arbete och spårlöst. fint.

PUSS


Små tjejerna

2010-01-18 @ 18:10:44
Allmänt Kommentarer (0)

Nu har jag ätit lite knäckisar, lunchat med ida förut och snart ska jag till sporthallen träna små tjejerna!

bäst att sticka nu!


Middags bilder

2010-01-18 @ 16:21:33
Allmänt Kommentarer (0)



några bilder från i lördags, men finns på facebook. Kändes som frida och macke sa lite par middagsaktigt, men vem fan bryr sig! Det var trevligt iaf!!

Ska fixa lite på mina alla hjärtans dags tips, ute i god tid med det men ändå.

PUSS

Klippning

2010-01-18 @ 09:41:06
Allmänt Kommentarer (2)
Ledig idag, hur underbart är inte det. Ska snart iväg och klippa lite folk. Sen blir det nog lite städning och plugg i eftermiddag. Ska försöka iaf, haha.

lite bilder och sådär kommer när jag är hemma igen.

Måste skynda nu.

2 fina poäng

2010-01-17 @ 23:23:28
Allmänt Kommentarer (0)
gött med vinst idag, allt gick kanon. Allt funkade och vi spelade som ett lag. Nu har man lite ont i kroppen, har kollat på johan falk så det blir väl sängen snart även fast jag är ledig imorgon. Men skönt att sova faktiskt.

bilder och andra trevligheter får ni imorgon, jag måste sova på saken. haha

puss

att man har slutat leta för att man vet att man aldrig kommer hitta, man låter någon annan leta

2010-01-17 @ 12:33:07
Allmänt Kommentarer (0)
vaknade redan vid nio imorse, vad jag gjorde från det att jag blev avsläppt av bergmar tills att jag vaknade imorse är lite dimmigt. Men i säng kom jag och avklädd var jag, lät fel det där men ibland kan man ju lyckas vakna med kläderna på runt fem på morgonen. Och då vill man ju bara dö lite. Gick upp och drack lite sen gick jag och la mig igen men lyckades ju inte somna om. Så nu har jag ätit lite ska snart iväg till sporthallen, små tjejerna har match. Och senare ikväll har jag match, bäst jag börjar piggna till.

Borde ha pluggat hela dagen igår och idag men jag hoppar över det, får ta och göra det imorgon men kommer väl skjuta upp det då med. Så bäst att ta tag i mitt liv.

Satt och skrev lite i kalendern förut, insåg att det det är 6 veckor tills mitt nya liv. Det är positivt. Ska få med mamma på möbelrunda på onsdag. Men sen är det snart alla hjärtans dag, hur ska man spendera denna då? ensam as always. Kanske kan ge mig på och ge er några tips på vad man kan göra på alla hjärtans dag. Jag ska försöka, har ju några planer jag skulle vilja göra. får se om någon av mina idér kommer till användning detta år. Mer om det senare, ni får bilder från igår sen.

Tänkte bjuda på några underbart gulliga bilder från förra veckan tror jag, mat hos syster.




egentligen så finns det mer bilder när jag står och rör i grytorna, för det lär väl ungefär såhär "Johan ta kort på mig är jag står här så det ser ut som jag är duktigt." HAHA men det är ju inget vi pratar högt om.

ska snygga till mig lite, om det nu går.

idag ska vi se till att spela in 4 poäng, 2 för f-97 och 2 för mig senare. 19.00 för er som vill kolla!


PUSS

the first time

2010-01-16 @ 15:33:35
Allmänt Kommentarer (0)

Igår var det praktik till sex sen for jag hem till gustav där hans syster och barn var. Klippte hår och åt godmat, kollade även på let´s DANS så att säga. Sen blev det efterätt och en himla massa prat. Det var väldigt trevligt. Se om jag kan sno några bilder från igår, mohaha

nu, kokar ägg och ska snart hoppa in i duschen. Sen skjutsa bror vid halv sex till motala och sen ni till motala själv. Bergmar och jag blir bjudna på mat av frida och marscus, en födelsedagspresent så att säga. Det kommer bli nuuts.

och dagens stora fråga, vad ska man ta på sig?

duschen nu, puss


MODELL SÖKES!!!

2010-01-14 @ 23:57:29
Allmänt Kommentarer (1)
dålig uppis idag, blir inte bättre imorgon heller då jag har praktik hela dagen. Dagen idag då, färgat sandra på eftermiddagen och sen kom syrran. Blev träna små tjejerna, dom är ju för söta. Sen egen träning och herregud vad ont i ryggen jag har. Ryggskott imorgon säkert. needå, har ju en hela dag praktik som jag inte får missa.

Söker även en modell att föna vågor på till mitt gesällprov i maj. Någon som har någon gammal morfar eller farfar eller ni kanske också känner er manade, hör av er isåfall. VORE HIMLA SNÄLLT!!



på tal om modeller, jag och några i min klass ska göra en modevisning i slutet av april som projektarbete, någon eller några som vill vara modeller så hör av er ni med!!

nehe sängen nu och ladda inför imorgon.

Middag hemma hos gustav på kvällen, hans syster är där! alltid lika trevligt och gott! hih Så let´s dans ses väl hemma hos gustav för en gångs skull!

NATTI!

Religion

2010-01-14 @ 10:20:06
Allmänt Kommentarer (0)
i skolan och har religion, inte jättekul men det funkar. sen ska vi ha projektträff, det är dags att sätta igång nu. Ikväll är det träning för små tjejer och för mig. HAHA vi får väl se hur det går. Ingen träningsvärk efter igår iaf och det ju himla skönt.

nehe bäst att arbete nu.

hit och dit

2010-01-13 @ 11:59:29
Allmänt Kommentarer (0)
innan klockan hade slagit tio hade jag hunnit åka till skola, skriva två prov och åka hem. Kändes väldigt meningslöst men vad gör man inte. Så nu har jag vart på stan, fixat dosa och visa kort. Vart på nån meck grej och bett de fixa hem spolare åt mig, har ju inga eller har en men det sprutar från framrutan på bakrutan. haha.

nu är jag hemma, väntar på att mamma ska komma hem på lunch och ja vad ska mna göra idag? Träning senare men innan då.

vi hörs senare.

Skrapa bilen, DISS!

2010-01-13 @ 07:11:44
Allmänt Kommentarer (0)
godmorgon kära vänner.

Sovit som en stock inatt som vanligt, dock borde jag ha gått lagt mig ett antal timmar tidigare. Men jag piggnar nog till. Ska snart ut och skrapa bilen, hatar verkligen det. Det är det bärsta med vinter. Tar ju fasiken 15 min att få bort allt. Men hur skönt är det inte att ha bil till skolan då, as skönt. Kan sova längre, slipper inte stressa och jag slipper bussen. NUUTS!

nehe, borsta tänderna och sen bege sig mot bilen då.

Hörs när jag är hemma igen.

lite plugg, kors i taket..

2010-01-12 @ 23:03:41
Allmänt Kommentarer (0)

nu ska jag väl sätta igång och läsa lite tills imorgon, vet dock inte ens vad vi har prov på? Så får väl läsa båda böckerna, känns ju verkligen tummen upp. Paradise är ju för bra alltså, gött att Rami åkte ut. Men undrar när allt ska ta slut, inte för att jag vill att det ska det men det måste ju va nån som vinner? De stoppar ju bara in mer och mer folk. Men då håller det på länge. Fint.

Svar till Julia K: Jaha men man vet ju aldrig vad det är för folk som är anonyma så mer därför. :) Men jag ska flytta till motala pga av att jag egentligen vill det och att min mamma och pappa ska flytta upp till våran stuga för att det inte är bra där vi bor nu. Så egentligen därför och det ska bli himla kul. lite läskigt men jag hoppas du följer mig så du får se hur jag kommer bo sen. :)

nehe, läsa var det. GODNATT!


PARADISE!

2010-01-12 @ 22:08:25
Allmänt Kommentarer (1)
Ser på paradise nu, hela två avsnitt man mår ju bra. Orkar inte plugga något har ju tydligen något test imorgon så får läsa senare. Annars får det nog gå som det gå.

du som är anonym kan ju skriva vem det är så svarar :)

bäst att kolla vidare nu, puss

En liten titt på lägenheten

2010-01-12 @ 19:45:25
Allmänt Kommentarer (2)
har haft en fin fika med ida, trevligt. Ätit lunch hos syster ida. Hängt lite på stan. Kollat på tapeter. Fått lite ångest över det. För jag vet verkligen inte vad jag ska ha för några. Men har hittat några kanske tapeter så vi får se. Ska kika lite till. Sen får jag bestämma mig, att jag alltid ska va så kräsen.

Nu ska jag äta lite, plugga lite. Ser fram emot ledighet på måndag och onsdag nästa vecka.



tänkte va snäll och visa mig planlösningen på lägenheten för det är det enda jag har, haha mamma som har kladdat lite siffror men ni ser nog. Gillar den starkt.

mat nu.

Motala

2010-01-12 @ 12:42:42
Allmänt Kommentarer (0)
nu har jag anlänt till motala, hunnit med att hämta tapeter och mött upp syrran och johan på maxi. Hittade väl direkt inga höjdar tapeter så vi får väl se hur det blir med det. Får väl kolla vidare annars. Det måste ju bli bra.

dom lagar mat och jag kollar på, himla nuuts. Ska möta upp ida sen på stan för en fika.

ska väl hjälpa till lite nu, puss

TAPETER!

2010-01-12 @ 10:11:36
Allmänt Kommentarer (0)
sitter i skolan och har samhällskunskap, inte jätteroligt kan jag väl inte påstå. Men vi slutar vi elva och då ska jag till motala och hämta lite tapetprover och trevligt. Köpa min klocka skulle jag ha gjort men glömde visst presentkorten hemma kom jag på nu i skrivandets stund.

ska sätta igång och arbeta nu, vi hörs senare.

man faller längst ner och tar sig aldrig upp..

2010-01-11 @ 20:19:02
Allmänt Kommentarer (0)
nu har jag kört sönder mig på en jävla cykel som inte kommer en meter framåt, hur fan tänker man? men gött var det, träningsvärk kommer jag ha iaf. Men vem bryr sig om det.

Imorgon är det skola, sen blir det nog träning om kroppen vill så att säga. Annars får det bli något stillsammare. Jag ska iaf åka och hämta tapetprover till lägenheten hur kul liksom. Men vad ska jag ha för tapeter? Hjälp mig, hur skulle ni tapetera om ni fick välja? vilka färger?
Lite romantiskt kanske? eller ska det vara sådär stelt med vit och svart? eller massa färg?
får ju lite möbler av mamma och de, dels soffa som jag helst ville haft en svart tror jag men får en ljus. Det blir bra ändå, sen får jag ju köksbord och lite sådär. Oh nu vill jag flytta. men ensamt kommer det nog bli, får väl sätta ut ännu en kontakt annons, HAHA!


ta plats i sängen nu sen blir det paradise. man mår ju bra.


NU KÖR VI!!!

2010-01-11 @ 15:02:42
Allmänt Kommentarer (0)
hemma efter en dag i skolan, himla skön dag. Information och lite skissritning. Slutade även vid halv två, himla fint. Så nu är jag hemma har ätit lite, kanske ska ner till mormor en sväng när mamma har slutat och senare blir det spinning på feel good. Har ont i kroppen efter igår men va fan vi kör igen.

ska plocka lite på rummet nu, vi hörs senare om jag inte dör på spinnigcykeln!

Back to school!

2010-01-11 @ 07:03:41
Allmänt Kommentarer (0)
godmorgon alla fina vänner.

ska snart köra rallykalle till skolan, en heldag. Kvart över åtta till tre, får se vad denna dagen har att bjuda på.



sådär ser jag ut idag, leggings är nog det bästa som finns.

bäst att fixa det sista nu och sen ut att skrapa bilen men jag har ny skrapa med soft handtag som pappa sa, haha

Hörs när jag är hemma igen.

Kontakt annons.

2010-01-10 @ 22:50:43
Allmänt Kommentarer (0)
ännu en reklam, tänkte väl i denna reklam berätta att till nästa söndag söker jag en vän som kan titta med mig. Har fått det förklarat för mig att jag behöver det för att jag inte förstår. Så just nu använder jag väl bloggen som kontakt anons.



denna tjej, jag alexandra simonsson söker tills nästa söndag en vän, en nattkompis eller film kompis låter bättre för filmen är ju på kvällen så en film och kvälls kompis säger vi då. Som fattar sånt där med filmer och kan förklara för mig när inte jag förstår. Jag har ju iaf förstått vem som är johan falk.

hör av er för intresse.

sådär robin, nu får jag nog någon!! HAHAH

säger godnatt nu om vi inte hörs mer ikväll.

bla bla bla, läs ändå!

2010-01-10 @ 22:14:01
Allmänt Kommentarer (2)
reklam reklam reklam.. ser ju på johan falk på fyran, inte konstigt med reklam och nu är det tydligen nyheter också.

Det var något jag skulle berätta för er, men jag har helt tappat tråden. Jag berättar när jag kommer på det. Jo nu kom jag på det, på tal om johan falk filmerna. Tydligen så ska det ju visas sex stycken? Alltså sex veckor? sex söndagar. Himla mycket sex alltså. Nedå, då kommer man ju kunna längta efter något, inte för att johan falk är något att längta efter men ändå. Filmerna är ju bra iofs men som sagt man kan räkna ner med dom. Eftersom det är sex filmer som så är det ju sex veckor och när den sista filmen har visats så är den endas en vecka kvar tills jag får NYCKELN TILL MIN LÄGENHET!! skrämmande och mamma har redan börjat planera, hon har till och med tagit hit äggskäraren från stugan för att de ska ta den gamla som vi har. Hon är ju för söt min mamma. Tänker på allt. Och är alltid ute o god tid, stressar ibland när vi har massa tid. Jag är nog inte riktigt likadan på alla punkter. Stressar ju inte för ofta, och ute i god tid? nee det tror jag inte. haha

johan ligger i min säng nu, eller jag ligger i min säng och johan är på tv.

PUSS

alexandra goes ego, hur ska detta fortsätta?

2010-01-10 @ 19:49:53
Allmänt Kommentarer (1)
nu ska vi se här då, fixat lite med lite kort. Inte min grej som sagt med 100 egobilder men jag kände för det. Skulle lagt upp det förut men datorn dog, det blev stressigt för jag skulle köra pump. Så nu sitter jag och äter lite och jag är död efter pumpen. Men himla gött är det, att man alltid lyckas hoppa över några veckor träning och då är man på noll igen. Fast nu är jag igång igen, så nu kör vi!!





bilderna på kollaget är väl med för skoj, eller vissa så ta dom inte för seriöst! haha Får se hur länge ni får se dom, är ju inte min grej att bomba er med egobilder på detta vis. Men ni kanske gillar det?

dusch nu, sen äta mina godistuggummin som jag köpte efter feelgood. Sen lite johan falk, nuuts!

puss

MIN SÄNG <3

2010-01-10 @ 15:58:19
Allmänt Kommentarer (0)


det är där jag spenderar min mesta tid, får nog ta i mitt liv. Blir nog pump ikväll och sen johan falk. Nu ska jag pilla med lite bilder, Egobomb kommer nog senare! HAHA inte riktigt min grej men va fan vi kör påt!!

ett varv framåt

2010-01-10 @ 15:16:20
Allmänt Kommentarer (0)
ida hade varit här inatt vid ett och plingat på ett antal gånger. tydligen måste jag ha slummrat lite vid tvn då. Fattar inte hur jag inte kunde vakna. Har rummet precis vid ytterdörren och hon plingade ett antal gånger. Borde kanske tänka på mina sömnvanor. Skulle nog inte ens vakna om det slog ner en bomb brevid.

hatar egentligen varje dag nu, glad att skolan börjar på riktigt imorgon så dagarna går fort. Skulle vilja förflytta mig framåt i tiden. Snurra klockan lite fortare vissa dagar. Liksom, vart har den dag tagit vägen? Och vart ska den ta vägen?

man mår inte bra av detta.

Paljetter och fina kläder gör mig glad..

2010-01-10 @ 13:30:05
Allmänt Kommentarer (0)


paljett tröja - nelly svarta leggings - gina. Fint men ändå skönt.

Orkade inte renbädda och grejer, sitter hellre här och kikar runt på inrednings sidor. Vill nog flytta nu känner jag. Är ju ändå ensam vart jag än är så då kan jag ju lika gärna flytta. Känner att det kommer bli himla fint.

ska ta tag i dagen, ringa mamma. Se vad dom gör, när dom kommer hem. Ett body pump pass är jag inbokad på idag men nja vet inte riktigt. haha den lata delen av alexandra börjar komma fram, eller där när väl nästan alltid framme. Nu erkänner jag något jag inte borde göra. haha.

puss

att aldrig mer va ensam..

2010-01-10 @ 12:06:14
Allmänt Kommentarer (0)

idag hade jag gillat att ha någon som kunde ha kommit med frukost på sängen, men nee jag fick själv gå upp och fixa det. får nog skaffa mig en snygging till hembiträde sen, ansökningspapper kan skickas redan nu. haha.

dagen till ära. Vad händer? Jag ska fixa till lite i rummet, nya lakarn och lite sånt skönt. Sen ska jag nog ut en sväng. sen är det johan falk ikväll tror jag? Det låter ju himla fint, alltså verkar det bli en sängen kväll igen.

en outfit kanske kommer senare, har min fina nya tröja på mig idag. Eller inte än men ska ha.

hörs senare.


hand i hand

2010-01-09 @ 12:29:48
Allmänt Kommentarer (0)
Nu har jag varit och bytt bil, behövde inte åka ända till stugan eftersom pappa skulle in en sväng till motala.

Vilket underbart väder det är. En lite promenad, hand i hand med någon man tycker om. Alla träden är så fina och solen lyser. Det gör min dag.

ska väl snart ge mig iväg, undra när matchen är i linköping?

puss

Vi behöver aldirg resa oss upp för vi kommer aldrig lägga oss..

2010-01-09 @ 10:41:23
Allmänt Kommentarer (0)
godmorgon, igår blev det praktik. Det var inte alls mycket att göra, skönt med sånna dagar ibland med. Men man blir ju så himla trött. Så på kvällen käkade gustav och jag tacos, kollade på lets DANS som noomie sa. haha

Nu ska jag duscha, åka till stugan och byta bil. Sen till vadstena igen, och vidare mot linköping. Ska spela handboll med div. 4 laget. Får vi se hur detta går. Kommer väl va död ikväll så får väl se vad jag hittar på. Lite vin eller kanske lite bio vore ju himla nuuts.

Bäst jag sätter fart nu så jag kommer i tid.

Praktik 2010

2010-01-08 @ 08:02:05
Allmänt Kommentarer (0)
oh vilken jobbig natt. Ibland vill man ju bara försvinna lite.

nu ska jag snart gå ut och försöka starta igång min bil, får väl se hur jag lyckas. Praktik hela dagen mellan nio och sex. En lunchvän ska jag försöka leta upp. Sen blir det nog fredagsmys, lets dance börjar ju.

imorgon vill jag gå på bio, se avatar. kan ju alltid hoppas.

bäst att gå ut och se så bilen hoppar igång.

att alltid vandra ensam

2010-01-07 @ 21:07:40
Allmänt Kommentarer (0)
Från ungefär klockan ett till jaa fem satt jag med syrrans blogg. Hon kunde aldrig bestämma sig, det krånglade och jag fick dampet. Varför kan inte allt vara enkelt för. Så tycker ni kikar in hennes blogg, det är lite mer som ska fixas men nästan klar. Kolla in den här!  

Följde med henne till sporthallen, ska hjälpa henne med hennes lag lite nu. Sen kom micke och tjatade på mig så blir att spela handboll på lördag och sen råkade jag visst säga att jag kan träna en gång i veckan. Hur ska detta gå?

hittade bilder på facebook, vi lyckades visst.




gillar starkt bergmar på sista bilden. Och varför har jag lila färg på texten?

Nu ska jag prova tröjan jag beställde ni vet ? Får se hur det går, panik och helt förstörd eller så aa vi får väl se helt enkelt.

FÖRSTA SKOLDAGEN!

2010-01-07 @ 13:03:36
Allmänt Kommentarer (0)
Nu är vi back on track. Började detta år med religionslektion som jag måste erkänna var helt okej faktiskt. Men hur sugen är man på det när man har vart ledig varje torsdag annars? Det får väl gå, måste komma igång med frisör och gesällen nu sen det där jävla projektarbetet. Allt tar död på mig.

Ska hjälpa syster med sin blogg nu.

MINA TJEJER

2010-01-06 @ 11:11:28
Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon kära vänner.

Gårdagen bjöd på lite saker sen, pappa kom och vi fick igång bilen. Så spenderade lite tid hos mamma och pappa i stugan. Var hemma vid nio då jag hade handlat och hyrt film. Gustav kom hit vid halv tio, vi kollade på pradise sen såg vi filmen. Sen var den dagen slut. Fick ju ut något vettigt av dgen iaf.

Ny dag nu, ska fixa mig snart den blir det linköping och träffa mina zakke brudar. Det ska bli himla trevligt. Så bäst jag springer iväg och snyggar till mig. Hört att dom där linköpings brudarna är riktigt snygga så måste nog piffa upp mig lite extra. haha!

Hörs senare.

JÄVLA BIL!

2010-01-05 @ 15:56:08
Allmänt Kommentarer (0)

Så arg är jag, när man äntligen lyckas ta tag i dagen och göra något. Visst inget större men åka upp till stugan och se hur det går för dom där, väggar har rivits och nya väggar har satts upp. Hade ju tänkt åka och handla lite också som jag sa förut. Men nee, då vill inte biljävlen starta. Hoppas han säckar ihop totalt. Nee då, min rallykalle.

snart ringer pappa, han får komma och försöka få liv i den.


hur mycket jag än försöker ignorera det..

2010-01-05 @ 14:59:09
Allmänt Kommentarer (1)
har ännu inte kommit här ifrån, måste väl ta tag i dagen. Åka och handla lite mjölk så jag kan dricka mjölk med kaffe. haha. hitta på något att äta, fast orkar ju inet laga något till mig själv. Kanske vore något, åka till motala maxi handla mjölk sen godishuset och handla tuggummi och sen då?

en och annan film kanske man kan hyra. Eller låna johan falk filmerna av syster.

hörs senare så får vi se vad dagen blev av.

VÅLDGÄSTA!

2010-01-05 @ 13:57:06
Allmänt Kommentarer (0)


bilden blev på fel håll men vad gör det. Tröja och kofta båda från monki. Skulle helst vilja ligga hemma i sängen idag men ne det får det inte bli så får väl våldgästa någon som vanligt när jag känner mig ensam. Men vem ska bli offret? Skulle klippt lite folk men jag orkar tyvärr inte det just nu. Måste få lite ledigt från det med.

Ska väl bara köra runt och runt.

Walk with me

2010-01-05 @ 12:05:22
Allmänt Kommentarer (0)
nu har jag tagit mig upp ur sängen, efter några få timmars sömn i en iskall säng. Det är ju inte direkt någon värme här inne heller ingen värme ute. Var visst inte bara jag som var vaken länge igår, även syster och det är inte vanligt.

nu tittar jag på top model, det mår man ju väligt bra av. Blir nog ingen innefotboll för mig idag, har inte riktigt orken till det känner jag. Måste nog ut och röra på mig lite i detta fina väder.

ska klä på mig lite iaf, en bra början.

Anti reklamen

2010-01-05 @ 02:33:19
Allmänt Kommentarer (1)

vad gör jag uppe nu egentligen? det är frågan men sova kan jag inte.

http://www.anti.se/page6.asp tydligen är det många som tycker jag är lik henne i anti reklamen. Kan väl inte påstå det själv men titta själva.

VAD TYCKER NI?


Behöver hjälp..

2010-01-05 @ 01:09:23
Allmänt Kommentarer (2)
har ju fixat det här med ny bloggdesign lite. men inte helt hundra än, kan bero på att jag inte fattar mig på alla jävla siffror och grejer. nån som gör?

hjälp mig!

LYCKA

2010-01-04 @ 21:35:14
Allmänt Kommentarer (1)
på onsdag ska jag träffa alla mina zakke tjejer, bara sara är frisk. Detta gjorde min dag faktiskt. Vi ska luncha och ha det himla trevligt tillsammans. Jag längtar.



mina fina.

Göta Kanal 3

2010-01-04 @ 18:15:56
Allmänt Kommentarer (0)
hade ju planerat på att se hockeyn inatt. Lyckades hålla mig vaken till en film som slutade vid fem i tre. men jag såg aldrig när dom började spela. haha. Men det gör väl inget, dom verkar ju inte ha gjort någon höjdar match iaf.

upp vid tio idag, sen vid halv ett hämtade jag upp julia. Vi skulle på göta kanal 3. Helt okej film kan jag tycka. Käkat lite hemma hos julia och de sen och nu är jag hemma. Mamma och pappa är i stugan så jag ska leva livet. Nee lite ensamt men det är ju bara att vänja sig. Får se vart kvällen tar vägen?


man faller längst ner och tar sig aldrig upp..

2010-01-04 @ 01:51:04
Allmänt Kommentarer (0)
kan börja tjuta över att kläder inte finns i min storlek. Har gått och funderat på en tröja, när jag väl frågar mamma finns den inte i min storlek. Så nu har jag beställt den ändå, i mindre storlek än vanligt. Mamma och jag har mätt, jag borde komma i den. Gör jag inte det har jag ju ett mål iaf.

sen vet jag inte riktigt vad som har hänt de senaste dagarna, över känslig har jag blivit. Vet inte riktigt, men sånn där dålig period igen.

nog om det, var hos bergmar förut. Film med mina vänner. Himla bra film, kommer dock inte ihåg vad den hette. Strunt samma. Måste fixa bloggen, ser ju hemsk ut. Någon? Får väl fixa lite själv, har ju en timme på mig tills hockeyn börjar. kommer ju somna efter tio min ändå.

natti

att känna sig levande

2010-01-03 @ 18:41:18
Allmänt Kommentarer (0)
VILKEN JÄVLA DAG, SKA FÖRSVINNA LITE NU.

STÄDNING

2010-01-03 @ 14:15:49
Allmänt Kommentarer (1)
Godmorgon alla, känner mig väldigt aa jag vet inte riktit idag men sov till kvart i ett och trodde klockan kanske var tio när jag vaknade. Visst himla skönt men vart har denna dag tagit vägen då?

Nu måste jag sanrt sätta igång med städning för mamma och pappa anländer väl hem snart. Så bäst att allt är rent och fint. Måste snart sätta igång och fixa med ny blogg design, ingen som är sugen på att hjälpa mig så säg gärna till då. Annars får jag fixa ihop något själv.

ska sätta igång och städa nu, hörs senare.

DAGENS

2010-01-02 @ 14:30:09
Allmänt Kommentarer (0)



nu försvinner jag lite igen.


Vem lämnade vem

2010-01-02 @ 13:42:39
Allmänt Kommentarer (0)

bergmar har varit här så klippte honom lite, vet inte vart jag ska ta vägen idag. Känner inte för något speceillt faktiskt, men hemma kan jag inte sitta. Inte i detta tillstånd.

nu åker jag.


Nyårs bilder

2010-01-02 @ 12:34:52
Allmänt Kommentarer (2)
har slängt in lite bilder på facebook nu från nyåret. Ska väl bjuda er alla här också på några.




mer bilder finns på facebook, nu ska jag klippa lite snart.

2010 - året då allt händer

2010-01-02 @ 11:29:33
Allmänt Kommentarer (0)
nytt år nya möjligheter, jaa och allt annat som hör ett nytt år till. Alla påstår att detta åker kommer bli något speciellt, iaf för oss 91or. Visst det är mycket vi har att se fram emot men mycket vi måste kämpa för också. Jag har ett helt gesällprov att slita arslet för. Jag vet inte om jag kommer klara det, men jag ska klara det. Det finns bara inte i min värld att jag inte ska klara det. Sen har vi ju studenten, kryssning, bal och många andra fina stunder. Men efter 11 juni kan man vara arbetslös. Det är väl egentligen inget att se fram emot. Jag är rädd för detta år, det är så mycket som står på spel och så mycket som kommer hända.
Om 2 månader får jag nyckeln till mitt nya hem, till mitt nya liv. I år fyller man 19 år, är jag så stor? Ne jag det är jag faktiskt inte. Jag är inte tillräckligt stor för att sköta ett hem själv, men jag vet att jag ska klara det.

Nyårslöften är ju något som hör till nyår, antar att det har gjorts flera miljoners nyårslöften redan. Därför skippar jag det, nyårslöften är till för att brytas. Men jag har saker jag ska göra/förändra men inga av de är några löften.

nog prat om nyår, bilder kommer senare. Nu ska jag äta lite frukost, sen kommer bergmar. Ska klippa honom lite sen får vi se vart jag tar vägen. Fotboll eller inte, känner inte riktigt för det. Blir kanske en sväng till mamma och pappa i stugan.

frukost nu.

RSS 2.0