det är så mycket jag skulle vilja säga dig..

2010-05-27 @ 10:39:39
Allmänt Kommentarer (0)
vilket underbart väder idag och vilken underbar dag detta kommer bli kände jag imorse. Tills min helvetes bil inte startar, så hård får jag inte va mot nuuutsen men nu börjar han bli riktigt jobbig. Så mamma fick åka från jobbet och sen fick jag åka och lämna henne himla smidigt känner jag. Men snart slutarvi, sitter och kollar på film men är väl inte jätte inne i den. Känner väl mest att man kan få åka hem men nee.

ska in en sväng till stan i linköping. Köpa present till syster som ska på bröllop, sen hem och mysa för sen ikväll är det match. Hoppas på vinst igen. Vore väl fint.

Hängde hela dagen igår med syster och mina gullisar. först var dom hos mig och fikade sen åkte jag till dom, klippte stefan och var väl mest bara barnslig med dom. Måste ju leka av mig lite för det kan man ju inte göra annars. Mina bästa. Sen blev isac lite ledsen, tröttheten tog över när jag inte riktigt orkade hoppa studsmatta med honom. Men han gillar ju mig ändå.

ska kolla på filmen nu, puss

blir man aldrig nöjd, kan man aldrig känna att man har allt. att allt är perfekt..

2010-05-26 @ 00:34:27
Allmänt Kommentarer (0)
fick lite kvälls ångest, mer får ni inte veta. skrivit och suddat skrivit och suddat..

spenderat dagen i stugan hos mamma och pappa, har världens finaste föräldrar. sen hängt lite på hugos och en sväng i vadstena. Ida jag och maria kikade på film nu ikväll. mys.  

hittade precis en text jag skrev till mormor när hon var dålig, min fina mormor. måste hälsa på henne snart. hon är fortfarande så glad även om hon inte riktigt förstår, men hon har det bra. ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta..

måste nog sova nu, puss..

jag trodde aldrig det skulle bli såhär..

2010-05-25 @ 10:46:37
Allmänt Kommentarer (0)
jävla skit väder. Men en anledning till att sitta inne och kolla på kläder. Hoppas mamma är på humör för att klicka hem lite.

hittade lite söta bilder på mammas datorn,




världens finaste barn, mina små gullisar.



söt man har vart, HAHA



mer än tre år sen, kanske ska bli svart hårig igen då? haha

ska va lite social nu sen hem och städa, sugen på scones också. Någon?

PUSS

det är svårt att slita sig

2010-05-25 @ 09:44:36
Allmänt Kommentarer (0)
invigt balkongen nu, mina fina möbler är perfekta. Så har avnjutit en frukost där i detta soliga väder.

ska åka till stugan, pappa ska kolla på min bil så tänkte väl passa på att sola lite. Få lite färg har ju aldrig skadat. I mitt horoskåp stod det att jag skulle ha en romantisk dag och det låter ju inte helt fel. Så vi får väl se, haha

nehe bäst att sticka, säga åt pappa att han ska köra igång poolen. det är ju nästan badväder snart.



dags att få lite färg. Iväg till stugan..

PUSS

när du sa att vi skulle finnas för varandra för alltid..

2010-05-25 @ 01:14:46
Allmänt Kommentarer (0)
haft en fin dag, ida och jag var på ikea och köpte möbler till min balkongen. Måste va fint väder imorgon så jag får inviga dom. Sen hängde vi mest på terassen. Älskar vädret.

hyrde film nu ikväll med ida emil och ante. Känner att jag måste lösa problemet med dvd, för Burken som emil säger är ju ingen höjdare. Varmt i sängen, två som somnar och missar halva filmen funkar ju inte riktigt. men just nu ligger jag mest i sängen, sjukt varmt eftersom den redan var uppvärmd.

men till helgens bal,




mer bilder kommer, men att jag har lyckats med det där. All tid, alla tår som har fått lida, alla tidiga mornar, allt. Det har varit värt det. Dagen var perfekt.

men nu ska jag ta tag i livet lite. Känner att det är bra att man ska jobba i sommar så man slipper beach ångesten. hade nästan behövt två solstolar då. läskigt vad det dallrar.

så kan det gå, men nu ska jag öppna alla fönster som finns sen pussas lite. haha nevars ska jag ju inte. Ska nog bara sätta tvn på timer, sänka ljudet och sen sova.

imorgon ska jag till mina fina föräldrar, måste städa med. mitt liv suger lite ljust nu. ska nog skaffa husdjur, förutom dammråttorna.

sluta babbla, natti.

läskigt glass sugen!

2010-05-19 @ 17:55:30
Allmänt Kommentarer (0)
klarade mig igenon 5 timmars balträning igår, känner mig riktigt duktig. Hade lite över energi på vägen hem. haha.

skolan idag var sjukt ovärd, men färgade natha och jessica efter, snyggingar. Sen har jag spenderat dagen med ida, mellis här hemma sen stan och häng på terassen.



nuuuts. läskigt varmt, imorgon ska mamma och jag shoppa. Och provköra bilar. gillar.

sexig

2010-05-18 @ 13:23:03
Allmänt Kommentarer (0)

nu är jag här igen, haha.

ville bara visa er hur snygg jag kan vara när jag springer iväg i panik till bilen kör som en dåre förbi polisen och bort till syster. PA rapporten skulle ju in. hahah



leggings, tröja, tröja till. rosa strumpor med hjärtan på och gympaskor. snygging.

har spenderat lite kvalitéts tid med ida nu. En sex sallad sen är man på gång igen. Ska in vänta fredrik sen ska vi iväg på bal. Under tiden hittade jag fina bilder på mobilen, hahah fin lill-lördag avslutning känner jag..


PUSS DÅ!!!


kan man bli snygg? eller ens snyggare?

2010-05-12 @ 10:53:00
Allmänt Kommentarer (0)
springer runt här hemma i nattlinne och äter mjölkchoklad och dricker juice. Har pluggat lite, gjort klart en sak och nu har jag bara två kvar. känner att jag har ganska mkt koll på det här. Så ska försöka få allt klart till lördag och sen ska allt in på söndag.

snart ska jag in till min fina hemstad. klippa lite sen fotograferas. ska hinna med lite balträning och sen hugges ikväll. Kommer bli stekhett.


men nu ska jag snygga till mig lite sen åka iväg.

PUSS

dagens

2010-05-11 @ 12:32:23
Allmänt Kommentarer (2)


dagens, älskar shortsen. ser dock jävligt fet ut just runt magen. men puss på bebisen! inte gravid om ni undrar! ;)



För varje dag finns det ett mirakel

2010-05-11 @ 12:29:43
Allmänt Kommentarer (0)
nu är jag hemma, har fått i mig lite mackor, mums. ska iväg till stan och fixa lite.



smygbilder i klassrummet, hihi



lyxade till det lite för mig själv igår. hihi

nu stan, puss.

man försöker alltid och ibland lyckas man..

2010-05-11 @ 11:01:33
Allmänt Kommentarer (0)
sitter i skolan nu, slutar om 15 min. Känns ju för jävla fint alltså. Sen ska jag till stan och sen hem och plugga det är ju inte lika fint men vad gör man inte för skolan, älskar ju den. älskar ju mer att vi är lediga tills måndag nu. puss alltså.




känner att sommar vore fint, jävlar vad jag känner idag alltså.


PUSS!

Love is a matter of difference

2010-05-10 @ 17:09:56
Allmänt Kommentarer (0)
effektiv dag, skolan, plugga, städa och grejer. Har hunnit med ett besök hos solarieöarna, är ju bal i helgen och då måste man vara tjusig. Hoppas bara på att vädret är bra.

det är faktiskt ganska rent och fint här hemma nu och jag känner att jag har börjat rensa upp lite och imorgon har jag tvättstuga. händer himla mkt i mitt liv känner jag, denna vecka kommer bestå av plugg plugg plugg. ligger lite efter.



jag är lycklig ändå för jag är långhårig. puss

det är rörigt.

2010-05-09 @ 22:28:34
Allmänt Kommentarer (0)
dyng trött, allt bara snurrar.

känns som jag lever i en karusell, allt går bara runt runt. Det är lika rörigt hemma som i huvudet som i skolan. Jag får ingen kontroll på något. lever på fjuttiga 264 kronor månaden ut. vet inte riktigt vad som inte kopplar, jag får det inte att fungera. Det känns som jag måste rensa, börja om på ruta ett.

det enda jag har plockat upp i från ullared idag är mina söta sockar. såg att syrran hade på sig dom och så blev jag sugen.

visst är dom söta?



fettolåren <3

ne sängen nu, ska inte yra lika mkt som andra nätter. Roligt det skulle va och ha en kamera uppsatt så jag fick reda på vad jag höll på med.

mer om ullet får ni imorgon, puss

låt mig leva mitt liv..

2010-05-08 @ 10:29:22
Allmänt Kommentarer (0)
alltså vad styr jag med om kvällarna?

inatt vaknar jag klockan åtta, i sängen med allt utom jeansen på mig. Men tvdosan och mobilen i varsin hand. Tänt i taket, inga gardiner för dragna. Kuddars från soffan låg i sängen också. Och sen nu när jag kliver upp står fortfarande smöret och skinkan framme från igår. jävligt smidigt så nu måste jag åka och handla sen också. Ska snylta lite mat av mamma sen, för har verkligen INGET hemma. Sitter och äter kex till frukost. fan vilket liv jag har.

men snart kommer carro, då ska vi cykla till salongen. sen ska jag till mamma och pappa. Sola och till maxi också. fint.



hängde lite med honom innan vi drog till macke och sen till hugges. Nykter på hugges är ju ingen höjdare men det är skönt idag, dock känner jag mig jävligt seg iaf.

vad fan är det här ?

det här kommer bli så jävla bra..

2010-05-06 @ 22:00:04
Allmänt Kommentarer (0)
ibland låter vi oss styras av andra, låt dig styras själv.

dagen var över igår, det känns bra. Men ny dag idag, redovisning och sen häng på nelly och facebook. Fick veta att vi inte var dom effektivaste eleverna, men när lärarna hänger på facebook med så är det inte lätt. Men det är bara bita i det sura äpplet och ta tag i det, på måndag är det hård körning.

just nu lever jag mest, andas friskluft. Känner att det är bäst så.

skriver väl mest skit här just nu, eftersom mitt liv inte är jättepiffigt just nu. Men imorgon ska jag till salongen, är nog faktiskt veckans höjdpunkt. Och på lördag ska jag bli snygg.

nu ha jag lagat matlåda och ska klippa gustav. SNIGGT!

ett ögonblick och jag stannar inte längre

2010-05-03 @ 18:32:57
Allmänt Kommentarer (0)

att alltid försöka va den man alltid har varit är svårt.

hade iaf en fin söndag, lite balträning. Gick himla fint igår så det kändes skönt. Pizza häng på hans altan med fam edlund, fin familj det där. Sen snabbt snabbt in till motala hämta fotbollskläderna och sedan tillbaka till vadstena och iväg på match. Haha gillar att vi äventyrar lite på vägen hem, gunillas bil gick fort! haha. Sen var jag mest bara död när jag kom hem. 

idag har jag hängt på salongen, tränat lite. Känns bra, det får gå som det går är iaf nöjd över att jag har tagit mig an det här. Är nog det mest ångest framkallande som finns. Men vad gör man inte för framtiden.

nu har jag städat toan, vidrigaste som finns. Men jag är vuxen nu och måste göra sånt, är väl egentligen mest sötsugen och shoppingsugen lite vårkär skulle ju va fint och va. HAHa gillar mig själv nu alltså. städat toan låter ju som att va 30+ sötsugen är väl någonstans där med. Shoppingsugen, tonåring som precis fått studiebidraget. och vårkär? hahah ibland kan jag ju va för go. Kanske får napp nån helg, blir ju trotts allt snygg på lördag minus ett antal kilo så är man kanske perfetk om man nu kan va det? hahaha

nee ska sluta larva mig. göra mitt liv lite roligare kanske.



aktiva.se

puss


låt oss leva tillsammans, låt oss göra det vi vill

2010-05-01 @ 18:23:18
Allmänt Kommentarer (0)
fan va duktig jag är på att uppdatera känner jag.

men mitt liv är inte så jävla intresant alltså, allt skulle handla om träna inför gesällen, träna lite till, hugges och alkohol! HAHA kul att man har det som en del av livet liksom. Fast jag som tänkte att jag skulle andas ut lite efter onsdag har kommit fram till att skjuta upp saker är inte så jävla smidigt. Har ju fan massa liksom.

men jag mår jävligt bra annars, lite ensamt här hemma ibland men jag klarar mig. ska bara skaffa mig en kock så kan jag nog leva så här ett tag till.



sådär snygga var vi idag, dock ser jag asvit ut brevid cancer ida. vet att du vet att jag skoja! hihihi



så snygg var jag imorse, nattlinne och tjocktröja! hahah sexigt. kanske inte konstigt att jag inte får med mig någon hem! HAHAHA

en timmes promenad med syster är avklarad, gött. Nu måste jag få till någon mat, men vad? varför måste man äta för, är väl himla överskattat..

imorgon balträning sen match.



RSS 2.0