Lördag // kaos

2011-04-30 @ 11:06:39
Min vardag Kommentarer (1)

helt underbart tt vakna tjugo över sju imorse. Somnade om till åtta ungefär, var dock ändå ganska död så hoppade över löpningen imorse. Ska ju va barnvakt idag så jag lär nog få röra på mig i vilket fall. Dock får det kanske bli dubbelt upp imorgon. härligt!

nu ska jag städa upp röran efter mig, har noll koll på saker. Önskar ibland jag var samma ordnings människa som jag var när jag typ var 10 år. Hade koll på allt i mitt rum, nu då? allt är en stor röra. men jag ska nog få ordning på det.

bäst att sätta igång.



saknar ju tjejen. tur hon kommer hem snart!


Fredag // julia äger säger hon!

2011-04-29 @ 19:06:11
Min vardag Kommentarer (1)
flitigaste bruden ever! Nu har jag tagit helg och det känns himla fint. Sitter hos mamma och pappa ska käka lite mat men stora syster Anna och mina gullisar.



mina fina!

Onsdag // mystid

2011-04-27 @ 20:10:29
Min vardag Kommentarer (0)
haft en fin dag då jag varit ledig. Umgåtts med stora syster ida ett tag. Så jag gjorde lite ärenden här i motala och sen blev det en sväng till linköping. Hemma vid två var det dags att städa lite så nu är det ganska fint här hemma iaf. Skönt att få bort bomben i sovrummet.

Avslutade min kväll med en sväng ute östermalmsgatan - skolgårda - varamon - storgata - stan - östermalmsgata en mil ungefär och det var perfekt. Så nu är jag nyduschad och mätt. Ska ha lite egentid nu sen hoppa i säng.




härlig kvällsmat jag fixade till idag.

skulle visa er mina nya snygga shorts jag köpte idag, men lat som jag var så orkade jag inte prova dom i affären och när jag kommer hem är de trasiga. bläää

puss

Onsdag // njuter av min lediga dag!

2011-04-27 @ 08:41:43
Min vardag Kommentarer (0)

jag förstår inte, men jag har blivit sjukt trött bara sådär. även om jag sover många timmar så är det ändå så att jag är trött. men men, hade en lite små jobbig dag på jobbet igår. datorn hade kraschat totalt. tur man har ett minne som ingen annan. Men vi löste det himla bra faktiskt.

sen bockade jag av en mil i rismarken innan tjejerna kom dit för sina tester. det blev lite lek och så innan jag stack iväg på lite fotbollsträningen. Första träningen på boren är avklarad. skönt det.

ska snart hämta upp ida, vi ska åka runt och greja lite. Jag ska besikta Annas och deras lille bil sen är det m-blommor, jysk och maxi som står på schemat.


ni får se sen vad jag köpte igår.


Måndag // mer roligt imorgon

2011-04-25 @ 20:49:44
Min vardag Kommentarer (0)
haft en fin påsk. I lördags var det lite mat med storasyster Anna och Stefan, hans föräldrar mina gullisar och sen mamma och pappa. Åkte och träffade mina grabbar sen. Dagens lycka!!

men nu ska jag sova snart, vi hörs mer imorgon!

Fredag // salstersvik

2011-04-22 @ 10:48:21
Min vardag Kommentarer (0)
äntligen tar jag helg! skönt faktiskt.

ska ge mig iväg till mamma och pappa, jag ska faktiskt snickra idag. Kors i taget. Eller pappa ska såga och jag ska skruva. Vilket team vi kommer att vara.

men det är bäst jag ger mig iväg, blev ingen cykling dit upp det får bli imorgon eftersom jag ska ha med mig 100 saker dit och det drar jag ju inte på cykeln. Så hurtig är jag inte. haha


vi hörs senare

Torsdag // det går bara neråt..

2011-04-21 @ 16:47:33
Min vardag Kommentarer (0)
imorgon börjar denna blogg gå i ett nyttigare tecken. även jag. Dags att börja träna lite igen, gud vad jag har legat på lat sidan.

börjar med lite jobb mellan åtta och halv elva sådär fint på långfredagen. Ibland är man bra snäll. Sen har jag fått någon idiot idé att jag ska cykla upp till mamma och pappa så ja det är väl det jag ska göra imorgon. Hjälpa pappa att snickar trädäck. Så det händer något så att säga.

nu har jag fullt upp så det är väl bara att sätta fart.

Onsdag // lite jobb väntar

2011-04-20 @ 13:34:34
Min vardag Kommentarer (0)


igår blev det som sagt glass på stan efter julias och min lunch. Idag blev det en sväng med syster, julia och isac. Nu är man hemma, skulle ha hunnit med att åka till jysk men ska börja jobba lite tidigare idag. Så ska försöka hinna med en snabbis till hemtex och kolla om de har någon sängkappa.

iväg till jobbet. ♥



Onsdag // vart är solen?

2011-04-20 @ 09:31:51
Min vardag Kommentarer (0)
är lite ledig idag nu på förmiddagen fram till klockan tre sen är det jobb fram till åtta och direkt efter det är det möte på hugges.

så vart uppe sen kvart över sju nu, kollar på bb och nu är jag igång och städar eller ne, jag har diskat och tvättat. Men ska försöka ta tag i det, en sväng i duschen ska jag hinna med också.

sen är jag i jakt på en sängkapp, nån som vet vart jag kan hitta en fin ? Så det är väl mitt uppdrag för dagen. Just det ja, ska inhandla mig en spikmatta idag med, min massör sa att det vore bra för min rygg så det är väl bäst. 



lite sommar och sol och lite värme skulle inte skada. nu mot duschen.  

Tisdag // träningsdags

2011-04-19 @ 17:06:00
Min vardag Kommentarer (0)



Dags för lite träning med tjejerna i vadstena. Och idag ska de få sin överraskning. Vad de har frågat om vad det är. Så det blir nog spännande. Inte för att det är någon jätteöverraskning men glada får vi väl hoppas att de blir. Vilket underbart väder det har varit idag, hann med att köpa lite saker på lunchen idag som jag visar er sen.

nu mot vadstena.


Tisdag // Jobb

2011-04-19 @ 08:03:18
Min vardag Kommentarer (0)



sovit ganska bra inatt men nu måste jag komma igång med lite mer träning så jag får piggna till lite. Så ska försöka hinna med en runda efter jobbet och innan små tjejernas träning.

men nu ska jag på ansiktbehandling först och sen är det jobb som gäller.


Måndag // ensamheten är störst

2011-04-18 @ 21:00:57
Min vardag Kommentarer (0)


min bil var ensam idag när jag skulle åka hem. Kan bero på att jag jobbade över, men har ju så fina kunder så det gör man ju så gärna.

åkte en snabbis till mamma efter jobbet och nu är jag hemma. har vart yr hela dagen och nu mår man sådär så ska hoppa i sängen alla redan och se nån film. Det behöver jag.

ni får med uppdatering imorgon.

Måndag // ny vecka

2011-04-18 @ 08:26:14
Min vardag Kommentarer (0)
jag vill också ha påsklov. Vem vill inte det?

men istället så ska jag åka till jobbet och jobba hela dagen, det är ju ganska bra det med faktiskt! vi hörs när jag kommer hem.


Söndag // ibland längtar man

2011-04-17 @ 21:25:50
Min vardag Kommentarer (0)

vi åkte till mamma och pappa idag som sagt och det syns att man satt i solen idag. Gud så fint att va rosa om kinderna. Anna julia och Isac kom upp en sväng och fikade sen skulle isac på kalas. Ida och jag var kvar en stund, käkade lite och plockade lite ris. Fick för mig att fixa lite med mitt projekt så började gräva lite, dock ville inte ryggen det så den mår sådär just nu faktiskt. Imorgon ska jag inhandla en spikmatta den tyckte anneli på jobbet sen ska jag till hm och köpa kläder för det är jag sugen på. ni vet sugen som man aldrig blir av med.

plus att jag har hittat lite möjligheter till höstens planer, att det ska finnas så mycket spännande. men vi tar en sak i taget. så vi börjar väl med att ta oss igenom denna vecka. Skönt med lite lång helg plus att mina killar kommer hem, det är fan det bästa.




puss på er.


Söndag // Vi söker modeller!

2011-04-17 @ 21:09:14
Min vardag Kommentarer (0)



Skulle du täkna dig att vara modell i samarbete med mitt, Erika Tegnebos och Karin Raschs projekt? Är du intresserad och vill ha mer information? skicka då namn och bild till [email protected]

Sista ansökningsdagen är 24/4

Söndag // barnvakt

2011-04-17 @ 20:07:36
Min vardag Kommentarer (0)

viktor och klara

Igår vad jag som sagt barnvakt. Vi åkte in till stan och köpte pizza och sen såg vi på madicken. Madicken måste nog ändå va bland det bästa.

nu har jag städat balkongen, så den är vår fin.


anna, det är klart jag ställer upp som barnflicka. Vi kan nog komma överens om något bra! ;)

Söndag // hos mamma och pappa

2011-04-17 @ 10:45:00
Min vardag Kommentarer (0)


såhär skönt hade vi det hos mamma och pappa förra sommaren, man blir ju sugen. Min äldsta syster och hennes två barn.

syrran hämtade upp mig vid halv tio sen skulle vi upp till mamma och pappa en sväng. Hon släppte av mig efter en bit så sprang jag upp. Så slipper man ha det hängandes över en i eftermiddag. Ska mysa lite här upp nu och försöka få med mig lite påskris hem.

Söndag // projekt

2011-04-17 @ 09:22:32
Min vardag Kommentarer (0)


vad trevligt att det är så många som har hittat hit, hoppas ni stannar. Igår var jag inne i Vadstena, träffade erika till ett projekt vi ska göra. Erika som nu bor i Stockholm och utbildar sig till make up artist. Men hon är klar i maj och ska flytta hem då. Så efter det har vi massa planer.

mer om det senare, nu är ni nyfikna va?


Lördag // barnvakt

2011-04-16 @ 15:36:39
Min vardag Kommentarer (0)

vaknar imorse och vet inte vad det är, ibland är man rörig alltså. Det jobbigaste är att det känns inte som lördag, ville liksom inte gå hem från jobbet idag vid ett, så jag var kvar ett tag. Pernilla gjorde anneli fin, haha aa det är ju tur man lever på 2000 talet kan jag känna!

men snart ska jag till erika, vi ska planera ett projekt vi ska göra. Sen ska jag till bäckfors utanför vadstena och va barnvakt hela kvällen. Det är ju helt undrbart faktiskt.




nu måste jag åka.


Fredag // framtiden

2011-04-15 @ 21:21:46
Min vardag Kommentarer (2)

 


Om allt går som jag vill i maj så ska detta kanske gå vägen mellan oktober och juni. Nu undrar ni säkert vad jag ska göra. men ni får nog allt vänta och se. Ska jobba och tjäna massa massa pengar först.

En fredag som denna är ju toppen, lunchat med sofie sen jobbat lite till och sen kommer annie och säger hej på jobbet och hänger med hem, vi hänger lite i mitt kök och nu ligger jag i en ostädad lägenhet med saker överallt. Det luktar färsk annans från min skål på bordet som säkert håller på att torka in. gött tänker ni och sen loggar jag in på bloggen och tänkte ju hälsa lite på er och detta gjorde min kväll. Min fina syster anna har visst upptäckt min dåliga svenka då jag råkade skriva olla - conny igår på mitt inlägg om ullared. jag bjuder på det. ligger och garvar lite för mig själv iaf, där var min fredag. jobb imorgon sen möte i vadstena och sen lite barnvakt.

ha en fin kväll


Torsdag // alla kan

2011-04-14 @ 21:49:41
Min vardag Kommentarer (0)

en dag då det var promenadtime!

min dator dog så nu skiter jag i att skriva något roligt.

Torsdag // ullared

2011-04-14 @ 09:14:32
Min vardag Kommentarer (2)


igår var det en heldag i ullared. Lämnade motala vid kvart i fem på morgonen och var hemma igen vid kvart i åtta ungefär. full fart hela dagen var det, så idag är man lite trött. men ska snart åka till jobbet.

vi såg både boris, morgan och olla - conny. Julia tyckte ju det var det bästa på hela resan.

efter jobbet blir det vadstena och lite löpning.

Tisdag // löpning i fina vadstena

2011-04-12 @ 21:07:01
Min vardag Kommentarer (0)


dessa två tjejer hängde med mig ut på en löprunda runt vadstena. Vi sprang en sväng på 4 km ungefär. Sen lekte vi lite inne med resten av laget då den vanliga träningen började.

nu är jag trött, ska platta håret sen sova. Imorgon väntar ullared.

sov gott

Måndag // blommor

2011-04-11 @ 21:47:59
Min vardag Kommentarer (0)


saknar mina killar.

haft en fin dag på jobbet. efter jobbet åkte jag till vadstena, mama och jag handlade blommor till våra blomlådor. Så vi har planterat lite ikväll, hann med en promenad med ida runt stan och en sväng till maxi för att handla lite.

men nu ska jag hoppa i säng försöka vända lite på dygnet eftersom det blir ullared på onsdag.


Måndag // en snabbis innan jobbet, SKÖNT!!!

2011-04-11 @ 09:22:58
Min vardag Kommentarer (0)
en lite snabbis här innan jag ska sticka iväg till jobbet. Ska göra Carro fin i håret annars är det nog förövrigt ett helt okej dag på jobbet. Efter jobbet ska jag till vadstena och köpa blommor till mina blomlådor. Mamma skulle med handla så jag hänger på henne.

bäst att sticka nu, vi hörs senare!

Söndag // sommar projekt

2011-04-10 @ 19:03:39
Min vardag Kommentarer (0)
hemma hos mamma har jag nästan haft något projekt varje sommar, det har varit att måla huset, gräva pool. Det var nog fan det jobbigaste jag vart med om. Och i sommar ska jag göra klart och planera för mitt lilla växthus jag ska ha där uppe. Eller mamma och jag men det var min idé. Det ska bli så kul.




bilden är lånad från viivilla.

det kommer bli så mysigt. haha, 50+ kommer fram då! så de var ju gött!


Söndag // Borensvägen

2011-04-10 @ 10:43:41
Min vardag Kommentarer (0)



bilder från förra sommare.

efter jobbet igår hängde jag hemma på borensvägen. blev kvar där efter att jag lämnat julia. Vi var i kiosken och köpte glass och sen hämtade vi upp isac som hade varit på kalas hela dagen. Då blev det full fart. Han var dock lite ledsen för att jag inte ville hoppa studsmatta eller spela fotboll med honom i stormen. Men han tyckte verkligen inte att det blåste, det var till och med så att han erbjöd sig att låna ut en tröja till mig. han är bra snäll isac. Så lovade att vi skulle spela fotboll en annan dag.

väl hemma hamnade jag i sängen, helt död. varknar idag med feber. trevlig söndag. Hade ju planer på att spela match idag men det blir nog inget med det. ska vila mig för imorgon är det jobb igen.

ha en fin dag


Lördag // jobb som vanligt

2011-04-09 @ 08:37:19
Min vardag Kommentarer (0)





bilder från igår.

upp med tuppen, eller inte riktigt hade planerat in i huvuet att jag skulle ha sprungit en sväng innan jobbet på morgonen. Men ne jag sov lite längre istället, det behövde jag.

iväg för lite jobb. bäst är nog att min julia kommer och fixar håret.


Fredag // sängen

2011-04-08 @ 23:45:46
Min vardag Kommentarer (0)
nu är jag hemma, gud så skönt. Ska snart hoppa i sängs för att imrogon upp och jobba igen. Så bilder från kvällen får ni imorgon.

sov gott

Fredag // hon är den bästa

2011-04-08 @ 18:19:27
Min vardag Kommentarer (0)


ida från mitt bröllops projet i skolan.

nu är jag hemma, ida är i duschen och snart är det min tur. Vi ska till issa på lite födelsedags middag, blir ju kanon.

men det är bäst vi sätter fart då vi ska va borta om 40 min!! Heja oss!


Fredag // det är dags för helg, men inte för mig

2011-04-08 @ 09:29:13
Min vardag Kommentarer (0)

har checkat av en promenad på en timme imorse, helt underbart tänkte jag när solen lös men gud så kallt det var. Blåser ju storm ute.

nu ska jag till jobbet, blir jobb till klockan sex och efter det ska jag iväg på födelsedagsmiddag. Så vi hörs senare ikväll.

ha en fin dag.


Torsdag // hjärta

2011-04-07 @ 21:54:14
Min vardag Kommentarer (1)




avslutade min dag med en sväng till mitt hem på Borensvägen. Sen en sväng till fina Vadstena, möte inför nästa säsong. Gud vad jag ser fram emot den, det ska bli så kul. Men först ska vi avklara en fotbollsäsong, lite hallsberg med damjunior, hör ni? junior!!! gött, dock sista året för mig så jag måste ju gör allt för att det blir ett guld i hallsberg. Ska även se till att mina små tjejer går långt i hallsberg. åhus  blir det med mina barn, lite beachhandboll det gjorde ju min sommar. Sen ska vi hinna med lite jobb med, Gillar att ha fullt upp!!

nu måste ska försöka sova lite, annars somnar jag i soffan.


natti


Torsdag // Mot jobbet

2011-04-07 @ 08:35:41
Min vardag Kommentarer (0)



vaknade av att mamma kom hit imorse, hade visst råkat stänga av klockan. Måste få lite ordning på mina sovrutiner. Annars ska jag till jobbet snart, sen ska jag nog fika med min syster Anna. Och plus på det blir det lunch på stan med tjejerna på jobbet.

det är dags för mig att sätta fart.

Onsdag // träning

2011-04-06 @ 22:42:00
Min vardag Kommentarer (1)
jag har skrivit ihop mitt egna lilla träningsschema till mitten av maj. detta kommer ju bli bra. lite massage hos anneli imorgon kanske, sen är jag på topp igen.

riktigt sugen på att springa typ tjejmilen eller sådär, ida var också sugen så vi ska kika på det!!

bäst att sova när klockan ringer halv sex imorgon.

svar till emelie: Det är ida och sen min största syrran Anna som ska ha även idas kompis Nina :)

Onsdag // Klänningar

2011-04-06 @ 21:58:04
Min vardag Kommentarer (0)


skulle himla gärna vilja att dessa hängde i min garderob inom en snar framtid, men då båda ligger över 1000 lappen tror jag dock ingen kommer få hänga fint i min garderob.

klänningarna finns på bubbelroom.

Onsdag // smaka, smaka gott!

2011-04-06 @ 20:58:53
Min vardag Kommentarer (0)


det här är nog bland det godaste just nu. Naturellyoughurt, färsk annanas, kiwi, cocos flingor och kanel. Detta måste ni smaka. Och det känns helt underbart med färsk annanas. Så har satt i mig en skål nu efter fotbollsträningen.

ska se på greys nu, sen är det sängen.

Onsdag // Tjejsnack, det behöver man!

2011-04-06 @ 16:05:28
Min vardag Kommentarer (0)


såg precis ida rulla in på parkeringen, hon är alltså påväg hit. Vi ska prata lite, det behövs ibland.

Onsdag // Ett par fina Hunter

2011-04-06 @ 08:31:17
Min vardag Kommentarer (1)


gud vilket regn det är ute. idag skulle man behövt ett par fina gummistövlar. men vem äger det liksom?

snart ska mamma och jag till stan en sväng, hon ska på massage och jag ska hänga lite på jobbet. Sen får vi se vad vi gör. En sväng förbi jysk måste jag, inhandla lite filtar till min balkong.

Tisdag // lite gos

2011-04-05 @ 23:54:22
Min vardag Kommentarer (0)




vad trött man kan bli ibland alltså! Ikväll har jag iaf varit i fina vadstena, tränat mina fina tjejer. Sen har jag haft lite systund för mig själv, ska bli ett par kuddar till sängen. kommer bli fint.

nu ska jag gosa lite, vet ju att ni vill va med.

Tisdag // lyckan för dagen

2011-04-05 @ 21:55:59
Min vardag Kommentarer (0)


att de började att säga Hej Snygging! det beror ju på att de fortfarande kommer ihåg hur jag ser ut. Det känns skönt. Och detta fina vykort gjorde min dag. Fast nu vill jag att mina killar kommer hem. De har varit borta tok förlänge. Gud vad tid vi har att ta igen när de kommer hem.

mina grabbar!

Tisdag // lyckan för dagen

2011-04-05 @ 21:55:59
Min vardag Kommentarer (0)


att de började att säga Hej Snygging! det beror ju på att de fortfarande kommer ihåg hur jag ser ut. Det känns skönt. Och detta fina vykort gjorde min dag. Fast nu vill jag att mina killar kommer hem. De har varit borta tok förlänge. Gud vad tid vi har att ta igen när de kommer hem.

mina grabbar!

Tisdag // Barnvagnsrally

2011-04-05 @ 16:29:35
Min vardag Kommentarer (1)


haft en fin dag på stan med syster, nina mötte upp oss på ströget och käkade lite lunch. Med två gravida så blev det ju en sväng ner till Brio, ja man blir ju sugen. Vet ju allt om vad som är bra och inte bra, vad vissa saker är till och ja ni förstår. Så informationsmässigt är jag helt redo att skaffa barn, haha!  Får nog vänta några år tror jag, får ju två denna sommar så det kommer bli gosigt.

nu ska jag nog sy lite om jag inte får hit syster på att bli sminkad, måste test sminka lite inför mina baltjejer.


ikväll blir det vadstena och idag är jag extra glad. ni får se varför senare.


Tisdag // en stad man aldrig glömmer

2011-04-05 @ 09:53:56
Min vardag Kommentarer (0)


har precis kollat på big brother och myst lite i sängen. det finns ju inget bättre än att ligga och dra sig i sängen, eller att gå upp och sen gå och lägga sig. ska hämta upp syster snart och sedan till Vadstena en sväng. Ska köpa lite typ och sen kolla in nya klädbutiken, det kliar i fingrarna!


nu får jag skynda mig, ska hämta ida strax efter tio.



Måndag // det börjar ta form

2011-04-04 @ 22:10:42
Min vardag Kommentarer (0)

då börjar bloggen ta sin form igen, det blev inte som jag hade tänkt mig från början. Känner att bloggen ser ungefär likadan ut varje gång jag försöker göra om den men det här får gå ett tag iaf.

det är lite små saker kvar att göra men det får jag ta imorgon. Tog lite ledigt imorgon faktiskt, kände att jag behövde det. Då jag ska jobba varje lördag i april så får inte två dagars ledigt nån gång. Så gud vad jag ska njuta både tisdag och onsdag. fina lediga dagar.

plus att jag har börjar ge mig massa förbud som jag jag försöker hålla vecka för vecka. undra hur det går. haha

nästa onsdag ska vi till ullared, att man kan se fram emot det. men jag gör faktiskt det, ska bli skönt att få hitta på något över en dag.

kram på er


RSS 2.0