lite härlig backträning

2011-08-31 @ 19:37:27
Min vardag Kommentarer (0)
fått i mig lite mat och blev väldigt sugen på att springa lite, så tänkte faktiskt ta cykeln upp till fålehagen och se hur det går. Har ont i ett av knäna så vi får helt enkelt se. Fixat med lite ny träningsmusik också, så är extra laddad.


Även en svettig Eric Saade är ju snygg..

2011-08-31 @ 15:31:00
Min vardag Kommentarer (0)
I lördags var det Saade som var den stora grejen. Julia fick det av mig i födelsedagspresent så nu var det äntligen dags. Vi hade en mysig kväll.



då man tydligen inte fick ta kort med systemkameran som dock ändå låg hemma så blev det härliga iphone bilder.

gos på borensvägen

2011-08-31 @ 14:36:42
Min vardag Kommentarer (0)
var och gosade lite förut efter promenaden.



söta lilla Hedda.

vi samlar krafter

2011-08-31 @ 08:09:44
Min vardag Kommentarer (0)
äntligen en ledig dag som inte är planerad till tusen.

ska faktiskt bort till borensvägen, Jag, Anna och Hedda ska ut och gå en sväng. Hoppas på härligt friskt väder ut. Gillar sånna här dagar.

man landar och tar nya krafter. Då det känns som mina dagar går i ett. Från 06.00 till 22.00 ungefär!

finast

2011-08-30 @ 08:31:07
Min vardag Kommentarer (1)


måste nog va det finaste på länge.

Someone llike you

2011-08-30 @ 08:28:03
Min vardag Kommentarer (0)
ibland undrar jag vad det är med mig? jag lever verkligen i ett kontrollerat kasos.

Ibland känns allt upp och ner och jag försöker verkligen få struktur på livet. Veta vad jag vill med allt, hur jag ska utforma mitt liv. Vad nästa steg ska bli.

en sak är säker just nu, jag måste ut i regnet!

man får nog ut i rumpan

2011-08-28 @ 20:20:00
Min vardag Kommentarer (0)
anmäld och klar inför vätternrundan 2012!


imorgon börjar vi allvaret, man kan om man vill.

man har vissa mål i livet..

2011-08-24 @ 09:01:17
Min vardag Kommentarer (0)
i fredags tog jag semester från livet.

ska försöka göra om och göra rätt, det är inte alltid så lätt. men denna höst/vinter ser jag fram emot. Handbollen har dragit igång och det känns riktigt bra. lite tråkiga tider i hallen för 97 tjejerna men det kanske går att ändra på idag, ledarmöte ikväll.

annars är man ledig idag, ska till mamma med mina systras plus barn på frukost/fika. Så det är dags för mig att fixa till mig lite. ska kanske hinna med en sväng till Linköping idag också. Behöver lite grejer till jobbet.

man reser sig och tar ett steg - starkare än någonsin.

bland alla människor är man ingen speciell

2011-08-17 @ 09:39:03
Min vardag Kommentarer (1)

hela min morgon har jag kikat på sex and the city. Jag älskar det! myst i soffan, kollat hundvalpar och sista minuten. Känner att en härlig semester hade varit väldigt skönt i något varmt land.

men igår fyllde mitt företag 1 år. Det var väl en vanlig dag. Dock ett tandläkarbesök och inte mycket mer. för j*vla mycket träningvärk. Men det ska vi väl försöka mjuka upp idag. Ett sista avsnitt nu sen ska jag göra kycklingburgare och städa iordning lite.


det snurrar bara runt runt..

2011-08-14 @ 21:29:30
Min vardag Kommentarer (0)

har skrivit suddat skrivit suddat skrivit suddat. det blev inget vettigt här idag som ni märker.

har mest bara suttit och blivit mer kär i Sex And The City. Carries garderob ska jag ha när jag är som hon, typ 34 år!! Det är därför jag håller på att samla på mig redan nu.


Inspiration

2011-08-13 @ 08:25:39
Min vardag Kommentarer (0)
svar till anonym:

Jag kan faktiskt inte svara på hur länge jag har bloggat, tänkte att jag skulle kollat upp det genom att kika på mitt första inlägg jag gjorde. Men jag insåg att jag hade raderat alla mina gamla. Jag kan tänka mig att jag har bloggat till och från sen jag gick i sjuan/åttan.

Jag är nog en liten periodare, just nu händer det inte så mycket i mitt liv. Det är mest jobb och träning. Därför är jag inte så flitig som alla andra. Hinner inte med att skriva 3 -4 inlägg om dagen då jag jobbar 9-18 varje dag och sen tränar på det.

Ni kanske har något ni vill att jag ska skriva om?

kram på er


folk som kommer och hälsar på

2011-08-13 @ 08:18:31
Min vardag Kommentarer (0)



 Lånade bilderna från malin. bergmar och malins andra son kom till mig igår med. vi hade en trevlig kväll. God mat som malin lagade. borde kanske bjuda hem de ofta, eller som de gjorde bjuda in sig själva. det är alltid trevligt, hade väl annars bara suttit hemma.

nu ska jag iväg till jobbet, ska jobba en sväng nu på morgonen. Har två kunder som ska iväg på bröllop. Perfekt väder för bröllop idag. Önskar att jag hade varit mer morgonpigg och tagit mit ut och gått/sprungit en sväng. det är så härligt när solen lyser men att det är lite kyligt.

ha en fin dag.

en ny liten älskling

2011-08-12 @ 17:52:42
Min vardag Kommentarer (1)


hade en perfekt ledig dag i onsdags, var hemma på borensvägen hela dagen.

nu är det helg, dock jobbar jag en sväng imorgon men det funkar. inväntar Gustav, hans syster och Hugo. Tydligen hade Gustavs föräldrar främmande hemma ikväll så de var tvugna att fly huset. Så då kommer de till mig. Det är trevligt det!


regn regn och åter regn..

2011-08-10 @ 10:41:50
Min vardag Kommentarer (0)
har faktiskt redan hunnit med en tur runt boren. det var fint för nu spöregnar det. Dock blåste det motvind från borensberg till motala. hej död!!!

men idag hade det ju varit fint med ett par hunter stövlar i detta regnväder, men de ligger i kartongen ner packade att skickas tillbaka och bytas. Det blir nog bra det här.

stan en sväng nu och fixa lite, sen hem till borensvägen. känner mig ju som en i familjen där, så en lite lillasyster ska jag kika på. Jag längtar.



inte några hunter men dom funkar, det är pappas i storlek 45 typ.

day by day

2011-08-07 @ 21:39:36
Min vardag Kommentarer (4)
I like to have my money right where i can see them hanging in my closet.


har blivit kär också. fint det är.


day by day

2011-08-07 @ 21:39:25
Min vardag Kommentarer (1)
I like to have my money right where i can see them hanging in my closet.


har blivit kär också. fint det är.


på något sätt så tycker jag ändå det är mysigt med regn

2011-08-07 @ 10:08:36
Min vardag Kommentarer (0)
jag håller på för fulla muggar att städa och greja. Ibland slår mina önskningar in. Hade hoppats på lite dåligt väder så man kan städa och greja. Kanske inte såhär mycket regn dock men jag tycker nog ändå det är mysigt.

jag har hunnit med att plocka iordning i min sista garderob, så nu har jag bara lite kvar. Ska göra ett sista ryck så är jag klar sen. Det är effektivt att gå upp klockan sju. Perfekt!!





har snöat in mig på gröt till frukost och det är ju faktiskt väldigt gott. Jag är en sånn person som att när jag hittar något jag tycker om så äter jag det en lång tid och sen tar det ännu längre innan jag äter det igen. Varför inte variera lite ?

nu ett sista ryck på städningen!

En perfekt dag

2011-08-07 @ 07:49:47
Min vardag Kommentarer (0)
min lördag började med en promenad med ida vid klockan nio. Morgonpromenader är nog bland det bästa, att man liksom får vakna upp tillsammans med staden om ni förstår.

Jag spenderade sen ett par timmar på min balkong för att göra allt för att få lite färg på kroppen.



hämtade upp min vän från dynudden, icke körbar efter en mindre hårt kräftskiva tydligen. men han var pigg, lika seg som vanligt. Förbi östensson och inhandlade lite grejer till blåbärspaj.



isac och pappa eldade lite. Sen skulle det åkas bil istället.



avslutade dagen med grillat hos gustav. Var hemma vid tio och då var Annie här en sväng. Pefekt dag.

ibland har man det bara för underbart

2011-08-06 @ 08:47:21
Min vardag Kommentarer (0)

min lediga dag som jag tog igår utöver mina onsdagar var kanon. dock hade jag önskat att det hade varit lite mera sol, det var ju därför jag tog ledig. för att ligga i solen tänkte ju jag. men istället så klarade Gustav och jag av boren runt sen hände jag hemma på borensvägen. Men mina systrar, det var fika och julia blev godkänd i kisseblöja byte. Bra övning inför komma skall. Vi väntar ju på att min äldsta syster ska föda snart, hon har gott över tiden så varje dag är en väntan.



avslutade kvällen med lite tacos och lite löpning.


låt vågen ta dig ut till havs..

2011-08-05 @ 19:52:40
Min vardag Kommentarer (0)


jag hade en fin torsdagskväll. jobbade ungefär 12 timmar igår, sen kvällsdopp och mat på dynudden. Man måste ju sätta semesterfolket i arbete.

vilket underbart väder och jag är ledig!!

2011-08-03 @ 10:04:43
Min vardag Kommentarer (0)

har jobbat en hel del denna vecka, två långa dagar. Så idag unnar jag mig lite ledig som alla andra onsdagar. man längtar liksom lite plus att man kan köra lite längre alla de andra dagarna. Gillar ju att det är stekhett ute också. Lithobadet med fam breid snart, ska försöka få igång syrran så hon åker in till sjukhuset och får ut h*n.

måste bara varna er om en sak. Cykla aldrig typ 3.5 mil med världens träningsvärk. det har jag precis gjort och det var tungt kan jag meddela. Det är bäst jag rör på mig, ska förbi Östenssons innan badet.

hörs sen.


RSS 2.0