packa packa packa

2012-01-23 @ 09:30:57
Min vardag Kommentarer (0)
nästan så det ekar här.. Men har haft en del att stå i då mitt flyttlass går i helgen. Tiden bara rinner iväg och vet inte riktigt vart den tar vägen. I helgen har det hunnits med lite packning, kalas och handboll. En fin helg. Men längtar tills man bara får va hemma en helg. Alltid är det något.

Men som sagt i helgen flyttas det, igår rev vi kök för att hjälpa de som ska komma och sätta upp ett nytt. Får ett nytt då det gamla var sådär ett nytt badrum med då det var bland det äckligaste. Vi tog bort en duschkabin som stod i badrummet, det var ju ingen trevlig syn bakom. Duschkabin ska jag aldrig ha.

ni kommer få se före och efter bilder på det vi har ändrat i längenheten, kommer bli så fint. Annars är det ganska snålt med bilder men det kommer.

bjuder på en lite små fräsch bild från jobbet.

Underbara lediga dag!

2012-01-18 @ 11:39:18
Min vardag Kommentarer (0)

Dagens första träningspass är avklarat. Min PW blev till löprunda i morse, härligt! Sen har mamma och jag hunnit med och måla lite och nu är vi "hemma" på borensvägen och äter frukost. Ida och Elisia är också här.

Tillbaka till lägenheten sen och fortsätta greja.


Denna vecka kommer bli bra..

2012-01-16 @ 07:11:05
Min vardag Kommentarer (0)

Att gå ut med att man redan vid halv sju hunnit med 1 mils promenad får väl folk att tror att man är dum i huvudet. Då får ni tror det, men det är det jag har gjort. Nu har jag frukost i magen och ny duschad. Ska hoppa i kläderna och sen bort mot lägenheten. Det ska målas innan jag börjar jobba vid nio.

Det är bäst jag sätter fart. Dåligt med bilder jag vet men tror inte ni vill ha massa bilder på mitt flyttkaos.

Ha en toppen dag.


Nytt jobb, målare.

2012-01-15 @ 20:28:02
Min vardag Kommentarer (0)

Ligger i sängen och kikar på Sverige - Makedonien. Härlig match. Mamma och jag har hållet på och målat hela dagen. Hoppas hinna dit en sväng imorgon och måla lite lister så är snart vardagsrummet vara klart.

Det kommer bli super fint! Har tagit lite före och efterbilder som ni kommer få se när allt är klart.

Efter matchen ska jag krypa ner. God natt!


Den gamla är det nya fina

2012-01-15 @ 08:42:02
Min vardag Kommentarer (0)

Min lördag bestod av jobb, match, fix i lägenheten och häng med mina grabbar. En väldigt fin lördag. Dock gick jag och hade inte i hälen hela dagen, vet ej vad jag gjort men idag är det bättre iaf.

Väntar på mamma nu sen ska vi bort till lägenheten igen och greja. Det är lite att göra men det kommer bli bra när allt blir klart. Bäst att hoppa in målarkläderna.


En dröm är en dröm

2012-01-14 @ 00:11:58
Min vardag Kommentarer (0)

Ibland förtjänar man inte bättre.


Fredag den 13 januari.

2012-01-13 @ 22:26:31
Min vardag Kommentarer (1)

Nu gör vi slag i saken, punkt slut.

Imorgon hoppas jag att det ska börjas målas i lägenheten annars får jag panik. Sitter och kollar runt på olika saker jag vill köpa, förnya lite.

Titta dessa fina, från inreda.com måste beställas när det börjar bli klart. Super fina!!


Oavsett vad, stå alltid upp

2012-01-10 @ 10:36:24
Min vardag Kommentarer (0)

Klockan är alla redan halv elva och det känns som om jag varit igång väldigt länga redan. Dock bars ifrån halv sju men jag har hunnit med en hel del. 1 mils promenad, personalmöte och kerastase genomgång på jobbet. Tog lite ledig efter så jag hann hem och städa upp i kaoset. Det är inte mycket dom går att göra något åt då det står flyttkartonger överallt. Men lite disk ner i diskmaskinen och lite tvätt har kommit på sin plats. Ska backa mina väskor nu och åka mot jobbet.

Träningsläger på eftersom ett lunchpass i spinning snart ska avklaras.wiiiiho!!


Underbara helg

2012-01-08 @ 10:44:13
Min vardag Kommentarer (1)

Det var några dagar sedan jag skrev. Har inte gjort något speciellt sen dess. Jag är mitt uppe i packning inför flytten. Igår hann jag med en match mot Motala, ett derby där vi kliver av som vinnare. Härligt! Vet inte om vi som lag är speciellt nöjda över vårt spel men vi kämpar och krigar i 60 min. Det känns bra inför våren!!

Anna och jag har hunnit med vår dagliga promenad idag med, även igår också. Strax efter halv åtta har jag varit hos de och sen har vi gått. Himla skönt att veta att man har gjort något även idag. Dock har jag fruktansvärt ont i mina benhinnor, har lite tejp på de och får hoppas det hjälper. Har inte riktigt tid eller lust att vila nu. De har ju ömmat nästan hela hösten så det får ju liksom gå.

Igår efter matchen hade jag några mysiga vänner på besök.


Fotboll i sporthallen

2012-01-04 @ 10:23:05
Min vardag Kommentarer (0)

Onsdag och det betyder att jag är ledig. Min lediga dag ska spenderad i sporthallen. Blev nämligen "inringd" igår till boren cupen. Ska va med och spela i deras c lag där folk som har slutat kör. Blir nog bra! Har inte spelat på ett tag men det borde väl sitta i?

Återstår ju att se.


Inte bara något jobbigt

2012-01-03 @ 09:08:24
Min vardag Kommentarer (0)

Var ovanligt trött imorse också, men drog mig upp ur sängen och ut i friska luften. Härligt att min morgonpromenad har blivit en rutin och inte något jobbigt. Det går av bara farten.

Jag har frukost i magen, har fixat lunch och nu ska jag kliva ur morgonrocken och i kläderna. Det är dags för lite jobb.

Ha en fin dag.


Matvanor

2012-01-01 @ 20:30:39
Min vardag Kommentarer (0)

Njuter av detta. Turkisk yoghurt, honung och naturella nötter. Helt underbart gott och nyttigare än godis.

Jag vet inte om det är något fel som bara jag har men varje gång jag är i en mat affär kollar jag vad folk handlar. Det värsta är nog att det är ner än hälften som har chips, godis, läsk och andra onyttiga sockerbomber i sina vagnar. Det skulle verkligen va roligt att veta vad folk åt, vad de prioriterade och om folk är nöjda med maten de stoppar i sig. Läser ni på baksidan på paketen när ni står och väljer mellan två saker eller går ni på priset?

Önskar jag sprang på nån kurs liknande, dietist. Något jag skulle vilja jobba med förutom mitt älskade frisör yrke är fetma för barn. Även vuxnas matvanor. Få människor att ändra vanor. En dröm är alltid en dröm.

Såhär såg mitt underbara kvällsmål ut. Njuut !


Härliga söndag

2012-01-01 @ 19:59:00
Min vardag Kommentarer (0)

Sitter och myser lite framför tvn nu. Kom nyss hem. Anna och jag tog en promenad i regnet som kom över oss efter fem minuter. Men gött efteråt är det. Vi avnjöt en väldigt god middag som bestod av nyårs rester. Helt underbart.

Vi hann med en sväng till min andra syster och hennes familj. Isac ville spela lite tvspel där. Men nu är jag hemma, njuter av något väldigt gott. Ska visa er sen.


Nyårsdagen

2012-01-01 @ 11:06:47
Min vardag Kommentarer (0)

Vilken toppen kväll det var igår, skönt att kliva in i nya året med en bra känsla.

Vaknade upp och mådde väldigt bra faktiskt. Dock snöar det som bara den. 1 månad försent kanske. Ska ägna dagen åt att plocka lite här hemma, rensa ur, kasta och packa ner. ska försöka hinna med en promenad om det slutar snöa.

Nu äter jag lite frukost, vi hörs sen.


RSS 2.0