MODE

2009-09-29 @ 19:31:32
Allmänt Kommentarer (1)
Gud vad tråkig jag känner mig med bloggen nu, inget kul att skriva om. Mer än att jag sitter och läser Elle i mellan åt. Har precis kommit hem från fotografering med fotbollen. Skönt att fixa alla foton på samma dag.

Snart är det mat och imorgon vill jag shoppa. Det blir draget imorgon också. Så blir nog att sova i motala både onsdag o torsdag. Gillas starkt. Ska prata med syster. Frågan är ju bara vad man ska ha på sig, men det kan nog ordna sig. Nått ska jag väl kunna leta fram i garderoben.

Liten att göra lista och packlista tills imorgon ska skrivas sen ska jag läsa lite i elle till, klippa lite, kolla på idol och andra avenyn sen ska jag hoppa i sängs.



vill så mycket med livet just nu.

KORT KORT KORT!

2009-09-29 @ 09:30:31
Allmänt Kommentarer (1)
Röven känns bra bra idag trotts spinningen igår. Inte ont i bena heller. Tog jag i för lite igår alltså? Vi får köra lite hårdare på onsdag, då blir det både core och spinning, kommer jag dö eller vad?

Har varit och tagit skolkort nu på morgonen också, den nakna frisörchocken..

Ska försöka göra klart den här budget grejen  nu, så jag kommer här ifrån. Blir en eftermiddag med mina vänner. Kommer bli kanon.


ska även ta kort på fotbollen ikväll, hur snygga kommer vi bli liksom. Alla som hade varit med och spelar får vara med på kortet, ett kort med typ 45 stycken.. kan bli kul.

Imorgon är det draget i motala, det måste man kolla på. Är det samhäll eller natur som får bada? Det återstår att se.

Vi hörs ikväll.

Ont i röven..?

2009-09-28 @ 20:43:06
Allmänt Kommentarer (0)
Skoldagen idag var ganska seg fast den gick ändå väldigt snabbt. Hållt på med design och permanent. Inte jättekul men det gick. Tog bussen till motala efter skolan och mötte upp syrran på feelgod, körde mitt första spinnigpass. Känder himla bra faktiskt så nu kör vi på det här. Kommer bli fint.

Mamma hämtade mig, övningskörde hem i lille bilen. Går ju galant det här. Var och handlade lite också men nu ligger jag hemma i sängen kollar på idol. Ska hoppa i säng tidigt ikväll. Imorgon är det skolfoto och kort skoldag. Efter skolan blir det stan, sätta sig nånstans med sara och de, vi ska sätta igång med projektet. Kommer bli fint.

Tråkig jag är idag, men vad gör det. ni läser ju ändå.

Blir ankan sen och efter det sängen.

BILDBOMB!

2009-09-27 @ 22:28:34
Allmänt Kommentarer (0)
vet inte vad det är med bloggen alltså, bara håller på att krånglar. men lite bilder ska jag försöka få in iaf :)


isac nyklippt.

Loke sju år.


Gustav i leksaksaffären.




modevisning igår på harrys. Var lite folk man kände igen, erika och martina gick bland annat, fick dock inga bra bilder på dem. Men de var snygga.


brygget sen fest hos julia, tack ida för fin kväll.

nu ska jag hoppa i säng, kommer bli dålig uppdatering eftersom det är skola och vi har frisör sen åker jag nog till motala direkt, till syrran och sen spinning på det.

men ni klarar er va?

Det hoppas jag, puss

Draft: Sept. 27, 2009

2009-09-27 @ 20:29:32
Allmänt Kommentarer (0)

Min bror kom hit en sväng vid två, så han och jag har gjort lite körkortsteori sen så har vi fixat med lite grejer till pappas företag. Inte lätt när man har en pappa som inte är så intreserad av datorer. Så nu har vi löst lite problem.

Kom precis hem från motala har varit där och bytt bil med syrran så ska ut och köra lite sen. Mamma ville bara kolla på Ensam mamma söker. Ska lägga in bilderna från igår sen, hittade även lite andra roliga bilder så en bildbomb kommer sena


fina ida..

2009-09-27 @ 14:06:23
Allmänt Kommentarer (0)

Nu har jag vaknat och kommit igång för dagen, har klippt och färgat lite idag med innan så jag var uppe med tuppen. nästan iaf.

Nu har jag gjort lite körkortstest och nu kom en av pappas bröder. Kan ju säga att jag inte har en aning om ifall jag har träffat dom innan, fast det tror jag. Men frågan är ju hur gammal jag var då liksom. Pappas bröder är ju inte så att de ses allt för ofta. Men nu skulle dom hit och hämta några papper.

ska in till motala sen och byta bil med syrran och de tror jag. Övningsköra lite, måste komma igång med körkortet. Snart är det ju dags att börja med teorin.

Slänger in lite kort sen från igår..

fin kväll igår. tack kexet.


Kexet

2009-09-26 @ 18:24:52
Allmänt Kommentarer (0)

kavaj, check. Hatt,chek. halsduk, check. Det är väl ungefär det där min outfit består av. Eller det är den som gör den liksom. Om ni förstår?

ida ringde nu, hon kommer och hämtar mig. Så snart åker vi in till motala. Får väl se vad kvällen har att bjuda på. Blir nog bra det här, bättre än att sitta hemma. Har fått lite panik på det den senaste tiden. Måste äventyra lite.

Blev dock inget outfit bild idag, kameran är död. Hittar ingen laddare? borta i flytten? Kan va så. Ne nu ska jag gå.

var vakna när jag kommer hem.


LÖRDAG

2009-09-26 @ 16:21:16
Allmänt Kommentarer (1)
har precis läst cosmopolitan, fotbollsmatchen gick väl spm vi hade tänkt oss. Bra avslutning på säsongen tjejer. Kan nog ha vart sista fotbollsmatchen för mig, tror inte det blir något spel nästa säsong.

Ska snygga till mig lite, sen åker ida och jag in till motala blir att kolla på modevisningen och sen får vi helt enkel se vad vi hittar på. Händer ju inte så mkt, jävligt party att va 17 alltså.

Outfit och så kanske kommer senare.

SISTA FOTBOLLSMATCHEN

2009-09-26 @ 09:22:55
Allmänt Kommentarer (0)
Nu ska jag snart packa väskan, åka ner till kungsvalla. Frukost och match är det dags för. Sista matchen som sagt för säsongen, skönt med lite ledigt.



laget från förra året, en liten mindre trupp i år kanske? haha.

dags att dra.

SHOPPING BEROENDE ?

2009-09-26 @ 00:17:00
Allmänt Kommentarer (0)
Har precis kollat på en shopaholics bekännelser, bra film tycker jag. En film för mig kände jag faktiskt. Men nu är jag där emot astrött, så måste nog sova. Sen ska jag upp imorgon, sista fotbollsmatchen för säsongen. Kommer ju bli fint, inget folk som vanligt har jag hört. Men bjuder på frukost gör dom.

sen kanske man ska ta en sväng till motala kalaset, kan ju va kul.

Praktiken gick fort idag, syrran var på förmiddagen, slingade och klippte henne sen så lunchade vi, kollade stan och fixade pass på feel good. Kööör!! Eftermiddagen hade jag två klippningar, en som inte kom och sen Cornelia, julias kompis. Fick även köra lite maskinklippning på micke idag, bra träning. Ida kom vid fyra också, utväxt och toning. Fint blev det.  Nöjd med dagen men trött är jag, eller nu börjar jag faktiskt piggna till lite.

Köpte faktiskt en kofta idag på stan, syrran köpte samma. Funderar på att köpa byxorna imorgon, är ju faktiskt fina. Men va fan måste spara lite på pengarna om det blir en Göteborgsresa, eller om och om det SKA bli en.

visar koftan imorgon efter matchen.

GODNATT

PRAKTIK

2009-09-25 @ 08:06:31
Allmänt Kommentarer (0)
Nu ska jag sticka till praktiken, får skjuts det är ju underbart. Har faktiskt fullt hela dagen så det kommer gå fort. Himla skönt, ska fixa syrran nu på morgonen så ska luncha med henne. Trevligt.

ne nu måste jag visst skynda mig, hörs när jag är hemma igen.

Systrarna

2009-09-24 @ 18:30:06
Allmänt Kommentarer (0)
hemma nu efter en hel dag med mina systrar. Har fixat utväxten, kikat på kläder, fikat och snackat lite skit. Fin dag tycker jag. Mamma och jag åkte aldrig till stan så åker nog on unnar mig kläderna själv imorgon. Eller under lunchen på stan. Unna mig och unna mig, bli en aning fattigare kan jag väl mer tycka. Men jag vill ju ha de, och man lever bara en gång så därför får man unna sig de. Lika mkt som jag unna mig nu, äter upp allt onyttigt vi har hemma. För snart ska jag igång på hårdträning. Måndag nästa vecka då kör vi.




DAGENS.

nu ska jag fixa vidare, inte tid med det här.

Snart är det jul

2009-09-24 @ 12:44:19
Allmänt Kommentarer (4)
Sitter hemma hos syrran hon diskar och jag sitter här. Vi har vart på stan och sen vart på maxi. Nu ska vi snart till stan igen, ska förbi salongen. Sen hoppas jag på att färga utväxten snart. Måste bli innan skolfotot på tisdag så.

Ska till andra syrran vid tre och fika, sen hämtar mamma mig då åker vi till stan igen, himla mkt stan idag känner jag. Ska visa henne lite vad jag har hittat. Hoppas man kommer hem med något.

ska väl bara påmnna er om att det är 3 månader kvar till julafton.

Ska till stan nu iaf.

BALKLÄNNINGAR

2009-09-24 @ 09:13:29
Allmänt Kommentarer (3)

Tänkte visa er balklänningarna som jag har kikat på. Nu ska man bara bestämma sig för en.








Dessa modeller har jag kollat på, så någon av dessa kommer jag nog att ha men färg säger jag inte, lite roligare att man inte vet. Och eftersom jag ska ha min två ggr så känns det som jag kan lägga lite pengar för att få den klänningen jag vill ha. Måste kanske fråga min partner om vad han tycker.  Men vad tycker ni, vilken är finast?

Motala nu, hörs senare


BIO

2009-09-24 @ 08:35:32
Allmänt Kommentarer (0)

Var himla trött igår så orkade inte blogga när jag kom hem från linköping. Efter skolan åkte jag, sara och osccar in till stan. Vi fikade och kikade på balklänningar. Ohh jag har hittar mina favoriter. Ni ska få se senare. Vid tre kom gustav och bergmar in, jag lämnade sara och osccar och hängde med de utt till tornyby, de skulle köpa maskeradgrejer. De har ju draget på onsdag det är ett måste att se.

Vi åkte tillbaka in i stan, käkade på stevis och sen såg vi flickan som lekte med elden, sjukt bra film. Det ska ni se om ni får tid till det. Lite små träligt slut bara men snart kommer ju nästa film.

Ska kika vidare på balklänningar så visar jag er sen.

puss


På bussen

2009-09-23 @ 07:32:36
Allmänt Kommentarer (0)
Sitter på bussen nu till skolan. Åkte precis upp på motorvägen. Blir nog en lugn dag i skolan. Går ju endast till elva. Eller ja kvart över, men sak samma. Funderade på en sak, har alla lika svårt som jag att välja plats när de stiger på en buss? Vilken person är det man letar efter att sätta sig bredvid? Jag tycker det är lite läskigt iaf. Har på mig min kavaj idag. Svarta Leggings, min nya tröja från nelly. Hatt och halsduk. Fint alltså. Kanske kommer nån bild när jag kommer hem ikväll. Hemma sent eftersom jag ska på bio. Hörs ikväll, ha en fin dag.

att känna sig levande

2009-09-22 @ 23:15:19
Allmänt Kommentarer (1)
nu sitter jag och kollar på film, systrar i jeans. Himla bra film alltså. Dock är jag uppe förlänge idag med. Hur lyckas jag? Filmen är snart slut så ska sova strax. Välbehövligt.

Imorgon är det kort dag, sen blir det bio med Gustav och Kristoffer. Trevligt, mina killar det där. Fina vänner.

sova nu, GODNATT

VÄRLDENS SNYGGASTE SKOR!

2009-09-22 @ 17:55:33
Allmänt Kommentarer (1)

fick mina ursnygga skor från nelly idag. Verkligen assnygga och inte alls svåra att gå i som jag hade tänkt mig. Så nu är det bara att hitta ett tillfälle att ha de. Det kommer väl några 18 års kalas här i slutet av året så tillfällen kommer det nog bli.




ser lite gråa ut men det är de inte.. De är faktiskt svarta men de är matta. Hur snygga egentligen? ASSNYGGA!

tröjan har jag inte provat än men den kan jag nog ha, gör inte om den är lite stor. Blir kanon, kanske ska försöka sluta upp med shoppanden för att spara pengarna till gbg? Ska ge det ett försök.

Nu ska jag äta.


Motala

2009-09-22 @ 11:02:53
Allmänt Kommentarer (0)
Sitter i skolan och skriver om budget, tykcer min budget ser förvånandsvärt bra. Vi har kikat på lyxfällan också, skön tisdag.

Nu ska jag fortsätta med min framtidsbudget sen åker jag till motala efter skolan. Ska fika med ida, älskade gullunge.  Hon är bra hon.

fina ni

2009-09-22 @ 08:10:16
Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon kära vänner.

Idag är jag döö trött, verkligen döööö trött. Måste komma i sängs tidigare ikväll, men det är inte alltid så lätt.  Men lovar att försöka. Min dag igår bestod av skolan, salongen hela dagen sen kom henke till mig. Vi klippte och färgade han. Det blev nog kanon. Sen skulle jag syslöja, fast mamma tog över. Det blev bra efter som min mamma är överpetig. Visar er slöjan senare idag. Och nej jag sa inte gifta mig, inte vad jag vet. Jag ska ha den till gesällen i skolan. Så det kommer bli kanon. 

Fredrik kom till mig och hälsade på, trevligt det var längesen. Vi gjorde körkortsprov, 59 fick jag va? eller vi kanske fredrik svarade på några, Kanske borde skriva upp imorgon då. Kanske inte. Sen såg vi Roast på berns med mamma och pappa. Bästa på länge. 

Nu sitter jag i skolan, vet dock inte vart någon i min klass är? Dom kommer väl snart förhoppningsvis. 

 

Outfit för dagen, blir nog motala efter skolan träffa ida en sväng sen till vadstena och klippa mormor.

vi hörs senare.

Hörs imorgon!

2009-09-21 @ 23:36:02
Allmänt Kommentarer (0)
dålig uppdatering jag vet, men kommer mer imorgon. Nu ska jag sova.
GODNATT!

Gäller att välja rätt tillfälle

2009-09-20 @ 16:23:34
Allmänt Kommentarer (0)

Jag är helt död efter fotbollen, skulle nog behöva sova någon timma men det kan jag ju inte göra. Fotbollen gick ju kanon, det gäller att sätta sina lägen. Vann med 1 - 0 mot lotorp. Så nu är vi säkrade. Det var vi väl innan också men ändå skönt att säkra det på egen hand än på andras resultat.

blir kanske en film ikväll annars händer det nog inte så mycket mer denna söndag. Ha en bra söndag.


Skräcken kryper i kroppen

2009-09-19 @ 21:18:45
Allmänt Kommentarer (2)
nu har jag beställt kläderna eller tröjan och sen skorna. Syrran beställde en likadan tröja fast en röd blir ju super snyggt. Sen har jag bakat rabarberpaj med vaniljsås, himla gott. Väl behövligt en kväll som denna. Vad har jag gjort med den här kvällen då? hm, joo jag har jagat myggor. Mamma och pappa har haft ytterdörren öppen hela kvällen för att det är sjukt varmt här inne men då letade sig myggorna in.

fotboll imorgon då, knappt lag hörde jag? Ovanligt. Men vi kör ändå, hänga kvar i fyran är ju ett måste.

nu ska jag spela spel med syrran.

och självklart hanna så ska du få komma på min fest, det lovar jag :)

Concrete Angel

2009-09-19 @ 18:06:33
Allmänt Kommentarer (0)


finns så många minnen från denna låt, både bra och dålig.

HANNA!

2009-09-19 @ 17:45:33
Allmänt Kommentarer (1)
just det hanna, kavajen är köpt på vila. Är dock ett tagsen men finns kanske kvar eller på gina har jag sett något liknande. Kika där! :)

puss

Lite idol och handboll

2009-09-19 @ 17:43:27
Allmänt Kommentarer (1)
Suttit och kollat på lite idolklipp, man har ju några favoriter. Himla många som kan sjunga riktigt bra faktiskt så nu får man väl hoppas på att dom bästa går vidare. Det är tufft i år.

var och kollade på Vadstena när de hade seriepremiär i handbollen. De spelade riktigt bra bakåt men framåt var det desto sämre. Förlorade med 18 - 17 men det kommer nog bli en bra säsong för er, lovar att heja på er.

hoppas snart på mat, jag är lite hungrig. Funderar lite på vad som händer ikväll, syrran en sväng? får panik av att sitta hemma. Vill bara att fotbollen ska ta slut, att jag får varenda helg ledig. Jag vill fylla 18, ha en riktigt fin 18års fest och allt där till. Ni förstår att jag längtar va?


hoppas på mat nu.

I know you want me!!

2009-09-19 @ 13:01:09
Allmänt Kommentarer (2)


detta kör jag på idag, känns slappt och skönt men ändå snyggt. Blir dock ingen hatt eftersom det verkar va 25 grader ute.

om en timma drar jag iväg och kikar på handboll, div 2 har seriepremiär. Vi hoppas alla på en seger.

SHOPPING

2009-09-19 @ 12:42:19
Allmänt Kommentarer (0)

Älskar kläder och skor, som ni kanske har förstått. Så satt och kikade lite på nelly. Kanske beställer lite kläder idag, ett par skor och en tröja. Riktigt fint.



söt sko som passar till den lilla svarta. En ren fest sko som man kan matchem ed slitna jeans och snygg topp på en fest. Tshirten av lite större modell, snygg till leggins går även att ha på fest men kavaj till. Gillart starkt.

Har precis fikat, sommarkilona verkar stanna.


Rostade nötter

2009-09-19 @ 10:28:28
Allmänt Kommentarer (0)
Gick upp skapligt idag, eller skapligt snarare tidigt. Vaknade av att alla den där colan vi drack igår ville komma ut. Försökte somna om, låg och vred och vände men icke det funkade inte. Jag steg upp redan vid kvart i åtta, fast sen gick jag och la mig igen. Läste lite solo och hade det lite mysigt.

Nu har jag rostat nötter, hur gott som helst och enkelt. Man köper bara de nötter/mandlar eller vad man nu vill ha. Sen hettar man upp en stekpanna heller i lite rapsolja och sen ner med nötterna. 3-5 minuter i stekpannan eller tills de har fått färg. Lägger de i en burk saltar lite och sen låter man de svalna. Hur ska man äta det då? Jag tänkte iaf äta de tillsammans med youghurt och bär på morgonen, kommer nog bli gott. Och man känner sig sådär lagom nyttig också. Bra start på hösten tycker jag. Sommarens extra kila måste bort snart. Jag valde at ha solrosfrön, madlar, cashuenötter eler hur det stavas, pumpa frön, hasselnötter men ta vad ni själva tycker är gott. 

Har hunnit med att duscha och klippa mamma. Ska snart fixa mig det sista sen kanske det blir att åka till mormor och klippa henne. Hon behövde det tyckte hon. 

våga säg istället? outfit senare.  

nothing like you!!

2009-09-18 @ 19:36:14
Allmänt Kommentarer (1)
sitter i sängen och lyssnar lite på musik. Praktiken idag gick helt okej. Lunchade som sagt med sarah och även fast vi inte ses så ofta så känns det inte konstigt, allt känns som vanligt iaf. Hon är bra hon den där sarah. Så slingade henne, super fint blev det. Hade två klippningar till under dagen så lite har jag haft att göra iaf. Nästa fredag kommer syrran och hon har ju ganska mycket hår så det blir kul, se om vi hittar på något nytt med hennes hår. blir nog bra.

snart ska jag käka lite sen kommer mitt helg häng hit och hänger lite, idol och grejer ni vet.

uppdaterar senare.

ha en fin kväll alla.

PRAKTIK

2009-09-18 @ 08:14:41
Allmänt Kommentarer (1)
Sitter hemma hos syrran nu med hebbe brevid mig. Ska snart klä på mig och gå till bussen. Sarah kommer och färgar sig idag, så vi ska luncha innan. Var ju ett tag sen man träffade henne så det ska bli skoj.

Har förstått på folk att man blir helt beroende av spelen på facebook så det r väl ingen idé att ens börja med det för beroende vill man verkligen inte bli.

ne nu måste jag gå, hörs senare.

Loke sju år!

2009-09-17 @ 22:50:26
Allmänt Kommentarer (1)

Har vart hemma hos loke och towe. Loke fyllde sju år, så det har ätits mat, tårtor, kakor och bullar. Känns som jag har ätit för ett helt år, så nu blire det ut och röra på sig. En hel hög med folk var det där, gillar folk, gillar kalas också för den delen, inte långt kvar nu till jag fyller. (önsketänkande) Är ju bara typ tio veckor. Man längtar ju lite faktiskt. Tårta med 18 ljus, jävlar vad jag ska blåsa, har nog kort på när loke blåser. Det får ni se imorgon.

nu ligger alla och sover så jag ska nog med hoppa i sängs, hoppa ner brevid julia. mysigt. får lite sommar känslor, bodde ju faktiskt här en hel del i somras. Gillar syrran o co. dom är bra. men imorgon blir det praktik, nio till sex.praktiken är hur kul som helst, men till sex varje fredag. det känns sådär..

men hopp i sängs, GODNATT


Min gullungar, bara mina!!!

2009-09-17 @ 15:59:37
Allmänt Kommentarer (0)

dåligt uppdatering jag vet men igår var det fullt upp. Mamma och jag åkte in till motala på eftermiddagen för att köpa tyll till slöjan, hittade ett jättefint. Sen åkte vi till maxi, handlade lite mat. Övningskörde lite senare på kvällen, gick ju himla bra tycker jag. Den femte blir det info grej sen får vi se om jag ska gå teori kursen där nere, har ju ändå inget för mig om dagarna så. Ni ser ju vilket liv jag har, haha.

Tänkte iaf visa er min fina jacka jag köpte på MQ igår, har gått och kikat på den länge men nu köpte jag den.



himla nöjd är jag.

inhandlade mig även ett par snygga örhängen och ett armband. behövligt kände jag. Nu sitter jag och julia och tar oerhört snygga kort så tänkte slänga in en dagens med.



kavaj - vila linne - mq jeansen - NK - skor - converse.

isac är nyklippt och fin, min gullunge det där.

Efter att jag hade klippt de skulle det fikas, vissa fick hysteriska utbrott.

andra satt tysta och stilla och fikade..



men isac kan va rätt gullig han men,  han skötte sig när vi åt mellis.



nu sitter alla ihop trycka på varandra och myser. snart kommer anna hem sen ska vi hela högen vidare på kalas.

ha en fin dag, puss


Skräcken kryper i kroppen

2009-09-16 @ 13:17:21
Allmänt Kommentarer (0)
Blev en oerthört kort dag i skolan, bara in så våran lärare kunde visa hur vi ska sy våra slöjor som vi ska ha till gesällen, så nej vi ska inte gifta oss hela klassen. Sen åkte vi in till stan, hängde lite på donkan sen kom mamma och hämtade mig. Hon skulle till ikea och byta lite saker så passade på att ta en sväng på ikanon, inhandlade min fina pälsjacka, och super fina örhängen. Visar er senare.

nu ska jag åka till östenssons och handla mat sen blir det motala senare.

ÅRSBOKEN!

2009-09-15 @ 22:23:42
Allmänt Kommentarer (0)

har precis duschat, kom hem nyss ungefär. Efter fotbollen så åkte jag med familjen andersson hem till dom, färgade, klippte och åt kvällsmat. Fotbollsträningen varade ju inte allt för länge, var fyra stycken så körde suck eller vad det nu heter sen la vi ner skiten och åkte hem.

sitter och grejar lite med årsboken, skrivit ihop lite papper till det så ska försöka fixa det nu i veckan så våran skola kan sätta igång med det. Även om sara är hemma så kan jag ju ta tag i det här. Hoppas hon inte blir arg på mig bara, men det tror jag inte.

Så ska fixa lite, hoppar övar andra avenyn idag och spar det tills imorgon. För snart blir det sängen.
GODNATT!


PROJEKT ÅK 3!

2009-09-15 @ 15:17:08
Allmänt Kommentarer (0)
nu har jag fixat och grejat, nu ska jag dricka lite te och spåna lite i projektet, tjejer detta kommer bli kanon. Vi kommer få kämpa och slita som idioter men i slutet är det värt det.

Bäst jag sätter igång och fixar fram lite idéer.




Formen är tillbaka..

2009-09-15 @ 13:50:23
Allmänt Kommentarer (0)
Förlåt mig för dålig uppdatering men nu, äntligen efter två vilodagar efter helgen är jag på topp igen. Kroppen gör inte lika ont längre och jag är inte lika trött, eller joo tror det är något fel. Sover nog varje gång jag får tillfälle. Matchen i söndags slutade väl lyckligast 1 - 1 för oss båda, trälig match att spela men ändå rolig. Vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig men aa.

nu har jag ätit lite, slutade elva idag så var hemma vid lite efter ett, skönt faktiskt. Ska kolla lite i hm katalogen som kom nu, sen städa och andra saker måste fixas. Ut och promenera en sväng ska jag nog hinna med i detta fina höstväder, för usch så kallt det var imorse.



vet inte riktigt vad som har hänt med bilden, men väldigt suddig var den iaf. Strunt samma känner jag.

Nu ska jag läsa hm och kolla in om det finns några snygga snickarkillar här utanför, de håller ju på för fullt. Byggkillar är ju kända för att va snygga, upp till bevis nu.

Ha en fin dag.

Träningsturnering..

2009-09-12 @ 21:23:34
Allmänt Kommentarer (1)
Jag börjar piggna till lite nu. Träningsturneringen i sporthallen gick väl inget vidare. Men kul och lira lite, men fy så trött jag är. Sjukt att man kan va så otränad att man inte orkar. Sen har vi ju inte haft så många avbytare eftersom vi är laget med inhoppare och de som inte fick va med i det andra. (div.2) så man har ju fått spela ganska mycket. Fast hellre det än att sitta på bänken. Så efter tre matcher i bena så är jag trött och sliten. Men tyvärr så tror jag ändå inte att det blir någon handboll i vinter. Tråkigt att man har tappat suget, men lovar att jag ska heja på er.

ska nog snart hoppa i säng, upp imrogon vid åtta för att vid tio möta pojkar 94, inte så lockande. Blir väl en bromsmatch mot antingen det andra vadstena eller mhk. sen far jag iväg på fotboll, möter zeros fem på kungsvalla. Matchen är ganska viktig så det gäller att vi vinner den.

nu somnar jag snart så det blir ingen mer uppdatering idag,

GODNATT!


DISCO!

2009-09-11 @ 19:28:17
Allmänt Kommentarer (0)

Praktiken gick väldigt snabbt idag faktiskt, hade inte förvånansvärt mycket att göra faktiskt. Skönt det ibland, lunchade med mina systrar på stan sen vid fyra kom julia och hennes kompis så skulle fixa de för de skulle iväg på disco. De är ju för söta alltså.

Även fast julia är ett huvud kortare än cornelia så är de faktiskt lika gamla. Anna kom och hämtade de sen så skulle de väl "slå klackarna i taket" ooch vad kul det vore, sugen på fest är jag. Men det får väl helt enkelt vänta. Sugen på vin är jag också. Men det går inte för imorgon ska jag hoppa in och spela träningsturnering med handbollen så det får vänta.

Gustav skulle komma förbi en sväng, trevligt. Antar att Bergmar kommer då med så får väl se lite vad som händer.

Hörs senare.


Höst mys

2009-09-10 @ 21:52:00
Allmänt Kommentarer (0)

Har tränat, helt okej träning även fast vi var fem stycken på träning. Sköt lite på fia och emma sen spelade vi två mål så blev bara en timmas träning. Skönt det säger jag för då hann jag hem till idol och duscha innan. Så nu sitter jag och kollar på lyxfällan, herregud.  Fyra källare fulla med saker, köpte möbler ifall hon ska flytta till hus men att hon har bott i sin lägenhet i 20 år kanske inte är några tecken på att hon inte komma bo i något hus?

Aja ska visa er mina skor jag köpte idag, ett par bruna från kalle p sko. Hel nöjd är jag och sen kom även mitt paket från nelly. Visa klänningn och dom skorna senare eller imrogon.



kommer bli kanon i höst, vill man inte ha det lite kallare nu så man får klä på sig lite mera kläder.

nu ska jag prova klännigen och de andra skorna, SKOJ!


Walk with me

2009-09-10 @ 17:18:49
Allmänt Kommentarer (0)
Åkte in till motala och sen kikade en sväng, åkte ut till syrran och de för att hjälpa julia och hennes kompis med datorn och sen skulle jag ha följt med ida när hon skulle tatuera sig men det blev inget med det. Istället åkte jag tillbaka in till stan igen och slösade tusen kronor på ett par skor. Pengarna försvinner snabbt, vart är min göteborgsresa? Får nog ut och samla burkar eller något för att få ihop lite mer pengar.



en dagens, synd bara att halva huvudet kom med. Fast vem bryr sig om det. Visar skorna senare, tror även det blir att hämta kläderna från nelly idag med.

Ska göra sallad nu.

Motala

2009-09-10 @ 13:18:34
Allmänt Kommentarer (0)

Hade planerat att jag skulle varit i motala nu, men jag sov lite längre istället så får ta en senare buss, den som gå tjugo i två. Vart ute och gått en stund på morgonen sen skulle jag ju ha skrivit in mig på körskolan idag men jag gick inte dit, måste ta tag i det där.

Funkar inte att ladda upp bilder igen, fan vill bloggen alltså.. Jag skiter i det och åker till motala istället.

hörs senare.


SMINK

2009-09-09 @ 23:15:53
Allmänt Kommentarer (1)
Sitter fortfarande framför tvn, slog över för att kolla på 15 åringar som är feta. Jag tycker faktiskt synd om de, för kan inte vara roligt att se ut sådär. Frågan är ju bara vart felet sitter? Man tycker ju att de borde ha sett sig i spegeln när dom var påväg upp i vikt och förstå att det går åt fel håll. Nu har de äntligen förstått, så de ska börja gå ner i vikt. Kan inte vara lätt att vara överviktig i detta samhälle när man bara ser smala modeller, allt ska va zise zero. Varför är det så? Varför tycker alla att det är så man ska se ut? Är det för att nån har sagt att så ska det vara?

Jag tycker personligen att man ska va nöjd med hur man är och hur man ser ut. Man är ju skapad på ett visst sätt av någon anledning. Sen om man mår dåligt över hur man ser ut så tycker jag självklart att man ska ha chansen att göra något åt det. Man ska inte behöva gå och må dåligt över att man inte är nöjd sen ska man komma ihåg att ingen är perfekt och ingen kommer någonsin bli perfekt heller.

haha himla seriös jag har blivit idag känner jag. Fick upp några bilder förut så tänkte visa er sminket i detta inlägg.



Köpte en foundation som man använder som puder kan man säga, det är den stora burken. Sen köpte jag en shimmer som man kan lägga över rougen, mycket rouge och sedan den över så blir det kanon. En lila ögonskugga fick följa med hem. Läppglanset fick man på köpet om man köpte över tusen kronor och det förstorar även läpparna lite. Super smidigt. Som ni märker är det ganska dyra saker men verkligen värt det, bra för huden.
Det är nog bara Estetica hudklinik som har det i motala, ligger i konsulthuset. Ner förbi bokia och in vänster på gatan.

Det finns så himla mycket man kan göra med smink. Smink kan förändra en persons utseende, man kan förstora förminska osv. Verkligen något jag skulle vilja bli bättre i. Blir nog en kurs i det efter trea, skulle sitta himla fint.

Tips som jag fick lära mig idag att har man blå ögon passar lila bra som ögonskugga, har man bruna är det grönt och har man gröna är det brunt. Väldigt lätt att komma ihåg, motsatts färgerna och sen lila till blåa ögon.

Kommer med fler tips någon dag, vad mycket jag har skrivit idag. Hoppas ni gillar det.

Imorgon blir det promenad, körskolan, sen in till motala och sen träna. Känner nu att det börjar bli dags för sängen, så jag säger godnatt.

Måla naglar istället för körkort - prioritera

2009-09-09 @ 21:57:42
Allmänt Kommentarer (0)

Sitter och kikar på idol nu så tänkte bjuda på en dagens. Var även oerhört himla trött så det blev lite knapert med tid. Tills jag kommer ner till bussen och inser att köksklockan går fem minuter före, amen jävligt kul.

Jaha och nu ska inte det funka att lägga upp bilder på bloggen så nu får ni se massa bilder senare. Har hängt på platen idag, slutade ju elva så då åkte mamma jag och syrran och handlade godis till kiosken sen skjutsade de mig till platen där det vart lite häng. Skulle nog dock aldrig orka gå på den skolan, alla trappor. Men man skulle kanske vänja sig. Men kan ju säga att linköping är ju lite coolare.

Mötte upp ida sen så väntade tills hon hade slutat för att sedan fika och umgås med henne idag, det var ju ett tag sen. Motala city är inte allt för stor så vi fick sätta oss på terassen innan vi skulle iväg på smikgrej på idas mammas jobb. Riktigt fint så fick med mig lite smink hem. Använder ID smink och det är verkligen värt att prova. Visst att det är lite dyrare, men verkligen ett lyft för ansiktet. Visar er vad jag köpte sen när det går att lägga upp bilder.

Tog bussen hem sen så nu har jag fixat lite på toan sen målat mammas naglar och lite så, skulle ha övningskört. Men ni ser ju vad båda jag och mamma prioriterar. Ska försöka traska mig ner till körskolan imorgon och skriva in mig så kanske det blir fart på mig.

jeans - gina linne - mq och kavaj från vila.



lite ego måste man ju få va, hihi.

nu ska jag fixa lite sen ska ni få se lite vad jag köpte för smink.

hörs snart,


Vart tar samhället vägen?

2009-09-08 @ 22:42:04
Allmänt Kommentarer (1)
nu har jag kollat på idol, vad tyckte ni?
Jag tyckte att det var helt okej, som alla andra år. Men det märks väl mer sen när det börjar plocka bort mer folk. Tycker inte att juryn var hårdare än vanligt, iofs var det inga som var så att det var tvungna att va hårda och dumma. För det är väl ändå så juryn har framstått mot vissa. Men jag förstår dom, vissa fattar inte att dom inte platsar och att de inte kan sjunga. Förmodligen lika tondöva som mig. Men det borde ju va någon som har sagt åt de att de kan sjunga eller är det så att de tycker själva att de är så himla bra? Någon borde va så ärlig att säga att man inte kan sjunga, hellre höra det av en kompis än av en jury in för hela svenska folket.

Såg föresten en film på samhällskunskapen idag, into the wild tror jag den hette. Ingen höjdar film direkt, men det skulle tydligen spegla samhället. Han bodde med sin familj, tog examen och gjorde det hans föräldrar ville och de visade att de var en bra film när det istället var tvärtom. Han blev arg på samhället kan man säga och bestämde sig för att ge sig ut i världen, utan pengar utan bil. Hans mål var alaska.

Tydligen ska det spegla samhället, jag tror faktiskt att det kan va så att många familjet visar sig vara jättebra och att man älskar varandra. Men sen så är det snarare tvärtom. Och har man inte det nyaste så är man inte inne, det är sjukt att det är så. Vad gör det egentligen om man går i en tröja som är två år, eller om man inte har den nyaste mobilen. Det är självklart att många vill ha det nyaste av allt, men hur har det blivit så? Varför blir inte människor nöjda med det dom har? Vi vill alltid har mer, mer kläder, mer bilar, andra bilar, andra mobiler och helst av allt det nyaste. Varför är det så? Kan vi inte bra nöja oss?

Nog prat om detta, nu ska jag hoppa i sängen. Imorgon blir det skola sen motala, träffa ida och sen sminkkväll. Blir nog dåligt med uppdatering så vi hörs nog imrogon kväll.

ha en bra dag imrogon, Godnatt!

Fotbollsträning

2009-09-08 @ 18:23:00
Allmänt Kommentarer (0)

Sitter här och inväntar klockan känns det som, väntar på att få åka och träna. Första träningen efter sjukan, kommer ju dö efter så om jag inte bloggar mer efter det här vet ni varför. Det ska nog gå bra och med inte bli fys träning men det brukar vi ju aldrig ha så. Skönt att få komma igång och röra lite på sig. Det behövs kan jag säga.



LSW tröjan är på, inte för att jag spelar där men den är skön. Var två år sen jag spelade där? Minnet är bra.

Var är mina fotbollsskor? Shiit måste leta reda på dom, vart kan dom ha hamnat i flytten?

Ska leta sen cykla.


Bäckfors

2009-09-08 @ 16:49:34
Allmänt Kommentarer (0)

Det gick bra hos tandläkaren faktiskt, var bara lack på tänderna så det är skönt. Men hur lätt är det att hålla en konversation med tandläkaren när man är hos tandläkaren? Inget jag rekommenderar faktiskt.

ne nu ska jag åka till bäckfors och klippa lite. Sen blir det träning. Kort och tråkigt inlägg.

Vi hörs, måste springa!


Tandläkaren

2009-09-08 @ 14:00:14
Allmänt Kommentarer (0)




dagens kläder. paljettleggings från hm,vitt linne från mq,kofta från gina.

nu ska jag snart iväg till tandläkaren som sagt, skämmer mig lite faktiskt.
Önska mig lycka till.

Skräcken kryper i kroppen

2009-09-08 @ 12:10:17
Allmänt Kommentarer (0)
Har precis käkat lunch, slutade vid elva. Har bara kollat på film idag så det har vart ganska slappt. Ska snart åka hem för att sen åka till tandläkaren, kom på det imorse. Så har lite små skräck nu. Hatar tandläkaren. Men är bara undersökning så det ska nog gå bra tror jag.

Blir en sväng hemma i stan efter det, hört att nya svea kläderna har kommit in så det måste jag kika in. Sugen på en ny vinterjacka kanske. Vi får se vad dom har.

Ska gå ner till bussen, hörs när jag kommer hem.

Svårt att se någon så ledsen..

2009-09-07 @ 22:48:40
Allmänt Kommentarer (0)

Var borta och träffade syster en sväng, skönt att få träffa henne efter allt. Förstår att hon har det jobbigt. Men var stark nu ida, finns om det är något. Så pratade lite med henne, kikade lite på handbollen. Ska tydligen vara med och spela träningscup i helgen. Kan ställa upp och va med och köra lite. Kan ju va skönt att röra lite på sig.

Ska plocka fram lite kläder tills imorgon, har tänkt att börja med att plocka fram kläder dagen innan så slipper det kanske bli så stressigt.

Blir nog paljett leggings, vit tröja och kavaj. Om vädret tillåter. Kanske en och annan outfits bild imorgon, om jag orkar. Det tar ju faktiskt på krafterna.



jag saknar ju mina älsklingar


Det gör mig så irriterad

2009-09-07 @ 20:35:35
Allmänt Kommentarer (1)
Blev ingen promenad, kände att jag inte ska anstränga mig förhårt direkt nu när jag äntligen är frisk. Så imorgon blir det träning istället. Ska bara leta fram mina fotbollsskor? vart kan jag ha ställt dom?

Klippte precis mamma och det vart inte alls bra, eller luggen blev inte som jag hade tänkt mig och hon säger aldrig om hon blev nöjd eller så, säger bara att det funkar. Ge mig kritik istället eller säg att det blev bra. Blir så irriterade på sånt. Visst att hon säkert läser det här men iaf. Förövrigt är jag nöjd med klippningen faktiskt. Alla som läser det här kommer kolla på hennes lugg när dom möter henne.

Ska snart bort att till handbollen. Nej jag ska inte börja igen, ska bara lämna grejer till syrran. Träffa henne och se hur dom har det. Be strong.

Ska se om sara är frisk imorgon så kanske vi kan ta en sväng till monki. Hon har ju koll där liksom. Sen på onsdag ska jag träffa ida, det känns skönt har inte setts på över 1 månad. Såg henne idag iofs, hon kör som en kung.

hur många ska till måndagsklubben idag här i vadstena då? Kan tänka mig att det kan vara en hel del eftersom det är bartömning. Är man inte 18 så är man inte.

ska höra lite med karin om hon har klurat ut någon ny design åt mig, roligt roligt.
Väldigt tråkigt inlägg nu känner jag, åker bort till sporthallen

Ett steg åt rätt håll

2009-09-07 @ 18:08:37
Allmänt Kommentarer (1)

sitter hemma i köket nu, mamma står och lagar tacos. Skolan var helt okej, hade salongen hela dagen. Hade väl inte för mycket att göra men det är skönt med sånna dagar också. Hade ne klippning på eftermiddagen sen slutade vi vid tre.

Nu har mamma och jag varit nere och hälsat på mormor, min älskade mormor.


det är väl mest sånt här vi har hållt på med, städar, ritat och fixat bokningar.

 



vill man inte tillbaka? Sjukt sugen på att åka iväg nu. Det är ju inget man skulle tacka nej till.

Ska visst äta lite nu, sen kanske en sväng till solariet och en promenad i höstvädret? vi får se helt enkel.


FRISKFÖRKLARAD!

2009-09-06 @ 22:13:10
Allmänt Kommentarer (0)

Gick och kollade på matchen, helt okej match till en början med. Leder med 4 - 1 tappar till 4 - 4 och sen får vi dit två mål och vinner matchen. Bra kämpat tjejer. Känns skönt att jag är frisk nu så jag får sätta igång med träningen igen. Helt underbart.

Gustav och bergmar kom till mig efter matchen, klippte gustav och sen har vi kollat på videoklipp från igår. Har nog aldrig garvat så mycket till gustavs videoinlägg! Kolla in facebook.


Nu är målet bestämt, bara att kämpa på till det.




Nians avslutning, fick idrottsstipendiet.

sängen nu, godnatt


Älska alla oavsätt vilket..

2009-09-06 @ 16:16:15
Allmänt Kommentarer (1)

Äntligen känner jag mi klar med mitt rum och min walk in closet. Visst är det lite kvar att fixa men det är bara lite små plock. Gardiner och blommor osv men det är sånt mamma fixar. Lite tavlor och så ska upp med det är pappas sak. Trivs verkligen här, känns mycket roligare att bo här än i lägenheten. Helst av allt skulle jag vilja flytta tillbaka till huset. Det är ju så mycket frihet där, men det kommer aldrig att ske, men här trivs jag så det känns bra.


Några delar av rummet, nybäddad säng och städat. Även om det är jobbigt men nu är det iordning.






Sådär, nu har ni fått kika in lite hemma hos mig, har lite mer skor och annat som ska in i garderoben men det tar vi nån dag.

nu ska jag äta sen blir det fotboll.


Kläder gör mig glad

2009-09-06 @ 13:18:27
Allmänt Kommentarer (0)

Jag muntrar upp denna dag med lite nätshopping. Det blev en klänning och ett par skor, jag är hel nöjd.



Detta kommer snart att komma hem till mig, kommer ju bli kanon eller rättare sagt kanin bra!

Nu ska jag renbädda i min säng sen ska jag kolla på fotboll med gustav och efter det blir det att klippa Marcus och Didde. Skönt att göra något en sånn här dag.

Nu blir det fix i rummet och sen kanske en sväng till solarieöarna.


Ta vara på varje sekund

2009-09-06 @ 11:40:55
Allmänt Kommentarer (0)
Har precis ätit frukost, så ska sätta igång och göra det sista i min walk in closet. Orkade inte göra klart igår för gustav och bergmar kom så vi drog till motala till kalle och där gick det väl ganska mycket utför efter att vi vart på mc donalds och ätit. Kolla filmklipp på facebook, vet inte riktigt vad dom har för drömmar, men idol eller nån dansdröm verkar det som. Man kan ju inget annat än att älska dom.

Sen sprang klockan iväg till två då gustav började göra fina blogginlägg, får väl se om de kommer upp på facebook under den närmaste tiden.

Hittade lite fina bilder från när vi hade picknik i motala i spöregn.





sen fick vi sätta oss under taket för att regnet tog över.


hemskt, tänker på er.

Min värld rasar!

2009-09-04 @ 20:31:51
Allmänt Kommentarer (2)
allt av det jag typ hade tänkt beställa är slut sålt, jag tjuter nästan. Inte ett dugg roligt så vad gör man nu då, det är ju det jag har längtat efter, att få sitta hemma och beställa kläder ikväll. Hela min värld rasar snart.

tydligen mat nu sen ska jag sova, imorgon vill jag shoppa. jag måste måste måste. Muntra upp mig lite. snälla ni..

Vem är jag?

2009-09-04 @ 19:48:46
Allmänt Kommentarer (0)

Tog lite bilder imorse innan jag åkte till praktiken, så nu ska ni få se hur jag bor. Har inte riktigt kommit iordning än, inga gardiner osv.

Här har vi hallen och sen en lite gång eller vad man kan kalla det.




Mitt rum, dock väldigt ostädat. Ska försöka få iordning på det imorgon då det blir en sväng till ikea.




min walk in closet.

Kom på att det kanske inte är så kul att se min mammas och pappas sovrum eller vardagsrummet så hoppade över det. Så vill ni se mer hur jag bor får ni komma hit.

Men som nu ser så är min walk in closet inte i form ännu, därför blir det ikea imorgon förhoppningsvis. Ska kika igenom ikea katalogen och sen blir det att beställa lite kläder.

Föresten, linnet i förra inlägget är från HM!

Puss


Alla älskar vi kläder!

2009-09-04 @ 08:06:18
Allmänt Kommentarer (2)

Vaknade upp och mådde en aning bättre faktiskt, kanske går det åt rätt håll för en gångs skull.

Sugen på lite nya kläder så ska nog beställa lite sen när jag kommer hem ikväll. Tycker det är lite kul att sitta och kolla runt på olika sidor och beställa kläder.

 Svart eller brun ?

Har även funderat på denna väska? Vilken tycker ni ?



Detta linne finns även i puder färgat men tror det blir för ljust på mig. Så kör nog på ett svart. Svart är även enkelt att matcha!

Får visa mer kläder ikväll. Måste packa lite till praktiken nu.

Hörs under dagen!


Det är bara du som bestämmer vilken roll du ska ha

2009-09-04 @ 00:02:17
Allmänt Kommentarer (0)

hade skrivit massa, skrivit av mig lite kändes att det behövdes och sen försvann allt. Men kanske var tur det, har inte bestämt hur personligt det ska bli i bloggen nu. Inte för att jag kommer va opersonlig och spela någon annan med ni vet med massa känslor och sånt. Är ju inte så bra att prata om sånt annars heller så, skönast och hålla sånt för sig själv. Fast det kommer ändå va jag som skriver så personligt blir det alltid.

Såg Män som hatar kvinnor förut, Sjukt bra film även hemsk på sitt sätt. Har blivit tipsad om att läsa boken så får väl ta mig i kragen att göra det. Ska bara läsa ut den jag håller på med nu. Sen vill jag bli frisk, börja träna känna att man mår bra, både psykiskt och fysiskt. Har knarkat lite piller, två ipren och en panodil är tydligen maxdos av vad man ska ta har min syster sagt, hon kan sånt där. Tur jag har henne.

Dåligt med bilder, men imorgon eller i helgen ska ni få lite bilder. Har inte så många på denna dator som jag kan bjuda på.





natti


Hösten närmar sig, mysigt eller inte?

2009-09-03 @ 19:38:40
Allmänt Kommentarer (0)

Är hösten här eller är hösten här?

Vilket väder vi har fått, ingen höjdare alltså men det är riktigt film väder så Gustav hämtar upp mig snart så åker vi till Bergmar och kollar på Män som hatar kvinnor. Såg den på bio och den var ju kanon bra så nu ska de få se den med. Ni som inte har sätt den se på den tycker jag. Verkligen värd att se.

Åkte till motala efter skolan ihopp om att hitta något fint att ta med sig hem men ne, blev bara fattigare genom mat på ströget med mina bästa. Så får ta en dag till linköping, ska ju till ikea på lördag så stan vore ju himla fint innan det. Ska nog ta mig ett snack med min käre mor.

Nu kommer gustav, MYS!!


SKOLA!

2009-09-03 @ 10:21:03
Allmänt Kommentarer (1)

Vaknade upp imorse ihopp om att inte var förkyld längre. Helt igen snorad, svullna ögon.. Men nu har jag proppat i mig lite tabletter och ätit lite frukost. Mår lite bättre och ska faktiskt åka till skolan, börjar tolv och slutar vid kvart över ett. Förhoppningsvis iaf. Känns lite meningslöst men vad gör man inte liksom. Sen får jag se om jag stannar kvar i lkpg och tar en sväng på stan eller åker till motala kanske? Eller så åker jag bara hem. Ska klippa marcus och didde om det hinns idag med, borde egentligen övningsköra lite och sen träna. Så vi får se om det hinns.

nu måste jag gå, hörs senare!


Startar om på nytt!

2009-09-02 @ 22:36:39
Allmänt Kommentarer (1)

Ska ta upp bloggen igen nu. Ny design och annat kommer hända under en tid framöver. Ni ska få veta hur jag bor, fortfarande i lite flyttlådor och en walk in closet så det inte är någon ordning i. Tror ni kommer gilla det.



Jag har nog världens finaste dator, hihi.


RSS 2.0