tricket med kärlek är att hitta någon som gör dig till en bättre person. Man blir som man umgås.

2010-10-31 @ 22:55:23
Allmänt Kommentarer (0)



ja gud ja, vad det ska sovas!!!


A day to remember

2010-10-31 @ 22:14:32
Allmänt Kommentarer (0)

missade att berätta att jag försov mig imorse. Dock hann jag in till ledarutbildningen, vaknade 30 min innan trodde då klockan var sju men den var åtta. Hur lyckades jag med det? jag ställde ju tillbaka klockan. Så fick lite panik när klockan på datorn stog på åtta och den i köket på nio som inte var omställd. Ringde och frågade mamma var klockan var. haha. Var ju bara att sätta fart in till vadstena då. kändes ju sådär då. Halvt vaken och pontus börjar mobbas direkt. Skön dag, avslutades med match mot finspång. fy fan, men vinst blev det ju iaf.

ska göra mig snygg i håret snart, ett måste! ser ju hemskt ut.

nu ska jag dö lite. ihop om att det ligger en snygg kille i min säng nu. Hoppet är ju det sista som sviker oss sägs det ju. naket måste det va med.

och jaa ni, hur lyckas man annie? ta sönder en säng. 


det är hela tiden samma känsla..

2010-10-31 @ 19:39:00
Allmänt Kommentarer (0)

varför har man sånna här upp och ner perioder, vore skönare om allt vore frid och fröjd hela tiden. men så är det ju inte riktigt här i livet. Känns som det är sådär fullt upp hela tiden igen. Eller jag vet egentligen inte vad det är, jag är bara inte nöjd. Varför är man aldrig det?


men lycka idag är att jag vet att världens finaste vän befinner sig i samma land som mig. Äntligen!


nu ska jag väl mest bara dö lite i soffan, ska rensa bland saker, rensa huvudet lite. tror det behövs.


en fin lördag!

2010-10-23 @ 18:37:00
Allmänt Kommentarer (0)
nu ska jag snart åka och hämta upp annie vi ska äta kina match och dricka vin. kommer bli en fin lördagkväll.

annars idag har jag färgat syster sedan var det mat hos min andra syster och sedan åkte jag syster ida, julia och mamma till vadstena för att kolla på damerna. Skönt med en vinst.

har inget mer roligt att dela med mig av, haha.




ledig ledig ledig.

2010-10-21 @ 10:34:41
Allmänt Kommentarer (0)
min lediga dag har börjat väldigt lugnt, vet inte riktigt vad jag sak hitta på just nu. En sväng till maxi kanske, sen en sväng till stan med. Och efter det vidare till vadstena, fina vadstena. Kanske borde kika på nya handbollsskor? Mamma kanske är snäll och betalar också, om jag är extra gullig.

ska plocka ordning lite här först, har faktiskt redan hunnit dammsuga och lite sådär. Duktigt.


hörs senare.

låt ingen trycka ner dig..

2010-10-20 @ 22:27:46
Allmänt Kommentarer (0)

fan va ont i kroppen jag har. ömmar över allt. Måste nog be om lite massage av anneli på fredag sen ska vi pyssla på jobbet också. Ska göra fina presentkortsgrejer. Så det är bäst för er att komma in ochköpa presentkort av mig så ni får det lilla fina.

Skulle ju träna efter jobbet, hade glömt skorna så fick cykla hem innan och sen blev jag ju iofs hämtad av syster så det var ju skönt. Så vi körde lite core och spinning. Jag och syrrans 30+ kompisar typ. Tur vi drar med varandra, eller att hon drar med mig. Kan ju inte vika ner mig inför stora syrran. Går ju inte, hon som har feelgood som sitt andra hem. haha.

men imorgon är jag ledig, ha väl fullt upp ändå. Städa och fixa på förmiddagen sen ska jag spendera lite fin tid i vadstena. Bank och grejer. Sen är det tjejernas träning och sen ska man träna själv. Blir nog fin torsdag!

natti.


min bästa.

2010-10-19 @ 23:18:04
Allmänt Kommentarer (1)
Nästa gång det känns deppigt så får du ringa mig så ska jag försöka få dig på andra tankar så får vi prata om de:) finns alltid för dig även om vi inte är på samma ställe!!!
Men ska lägga mig nu ska med tåget 06'00 imorgon pusss godnatt finns alltid här för dig min fina vän! Måste säga med att jag tycker du är så duktig när du jobbar så mycket och klarar allt själv!! STOLT VÄN<3

har man inte världens finaste vän eller?



det börjar bli falskt, vad ska man tro?

2010-10-18 @ 10:06:27
Allmänt Kommentarer (2)
helgen är över och det är dags för jobb igen. Idag tog jag sovmorgon till elva, det behövde jag efter denna helg som både vart bra och dålig. Blandade känslor, men det lämnar vi.

min fina små tjejer vann seriepremiären i söndagsmorse. Vilken lycka, vilken kämpar glöd. Nu fortsätter vi såhär. Sen myste jag med julia och hennes kompis på bio igår. Såg på i rymden finns inga känslor, den var helt okej. hatar ju sånna filmer där folk får varandra. för så är det ju inte alltid.

suttit och kollat på valpar hela morgonen, ooh man blir ju sugen.. titta bara på dessa..




 är de inte söta eller?


sitter fortfarande i morgonrock och börjar om 50 min, skynda!!!!

det bottnar alltid i något

2010-10-17 @ 20:44:13
Allmänt Kommentarer (0)

det är som att lämna ut sig helt, man blottar allt. Vad får man för det? inget, verkligen inget. En smäll på käften och allt vänds ut och in. Det skär inuti, det gör ont hela tiden. man är stark, försöker iaf. men allt går fel, det lär aldrig funka. man kommer alltid att blotta sig och inte få något för det. är det värt det? När hoppet sviker, ska man skaffa sig ett nytt hopp eller är det kört då? när tappar man hoppet? hur man än gör så kommer man blotta sig och aldrig få något för det.




skrik bara, rakt ut. låter ingen göra dig illa.


Regn regn regn

2010-10-07 @ 09:24:34
Allmänt Kommentarer (0)
det verkligen öser ner ute och jag ska snart cykla till jobbet. Funderar nästan på att ta bilen. Bara klä på sig massa och hoppa på cykeln.  Köpte ju ny jacka och halsduk igår när jag och mamma hann med en snabbis inne på monki. åhh så mycket fint dom hade.

Färgkursen var lärorik. Så herejävlar vad det ska färgas nu. haha

Nehe dags att cykla iväg till jobbet nu.

Vi hörs när jag är hemma igen! PUSS

supermys

2010-10-04 @ 21:58:25
Allmänt Kommentarer (1)

min helg var bra, dock vill jag ha helg igen. Så därför tog jag sovmorgon till elva imorgon ibland lyxar man till det. På onsdag ska mamma och jag till linköping på revlon kurs, kommer bli toppen. får även träffa matilda då, vad jag har längtat. men innan det är onsdag så är det jobb och förhoppningsvis lite spinning. Ska hinna med en power walk i mina perfekt skor, Vilken rumpa jag kommer få.

men nu är jag helt död så ska hoppa ner i sängen. klockan är tjugo i tio, vad fan hände här då?

imorgon ska det letas klänning till martinas fest, blir ju inte lätt det känner jag.


hahah ser på new yorkfruar. Om man som kille går på dejt så ska man tydligen ha kostym på sig. Och det är normalt att köpa klänning för 16.500 kr. Sen får man som inte kille sätta ner glaset innan sin bordsdam. där ni. vilket folk det finns alltså.

ligger nån i min säng som jag ska mysa med. nu undrar ni va? hade ju vart fint iaf. haha

natti




ville väl mest bara visa min nya jacka.


dags att ta nya tag

2010-10-04 @ 09:08:59
Allmänt Kommentarer (0)

jobba lite som sagt.

tog lite sovmorgon idag, så börjar inte förens klockan tio. Sen är det jobb till klockan sex och efter det är det dags för spinning. Syrran och jag ska köra som vanligt.

Såg precis på tvn att paradise hotel börjar 11 oktober, är inte det underbart eller. Har man något att se fram emot.

dags att traska iväg till jobbet snart!

ensamheten är det jobbigaste..

2010-10-03 @ 19:25:39
Allmänt Kommentarer (0)



har hängt med julia idag, syrrans barn. Sen var det kalas hos andra syrran. Johan har fyllt år så det var fika och grejer. Nu har jag mest tänt massa ljus, höjden av ensamhet känns det som. Det är just sånt här jag hatar. man kommer hem och sen kommer det ingen mer, det är liksom bara jag.

men jag har mys strumporna på mig. Fast det gör det inte roligare, för imorgon lämnar min finaste vän Sverige för jobb i norge. hur ska jag klara mig?

snart ensam mamma söker. nästan som ensam alexandra söker.

puss

RSS 2.0