KRÄFTSKIVA!

2009-08-29 @ 12:31:05
Allmänt Kommentarer (0)
Kommer snart börja skriva igen, jag lovar er. Men vi har inget bra fungerande internet, bara mitt mobila så när internet hoppar igång så börjar vi om på nytt igen.

kan väl iaf meddela att det är kräftskivedags ikväll. Ser fram emot det. Ska upp till stugan snart och sätta igång och greja!

Hörs om ett tag igen!


Hatt till hösten är köpt - Check!


Puss

Delad på mitten

2009-08-20 @ 20:27:00
Allmänt Kommentarer (0)

var ett tagsen jag skrev, men beror på att jag har vart i grekland men nu är jag hemma. Lägger ner den här tills nästa vecka. Då jag nästan tänkte börja om från början, starta om på nytt.

Så vi hörs nästa vecka.


panik, jess måste följa med, nu håller vi tummarna..

2009-08-10 @ 21:01:08
Allmänt Kommentarer (0)
åkte in till motala vid halv tre ungefär, mötte upp gustav så gick vi och åt mat och sen tog vi en sväng på stan. inhandlade mig ett par paljett leggings, snyggare ben kan ingen få. kommer bli fint till hösten. Sen kom spöregnet så då åkte vi hem till gustav. drack kolla och kollade på klipp från youtube. han är bra min gustav. fin vän. Mamma hämtade upp mig vid halv sex, tog en sväng på stan då, skulle köpa väska till grekland, bättre sent än aldrig. Sen ringer sara och berättar att jessica har ramlat från en stege och är påväg till sjukhuset i ambulans. Har fått en lägesrapport från anna så nu håller vi tummarna för att hon kan följa med. Inte samma sak utan henne. Hon måste bara följa med, så är det bara.

efter stan åkte mamma och jag vidare till öb där det inhandlades lite trevliga saker.

men nu har jag iaf packat det sista tror jag, kameran ligger på laddning och om 2h åker jag till linköping där jag hoppar in i annas bil och sen vidare till stockholm, arlanda och grekland. En hel vecka med sol bad och party. kommer bli bästa på länge.

vi hörs när jag kommer hem, ha det bra här hemma.

Zakkkkkke nästa!!

2009-08-10 @ 12:18:45
Allmänt Kommentarer (1)
var ju ett tagsen jag skrev men har faktiskt inte orkar och haft tid heller, vet inte vart detta sommarlov har tagit vägen. Inatt vid tolv åker vi från linköping upp till stockholm och sedan flyger jag och tjejerna till grekland. Kommer ihåg när vi alla sågs första gången men nu är vi här. Grekland nästa, kommer bli galet kul.

Kommer hem på tisdag nån gång, ingen aning om när men sen börjar skolan på onsdagen och sen flyttar vi men efter grekland ska jag styra upp det här med bloggen och försöka blogga lite mer ordentligt.

just nu håller jag på att packar, eller försöka rättare sagt sitter här och äter upp mitt res godis. Ska sen in till motala träffa gustav och käka lunch på stan. Mamma kommer in efter jobbet så ska vi inhandla lite saker. kommer bli fint.

Ska packa klart nu, skriver innan jag åker om jag hinner.

..man måste ju alltid leva på hoppet

2009-08-04 @ 09:01:38
Allmänt Kommentarer (0)

Sitte hemma hos syrran och de i lugn och ro. De har åkt till gustavsviksbadet idag så det åkte för nån timma sen. Har duschat och ätit frukost helt själv. Väldigt skönt faktiskt. Ska snart klä på mig lite och sen gå till bussen. Orkar inte cykla till jobbet idag var ju faktsitk ute och gick med syrran klockan sex imorse.

nu ska jag klä på mig lite, fixa det sista. Packa lite för imorgon åker jag nog hem, måste hem och fixa lite innan resan och sen ska jag träffa mina greklands tjejer på kvällen. Det ska blir riktigt roligt. Det var faktiskt ett tagsen vi sågs. Saknar de ju faktiskt.

Igår var det lite jobb sen åkte jag och julia en sväng till stan och fixade lite medans anna tränade. Vid sju hämtade gustav och bergmar mig. Köpte pizza på napoli till hamnen äch käka sen vart det berg och sen linköping. Ni är bäst.

puss


faller isär.

2009-08-02 @ 16:36:24
Allmänt Kommentarer (0)
hemma hos syrran och de fortfarande. Ska nog åka hem i veckan, måste hem och packa. Även till flytten och sen till resan. Har ju inte varit hemma på två veckor nu heller så kanske kan va skönt att sova i min egna säng.

har inte hänt för mkt, lite beachhandboll lite jobb, lite vin och annat fint. Spelade beachhandboll igår med handbollen, gick och vann hela skiten. Det var ju riktigt fint. Det behövdes, lite lycka.

känns som hela det här sommarlovet har kastats bort på bara massa jobb, så greklands resan sitter helt perfekt. längtar. sen börjar skolan och allvaret. Sista året, det är ju oerhört skönt faktiskt.

nu ska jag och syrran gå kanalbanken. hon är bäst.

RSS 2.0