det är livet..

2008-06-20 @ 00:56:56
Allmänt Kommentarer (0)

vaknade av en ringande mobil inte allt för utvilad, men bara o stigga upp om jag ville få mitt internet att funka. eller det har funkat men det har cpat lite! men nu funkar det så alla är väl nöjda och glada? även mina päron som kan gå in o kolla sina e-poster! haha! jag degade. jag fick ångest. jag var därför tvungen att följa med min mor till stugan, där jag stötte på tre ascoola killar som byggde altan. någon var snäppet coolare när han grävde av vatten ledningen typ! klyfftigt.. men vi alla älskar honom ändå? jag tror vi gör iaf. sen skjutsade min mor mig till, eller jag skjutsade mig själv till bussen med hjälp av mors agerande vid sidan av. satt mest tyst som en mus. jag åkte hem och nu är jag här. pappsen kom hem och lämnade mig lika fort för att åka till stugan och göra mamma sällskap! det är tacken. men detta gillar vi, friheten av att inte ha nån hemma.


pusspåallt.


onsdag

2008-06-18 @ 15:32:35
Allmänt Kommentarer (0)

jag känner mig duktig idag, har jobbat. jag som har var så anti mot att jobba ska faktiskt jobba lite. ni borde va stolta över mej. sen har jag fart runt lite, fixat busskort o sånt ni vet. Så nu kan jag åka över hela östergötland! Sånt gillar vi. Det luktar mat, köttebuller o potatis o sås! Fint som snus. Sen vankas det match, ska försöka hinna med att åka ner till expert imorgon och fixa kameran som inte är så ashel! inget man kan göra nått åt! men nu är mat!


julia är bäst!


puss


sötnosar.

2008-06-16 @ 15:12:10
Allmänt Kommentarer (0)
barnvakt. vid tog oss upp vid halv elva ungefär. gjorde det man brukar göra, frukost, kläder och allt det där ytliga. sen skulle vi ta oss ner till stan men vi bor ju i sverige och vädret ville att vi skulle stanna hemma. så vi fick vänta för det kom värsta skuren. sen tog vi oss ner till stan, köpte med oss fika o lite så hem. Hann precis hem innan det ÖS regnade. det var som om himlen öppnade sig. så vi fikade o möös lite. det gillar vi. men nu är vi bara allmänt söta.

puss på oss.


julia söt.    sött 

seriösa seriösa inte fullt så seriösa. men julia är sötast. min tjej.

för en kort stund, jag är tillbaka.

2008-06-15 @ 23:37:12
Allmänt Kommentarer (1)

inte för ofta, men det händer att jag hittar hit som nu. lite om dom senaste dagarna..

..avslutningen med klassen var kanon, hela dagen spenderades med mina bästa, sara och matilda. var på stan först och käkade kina mat med hela klassen. sen åkte jag sara och matilda till malmslätt handlade mat där och sen vidare till saras house. niice.  käkade tårta och mat och så. kvällen spenderades sedan vid stångån och sen i trädgården. det var fint. tack sagofén för detta år.

vaknade upp med matilda brevid mig i saras säng och saras rum. skulle tagit oss in till studenten men blev inte riktigt så. vi låg kvar vi orkade helt enkelt inte. så jag åkte tåget hem sen och vidare till vadstena. sweet home. var väl bara hemma i två timmar för att sen åka in igen. hem till sara snutt. och sedan kom matilda o sen hanna, vidare mot stångån. kvällen spenderades mestadels med sara och mackan. träffade även robin som tog studenten iår. Grattis till han! Oskar träffade jag med, det var niiice. sen åkte jag en proppad buss hem till motala. syrran hämtade mig, det blev nattmat och sen sängen.

syrran väckte mig vid halv tio, käkade frukost av den maten som fanns kvar, dock inte så mycket. sen åkte vi upp till stugan, där det blev mat och lite så. åkte med far hem vid två och kvällen spenderades hos jocke när fotbollsmatchen var sen gick jag fredrik och filip hem till mej, åt mat vidare till fredrik. till jocke o sen åkte jag hem och sov.

tio ringde klockan, jag vaknade med huvudvärk. SYND OM MIG. men jag tog mig upp, tog bussen vid tolv till motala. mamma hämtade mig, vi hämtade julia sen vidare till linköping. blev shopping. byxor, tröjor,skor o så! VI ÄLSKART! sen har kvällen spenderats med julia plutt. barnvakt ni vet. hon ska nog va här till onsdag. det gillar vi. men nu har jag läst bok för henne. LASSE OCH URBAN. - hundvalparna tar över.   nått sånt. så nu sover hon så därför säger vi godnatt!

puss.





mina bäästa , sara matilda <3  ( bild från 50 - tals dagen. modell sophie)


jag lever ..

2008-06-11 @ 22:43:50
Allmänt Kommentarer (0)
har vart en aning borta från detta, men jag lovar jag lever. har bara vart lite mycket nu, uppsättningar, tranås o en massa annat festande osv. Livet lever. det är desutom skolavslutning imorgon. och dagen ska spenderas med världens bästa. ett helt gäng frisörer, mat fest o sånt trevligt. det ska bli nice. men nu ska jag i säng för jag är döds trött!

pussen.

ledig

2008-06-03 @ 22:06:28
Allmänt Kommentarer (0)
vi har då projektarbete i veckan, ska spela in reklam film och lite så. Eftersom vi var så duktigta igår tog vi oss ledigt idag. så jag sov en stund lägre än vanligt, vaknade av att det var typ minst 40 grader i mitt rum, jag dog nästan. men vid halv elva ringde min söt michan och frågadenär jag skulle komma till motala. jag stressade iväg o hann med tio över elva bussen till motala, vi fixade lite sen blev det mat med min ikea tom. jag köpte skor med, bra köp. men känner mig ganska pank nu faktiskt. men det löser sig la för snart är det sommarlov och i helgen är det fest. livet leker.

stress

2008-06-02 @ 09:01:53
Allmänt Kommentarer (0)
min kära far har tydligen med sig mina nycklar till cykeln och min hem nyckel till jobbet idag. smart pappa smart. vart ju inte lite stressigt till bussen. fick springa hela vägen. skapligt ont i knät, borde kanske kolla upp det. men nee det får bli sen när fia kommer hem igen. kan inte svika laget liksom. ska nämligen stå någon/några matcher när fia är borta så måste bita ihop. har väl inte så många matcher kvar på säsongen så det löser sig. men nu ska vi ha projekt hela veckan, ska göra reklamgrejer om vatten. det ska bli sköj.


hörs

varmt

2008-06-01 @ 20:48:14
Allmänt Kommentarer (0)

det är stekt. grymt läcker dag helt underbart väder. var himla trött imorse, kan ju ha vart för att jag inte fick sova så himla mkt inatt. jag var populär för engångs skull. det gillar vi. poolen är snart fylld så nästa år blir det väl ett dopp. hann med match mot lsw, mitt gamla lag. blev 3 - 3 men borde ha vunnit. men det var bra spelat ändå tjejer. så nu blir det flöööt och sen sängen.

puss


lite helg

2008-06-01 @ 08:44:50
Allmänt Kommentarer (0)
jag har nog aldrig vart tröttare, men i fredags var det det rix fm som stod på schemat. det var helt okej faktiskt. dog ut lite snabbt men annars funkade det.  lördag, jag åkte grymt tidigt utt till stugan typ lika tidigt som nu. Var där hela dagen fixade poolen. så den är klar nu. min bror och jag åkte hem vid nio kanske. Mötte fredrik och simon och kvällen spenderades på stan - karin och sen mat med fredrik hos mej.

nu tar jag snart bussen till motala, syrran hämtar upp mig och vi åker till stugan. det blir fint. och ikväll är det match. mot lsw, mitt gamla lag. det ska blir kul. tagga brudar.


puss på helgen.

RSS 2.0