orkar ingen rubrik

2010-07-31 @ 20:12:51
Allmänt Kommentarer (0)
har vinkat av fam breid, nu åker syrran och de iväg till turket som sagt skönt för de. Jag ska snart åka iväg till sara där det är lite folk ska bara vänta på ida så jag städar lite så länge.

ser lite på sommarkrysset också, haha hinner med massor.




sådär ser jag ut idag, eller inte just nu för sitter bara i trosor och tishan. mysigt.


ska städa klart sen iväg en sväng. Måste förbi och se efter hebbe med. han får sova själv inatt men imorgon ska han och jag gosa. pussen på honom.

lämna mig, låt mig gå..

2010-07-31 @ 13:38:20
Allmänt Kommentarer (0)
jag är nog väldens tråkigaste. Skulle bara kunna ligga hemma i soffan varje dag jag är ledig. Men var med mamma och pappa när de skulle kolla på bord till altanen förut så nu är jag här. Vi har fikat lite och nu är det mest borr och såg ljud som hörs. Dom lär aldrig bli klara här uppe. På börjar alltid något nytt och jag ska väl inte ljuga och säga att jag inte har en del med i det hela. haha

ska snart åka till syster, säga hejdå till dom. för att sedan flytta hem till de i två veckor. Kommer sakna dom. Så ska hem ich städa och greja med så det är fint hemma.

nehe ska åka nu, roligare blir det inte nu.

PUSS

man ska va nöjd med det man har..

2010-07-29 @ 23:02:20
Allmänt Kommentarer (0)
fullt upp på jobbet idag, kom hem halv åtta ifrån det. Känns bra. Karin blev fin i håret iaf. Och slapp cykla hem i spöregn. Så ibland är det positivt att jobba lite längre. Åkte väl mest direkt till syster, skulle bara lämna lite tidningar tills de åker till turkiet. Men de skulle ha lite tjejmys och se på film så jag stannade kvar. behövdes.

Ska spendera två veckor på borensvägen, inte ensam på två veckor då jag har hebbe. Ska bli skönt. Världens mysigaste kisse, oftast iaf. Han gör inte jättemycket, mest bara går omkring.





ska fira bror imorgon, undra om vi är släkt?


känslan man får i kroppen är jobbig, det känns som man vill vända ut och in på allt. Rensa huvudet och låta livet passera. känner mig bara lite ensam ibland.

gå din egen väg..

2010-07-28 @ 22:10:18
Allmänt Kommentarer (1)
det är jobb jobb och åter jobb. Känns som att man inte göra något annat. Och nu är det också, budget, moms och andra konstiga siffror och ord. Roligt blev det när skatteverket ringde mig och undrade om jag skulle tjäna över eller under en miljon. haha hur mkt tror dom jag ska jobba egentligen.

Haft en fin dag på jobbet iaf, skönt att folk från semestrar börjar komma tillbaka nu så hela tjocka familjen snart är samlad igen. Efter jobbet var jag iaf uppe hos mamma. Tur jag har henne nu annars hade jag inte fattat något. Så vi har skrivit lite budget och lite sånt där. Längtar tills allt är klart och tills jag blir chef över mig själv. Men det är en del i denna månad som kommer. starta företaget, små tjejernas handboll ska dra igång och kräftskiva och andra trevligheter. men man känner ju att man lever iaf.

Skulle ha visat er vad jag köpte för fint i tisdags men har inte haft tid till det så att säga. Har nog inte riktigt kommit in i jobbandan ännu. haha

och imorgon ska jag nog försöka mig på att träna lite fotboll. Första träningen för säsongen, så det är väl på tiden.





snart ni brudar, då drar vi igång.



lämna aldrig någon ensam..

2010-07-25 @ 21:47:08
Allmänt Kommentarer (0)
efter att jag har plockat och grejat hela dagen så blev det ett varv med syrran. Verkstadsvägen till stan och östermalmsgatan tillbaka. Fikade lite när vi kom hem och sen myste vi allihopa framför filmen farsan. Den är helt okej, men var nog roligare när jag såg den första gången.

nu är äntligen stygnen borta, syrran fixade det där. Så lite tejp och plåster på ett par dagar till sen kan jag nog ta bort det. Skönt att äntligen kunna duscha normalt igen. haha

imorgon väntas det jobb, sen firar jag ledighet på tisdag med mklubben. Möte med hugos innan och lite sånt där. På tisdag har mamma och jag lite saker att greja med, tvättstuga och sånt.

nu ska jag snart krypa ner i sängen, ett varv imorgonbitti kanske inte skulle skada..



får träffa mina fina vän annie imorgon. och alla andra brudar som ska härja på mklubben. ska tydligen spåra har jag hört? haha

ska mysa lite nu, pussen

ibland vill man bara stanna upp och börja om..

2010-07-25 @ 15:20:35
Allmänt Kommentarer (1)

min helg har jag spenderat mesta dels hemma hos mitt andra hem på borensvägen. I fredags var jag där och myste lite på kvällen och igår var isac, jag och anna på stan och kikade lite. Isac fick ett par badbyxor. Vi åt lunch hemma hos dom och sen bakade vi och stack upp till mamma och pappa. Inger och Arne kom ner och fikade också. Fint att umgås med familjen lite. Kvällen spenderades på borensvägen också, mat, sommarkrysset och wallander.




sådär sexig var jag igår, haha skoja. men har ju inte så varierande kläde när man jobbar varje dag. Det är det negativa med jobbet.

idag vakande jag av skyfall av regn vid nio, så gick upp då och har städat, plockat, rensat hela dagen. Lyckades iaf inte sätta någon kniv i armen denna gång så det går framåt. ska ta ut stygnen idag. Fixar syster på mig, så ska dit nu ta en promenad och få lite frisk luft. Det behöver jag.¨



har ordnat lite bland alla smycken idag med.

bäst att åka till syster nu, puss


vill inte leva själv, är aldrig själv..

2010-07-20 @ 12:47:22
Allmänt Kommentarer (1)
lunch dags här nu, har precis blivit av med två barn. Var lite barnvakt förut när syrran och stefan var på tippen. Tio i åtta imorse var jag hos syrran, ett varv runt kanalen och sen var det frukost där.

hängde där lite igår kväll med, först en sväng upp till mamma efter jobbet och sen blev jag kvar på borensvägen. Myste lite och provsmakade annas kaka hon fixade till. himla god.

snart kommer gustav en sväng, vi ska äta knäckemackor och umgås lite. Blir en sväng till stan senare med syrran och julia. Och sen ska jag till jobbet och bli snygg i håret. Det är på tiden känner jag.


får mer trevligheter senare.


vill inte ha det så här längre..

2010-07-19 @ 00:06:10
Allmänt Kommentarer (1)

fin dag jag har haft, hälsat på mormor med mamma syster julia och isac. Sen åkte hela öhögen upp till mamma och de då julia och isac ville bada. Själv somnade jag, helt död. Blev ett varv runt kanalen med syrran, sen har vi kollat på film. Twilight blev det, himla bra. Så nu är det bara att se sista filmen.

blev fast lite här, borde sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon.




jag har nog världens bästa syskon barn.



denna snygga byxdress, himla fint.

nästan så man måste gå ut imorgon för att kunna visa upp den, haha ne blir nog inget med det.

dags för sängen iaf, puss



bär aldrig på andras problem..

2010-07-17 @ 22:41:58
Allmänt Kommentarer (0)
vilket väder det har varit idag, helt stört. har spenderat lite tid hos mamma och pappa. Jag blev visst korthårig där uppe. haha men snart långhårig igen och lite mörkare kanske ? Åt lite mat hos mamma och pappa med, ida var där med eftersom johan var iväg och spelade match. 

har även hunnit med ett varv runt kanelen i både sol och ösregn med min andra syster. Sen hängde jag lite där, spelade med mina älsklingar. Ät middag där innan jag begav mig hem. Har inte gjot allt för mkt nu ikväll. Var en sväng på maxi förut så snart ska jag nog hoppa ner i sängen.

sugen på en sväng till linköping imorgon, dock har jag inte så mycket pengar kvar. Får lön snart så det är bra. Kan ju dock inte handla upp allt, har ju lite att spara till.

hoppas nästan på lite regn imorgon med, så man kan sitta inne hela dagen. ligga i soffan och ha det skönt. Ska iaf besöka fina mormor, klippa henne lite.

imorgon får ni se min snygga byxdress, för nu ska jag krypa ner. Det är väl så att sömn gör oss snygga? eller kanske snyggare till och med. Sånt som märks imorgon.

nattis.

man kommer alltid välja fel väg innan man vet att det är den rätta..

2010-07-17 @ 00:34:24
Allmänt Kommentarer (2)

nu sitter jag här helt ensam efter en fin kväll på torget. Tog en sväng runt kanalen när jag kom hem, skönt att få gå av sig lite. Får bli en imorgon bitti också, se om syster är på gång då. Hon brukar ju va ganska morgonpigg faktiskt. Skulle ju vart ute och gått vid sex imorse hon och jag, men hon tyckte jag kunde få sova efter min lilla visstelse på akuten.

men nu är jag tipp topp. dock lite trött, men det hör väl till. Skulle visat er min nya byxdress jag inhandlade idag, men jag orkar inte så ni får se den imorgon. Gillar den lite halvt men säg inte det till mamma. haha

ska försöka hoppa i sängs nu, läsa lite för det är bara läskiga filmer och antikrundan på tv.

natti


städa är nog inte min grej..

2010-07-16 @ 08:37:58
Allmänt Kommentarer (1)
jag skulle då va duktig och städa igår, börjar lite fint med att plocka in lite tvätt sen skulle jag plocka in disken och resultatet blev 30 minuter på akuten och tre stygn i ambågen. Har nog aldrig varit med om att det har gått så fort på akuten nån gång men det tog ju inga tider det där. Så städa är nog inget för mig. haha himla klantigt. Men får inte bada på tio dagar heller så det är ju gött att jag jobbar.

är trött idag, så jag sover på armen och det kunde jag ju inte inatt. Men nu ska jag iväg till fina hårdesign. Jobba lite sen tar jag helg.



nu iväg till jobbet, ser ni. Städa ska man inte göra så enkelt är det.

PUSS

blir aldrig som alla andra..

2010-07-15 @ 21:47:35
Allmänt Kommentarer (0)
lång dag på jobbet, kändes som den aldrig skulle ta slut. Tur jag har så fina vänner på jobbet som gör det lite lättare. Ösregnade när jag skulle åka hem så syter hämtade upp mig sen åkte vi vidare, myste lite med astrid och casandra..

Sen har jag hängt hos andra syrran, mitt andra hem.. Hon hjälpte mig med min kaka som blev förstörd! sen myste jag lite med julia. Blev ingen kvällspromenad för de skulle mysa med lite film. Så imorgon klockan sex, haha.. på morgonen. det är ju underbart! Sen är jag pigg för jobb och sen är det äntligen helg. Hur underbart är inte det, har planerat att jag ska nog mål om i vardagsrummet om det regnar någon dag. Därför söker jag efter hjälp? någon frivillig? haha

haha idag på jobbet så hängde sig datorn och alla bokningar försvann, skaplig panik fick jag. Hade ju varit lite jobbigt om allt hade försvunnit liksom. Men vi lyckades få tillbaka allt så nu funkar det. eller funkade tills carro skulle åka hem få samma sak händer igen! Ringer mig i panik.

lunch imorgon var det ja? idag stog visst lunchlådan utanför dörren när jag öppnade. oj då, tack fina mamma!
julia söt.

haha, ny bild. kanske inte!


haha, var ett tag sedan, eller aa två år sen kanske!

dags att rensa upp lite, både i huvudet och i lägenheten..

PUSS


Acne

2010-07-14 @ 22:48:50
Allmänt Kommentarer (1)
är dessa skor värda 3999??



skulle ju dock kunna köpa de bara för att ha de för prynad! haha men coola är de ju. eller?

lå mig få tillbaka viljan, styrkan att inte trycka ner mig själv..

2010-07-14 @ 22:39:48
Allmänt Kommentarer (1)

jag känner mig som världens äckligaste just nu men vad gör väl det, jag sitter ju ändå är själv. har glas i foten och är rädd för att min kaka har misslyckats. Det skär i hjärtat. haha

kanske skulle ha vart på hugos ikväll? druckit lite vin och mått skit imorgon, inte riktigt min melodi eller?

ska snart krypa ner under min lilla prinsess skyllt.. passar väl in en sånn här dag när man är mindre fräsch så att säga. Imorgon har jag jobb igen, känner att det vore skönt med lite ledigt. Himla fint att mamma lämnar matlåda här innan hon sticker till jobbet.. Ännu en anledning för att skaffa mig en man, eller en kock kanske? eller en man som gillar att laga mat? För jag förstår alltdig varför ska diskar 75 glas, 4 skålar, smörkniv, osthyvel och nån kniv.. vad lever jag på ?

Sofis mode väntar här brevid på mig, känner suget för att shoppa lite. vill ha nya skor kanske en ny väska också? tråkigt att det är rea på allt för då kan man ju köpa ett par extra! haha mamma skulle döda mig om hon läste det här. Vill måla om också, färgen står ju i halen så det är väl mest bara att sätta igång.. men hur jobbigt är det inte liksom, var är min man?

ja ni, har iaf gått en promenad med fina syster. Hem ifrån de till stan.. helt död, vart är min kondition? var är suget efter handbollen? vart tog det vägen?


låt livet för bli så som det är ..

2010-07-12 @ 08:41:31
Allmänt Kommentarer (0)
blev ett varv runt kanalen igår med syrran, helt underbart. Varför sitte inne och kolla på fotbollen för liksom. Såg ju dock det sista när jag kom hem. Somnade lite väl sent pga av denna hetta vi har här så orkade inte riktigt med någon morgonpromenad. Men det får bli imorgon då man är ledig.



oj då, frida och jag från midsommar.


mklubben eller inte ikväll då?

puss

vi kommer tillbaka, starkare än förr

2010-07-11 @ 18:52:05
Allmänt Kommentarer (0)
det är en vecka sedan jag skrev, ska göra mitt yttersta för att bli mer flitig på detta, som förr. Men har ju inte jätte mycket att berätta om då jag bara jobbar hela dagarna. Sen är jag mest trött och antingen tar ett var med syster runt kanalen eller är mest hemma. Roligt liv, känner att jag måste nog göra något åt det.

Men vad vill ni veta? Att jag i fredags söp ner min vän gustav? haha nee skoja bara. men han vart jävligt full. Hängde lite hemma hos honom med lite fint folk för att sen åka till mc donalds och vidare till stan. Mich och jag låg i sängen runt tre och upp vid tio. Bra känner jag. Så igår var det häng med mich och sen åkte jag vidare till mamma och pappa för att fira julia och pappa.




min sötnosar.

såhär såg det ut i fredags..







oerhört charmerande bilder.

idag har syrran med familj och jag häng hos mamma och pappa vid poolen. himla varmt kan jag tycka. men det är ju underbart för imorgon är det jobb igen.

ska ta ett varv runt kanalen sen med syster. men nu ska jag fixa ihop lite mat tills imorgon.

vi hörs senare.

jag förstår inte meningen med allt?

2010-07-04 @ 17:54:47
Allmänt Kommentarer (1)
blir inte så mycket bättre uppdatering än såhär, sitter ju knappt något vid datorn i denna värme. Man sitter ju knappt inne. Idag har jag vart hos mamma och pappa, syrrans barn skulle ha poolparty så skulle hjälpa till att skjutsa och sådär. kommer lite bilder senare.

igår var jag där uppe också men med bergmar och gustav och litesådär. hängde vid poolen lite. Kvällen spenderades på min balkong sen en sväng på någon udde vid marieberg. Trevligt med dock lite mkt mygg.

håller på att städa lite, funderar över kvällen ? kanske borde ge mig ut att springa lite. fast i värmen känns det sådär.. vi får se.

dags för jobb imorgon igen, det går runt hela tiden. Värmen ser ju ut att hålla i sig så det är ju kanon.

bäst att sätta fart så städningen blir klar..

vad är det som händer?

2010-07-02 @ 08:23:20
Allmänt Kommentarer (0)
jobba jobba jobba!!

så känner väl jag just nu, därför har jag inget intresant att dela med mig av. Nästan iaf. Ikväll efter jobbet ska jag skriva på papper. hihi till vad? jaa ni, säg det ;)

Sen ska jag hänga med mina vänner, äta god mat och sitta på gustavs brygga..

Det ska bli otroligt skönt med lite helg, upp till mamma och de imorgon blir det nog. Hänga lite vid poolen även på söndag då julia ska ha sitt poolpary där uppe. Skulle ju hjälpa till ville hon. Så det är ju skoj.

Ska fixa det sista nu innan jobbet.

PUSS

RSS 2.0