Måndag - / långa fina naglar

2011-02-28 @ 13:48:27
Min vardag Kommentarer (0)

liten helgs uppdatering, i lördags så piskade vi skiten ur Skogås och vann med 10 bollar. Hur skönt var inte det då! På kvällen myste jag och michan lite, kina mat och melodiestivalen.

I söndags så var det säsonges match för små tjejerna. Vi skulle möta vårat egna 98a lag. Vi lyckades ta två poäng mot de men det hade inte behövt bli så spännande om vi hade spelat som vi brukar. Etermiddagen spenderades med mamma pappa ida och johan hemma hos mig med lite mat och mys. Senare kom ida så då myste vi lite framför solsidan.

Måndag igen och det är dags för jobb. Carro och jag har precis käkat lunch, det var på tiden då bådad magar har kurrat sen elva.



nu ska det jobbas lite igen och jobba över ska man göra med ikväll, skoj!

Idag börjar vår nageltjej här hon kommer ha halva priset på alla behandlingar, 300 kr för en förstärkning. Det är ju inga pengar. Vilket kap!! Välkomna in på Hårdesign i motala!

Ha en fin dag, KRAM


Lördag - / Jobbet

2011-02-26 @ 08:57:31
Min vardag Kommentarer (0)
nu ska jag bege mig till jobbet, ska bara snygga till mig lite. Skönt att vakna upp med världens tandvärk bara. Hatar visdomständer, de borde inte finnas.

shit vad klockan var mycket, nu måste jag skynda mig. Vi hörs sen eller efter matchen. 14.00 i Vadstena sporthall, gud vad det ska springas!

puss

Fredag - / det är ju som en fitt öppnare..

2011-02-26 @ 00:40:30
Min vardag Kommentarer (0)

Killar rån norrköping var på besök i motala, det var inte igår. Det var ett antal år sedan. Så när man kliver in hemma hos ida är det ju full rulle och ja ni vet, förfester hos ida rullar ju lätt vidare till en bra bit längre än vad det ska bli. Alla hänger i köket, grabbarna drack grogg ut blå och röda plastmuggar, vart kom dom ifrån? Tjejerna som är lite finare drack vin ur vanliga glas som vanligt folk gör. Men ändå ballade det ur totalt.. Så det kan spåra.





ida var liggsnygg ikväll, så de så!!!


dags för mig att avvika, nykter och trött helt okej.


Fredag - / Shopping

2011-02-25 @ 21:34:53
Min vardag Kommentarer (0)
Haft en fin dag på Lager 157 med Syster Julia Towe och Anna - Lena. Hittade lite fint, lite lagom med pengar har jag gjort av med faktiskt.

Sen avslutades kvällen med mat hos Julias farmor och farfar där även isac var. Nu är man hemma och snart ska man bort till ida och göra henne snygg ihop om att hon ska få ligga ikväll ;) haha ne då, men in ska hon bli.



snygg hon är!


nu ska jag åka en sväng till henne. puss

Torsdag - / död

2011-02-24 @ 22:43:15
Min vardag Kommentarer (0)
igår blev det inte mycket till bloggande och inte idag heller. Min dag idag har mest bestått av jobb och handboll. Hann med en långlunch med michaela idag med, trevligt!

imorgon ska jag på äventyr det ser jag fram emot. Bättre än dagens match idag iaf.

Big Brother alltså, herregud! Man har ju nästan saknat det lite faktiskt så det är ju skönt att det är igång igen. Men ni får höra mer om mitt äventyr imorgon.


nu måste jag sova, puss

Onsdag - / fin dag

2011-02-23 @ 20:09:17
Min vardag Kommentarer (0)


jag har haft en fin dag. Besökt feelgood två gånger, hängt på stan och i mantorp.

Tisdag - / Hemma på Borensvägen

2011-02-22 @ 11:01:45
Min vardag Kommentarer (0)
Julia och jag har ätit en himla god frukost. Vi har även myst lite framför tvn med hebbe också, han gör inte allt för mycket. Nu har jag kastat in julia i duschen, hon såg ju för skräcklig ut. Vi ska snart åka till stan och käka lunch med ida. Mat i magen måste man ha.

har ännu inte tagit nya tag, men imorgon då är det dags. Kan inte slösa bort mer tid.




fina jullan.

nu måste jag nog dra ut henne ur duschen också.


puss

Tisdag - / Lite häng på borensvägen

2011-02-22 @ 09:07:47
Min vardag Kommentarer (0)

Ska hänga lite med Jullan idag innan jobbet. Så ska snart åka dit så ska vi käka lite rukost och bara mysa. Hon har ju sportlov och hon hade inget att göra så då kommer räddaren, hennes underbara moster!!

Ska jobba en sväng i eftermiddag och sen är det handboll hela kvällen.



snygg är hon!!


Måndag - / sängmys

2011-02-21 @ 20:36:05
Min vardag Kommentarer (0)
gud vad trött man blir av att inte träna. Idag var jag sjukt trött så det blev att ligga kvar i sängen en imorgon är det bara att ta tag i det. Upp med tuppen sen sola. Måste få lite färg på tillvaron så det kanske är bra att sola då? Jag tror det.

annars har jag skissat klart på mina första, så imorgon eller på onsdag ska det inhadlas lite saker. Det låter väl trevligt.

nu ska jag krypa ner i sängen. Jag och prinsen.

Måndag - / Isadoras vår

2011-02-21 @ 15:06:15
Min vardag Kommentarer (1)

bild lånad här.  

Ser ni alla fina färger? Detta är isadoras vår färger. Hur underbart är det inte att våren är på väg.

Mina favoriter var ändå läppstiften. Istället för ett torrt vanligt läppstift är detta av gele och ger en halvtransparant yta. Inget kladd och klet på tänderna.

Finns i butik nu!

Måndag - / Kerastase

2011-02-21 @ 13:00:20
Min vardag Kommentarer (0)
nu har vi på jobbet pillat i oss lite mat. Carro är inne på sitt nyttiga liv och har nu ätit ägg och knäckemacka. Hon är bra hon. Så snart ska vi till Feelgood och fixa träningskort, får se hur det går.



snygg carro.


ett plus på jobbet idag är att Kerastase pryder våra hyllor. Gud så fint det blir. 

 

vi hörs senare.


Söndag - / fin söndag

2011-02-20 @ 21:33:17
Min vardag Kommentarer (0)


gud vad vi åt våfflor idag, himla gott!

nu har jag mumsat i mig chips. man mår ju skit efter. nya tag imorgon. Imorgon ska jag även visa er bilder från i fredags och lite övningar på pilatesbollen som jag har inhandlat mig. Underbart att träna hemma.


Nu är det Big Brother, man har ju saknat det!  

Söndag - / Våffelmys

2011-02-20 @ 18:45:43
Min vardag Kommentarer (0)

matchen igår var helt okej, tråkigt att vi inte kan ta två poäng med oss hem. Mer om matchen finns på damernas blogg.

var uppe med tuppen idag även om jag somnade vid halv tre i natt. Julia och Anna kom och hämtade mig så åkte vi till mjölby för att heja på isac när han skulle spela innebandy. Duktiga de är de små pojkarna.

Nu på eftermiddagen har jag ida och johan varit uppe hos mamma och pappa ätit våfflor och haft det trevligt. Klippt båda pappa och johan med, sånt ska ju hinnas med. Eftersom det har varit en väldigt onyttig helg så ska jag va lite mer onyttig och åka och köpa lite godis, sen ska det skissas och då måste man ha lite energi.




bild lånad.


nu mot maxi.


Lördag - / Match mot tyresö

2011-02-19 @ 13:01:37
Min vardag Kommentarer (0)
har kanske bore debutera i målet idag ?;) haha

varit och handlat på maxi nu och har städat klart här hemma. Det är bara att dammsuga kvar men det gör vi imorgon. Nu ska jag packa ner det sista och snart bege mig till Vadstena. Dags för match, 19.00 i Stockholm. Finns det idioter eller? Lägga en match klockan sju en lördagkväll, inte bra för hälsan har jag hört! haha

Hemma sent, så korten från igår kommer imorgon.



Lördag - / Härlig dag

2011-02-19 @ 09:52:10
Min vardag Kommentarer (0)
godmorgon, vilken underbar morgon vi har. Vaknar av att solen lyser rakt in i lägenheten. Det är det som kallas lördags lycka.

Igår var det som sagt jobb hela dagen, fullt upp hela tiden. Då gillar man att jobba. På kvällen blev det direkt till ida där det var lite förfest innan vi begav oss till Hugos där sandra skulle ha sin 20 års middag. Himla trevligt med buffe och god dryck. Gick ganska skapligt eftersom det är match idag så skönt att man är utvilad.

ska snart köra ett idiot städ i lägenheten och sen åka till maxi. Handla lite mat till bussresan. Bilder från igår får ni se sen om jag hinner annars blir det imorgon.

Tack sandra för en fin kväll!




saknar er.

Fredag - / all in barra

2011-02-18 @ 08:25:40
Min vardag Kommentarer (1)

skönt att få skjuts till jobbet idag, dock fick man åka en timme innan vad man brukar. Eftersom jag struntade i att träna idag så kunde jag passa på att åka med mamma. Slapp jag gå efter som min cykel stod kvar i stan. Så har redan varit på jobbet i en halv timmer och klockan är bara kvar över åtta. Fast gud så skönt det är.

Ikväll är det 20års kalas för Sandra så ska till hugos på lite middag och trevligt. Får se hur länge jag stannar eftersom det är match imorgon. 19.00 i stockholm, gud vilka idioter som lägger den då. så det blir väldigt lugn i helgen. Skönt!

nu ska jag lägga mig i massagestolen innan alla andra kommer, njutning på hög nivå.


ha en fin dag.

ska inviga dessa idag, hur nöjd är man inte då? Gööööööööööör nöjd!!!


Onsdag - / Träning

2011-02-16 @ 21:38:51
Träning Kommentarer (2)
gud så underbart man kan må av lite härlig träning. att besöka Feelgood innan jobbet är nog det bästa jag har kommit på, det är helt underbart. Då har man det liksom gjort och plus att jag hinner med både gym och handboll eller fotbollsträning på dagarna är ju pricken över i:et.  Dock saknar man ju alla hunkar på gymmet, vart är ni liksom? är det för tidigt för er kanske. Idag var det faktiskt några nya människor där, himla trevligt. Annars är det mest samma folk. Nästan så det känns som hemma, vet ju liksom vilka som ska vara där! haha



träning kan va himla jobbigt men gud så underbart det är när man har kämpat sig igenom det. Kämpa på!!!

Tisdag - / Mot Jobbet

2011-02-15 @ 07:52:32
Min vardag Kommentarer (0)
Tisdag alla redan och det är jobb som står på schemat. Fullt upp idag och det är skönt, ska även få mitt hår fixat på lunchen. Vilken befrielse kan jag känna.

Sen är det dags för ansiktsbehandling innan jag sticker till vadstena för träning gånger två. Små tjejerna och sen jag själv.

Ha faktiskt inte fått igång kameran än, eller jag har helt enkelt inte provat så får ta och göra det ikväll så jag kan dela med mig av lite mer än bara text.


ut i kylan och iväg till jobbet nu. Ha en fin dag.

Fredag - / jag är kär

2011-02-11 @ 22:11:46
Min vardag Kommentarer (0)


behöver jag säga något mer? 499 kr och de är mina. ska jag eller ska jag inte?

var är mina killar nu när jag behöver råd, jo de befinns sig flera hundra mil här ifrån o Australien. Tycker inte det är så vettigt!

Fredag - / myser lite

2011-02-11 @ 20:59:28
Min vardag Kommentarer (0)
Igår hade jag ingen tid till att dela med mig av min oerhört spännande dag. Som vanligt så var jag på feelgood vid ungefär kvart i sju, körde lite på maskinerna i 1,5 h. Alla borde träna på morgonen eller nej, skönt att det är typ bara jag och 3 stycken till där liksom. Det är livet. Dock missar man ju alla snygga gymkillar! haha

En himla massa jobb sen, permanentade Pernilla på jobbet. Har väl varit lite fram och tillbaka med. Vi har haft lite delade meningar om den, om den ska göras eller inte. Men det är klart vi ska göra den, vi körde och det blev ju kanon. himla lockig och fin!


Sen var det fullfart till vadstena, gud vad det tränades.


fortfarande inte fått igång kameran, därför dåligt med bilder! men ni lever ändå? tänkte väl det!





Onsdag - / vilken väg tar man

2011-02-09 @ 20:53:16
Min vardag Kommentarer (0)
gud vad man vill mycket egentligen, men vad ska man börja med? i vilken ordning ska man leva livet?

ikväll har jag i alla fall mejlat och grejat, saker som kanske förändra mitt liv lite. vem vet vem vet.




den var ju inte ny den heller.

Onsdag - / dagens vill ha

2011-02-09 @ 20:14:51
Min vardag Kommentarer (1)


eftersom jag inte fått igång överföringen mellan datorn och kameran så visar jag lite annat trevligt. Dagens vill ha. är det inte fina? helt underbara om ni frågar mig. Till en fin långklänning i sommar så är man ju klar sen då.

titta och njut.

Onsdag - / ledig

2011-02-09 @ 19:57:56
Min vardag Kommentarer (0)
haft en härlig ledig dag, började med p-möta och härlig genom gång av nytt märke som vi ska ta in. Sen umgicks jag med mamma en stund. Lunchade med syster och nina, sen åkte vi till maxi mamma och jag.

Så har haft en lugn och härlig dag, syster och jag har promenerat en väng med rocky. Skönt att röra på sig när jag inte hann med fotbollen idag. Ibland hinner man inte allt.




gammal bild.


man vill.

Måndag -/ Mot jobbet

2011-02-07 @ 10:24:46
Min vardag Kommentarer (0)

Blev inget skrivet igår, men det var fullt upp. Det var match med små tjejerna och kvällen spenderade jag hos min vän fredrik i vadstena. Han har ju flyttat så var ju tvungen att se hur han hade det. Det ramlade in ett gäng killar senare på kvällen och vi alla såg på tge town. Vissa va tröttare än andra.

Jag var dock jävligt trött imorse, blev varken träningen eller något. Fast börjar man elva så då måste man ju få sova lite.

funkar inte att ladda över bilder från min kamera till datorn så därför väldigt bildlös blogg nu. Ska försöka fixa det. Men nu ska jag tvinga syster att komma och hämta mig och skjutsa mig till jobbet!! Tror ni det funkar?


hörs sen.


Lördag -/ mysdag

2011-02-05 @ 17:20:06
Min vardag Kommentarer (0)
Julia och jag gick upp vid tio efter att ha legat och dragit oss i en timme. Vi åkte och köpte färska mackor till frukosten. Så på förmiddagen hände inte så mycket, städade och myste lite.

Syster kom och så fixade vi till hennes hår. Var även och bytte byxor på stan sen begav vi oss upp till mamma och pappa.

Har precis duschat, ska greja till mig lite sen får ni se hur jag ser ut idag. Om det hinns, ska vara borta om 40 minuter!!


ha en fin kväll!

Fredag - / Jullan

2011-02-04 @ 21:18:08
Min vardag Kommentarer (0)
Igår blev det ingen uppdatering, det var jobb från 9.00 till 22.00 men man har ju helt underbara kunder. Det kanske var därför jag var så himla trött imorse och hoppade över morgonpasset på feelgood. Men idag är det fredag så då är det lite svullodag och jag har ju gjort det bästa av dagen. Började dagen med fredagsfika och bakelse, plusade på med lite peckas. Pommes och hamburgare, nu avslutas kvällen med kebab med bröd och godis. Blir nog ett besök till feelgood imorgon.

Hoppas alla är på afterski festen på hugges idag, köör hårt. Drick massa öl även om det är äckligt.


Jullan sover här, vi ska mysa lite och imorgon ska vi till stan. Hur fint är inte det? Att ha en lilla syster liksom! Ibland iaf :)


vi ska prova nagelack och läsa tidningar. mys.




min tjeja.

Onsdag - / Detta gjorde min dag

2011-02-02 @ 20:46:59
Min vardag Kommentarer (1)


himla fint kan jag känna, går med i tävlingen en dag innan den avslutas och man vinner. Nu ska jag skicka efter lite fina smycken jag vill ha. Man blir ju glad!

Onsdag - / Ledig idag

2011-02-02 @ 20:40:05
Min vardag Kommentarer (0)

gud va dåligt jag har skrivit idag, men haft en fin ledig dag. Var innte i vadstena på salongen och fixade naglarna hos malin. Super fina blev det, ni får se bild senare.

Hängde med michaela på sjöglimten i ett par timmar, helt okej kan jag känna. Trevligt, inte allt för ofta man träffar henne.



Och på eftermiddagen var det lite tårtkalas hos mormor som fyller idag och avslutade dagen med fotbollsträning, fint lag jag har!

Ska visa er en sak som gjorde min dag igår!! Ni får se snart.


Tisdag -/ Handboll

2011-02-01 @ 17:55:00
Min vardag Kommentarer (0)

Nu är det fullfart mot vadstena, träning med mina små tjejer sen ska jag springa lite själv. Handboll är nog bland det bästa ibland iallafall om man har sånna tjejer som jag har. Dom är de bästa.



Tisdag -/ Mot jobbet

2011-02-01 @ 09:49:25
Min vardag Kommentarer (0)
Snart ska man bege sig till jobbet, men har som vanligt hunnit med ett pass på feelgood. Så nu är man ny duschad och fräsch och har stoppat i mig lite frukost också.

Fullt upp på jobbet idag och det är super!



RSS 2.0