Hemlig beundrare!

2009-11-29 @ 11:21:45
Allmänt Kommentarer (1)
Alex är bästt!!

Hemma på borensvägen..

2009-11-29 @ 10:39:36
Allmänt Kommentarer (0)
nu har julia och jag precis käkat frukost, kom just på att det är ju första advent idag. En dag som denna föddes jag på, måste ju betyda något speciellt.

vi ska snart spela spel, eller julia börjar plocka fram så det verkar som det. Hon är gullig hon. Sen ska mma och jag till city gross. Handla lite inför festen. Det börjar närma sig.

mysa lite nu.

Man längtar lite just nu..

2009-11-28 @ 17:08:22
Allmänt Kommentarer (0)
sitter hemma hos syster, barnvakt, kattvakt och husvakt. hur lyckas jag hålla koll på allt?

Igår lagade vi mat när jag kom hem efter praktiken, sen kikade vi på idol, somnade efter allt alla hade sjungt och sen vaknade tills utröstningen, bra tajming. Gick och la oss sen.

Idag kom cornelia en kompis till julia. Vi åkte till stan, fikade och myste lite. Nu har vi bakat peppakakor. Vissa var väl bättre än andra. Men dom är ju för söta. Har inte sladden till kameran med mig så bilder får ni imorgon.

ska ropa ner dom på lite fika nu.

PUSS

Fina naglar

2009-11-26 @ 20:47:12
Allmänt Kommentarer (1)


syns inte så bra, men jättefina är dom Super nöjd.

på tisdag fyller jag 18 hur nöjd är man inte ? Och andra saker som kan förändras inom kort, lite läskigt men super kul.

torsdag

2009-11-26 @ 14:49:16
Allmänt Kommentarer (0)

får vi se vart det här leder då.

fina naglar har jag fått idag, tar bild på de senare. Sen strosade jag runt på stan och köpte lite julklappar. Fikade med ida och sen åkte vi hem.

skön dag, ska snart till motala igen. Sen kanske en sväng ner till Ladies night. FINT


Älska alla oavsätt vilket..

2009-11-25 @ 22:32:01
Allmänt Kommentarer (0)
kommer bli på halv fart med bloggen vissa dagar.
Skriver när jag känner för det.
Mycket nu och jag hittar inte hem.

fin dag, bättre imorgon?

hitta mig själv, en väg att välja

2009-11-24 @ 20:44:02
Allmänt Kommentarer (0)
kom hem redan vid ett idag, skönt det. Sen när mamma slutade jobba så åkte vi till linköping. Ikea och ikano, inhandlade lite till festen och ett par nya skor fick följa med hem. Mamma var inte riktigt på humör så nu är jag själv nio hundra kronor fattigare. Blir nog inget ullared för mig nästa vecka. Vi får se, har ju endel som jag måste lägga pengar på eller måste och måste men vill ha.

ni får se mina skor senare för snart kommer elias, ska mys. haha nedå, vi ska klippa hans hår. 

sen andra avenyn och paradise hotel, känner att jag kommer va lika trött som vanligt imorgon. Jag vill inte, vill så mkt.  

ullared

2009-11-24 @ 09:43:05
Allmänt Kommentarer (0)

skolan, planering av ullared. himla fint.

gillar ju inte direkt samhällskunskap så skönt att det är rast och sen att vi slutar klockan elva. Då åker jag hem, ska nog plugga lite sen linköping med mamma.

puss.


puss

2009-11-23 @ 22:39:51
Allmänt Kommentarer (1)
jävligt tråkig jag är men mitt liv suger rätt hårt nu. eller en lite down period och jag försöker muntra upp mig med klädköp. vill ha massa. mkt som yrar i huvudet.

måste hitta mig själv.

Helg nytt!

2009-11-22 @ 21:37:26
Allmänt Kommentarer (2)

denna helg började med mat med gustav hos mig. Nyttiga faktiskt, väldigt gott. Sen kom bergmar, lite idol tittande. Väldigt seg kväll. Mötte jesper och fick pengar.. Sen åkte mina vänner hem vid tolv och då stupade jag i sängs.

upp åtta, duscha sen cykel till måsgata. Färgade lite hår och åt frukost. När vi var klara så åkte jag med gunilla till motala. Blev avsläppt hos anna. Var där ett tag sen match.

Vadstena vann, fint. Tillbaka till motala och anna. Hängde där hela kvällen och idag har vi haft mamma dotter och son dag. Jag mamma anna julia och isac har spenderat dagen i linköping. Fint kom hem med lite saker.

nu har vi planerat lite till festen, jag längtar. Himla fint.

snart paradise hotel, fint sen sängen.


Det börjar närma sig...

2009-11-22 @ 00:08:09
Allmänt Kommentarer (0)
sitter hemma hos syrran och ser på transformers, julia gick precis och la sig. Ska se klart den här sen ska jag också sova. blir inte mkt uppdatering nu under helgen så kör på ett helg inlägg imorgon.

ska kika klart det här, imorgon kanske ikea. Sen lite planering. Fint

Snorigt halt och upp och ner..

2009-11-19 @ 22:32:10
Allmänt Kommentarer (0)
idag har vi halkat då, snurrat runt hängt upp och ner och inte kommit ur för att bilen fassnade upp och ner. Ni tror säkert jag har voltat men ne det lyckades jag faktiskt inte med. Det var himla roligt iaf. Snor halt var det rent ut sagt.

Sen har jag klippt och färgat Zandra när jag kom hem och vart ute en sväng med mamma och visat vad jag lärt mig idag, haha nee då vi var i stugan och satte på värmen. haha
 
nu sängen imorgon praktik!

Nu ska vi halka

2009-11-19 @ 09:06:34
Allmänt Kommentarer (0)
Två nätter i rad nu har jag inte kunnat sova, inte tillräckligt trött eller vad det är. Men har ju iaf lyckats somna. Vaknade upp av att jag tror att det var några jättemöss som sprang runt på vinden men tydligen var det bara några byggare som var uppe och sprang på taket.

ska snygga till mig lite och sen åka ner till trafikskolan, halkan idag som sagt.



han borde nog haft ett par broddar som min mormor alltid hade, har man det när man blir gammal? Kommer vi också ha det?

hörs när jag är hemma.

Nya skor, detta gör mig glad.

2009-11-18 @ 21:35:45
Allmänt Kommentarer (1)
idag har jag hunnit med lite, dels att piggna till lite så efter körlektionen åkte jag med gustav till lkpg, bytte ne jacka och sen fikade. Nu är jag hemma, har plockat ihop en almenacka. Så nu har jag beställt det med. Men i väntan på att jag inte märkte att ordern kom i skärpmappen så vart jag så irriterad så jag beställde ett par skor från nelly.

vanligt enkla för 199 kr.



snygga, nu är jag nöjd. Imorgon ska jag köra halkan tydligen. Blev flyttat så vad gör man inte. Får se till så jag inte halkar. Bäst att sätta broddar på skorna, hahah

läsa lite i boken sen sova.

Fejkad från topp till tå

2009-11-18 @ 12:22:01
Allmänt Kommentarer (1)
mår bättre idag men stannade hemma för att verkligen bli frisk. Så idag ska jag försöka ta mig ner till trafikskolan och ha körlektion. Det ska nog gå bra.

Sitter och kollar runt på löshår. Är sugen på att köpa igen ny tills jag fyller, men orkar inte hålla på med klipps hela tiden. Har kommit fram till att det inte är snyggt längre, mitt ser förjävligt ut. Blir ju inte bättre av att det just nu ligger slängt på mitt golv. Så är inne på keratinwax igen, smidigt och skönt att ha det i håret hela tiden. Men vart ifrån ska man beställa? Tajmahal är ju ett ställe där jag alltid ha beställt ifrån, men nu har de inga nailhair i min färg utan i en annan färg. Så det är ju om man ska färga sig lite mörkare kanske? Kan ju faktiskt var fint till vintern. Ska höra med dom på salongen, dom kanske kan hjälpa mig lite. Vart ifrån brukar ni beställa?hjälp mig!

Väntar på mamma nu, har ätit upp en marabouchokladkaka. Himla fint. Borde plugga lite, får göra det imorgon.



mer bilder från erikas fest kommer. när jag orkar.

13 dagar kvar..

Upp och ner - två veckor kvar

2009-11-17 @ 20:02:12
Allmänt Kommentarer (0)
idag har jag mått både bättre och sämre, nu åt det bättre faktiskt. Så hoppas att jag mår helt okej imorgon. Men är nog hemma och vilar upp mig så jag inte åker till skolan och blir sjuk igen.

Var med och handlade med mamma förut för att få lite frisk luft. Det var skönt att komma ut lite. Köpte frida tidningen, brist på tidningar. Eller att jag har köpt och läst alla. Inte bra inte bra.

Har målat lite ikväll, ska måla mer imorgon ni får se då. Har gjort om lite på julias blogg, kika in den här - här!

nu börjar jag nog räkna ner lite, i 17 år och 50 veckor har jag väntat, bara två kvar.. hihi

PUSSPUSS!!

sängen

2009-11-16 @ 18:22:40
Allmänt Kommentarer (0)
ligger fortfarande i sängen, mamma ryckte upp mig för att försöka få i mig lite mat. Lite har jag fått i mig men nu är jag tillbaka i sängen. Det här med att va sjuk är ju inget vidare.

ska försöka rycka upp mig lite nu, hörs.

Sjukare än sjukast.

2009-11-16 @ 14:08:04
Allmänt Kommentarer (1)
himla trevligt att ligga hemma och vara sjuk - verkligen inte.

ska kolla på andra avenyn och försöka friskna till lite.

puss så länge.

Fixx

2009-11-14 @ 15:37:51
Allmänt Kommentarer (0)

i full fart att fixa mig, håller på att måla naglarna nu. mer än två timmar kvar tills vi ska åka, så jag känner att jag ligger bra till för en gångs skull. haha.

bäst att sluta blogg så jag hinner. Har ju fortfarande klädproblem och skoproblem.. det löse sig nog.


Ida min fina

2009-11-11 @ 19:58:56
Allmänt Kommentarer (1)
nu har jag vart på promenad, duschat och snart ska jag renbädda sängen. Sen ska jag läsa lite i körkortsboken, lite tidning sen sova.




nu får ni inte mer bilder, blogg.se segar skapligt.

nu ska jag lägga mig och läsa lite, se på arga snickarn, sen grey's! GILLA!

Brudtema

2009-11-11 @ 12:49:28
Allmänt Kommentarer (0)
slutat tidigt idag efter brudprojektet. Känns bara som det där projektet är något att fylla ut tiden på. Men nu är det avklarat och ida var min modell. Vart inte jättenöjd med frisyren eftersom jag fick ändra hela pga av att vi inte hade toffsar. Det känns ju himla surt också. Men alla andra var jättefin, duktiga vi är klassen.

nu är mamma och jag hemma, hon hämtade oss och skjutsade ida till motala för hon skulle till skolan. Sen har jag körlektion och så ska jag träna. Himla gött.

bilder får ni sen, måste leta reda på sladden.

puss


jag vill till ullared

2009-11-09 @ 20:09:02
Allmänt Kommentarer (1)
nu kollar jag på ullared, men får nog zappa lite, Mycket man vill se nu vid åtta. Men så får dt gå. Nu har jag ätit glass. vet inte var det där 6 ska komma bort men det löser vi.

mer ullared, lite körkortsläsning sen.

idol

2009-11-08 @ 13:43:29
Allmänt Kommentarer (0)
har precis kollat klart på idol, tyckte väl att mariette inte skulle hängt löst men som tur var så blev hon ju kvar i idol. Synd att rabih fick åka, något spciellt med han. Tror han är hel skön. Eddi kunde ha fått åka tycker jag, han har inte varit bra dom senaste gångerna. Så varför ge man massa mer chanser? Och tyckte nog att kling hade stylat idolerna riktigt bra idag. SNYGGT JOBBAT!! Dock ska inte calle vara sminkad. Inte snyggt. 

lyssnar kents nya skiva, får vi se om den är något och ha.

hörs då, puss.

dags att ta tag i det här nu..

2009-11-08 @ 13:12:12
Allmänt Kommentarer (1)
har fixat lite nu som ni se, blev inte jättenöjd men det får duga för ett tag. Måste bara få ordning på kommentarstexten. Ni ser att den är stor, vet inte vad jag har gjort. Så får fixa lite mer senare sen.

ska göra mig lite söndags snygg. sen gå ut med lite inbjudningar tror jag. Måste få ut dom.

hörs sen som sagt.

Ska försöka ändra lite i livet

2009-11-08 @ 11:51:29
Allmänt Kommentarer (0)
ska ge mig på att ändra bloggen lite, vi får se hur det här går.

önska mig lycka till.

att aldrig veta

2009-11-07 @ 23:45:09
Allmänt Kommentarer (0)
nu ska jag nog hoppa i säng, trevligt med kalas faktiskt. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, antigen vill jag försöka få med mig mamma till ikea, eller så ska jag va hemma ligga i sängen, bara för att. Eller så ska jag väl göra andra nyttigheter, som att plugga, gå ut med massa inbjudningar, övningsköra och sånt där. Hoppas på det första.

godnatt.

Julia

2009-11-07 @ 19:29:35
Allmänt Kommentarer (0)
hej det är alexandras systersdotter julia här:)

jag har inget att göra så jag skriver lite här.
Läs min blogg:
www.juliabreid.blogg.se

en vind av lite kärlek

2009-11-07 @ 17:43:47
Allmänt Kommentarer (0)

stumpbyxor och tshirt idag. Röda läppar och skuggade ögon. Jag är klar för kalas. Hungrig är jag också. Hoppas folket kommer snat. Och nästa gång det är kalas dags är det mig vi firar. Hela 18 år!!


Fira mamma

2009-11-07 @ 16:48:41
Allmänt Kommentarer (0)
bara massa suck hela tiden, vad är det för fel?

tjejerna spelade bra idag, speciellt helena! Hon var grym. ne nu är det väl bäst jag gör iordning mig, snart börjar folket ramla in.

puss

Städning

2009-11-07 @ 12:09:40
Allmänt Kommentarer (0)
lite dålig uppdate, men igår var det fullt med praktik hela dagen sen åkte jag och gustav till linköping, träffade mina älsklingar. Matilda fyller ju 18 år idag så dom skulle ut på krogen. Verkade som de skulle ha roligt iaf, haha.

Åkte en sväng över motala hem för att kolla till julias fest, skjutsade hem Angelica sen åkte vi hem. Idag blir det städning, lite handbolls kollande och sen kalas. Mamma som ska firas. Inte långt kvar tills det är dags för mig och bergmar. Längtar verkligen till festen. Hoppas så många som kan kommer.

nu är det väl bäst att städa vidare. Lite bilder från igår kommer senare.


STÄDNING

2009-11-05 @ 09:53:46
Allmänt Kommentarer (0)

Hade tänkt att jag skulle gå upp rätt skapligt idag, men eftersom man vet att man inte har någon tid att passa direkt så tidigt blir det gärna att man ligger kvar. Så efter att klockan ringt typ 5 gånger gav jag upp. Har ätit frukost och fixat mig nu. Ska plocka lite i rummet. Det behövs.



ser väl ut i stil med det där. Och vi ska få gäster på lördag så för att slippa göra allt i sista sekund, (som vanligt) Plocka jag lite nu iaf. Duktigt.

Till skolan en sväng på eftermiddagen, projektarbetes möte! Det behövs!

hörs senare


Step

2009-11-04 @ 21:25:46
Allmänt Kommentarer (0)
Nu har ida och jag varit och stepat lite. Går väl framåt men så fort man känner att man har kommit in i det så byter man övning. Men några gånger till så är vi inne i det. Blir hård körning nu. Ett mål att nå.

Har kollat på arga snickarn och nu kikar jag på grey's ska snart hoppa i sängen. Upp ganska skapligt imorgon, städa och promenera lite om det hinns. Sen blir det att åka till skolan, ska sätta fart på projektet. Det behövs.



nu kör vi!

Plugg plugg plugg

2009-11-04 @ 12:21:40
Allmänt Kommentarer (0)
Sitter hemma och pluggar lite nu. Ska snart sätta igång med lite körkorts plugg också. Fick hem brev från vadstena tidning idag om min 18 års dag, känns nära nu. Inte allt för långt kvar. Det gillas.

I ska hinna med och skriva inbjudningar och annat trevligt också. Träna lite senare med, men det hinns.

ska fortsätta plugga nu, klänningen jag beställde måste jag byta. Måste skicka tillbaka den snart. Idag kanske, vore ju smidigast? Får nog göra det. Väskan var sådär snygg, men den svarta blir nog ännu bättre. Men lite kul med en röd. Får jag slita lite på den så blir den fin.

fortsätta plugga nu.

Sluta pilla

2009-11-03 @ 22:47:06
Allmänt Kommentarer (0)

min väska och klänning har kommit. Visar er imorgon.
Nu ska jag sova. Och tack karin för hjälpen, jag ska helt enkelt sluta pilla, blir ju bara fel! haha

puss


Krullet!

2009-11-02 @ 19:52:23
Allmänt Kommentarer (4)
första dagen avklarad, permanet hela dagen. Gick helt okej att gå upp imorse faktiskt, men hade ju varit skönt att ligga kvar. Dagens permanent resulterade till detta..




så nu är jag krulltott.

ska äta lite, sen plugga. lite miljöparti sen körkort.

KÖÖR BAAH som vi sa ida ;)


RSS 2.0