finns nog inget bättre än att shoppa, ekonomisk oberoende det vore himla fint

2009-10-31 @ 21:50:22
Allmänt Kommentarer (1)
sitter inne och kikar lite på bubbleroom och sen på halens för jag har lite rabatt grejs men man måste ju handla för visst antal pengar och nu vet jag ju inte hur jag ska göra. Allt bllir ju så knöligt. Får nog räkna lite på det. Sen be lite snällt för mamma. Vi kan nog lösa det här. 

bara det att jag svettas ihjäl, eldar nog för hela året just nu. Jag gilar det ju. lite roligt. men varmt är det.

ska shoppa vidare nu.


att förstöra något så fint

2009-10-31 @ 20:28:12
Allmänt Kommentarer (0)
sitter hemma, skulle åkt till karin kanske. Har ju iofs inte pratat med henne men om jag hade sagt några snäll ord om henne hade jag kanske fått komma. Alla som ska till henne ska ju till hugos. Men krångligt med bussarna och sådär när det är söndag eller röd dag så att säga.

Så nu håller jag typ på att förstöra min blogg. Vet inte vad jag styr med, har blivit medlem på bubbleroom och försöker greja lite där. med annonser ock sånt där. Nån som kan något om det? säg till isåfall. 

Ska försöka fortsätta mixtra lite, hålla kolla på kylen som lever sitt liv och även se till att elden inte slocknar i spisen. blir nog bra det här.


att älska någon bara för en stund, känna lycka..

2009-10-31 @ 16:09:08
Allmänt Kommentarer (0)

fin kväll igår ändå, ida ramlade in vid tolv tiden ungefär sen kom kristoffer också. Hängde vid tvn, såg på rånarna. Sen somnade dom en efter en typ. Sen somnade jag med, men vid halv fem ungefär börjar kylen pipa. Upp och ringa och väcka syrran och de i stockholm, kändes ju sådär men vad hade jag för val. Men fick iaf tyst på pipet men kylen står fortfarande och blinkar. Så vid halv tio kommer inger och arne och ska försöka hjälpa mig men vart inte bättre. så ingen kan lösa det så den får stå och blinka. Sen fick jag sova lite till iaf.

slappade vid tvn sen vid halv två åkte vi in till stan, kristoffer gick hem och ida och jag fikade och kikade lite på stan. Nu är jag hemma och väntar på mamma, vi ska övningsköra lite.

min kväll?


Idol mys

2009-10-30 @ 19:54:31
Allmänt Kommentarer (0)

så himla lycklig eller glad eller vad man nu ska säga. just nu är allt bra.

sitter hemma hos syrran nu, har fått i mit lite mat. Tänt en brasa och nu ska jag snart mysa lite i soffan, äta godis och dricka julmust. Tog ju med mig hela astrid lindgrens samlingen hemma. Vet ni hur fint jag kommer att ha det eller?

imorgon är jag sugen på bio, får se om jag hittar någon lite själ som är snäll och ställer upp. Ni blir det idol.


Hemma men på annan ort

2009-10-30 @ 16:02:22
Allmänt Kommentarer (0)
när jag kom hem smällde jag i mig en hög med rostade mackor med marmelad och ost på. hur gott liksom. Men hur många rostmackor man än äter så blir man ju ändå aldrig mätt. Men det är ju gott så det gör ju inget, man måste få unna sig något ibland.

håller på att packa, drar mig till motala snart. Eller väntar på att mamma ska ringa. Får se vad som hittas på ikväll. Hoppas nog över borghamn men ni får ha det så trevligt.

ska fortsätta och packa nu.

DAGENS

2009-10-30 @ 11:50:47
Allmänt Kommentarer (0)

Sitter och borstar tänderna nu, ska snart traska iväg. Men vad ska man ta för jacka? Är det dags att ta fram vinterjackan eller är det för varmt eller man kanske ska säga "inte tillräckligt kallt för vinterjacka" hm.. Får nog gå ut och känna lite.


detta inhandlades under dagen igår. himla nöjd.



leggings med skin på sidan - mq 
tröja - gina tricot

nu går jag och klipper lite.


natt kom natten försvann

2009-10-30 @ 11:25:34
Allmänt Kommentarer (0)

vilken natt jag har haft, sa jag igår att jag hade ont i foten? Jag har nog aldrig haft ondare. Kan inte förklara känslan. Men nån gång vid tre då jag hade försökt och somna sen elva typ så gick jag upp proppade i mig lite ipren och sen gick jag och la mig igen. Somnade till slut iaf. Vaknade vid nio av att någon idiot ringer typ tjugo signaler på faxen, orkar inte gå upp och svara men sen var jag ju pigg. Så bara att stiga upp vid nio.

sitter här klar och färdig, nästan. Ska iväg och klippa lite folk vid tolv sen vidare till sarah och klippa henne. Var ett tag sen man träffade henne.






bilder från isacs kalas.

nu ska jag borsta tänderna, hänga in lite nya kläde i min garderob. Sen får ni se outfit och vad jag köpte igår.



en dag en kylig dag

2009-10-29 @ 22:45:52
Allmänt Kommentarer (0)
Blev en sväng till jönköping idag då, kom hem med en tröja. Hade ju önskat lite mer men det blev mer.. hihi. För hängde med syrran och julia hem till dom innan träningen sen körde vi pump. Och mamma hämtade mig, kvällsöppet i motala. Lite kläder inhandlades. Dock gick jag där jävligt ofräsch och  äcklig. Så nu har jag fått lite fina höst grejer, ett par byxor och ett par "kängor" skulle sitta himla fint bara.

visar det imorgon, nu ska jag nog sova. Kanske äta något, borde är ju lite hungrig.

har så förbannat ont i foten, vet inte vad det är.

GODNATT

Jönköping

2009-10-29 @ 08:42:05
Allmänt Kommentarer (0)
Ska snart ge oss iväg, bara syrran ringer så. Blir som sagt jönköping idag. Hoppas man kommer hem med lite fina saker. Var längesen jag var i Jönköping och på A6 så det ska bli kul och se om de har blivit annorlunda.

bäst att jag klär på oss nu, dags att åka. hörs när jag kommer hem ikväll.

Hoppas på en fin dag imorgon.

2009-10-28 @ 21:23:11
Allmänt Kommentarer (0)

tänkte lägga in bilderna från isacs kalas med hittar inte sladden så jag får leta vidare och ni får helt enkel vänta. Har precis kollat på arga snickarn så nu är det grey's.  Ska snart hoppa i sängen, läsa lite tidningar. Och sen sova så jag är utvilad imorgon när jag ska åka till jönköping. Kul att göra något roligt på lovet. Det här är ju ett attintevara18årlovsuger. så typ. Ingen höjdare när alla ska på abbes 18 år galej på lördag och själv ska man väl sitta hemma? om ingen tycker synd om mig och gör mig sällskap. Man kan ju alltid hoppas. Det kommer lösa sig, får se till att mamma tycker synd om mig så kanske vi åker till linköping? kan ju alltid försöka se söt ut.




kommeer bli fint, behöver det.

minus sex, lite finare. vore bra.

sängen och tvn nu, godnatt


MAT

2009-10-28 @ 18:23:43
Allmänt Kommentarer (0)
väntar på mat här hemma. Eller väntar på pappa så att vi kan äta. Blev igen träning idag, känner mig lite tjock bara för det. Är också sugen på choklad. Det är väl sockerberoendet som sätter igång igen. Så snart är det dags för mat och sen kanske övningsköra. Känns väldigt meningslöst eftersom jag borde öva på att backa runt hörn, smidigt när det är mörkt som natten ute.

har pluggat lite körkortsteori med, väntar på pappa i det med så det vore himla bra om han kom hem nu.

Ska väl länka min käre vän tim också, han tjatar ju hela tiden. haha ne då, men han har någon träningsblogg där han lägger upp hur mkt han träna och sådär. Kika in den. Tims :)

nu är pappa hemma, mat!!

Färgning och klippning.

2009-10-28 @ 15:09:23
Allmänt Kommentarer (0)
bergmar är inte den smidigaste på att tvätta hår. hahah helt dyngsur. haha Nu är han iaf fin i håret. klippt och färgad. vet inte hur färgen blev men det får vi snart se.

bild kanske kommer, om han vågar!!!


biblioteket.

2009-10-27 @ 11:09:38
Allmänt Kommentarer (1)
Vilket underbart höstväder vi har, ska snart ta med mig julia och julia och cykla till bibblan. Kanske blir en snabbis på stan också, eller så spar vi det tills på torsdag. blir ju förhoppningsvis jönköping då.

Ida och jag körde ju step igår då, haha. Såg nog förjävla roligt ut kan jag tänka mig. Men kul var det, så det blir nog bra det där ska ni se. Idag kör syrran och jag på pump, ida skulle nog med köra.

nehe om jag ska försöka få medm ig de där två små liven till bibblan nu då. Ska se om syrrans hoj är något att ha.

vad ska vi ha till lunch idag då?

Cornelina: Ja det blev stan sen, hittade du något ? :)

puss

höstlov

2009-10-26 @ 10:53:19
Allmänt Kommentarer (1)
sitter i soffan med julia, vi har käkat frukost precis. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, kanske blir en sväng till stan om vädret vill. Har ju himla massa mat kvar och äpplepaj som vi ska äta upp med. Julia håller på att tar massa kort på mig, känner mig ju oerhört färsch alltså.

ska försöka få på henne några kläder sen får vi se vad vi gör. bilder från isacs kalas kommer senare.

puss

att älska, att bli älskad.

2009-10-25 @ 15:51:56
Allmänt Kommentarer (0)
sitter i köket hos syrran, ska väl börja och hjälpa till med maten. Åkte hit efter matchen igår, käkade mat och sen blev det lite mys. Skulle åkt till sara och träffat tjejerna men hade ingen skjuts så hade fått gått hem. Ingen höjdare.

Idag vaknade man upp av att isac sitter och kollar på tv med högsta volym och skriker "mamma när ska ni sjunga för mig, GÅ UPP NU!" Så det var bara att stiga upp och sjunga och ge paket. Han fick ett starwars lego som skulle byggas ihop till ett skepp med kanoner och grejer. Så stefan har haft och göra idag. Förutom veden vi har bärt så har bakat äpplepaj, haha får väl se hur dom smakar, alla kommer nog smaka olika. Men dom går nog och äta iaf.

snart kommer resten av tjocka släkten, blir nog bra det här.

ska fixa lite nu, puss.

Motala ett par dagar

2009-10-24 @ 17:23:13
Allmänt Kommentarer (1)
var och kikade på handbollen förut som sagt, mötte karin och hanna där. Vadstena förlorade, men tycker ändå det var helt okej av dom. Rp var lite vassare idag, ni tar dom nästa gång.

Ida var hemma hos mig när jag kom hem, vi har hängt lite i mitt kök, (somvanligt) ätit glass och annat.Nu ska jag snart ta bussen till motala. Syrran hämtar upp mig, blir käk och sådär hos de. Åker nog vidare en sväng till sara sen och hänger lite med gänget. Fint.

kommer också stanna i motala tills mitten av veckan ungefär. gillas.

ne nu måste jag gå, får inte missa bussen.

Östgötaderby

2009-10-24 @ 12:07:44
Allmänt Kommentarer (0)

Har precis duschat så sitter i morgonrock i köket och lyssnar på melissa horn. Ska snygga till mig lite sen iväg och kollar på handboll vid två tiden. Vadstena - Rp kan bli skoj. Östgötaderbyn är ju alltid lite roligare än vanliga matcher, så nu får vi bara hoppas på att vadstena tar hem det här idag.

GO VADSTENA!!


nu släpper du min hand

2009-10-24 @ 01:01:24
Allmänt Kommentarer (1)

efter en dag på praktiken är man ganska slut, men som vanligt är det fredagsmys hemma hos mig. Jag michan Gustav bergmar och ida. Käkade mat och såg på idol. Mysigt. Sen när alla hade åkt, käkade gustav och jag glass och kikade på roliga klipp på youtube, som vi sen kom på att vi såg förra fredagen. himla koll man har.

fullt upp på praktiken idag, men efter att ha mått skit efter sprutan så kom julia och cornelia i slutet och livade upp dagen. De skulle på halloween party så dom skulle bli lite snygga.




himla snygga, hoppas de hade roligt sen!



sådär såg jag ut i torsdags när jag åkte till motala.

nu ska jag sova, puss


kan inte skilja på om jag vill bli av med dig

2009-10-22 @ 10:28:29
Allmänt Kommentarer (0)

Ska börja och plugga lite körtkortsteori nu, har inte hittat alla sygrejer så jag spar det tills en annan dag. Så ska leta igenom köket efter något gått. Himla sugen på choklad. Men det lär jag väl inte hitta någon.



blev inga bra bilder idag, men har på mig paljettleggings och vit tshirt bara.

lär ju få ta på mig en tjocktröja också eftersom jag ingen höstjacka äger, men jag klarar mig. Leta fram en mössa med kanske, inget roligt väder ute.

nu ska jag plugga och fixa lite!


Höstlov

2009-10-22 @ 08:43:24
Allmänt Kommentarer (0)
jag är ledig men är redan vaken, skönt att inte sova bort hela dagen faktiskt. Har precis ätit frukost och mamma åkte precis till jobbet. Ska fixa till mig lite, sen sy eller göra lite körtkortsteori.

kan väl egentligen säga att jag redan har höstlov, ledig idag och sen bara praktiken imorgon. Känns ju skönare att säga att man har lov redan. Vi kör på det.

nu ska jag fixa mig, puss

Vem lämnade vem

2009-10-21 @ 20:59:39
Allmänt Kommentarer (0)

hemma och kollar på arga snickarn nu, gillar sånna här program faktiskt. Jag vet ju liksom exakt hur mitt hus ska se ut när jag blir stor. Kommer bli himla fint vettni.

idag har jag färgat håret, efter myckt om och men blev det nog himla bra. Har inte än fixat till det eftersom det blev lite stressigt och sen när jag kom hem var mamma och jag hos mormor och sen har jag tränat.

Imorgon får ni se håret, jag är ledig. Ska sy lite tror jag, eller förbereda. Ska kika igenom min garderob och se om det är någon man kan göra om. Kul och ändra på kläder man inte använder ändå. Sen blir  det motala, planering och träna. Himla fint

tråkig blogg men vem bryr sig. Lovar att jag ska bättre mig.

PUSS


jag vet vem jag är när jag är hos dig

2009-10-20 @ 21:29:24
Allmänt Kommentarer (0)
har kikat runt lite på nelly, hittade himla fin saker, frågan är ju bara vad man ska beställa. Ska fundera lite tills imrogon, men då är väl kanske allt borta. Vill ju ha så mycket just nu.



hittade även lite byxor också, får se vad det blir. Skulle va fint med lite pengar.

ska läsa lite snart, sen sova.

att låta någon annan ha dig är svårt att acceptera, min min min

2009-10-20 @ 19:38:49
Allmänt Kommentarer (0)

har ett antal gånger försöka lägga in omröstningen om måns här, GO MÅNS GO JB LINKÖPING!!! Måste ju heja lite på han. Dock har jag varit inne och röstat ett antal gånger, men efter typ tredje gången så märkte jag OK knappen, undra om mina röster har sparats ändå?

Vart ute och kört lite en sväng, handlat och grejer också. Vart arg på mamma för att de tänker flytta till stugan. Eller kanske inte direkt nu, men om något år? Känns som att man blir utkastad. Dom är ursäkta lite små dumma eller inte små dumma. Riktigt idiotiska om de flyttar dit. Usch arg blev jag. Gillar det inte, ni förstår ju? Jag kommer ju inte flytta med dit. Just därför ska jag gå in på nelly, förhoppningsvis klicka hem lite fint. Fattade idag att man med csn kortet alltid har 10 % där, nuuuts! Sen hade man tydligen fri frakt tills 1 november. Gud va fint!

En tidning på det och kvällen är räddad.

Dåligt med bilder, känner mig äcklig just därför. Men imrogon kanske, ska fixa till frillan. Inga större förändringar, (som vanligt) tråkiga jag. Imorgon ska jag träna också, välbehövligt.

Ikano imorgon med och ikea. Också välbehövligt, en resa till göteborg och stockholm vore ju också ganska bra. En beställd balklänning också himla fint. Mycket nu.

NELLY NU!!!!!!!


den här platsen är någon annans..

2009-10-20 @ 15:57:05
Allmänt Kommentarer (0)
grått och trist väder idag, hösten är väl här nu. Och jag behöver en höstjacka. Fryser ihjäl i min lilla tunna sommarjacka. Dagens lycka var väl att prova studentmössa, himla fint asså. Ohh jag vill nu nu nu. Har sånn ångest för våren alltså. Usch. Kommer vara så himla mkt då, men jag ser ändå fram emot det.

Ska se om min mamma vill åka till motala en sväng idag, eller ikano imorgon. Sugen på att handla lite nytt till hösten. En höstjacka kanske? Vore ju inte helt fel.

Blir nog lite körkortsplugg och sen lite planering inte för lite roligt.

Göra lite kaffe nu, börjar ju lära mig att dricka det lite. Men te är ju godast, men eftersom jag verkar lida av sömnbrist så behövs jag piggas upp lite. Även om jag går och lägger vid vid tio halv elva och går upp vid halv sex så är jag ändå super trött? Det funkar inte riktigt.

Hunnit med en fika med gustav idag med. På sjöglimten, gillar det stället alltså. Lugnt och skönt. Sen har vi hämtat upp barn för gustav skulle vara barnvakt.

Kaffe nu, sen motala eller övningsköra.

puss

2009-10-18 @ 21:11:05
Allmänt Kommentarer (0)
när man vill så mycket men inget funkar, då man bara vill dö lite och vakna upp när allt är bättre. Lite så känns det nu.

Melissa Horn

2009-10-18 @ 14:16:12
Allmänt Kommentarer (1)


Melissa Horn på högsta ljud, hennes nya skiva är ju underbar. Hade helst velat ha en grå och regning dag idag. Då hade jag kunnat ligga i sängen, lyssnat på henne och haft tusen ljus tända. Himla fint.

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut o jag är inte rädd
Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
Men de kan titta nu jag är beredd

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag minns så väl hur hon blev presenterad
Men de var jag som lät henne komma in
Jag har försökt att ge dig hela skulden
Fast jag innerst inne vet att den är min
Vi står på gatan bryter meningar i mörkret
Utanför stadens finaste hotell
Dina händer ja de ber mig sova över
Som ett sätt att säga ”tack för ikväll”

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag vissa stunder kan det kännas ensam
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då
O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu¨
Och mina finns snart inte längre kvar

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

ida min fina

2009-10-17 @ 15:22:59
Allmänt Kommentarer (1)

ida kom hit nu, så vi ska gosa lite. Hon är bra hon.

puss.


En lördag

2009-10-17 @ 14:31:23
Allmänt Kommentarer (0)



sitter och äter popcorn och godis från igår. Gick upp rätt skapligt idag, för skulle ju ha vart hundvakt. Men jan var sjuk så jag slapp vara hundvakt. Hade inte gjort något o vart hundvakt, jag gillar det faktiskt. Så jag har inte gjort något vettigt idag. Vart och solat och nu har jag duschat. Ska fixa mig lite sen kommer ida så ska vi gosa lite.




några bilder från visningen, blev inga fler bra bilder så ni får nöja er med dessa.

nu ska jag fixa lite.


Fin fredag.

2009-10-17 @ 01:13:31
Allmänt Kommentarer (0)
har nog ätit för ett helt år idag. Efter praktiken kom gustav och hämtade mig och vi åkte hem hit sen vidare ner till östenssons. Köpte lite saker till tacon, godis och annat trevligt. Sen efter det har vi nog bara ätit ätit och ätit. Hunnit med och se på idol och ha roligt har ju med hunnit med. Det får man ju inte missa. Men nu har han åkt hem så nu tänkte jag sova.

Hundvakt imorgon och på söndag.



fint, fin vän.


praktik

2009-10-16 @ 08:05:16
Allmänt Kommentarer (0)

Himlans trött är jag idag, det blev sent igår. haha kvart över elva var klockan. Skämt o sido. Jag är trött iaf, och jag har en hel dag praktik framför mig. Det är lite mindre roligt. Eller roligt är det men jag är trött.

Var på visning igår i linköping, det var goldwell som hade ordnat det. Helt okej visning tycker jag. Kul att få lite inspiration. Var hemma vid tio så det var ganska skönt. Men kul att göra något faktiskt.

Ska fixa håret lite och sen iväg till praktiken, konstigt att va tvungen att göra något när man har varit ledig hela veckan.

bilder från visningen kommer ikväll, puss


Body pump

2009-10-15 @ 10:19:52
Allmänt Kommentarer (1)
nu drar jag in till motala för lite pump, ska bara försöka smita förbi alla byggarbetare som försöker lägga asfalt här utanför. Men skönt att äntligen få något vettigt att gå på.



NUKÖRVI!!!

TORSDAG

2009-10-15 @ 09:42:35
Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon, ännu en ledig dag.

Ska fördriva tiden med att åka in och träna om en timma. Kör på lunch pumpen. Syrran skulle med köra så skulle vi hitta på något efter med julia och isac.

Gick och la mig redan vid halv tio igår, himla skönt att sova faktiskt. Dock är jag ändå inte utvilad? Konstigt det där med sömnen. Men nu är jag vaken iaf. Ska plocka iordning lite i mitt rum nu sen traska till bussen.




gjorde scones igår till lunchen. Himla gott med nybakade scones faktiskt.



det var någon som ville vara med och baka.

städning nu.

BAKA

2009-10-14 @ 11:40:49
Allmänt Kommentarer (0)
Gick upp vid åtta, tidigt för att vara ledig men skulle ju ha min första körlektion imorse. Det gick ju kanon. Så om tre veckor ska jag ha min andra, blir och köra järnet med mamma här hemma nu. Målet är ju att ta körkortet innan året är slut, tror ni jag lyckas?

Nu ska jag baka scones, så himla gott. Har även hunnit med en långpromenad med bamse med. Men idag ska vi lämna tillbaka honom för åsa och de kommer hem. Men i helgen ska jag va hundvakt åt min andra små gullehundar.

hörs sen när jag har bakat.

LÅNG FIKA

2009-10-13 @ 21:58:54
Allmänt Kommentarer (0)
Blev en lång fika/lunch med mina vänner i motala. Innan jag tog bussen från skolan till motala sprang jag runt och satte upp affischer (stavning?) om utprovningen för studentmössor. Så nu missar ingen det, TISDAGEN 20 OKTOBER.

Som sagt så blev det en lång fika på sjöglimten, jag gillar stället alltså. Michan fick sitt paket och vi andra såg väl mest glada ut?

Tog bussen hem med bergmar, dags att börja planera lite. Klippte filip när jag kom hem sen var det iväg till motala igen. Skulle hunnit in och lämnat mina stövlar på klackning men ne det stängde fem. Sen visat mamma klänningen jag vill ha men det får jag väl göra imorgon då kanske. Imorgon är jag iaf ledig på torsdag med. Och imorgon ska jag träna, himla nuuuts alltså. Core med frida och syrran sen kör syrran och jag spinning. GÖTT!

Ska sova nu, måste va utvilad imorgon. Första körlektionen klockan nio, Shiiiit. Det ska nog gå bra.

Dåligt med bilder, jag vet. Men det kommer nog.

PUSS

Cornelia

2009-10-13 @ 09:12:06
Allmänt Kommentarer (3)
Just det ja, Cornelia jag vet inte vad hon heter i efternamn. Men hon bor i motala så det kanske är hon du menar. 

PUSS

Miljö

2009-10-13 @ 09:11:01
Allmänt Kommentarer (1)

Tillbaka i skolan för denna vecka, endast tre timmar idag. Slutar snart, vid elva ungefär. Har bara denna lektion denna vecka så det är ju inte helt fel. Blir motala efter skolan, träffa gustav michan och bergmar för en fika eftersom michan har fyllt.

Sen ikväll ska mamma och jag övningsköra, får se vart vi åker.

Måste visst jobba lite nu, ska ta reda på fakta om miljöpartiet.


STAN

2009-10-12 @ 13:27:37
Allmänt Kommentarer (0)
Nu har jag fixat till mig, ska ner till stan och uträtta några ärenden. Inviger min nya halsduk och min pälsjacka idag. Det är ju faktiskt ingen värme ute.



hinner inte mera nu, måste gå.


BAMSE

2009-10-12 @ 11:33:35
Allmänt Kommentarer (2)

Har precis ätit lite frukost, var ute och gick med bamse en timme förut. Skönt att komma ut och röra lite på sig. Så ni sitter jag och kollar på one tree hill, ska snart snygga till mig lite och gå ner till stan. Fixa lite på banken och sen strosa lite i stan. Gillar Vadstena faktiskt, väldigt mysigt såhär på hösten. Väntar nästan på att gammeljul ska börja så de börjar sätta upp all belysning. Himla mysigt.

Ska läsa lite i körkortsboken idag med, sen är det teorilektion.




sen fick vi vänta på att pappa skulle komma hem, jag hade visst glömt nyckeln!

puss


Ensam alexandra söker

2009-10-11 @ 21:00:25
Allmänt Kommentarer (3)
sitter i köket med mamma och äter godis och kollar på ensam mamma söker. Ska nog snart gå och lägga mig i sängen, läsa lite i körkortsboken och sen sova.

Pumpen idag gick bra, börjar komma in i det. Och nu vet jag även vem frida är, haha var väl som jag trodde. Att det var lilla frida dahl. Så nu ska hon följa med och köra core på onsdag.

Mamma hämtade mig i motala hos syrran, körde hem och det gick ju kanon. Ska ju ha första körlektionen på onsdag och kan ju inte va så att jag sätter Kajsas liv på spel. haha.

Imorgon är jag ledig så då får vi se vad jag hittar på, måste nog ner till banken iaf.

Puss och Godnatt, blir wallander nu visst.

FEELGOOD!

2009-10-11 @ 16:35:41
Allmänt Kommentarer (1)
mitt inlägg försvann, skit då.

men vem frida är det som vill träna med mig ? :)

pUSS

Kalas och mässa

2009-10-10 @ 23:15:21
Allmänt Kommentarer (1)
blev kvar hemma hos syrran inatt med, inneboende här snart. Men imorgon åker jag hem, syrran och jag kör pump imorgon och sen förhoppningsvis så hämtar mamma mig.

Idag var jag på gymnasiemässan och stod där från nio till två ungefär mindre roligt. Men då har man det ju avklarat. Så nu ikväll har vi vart på kalas hos syrran och johan. Johan fyllde ju här för någon vecka sen. Var där och käkade mat och fikade. Trevligt med kalas.

Sitter och kollar på nån film på trean och julia har visst somnat här brevid mig. Ska väl försöka få in henne i sängen sen.

GODNATT.

borensvägen

2009-10-09 @ 22:44:46
Allmänt Kommentarer (0)
Just nu, sitter i julias säng. Gick upp vid halv åtta, så umgick lite med julia innan åkte till skolan ungefär. Åkte in till salongen vid halv tio, marie kom så färgade henne och provade föna. Det kommer nog gå bra. Får prov föna några mer gånger. Så på fredag ska jag kika på långhårs uppsättning, får bli syrran som får vara modell. Kanon.

Har kört coreball idag med syrran också, gött. Sen åkte vi hem hit igen och lagade tacos. Och nu har vi myst i soffan. Jag och julia har nu förflyttat oss till sängen. Mysigt. Kollar på utröstningen av idol. ÄR lite missnöjd med klädvalen till towe. kändes inte riktigt rätt till henne. Även hennes hårfärg, usch säger jag.

nu har jag smetat något tidningsläppglans runt mina läppar. Julia ser ut som hon ska falla ihop och somna när som så vi ska nog sova. För imorgon ska ju stå på nån gymnasiemässa från halv tio till två. Himla rolig lördag.

Godnatt.

fina dag, fina du..

2009-10-09 @ 08:44:48
Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon, sitter och kollar på nickelodeon hemma hos julia och de. Ska snart sätta på mig lite kläder och ta buseen till stan, ska till salongen en sväng och färga och föna en modell till gesällen, hoppas hon funkar till det bara. Men det tror jag, sen tar jag en sväng på stan, jag är pank men man kan ju alltid kolla. Mindre rooligt för det är alltid då man hitter massa saker. Får se om jag har en snäll mamma idag.

Skulle göra havregrynsgröt i micron förut då, gick inte alls bra, först hände det inget med gröten. tror jag hade kört på upptining, sen fick jag nog igång det trodde jag men det slutade med att jag hade typ gröt i hela micron. Så fick göra på spisen, vart ju lite bättre iaf.

Oj nu måste jag skynda mig.

PUSS

GÖTTTT!

2009-10-08 @ 15:59:26
Allmänt Kommentarer (1)
Gött med träning sen, behövs efter all kladdkaka jag har stoppat i mig. Gött!

Till frida, ja jag tränar på feelgood :)

ska leka med julia nu dårå.. puss

Julia här!!

2009-10-08 @ 15:48:02
Allmänt Kommentarer (0)

Vi har just bakat kladdkaka.Hoppas det blir bra!
Nu sitter vi och väntar på att kladdkakan ska bli klar.bara för att jag sa det så va den klar nu..Gustav är våran musik video när vi äter.



Gustav och jag bakar.



var först bråk om vem som skulle få slicka skålen men sen blev vi sams.Nu har gustav åkt så nu vet jag inte vad moster och jag ska göra. Mamma kommer nog snart.

puss julia


lämnar skiten nu..

2009-10-08 @ 12:33:28
Allmänt Kommentarer (0)
Nu har jag städat, packat väskan och fixat. Ska snart åka in till motala. Blir nog kanske kvar där några dagar. Beror på vad helgen har att erbjuda.




Damsugit av golvet också, inte kanelbulle smulor och annat kvar. Packat väskan som ni ser.

nu måste jag gå, liv i huset igen. Som vanligt.

STÄDNING

2009-10-08 @ 10:25:31
Allmänt Kommentarer (0)
Gick upp vid nio eller satte klockan på det så jag inte skulle sova bort hela dagen. Sen läste jag ut min bok och nu har jag ätit frukost. Ska sätta igång och städa mitt rum sen åker jag nog in till motala. Bort till syrran och ser om julia har kommit hem från skolan. Tror hon slutar vid ett.

ska väl sätta igång och städa nu, det ser hemskt ut i mitt rum.

CORE OCH SPINNING!

2009-10-07 @ 15:40:26
Allmänt Kommentarer (1)
Sitter hemma hos syrran och de igen, julia gör matte så jag och anna sitter och hälper till lite. Tydligen får de inte ställa upp några tal och måste räkna allt i huvudet. Allt var väl bättre förr? Då man fick ställa upp, göra liggande stolen och grejer. Matte är ju dock inte min största intresse.

åkte direkt till motala efter skolan, gick till julias skola sen åkte jag julia isac och anna till stan, inhandlade mig ett par byxor till träningen. Kommer ju vara snyggast där nu. Så vi ska köra core och spinning. GÖTT! röra lite på fläsket.

Hörs senare, ledig tills tisdag nu.Ganska fint. eller riktigt fint.


TISDAG

2009-10-06 @ 20:47:12
Allmänt Kommentarer (0)
Sitter hemma i köket nu, ska faktiskt snart hoppa i sängs. Borde ha städat idag. Det måste bli imorgon, eller kanske på torsdag? (A) ne imorgon, ser ju för jävligt ut.

Vad gjorde jag i stället idag då? Jo jag åkte till motala och feelgood efter skolan. Tränade lite sen åkte jag hem till julia och syrran. Var där tills mamma kom och hämtade mig vid sex, maxi och sen hem. Så nu har jag varit borta och klippt Lillan lite.

Otroligt dålig blogg just nu, det kommer bättre. Kanske ska inhandla lite saker imorgon. Skoj!

Sängen nu, GODNATT!

PUSSIGEN!

2009-10-06 @ 08:41:19
Allmänt Kommentarer (0)
Nu sitter jag i skolan, var ganska pigg men ändå jävligt trött idag. Men nu är jag igång, Ska skriva om min framtida budget. Jag ska ska gifta mig rikt så jag känner att det här är ju inget för mig.

Ska åka till motala efter skolan, träna lite på feel good. Sen kanske det blir spinning ikväll med syrran om det finns några platser kvar. Så åker nog hem till julia efter att jag har tränat, frågan är ju bara när hon slutar?

Inlägget försvann visst inte, hitta det. Lycklig nu. Min tur dag idag kanske?

Puss

PUSS

2009-10-06 @ 08:40:34
Allmänt Kommentarer (0)
Mitt inlägg försvann, ni får ett senare.

Skinnhandskar

2009-10-05 @ 19:36:38
Allmänt Kommentarer (3)
Vilka ska jag välja ?





Frågan är ju vilka man ska köpa ? Vad tycker ni?

KÖRSKOLAN

2009-10-05 @ 18:46:53
Allmänt Kommentarer (1)

Precis kommit hem från körskolan, skolan idag gick fort eller ganska hade två kunder så det var skönt. Sen direkt när jag kom hem åkte jag ner till körskolan ungefär så där för denna dåliga uppdatering. Har väl inget roligt direkt att berätta heller så. Sugen på att baka cupcakes. Eller så kanske jag frågar julia om hon vill baka med mig imorgon? Slutar ju kvart över elva sen tänkte jag ta bussen till motala, träna lite och sen vet jag inte. Kanske kör ett kvällspass också, tror syrran skulle köra spinning.

Är hundvakt nu, en hel vecka. Älskar bamse lite smått. Han ligger och värmer mina fötter. Är han tillräckligt snäll kanske det blir en promenad senare.

 
sånna här stunder saknar man henne.



Bamse och julia.



min älskade.

nu ska jag syrra och mamma äta lite.

Fredrik kommer senare, :)


ALL IN!

2009-10-04 @ 21:32:27
Allmänt Kommentarer (0)
Helt död, sovit himla dåligt inatt. Vaknade och kunde inte somna om. sen när jag vaknade igen så vad jag säker på att det var måndag och att jag hade försovit mig. Så vart ju jättepigg och klockan var halv åtta. Kändes bra. Gick upp och drack lite, sen gick jag och la mig igen. Kunde inte somna igen. Lyckades somna för att sen vakna klockan nio igen. Somnade om och vaknade vid halv tolv.

Kvällen igår då, drog ut till borghamn vid nio ungefär. Röjde lite senn vid halv ett åkte jag elias gustav och bergmar till mjölby och mc donalds. Riktigt fint.





min bästa, mer bilder finns på facebook. Kanske kommer upp här om ni har tur.

Idag kom gustav till mig med kanelbulle, är ju faktiskt kanelbullensdag. Sen har jag spelat match med handbollen så nu är jag död. Ska äta lite sen sova.

puss

FEST

2009-10-03 @ 17:50:59
Allmänt Kommentarer (0)
ida och jag åkte till motala vid ett, fixade lite sen ner till sjöglimten. Får faktiskt väldigt bra betyg från mig. Mysigt ställe. Sen hämtade gustav upp oss så åkte vi runt och gjorde lite ärenden till Maxi,syrran, ida osv. Nu har vi vart och handlat, jag har duschat gustav sover ida ser på film, vi har lagat mat. Jaa ni ser en hel del har vi hunnit med.

Sitter och målar naglarna, ska snart få liv i gustav så hoppas jag Bergmar kommer snart så vi kan äta lite. Börjar bli hungrig.

Lite bilder kan det nog bli innan vi åker. Ha det trevligt ikväll.

Mys

2009-10-03 @ 11:05:37
Allmänt Kommentarer (0)
Praktik som sagt hela dagen så därför min dåliga uppdatering, för efter praktiken direkt så åkte jag till ida åt mat där på kvällen, trevligt. Anna och Johnny firade bröllopsdag. GRATTIS. Sen hämtade gutav upp och skjutsade oss till mig, jag michan och ida skulle kika på idol och sen film.

trevlig kväll md mina flickor.

Ida kom hit vid åtta imorse och kröp ner brevid mig, Anna och Johnny skulle åka till stockholm. Så nu har vi precis gått upp, ska fixa oss och sen åka till motala.

Ikväll blir det 18 års kalas för emmeli, Grattis till henne som fyllde igår.

Vad ska man ta på sig ikväll?

PRAKTIK

2009-10-02 @ 08:25:20
Allmänt Kommentarer (1)
Sitter hos syster nu, isac och julia har åkt till skolan. Snart ska stefan skjutsa mig till praktiken. Får hoppas att man har något att göra idag. På lunchen ska jag kika in stövel utbudet i motala. Får se hur det går.

har inte så jättemkt roligt att skriva om, skulle tränat body pump igår men instruktören var sjuk så fick köra något annat som typ lite militär liknande. Helt okej faktiskt, man kanske borde göra lumpen? Vad tycker ni? haha

nee nu ska jag åka, hörs när jag är hemma ikväll.

DRAGET

2009-10-01 @ 12:11:04
Allmänt Kommentarer (1)

Lite nytt från mig igen, hade ingen tillgång till dator igår så därför ingen uppdatering. Men min kära mamma kom och hämtade mig efter skolan vi åkte hem till syrran på borensvägen. Fikade och lite så sen när julia och isac kom hem från skolan. Mamma jag och julia åkter ner och kikade på draget och gick en sväng på stan. Inhandlade mig ett par byxor. Men är sugen på att hitta ett par stövlar så ska nog dra mig ner till stan snart. Sen in till feelgood och fixa kort och det nu. Gött känner jag.

Kvällen spenderades iaf hemma hos joel med lite folk, sen vidare till stan. Vart inte hallen för mig. Kände inte riktigt för det när man visste vad det var för folk där. Så vad gjorde jag? Åt mat med gustav, och sen träffade massa folk. Trevligt. Sen skjutsade tom hem mig hit till syrran.






som ni ser så var det naturarna  som vann, kan väl ändå tycka att samhäll har haft bästa utklädnad. Har dock inte kunnat se på några spex mer än klippet som anton nessvi la ut på facebook.. (tror det vad han) Man kan väl inget annat än att gilla samhällarna lite mera bara för det.

KVÄLLEN!






fina vänner. kexet i mitten.

nu ligger hebbe här brevid, ska åka till stan snart, eller om ett tag. Ska försöka inhandla ett par skor, ska prata lite snällt med mamma först bara.

Sen ska jag hämta upp isac på fritids vid halv fyra ungefär. Och ikväll kör syrran och jag lite pump.Skönt att ha kommit igång med träningen.

ska mysa lite nu, hörs senare.


RSS 2.0