Måndag - / Bättre lycka nästa gång

2011-03-28 @ 21:32:27
Min vardag Kommentarer (0)
som ni ser så har jag pillat lite det blev ju inte alls bra. Men ska få lite proffs hjälp!! det kan behövas. Så tills allt är fint och på rätt plats så tar jag en lite paus. Jag skulle nog behöva ta paus från allt ibland..

bättre lycka snart!

Söndag - / Feelgood

2011-03-27 @ 11:05:34
Min vardag Kommentarer (0)



det har varit väldigt dålig uppdatering här märker jag. men jag har haft fullt upp. nu ska jag till gymmet en sväng med carro så jag skriver mer när jag kommer hem. Det låter bra va.




Onsdag - / en del av livet

2011-03-23 @ 22:22:32
Min vardag Kommentarer (0)


fick lite annie behag förut i eftermiddags så har hunnit med en fika med henne med.


det var fint.

Onsdag - / vilken dag

2011-03-23 @ 22:11:03
Min vardag Kommentarer (1)


den har jag haft på mig idag.

haft en fin dag med himla massa tjejer. Största syrran Anna, mamma och jag fikade sen var mamma och jag en sväng i vadstena.


Måndag - / Världens bästa

2011-03-21 @ 22:11:06
Min vardag Kommentarer (0)


Måste bara tipsa om världens bästa värmeskydd. Kerastase Cimen Thermique!! Vi har den på salongen så kom in och köp. Nu har vi ta TRE betala för TVÅ på alla Kerastase produkter! super bra!!!

Måndag - / ibland vill man ju bara spy

2011-03-21 @ 21:04:19
Min vardag Kommentarer (0)


imorgon är det ett pass på gymmet innan jobbet med Carrobarro! Vet att hon gillar att jag skriver om henne här. haha vi ska köra lite core, jag ska försöka springa lite. Hemskt att springa på löpbandet. Men vad gör man inte för lite motion.

ska avsluta kvällen med lite kostföreläsning med handbollen, det kan behövas.



Måndag - / Lunch dags

2011-03-21 @ 12:07:33
Min vardag Kommentarer (0)


nu är det dags för lunch och vad ska man äta idag då? Det stora problemet varje gång när man inte har med sig någon matlåda.

får ta mig en runda på stan och se om jag kan hitta något gott.

Söndag - / baka en lite kaka

2011-03-20 @ 09:51:00
Min vardag Kommentarer (0)


sista matchen spelas idag för små tjejerna så efter det ska vi bjuda
föräldrarna på fika så nu ska jag baka lite. Får se vad jag hittar på.
Har dock fått åka till affären två gånger då jag inte haft det
nödvändigaste hemma. Smidig brud.

bäst att sätta igång.


Söndag - / min kväll igår

2011-03-20 @ 09:39:13
Min vardag Kommentarer (1)


min sötnosar.

igår drog jag på mig borentröjan för första gången. Kändes helt okej faktiskt, det var träningsmatch och vi vann den. skönt faktiskt. Stod väl mest och solade nere på maif! haha

kvällen spenderade jag på borensvägen då alla mina vänner verkar ha flytt stan denna helg. Men jag gillar borensvägen så det gör inget.




Lördag - / frukost på borensvägen

2011-03-19 @ 17:52:37
Min vardag Kommentarer (0)


dålig uppis det har blivit här då. Det har faktiskt vart fullt upp hela veckan. Men igår tog jag helg, hemma vid halv åtta efter att ha varit en sväng på maxi efter jobbet. Sen somnade jag i soffan, men imorse vaknade jag iaf i sängen vid tio i sju. Skönt kan nån tycka, tidigt kan jag tycka.

Åkte hem till Julia, min systerdotter som ska bli stora syster igen. Mysigt. Vi käkade frukost eftersom hon var helt själv hemma och myste lite. det måste man få göra. Hon är så fin hon, min fina julia!!


Onsdag - / kallare blir det nog inte, var är våren?

2011-03-16 @ 20:52:13
Min vardag Kommentarer (0)
ledig idag, väldigt skönt. Så carro och jag var som sagt där vid halv sju och åkte väl hem vid tjugo i nio. Det var himla gött men det var tungt idag. Skönt att carro kände det med.

imorgon ska jag kollar hur långt jag orkar springa, är ju inget långlöpar så att springa två mil som min vän Annie. Men är man bland de bästa i Sverige så är man, glad att jag får va hennes vän!

Syster och jag var en sväng i linköping idag också, tröttnade på stan i motala på 10 minuter så vi åkte vidare. Inhandlade mig ett par nya converse. Det behövdes då mina andra är limmade lite här och var.

Hunnit med ett pass på maif och med mina boren tjejer. Det var väl jävligt kallt om jag ska va ärlig.



nu ska vi se om jag orkar kolla på Big Brother, men är lite pigg faktiskt. Sov ju lite på eftermiddagen. Skönt.


Onsdag - / Först på feelgood

2011-03-16 @ 06:23:00
Min vardag Kommentarer (0)


Carro kommer snart och hämtar upp mig så ska vi till feelgood, hon har fått försig att vi ska va först där idag och sen ska vi va där länge. Blir nog bra!

bäst att klä på sig lite träningskläder nu och sen ge sig ut för snart kommer hon.

Tisdag - / våfflor och handboll

2011-03-15 @ 22:49:43
Min vardag Kommentarer (0)



blev bjuden på våfflor innan träningen med små tjejerna. mysigt! sen åkte emma och jag till träningen, hård träning för tjejerna! det behöver dom.

men imorgon lämnar jag in lappen, då ska det bli fart på det.

och idag har jag inhandlat lite trevligt till lite trevliga saker som händer om ett tag. Gud vad jag längtar.


Tisdag - / Läppstift

2011-03-15 @ 15:49:04
Min vardag Kommentarer (0)



Provade ett av mina nya läppstift idag. Jag körde på budget variant eftersom jag inte använt läppstift på ett bra tag så tänkte jag att det kan va en bra början. Gillar inte att slänga ut flera hundra på ett läppstift som jag använder ett tag. Sånn är jag, som tröttnar på saker. Dock tyckte jag att läppstiftet blev väldigt trorrt på munnen efter ett tag. Det satt dock som en smäck på så det behövde man inte oroa sig för. Men måste nog prova det någon dag till!

har ni något förslag på budget läppstift?

kram


Tisdag - / mamma mys

2011-03-15 @ 07:37:34
Min vardag Kommentarer (0)
hoppade över träningen idag faktiskt, sov lite extra istället så det får vi ta igen ikväll. Har faktiskt tagit lite ledigt idag så att mamma och jag kan umgås. Hon brukar alltid va ledig onsdagar då jag är ledig också men hon hade fått ändra dag.

så jag ska snart gå till jobbet i detta underbara väder, man njuter ju. Hade bara en kund nu på morgonen som jag inte kunde trolla bort så ska hjälpa den och sedan ska mamma och jag mysa.

hur jag ser ut idag få ni se sen då jag fortfarande sitter i nattlinne nu!!

bäst att sätta fart.

Måndag - / plommon

2011-03-14 @ 21:03:42
Min vardag Kommentarer (0)
Måndag och det är ny vecka. Denna vecka startades med ett pass på Feelgood med Carro. Sen har det varit jobb hela dagen. Och dagen avslutades med lite löpning hos mamma och pappa. Det är ju fan bara upp och ner där. Fick lite mat också så nu är jag mest bara trött.

Köpte två jättefina läppstift idag de får ni se imorgon. Ett lila och ett orange kan jag säga, letar dock efter ett riktigt plommon lila, någon som vet vart jag kan hitta det ? :)






nu ska jag snart sova.

Söndag - / handboll

2011-03-13 @ 08:02:41
Min vardag Kommentarer (0)

upp med tuppen, igår var jag dödstrött. somnade i sängen med kläderna på. Får för mig så konstiga saker som att jag ska prova sängen om den är skön när jag är trött. Och då somnar jag ju. Sen vaknade jag vid halv sju imorse av att jag kom på att jag glömt att ställa klockan. Skulle ju upp tidigt idag för idag ska vi iväg på match med små tjejerna. Katrineholm nästa.



nyförvärv uppe i väntra hörnet ? haha

vi hörs senare.


Lördag - / perfekt kväll

2011-03-12 @ 19:15:40
Min vardag Kommentarer (0)
ska hämta upp min date för kvällen. mysig kväll väntar..

Lördag - / svart eller vitt

2011-03-12 @ 16:57:24
Min vardag Kommentarer (0)



titta vad fint, det stod hemma hos mig när jag kom hem igår. Mamma hade sätt det nånstans och köpte det till mig. Det passade ju perfekt!

inget inhandlades i vadstena, skönt det. La jag pengar på mat istället på maxi efter. Mindre roligt men nödvändigt.


Lördag - / mamma och dotter mys

2011-03-12 @ 13:02:00
Min vardag Kommentarer (0)

dagens jobb är avklarat, det går himla fort när det är bara en kort dag. Nu ska mamma och jag till Vadstena. Det gillar jag väldigt mycket. Ska försöka få med mig lite trevliga saker hem.

ni som inte vart i vadstena borde åka dit, det finns så fina butiker där. De som har det lilla extra istället för motalas stora kedjor som HM, Gina tricot osv. Vadstena är staden för mysighet! haha


såg ut såhär idag på jobbet. skor - dinsko jeans - gamla från en fin butik i vadstena topp från lager 157.

nu måste jag åka, mamma väntar.


Lördag - / Heta frisörer

2011-03-12 @ 08:15:57
Min vardag Kommentarer (0)



nu ska jag cykla till jobbet, ännu en lördag i jobbets tecken. Jobbar egentligen nästa med men ska se om man kan få lite ledigt. Det vore skönt.

men som sagt upp med tuppen idag och jag är rätt död faktiskt. Men ska lyxa till det med att köpa frukost på ubbes som ligger precis brevid oss. så du måste jag åka.

vi hörs senare.


Fredag - / borensvägens mys.

2011-03-11 @ 22:38:15
Min vardag Kommentarer (0)
åkte hem till borensvägen för att lämna lite kakor och sådär. Blev kvar där till halv tio ungefär. Åkte hem innan jag somnade i soffan hos de. fina dom är hela högen på borensvägen.

dock verkar jag ha gjort hebbe något så varje gång jag kommer dit så hugge han i mina fötter. Vad har jag gjort för fel?

imorgon efter jobbet ska jag till vadstena en snabbis, ska kika in på en liten affär som heter monicas. De har så himla fina grejer där. Måste köpa små tallrikar. Ska försöka hitta några fina. men det blir efter jobbet.

nu är det sista delen av bb som gäller sen sängen.




Fredag - / en vanlig dag på hårdesign

2011-03-11 @ 17:06:11
Min vardag Kommentarer (0)
vilken härlig dag vi hade i onsdags, började med lite städning på jobbet på morgonen sen blev vi super duktiga på eld. Vi var faktiskt på brandövning och eftermiddagen/kvällen avslutades i vadstena för att göra blommor.

Tack alla fina på hårdesign.




Onsdag - / Iväg med jobbet

2011-03-09 @ 08:09:56
Min vardag Kommentarer (0)
Igår var en fullspäckad dag. Carro och jag var på gymmet vid sju och körde lite. Sen var det full fart på jobbet hela dagen, byggde upp några garderober till. Så vilken röra det är.

Det är ju tur att vi ska ha vårstädning idag på förmiddagen sen ska vi på "hemlig resa" som inte blev så hemlig då.

Ni får veta mer senare, tar med mig kameran.


Måndag - / snickare

2011-03-07 @ 22:22:18
Min vardag Kommentarer (0)
var otroligt trött idag, konstigt. Det är ju måndag, så jag var verkligen inte först på gymmet idag som jag hade tänkt mig. men vad gör det?

körde lite crosstrainer och lite styrka i 1,5 h ungefär, skönt. Sen har jag fått annan motion på jobbet idag som att bygga garderober, vilket jävla helvete. ne så farlig var det inte. Det gick himla bra när hanna och jag satte igång.

jobbade till halv sju idag sen har jag avslutat kvällen med en löprunda till fotbollsträningen och sen en sväng till maxi. Har satt upp lite mål för träningen och det känns himla roligt.




körhårt alla!

inspiration

2011-03-06 @ 21:43:41
Min vardag Kommentarer (1)
Gud vad det ska smidas planer. Shit, kul att ha något att se fram emot för våren!!!!



mål för 2011 är att uppnå mina mål.

2011-03-06 @ 21:31:09
Min vardag Kommentarer (0)
gud vad trött man blir av att inte träna, det är som att kroppen inte vill fungera såhär sent på kvällen. Men imorgon är det träning igen, halv sju på Feelgood, det är nog ändå det bästa. Ska försöka dra med carro några gånger till gymmet så hon kommer in i det lite mer, jag är ju hennes nya PT som hon säger!! Det kanske vore något?

det andra bra för dagen är att pappa ska leta fram en fotoduk vi ska ha i något förråd, det blir toppen ju. Önskar bara att man bodde i en tre. Vet exakt vad jag skulle inreda det rummet till. Det skulle va perfekt, men det är min dröm om några år, då ska jag ha råd med det. Bo i en lägenhet på platensgatan i huset som mammas jobb äger, kommer bli tummen upp.


har så många idéer om vad jag vill nu måste jag bara förverkla de. Det är mitt mål 2011!!!


nu är det BB time.


Lördag - / Handbollshjärta!

2011-03-05 @ 20:59:38
Min vardag Kommentarer (0)
blogg.se var ju helt kapput en dag så därför denna dåliga uppdatering. Jag kom precis hem från match i Örebro som vi vann tack och lov. Herregud!



 



vi laddar om för match med små tjejerna imorgon!!

puss

RSS 2.0