you make it

2008-10-31 @ 12:03:59
Allmänt Kommentarer (0)
vilket väder alltså, vart ute och gått en lång promenad med bamse, (hundvakt) så nu sitter jag här o äter lite frukost och dricker varm oboy med grädde. underbart, märks att det börjar bli höst nu. Snart vinter och jag längtar till julen. Imorgon då äre rööj plus att jag fyller om en månad och 1 dag!! glädje skrik , wiiiihuuuu.

men nu kommer mamma om n halv timme, bäst att börja städa. Måste plocka ordning på rummet och sen plocka över alla grejer från det stora badrummet till mitt badrum eftersom det är klart nu. Mirr rum är också klart snart, mamma ska bara sy mina sametsgardiner, oooh det kommer bli så fint!

kvällen? kanske drar på maskerad idag också. efter vi har kalasat klart. men vi får se.

hörs .


du orkar <3

ny dag

2008-10-30 @ 00:44:39
Allmänt Kommentarer (0)

fart o flängt idag som alla andra dagar, 100 saker ska göras på 24h o några av de timmarna ska man sova äta o träna på, jaa ni fatta galoschen det är mkt som ska ske när min mor är ledig. men nu börjar hon jobba så jag kan pusta ut.

har en del att stå i imrogon men jag löser nog det. på mitt sätt i mitt tempo, precis som pappa hade sagt.


men sängen väntar. puss.


höstlov

2008-10-28 @ 12:09:04
Allmänt Kommentarer (0)
kvart i åtta var jag ute o gick, fy fasiken va duktig jag är. Sen skulle vi åkte till lkpg med blev lite skjutet på kom lite i mellan så nu blir det stan och linköping vid två. Det är ju helt okej det med.

och ska väl tillägga att julia är helt underbar. hihi vi har bakat kladdkaka. ajabaja alexandra!!!



puss iaf.

hösten är här

2008-10-27 @ 23:43:08
Allmänt Kommentarer (0)
625 - 76


det var ett tagsen, men nu är det lov. Och dagen har bestått av barn och hundvakt. kvällen avslutades med lite träning också. imrogon upptidigt. Sen lkpg med mor o julia. Fint fint!


sängen nu. puss

söt julia

juliabreid

Party people

2008-10-24 @ 19:51:51
Allmänt Kommentarer (0)

Fredag hela veckan brukar det heta, men idag är det faktiskt fredag. Och det betyder ju ganska mycket. Ledigt Ledigt Ledigt. Efter helgen rullar det ju in ett höstlov lite fint också.

men just nu sitter jag och väntar på gustav. Han är väl påväg hit vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det löser sig nog. Han åker till stickholm imorgon o sen på söndag till Grann Canarie (stavning) på söndag och lämnar mig för en hel vecka. Kommer bli svårt, snyfft! HAHA!

men nu är det snart idol och gustav kommer väl strax!


puss fisen!


fin dag

2008-10-22 @ 23:04:40
Allmänt Kommentarer (0)
underbar dag skulle jag säga, klart med allt förutom fotona på bilden. Dom fixar jag en annan dag. så vid halv tio slutade sara och jag. Det blev gym mat och sedan skulle vi vara modeller för hennes syrra som sagt. Sjukt fina t - shirtar!  Sen stan och sen kom min mor o hämtade mig. Vi åkte och handlade mat till kiosken sen motala sen hem. MAMMA ÄR BÄST! 

ida kom hit så fixade vi hennes hår, utväxt och toning på det. Körde även en lugg! SNYGG!


jag har sett på greys nu, och ska sova!



hon är ju snygg!




denna söta lilla rosa plattång är nu min! underbart!


puss på er gullisar!

mitten av livet

2008-10-22 @ 08:08:29
Allmänt Kommentarer (0)
Hatar 120 km på motorväg jag är ju i skolan ännu tidigare idag, hur kul tror ni det är då? kan dom inte sänka till 50 eller något ? så jag skulle slippa va här så tidigt. men det är ju en annan femma. Kommer ju aldrig att sänka hastigheten.

men idag är det onsdag o då är det inte långt kvar till torsdag och då är det frisör så det gillas starkt!  För vi ska ha egenvård nån av dagarnar.

kollade igenom min blogg igår och kom fram till att det är ganska tråkig. Bara massa text överallt så jag ska nog skärpa mig lite. det här håller ju inte.






JAG VILL HA PARTY!!   // alexandra




kvällen är ung

2008-10-22 @ 01:16:49
Allmänt Kommentarer (0)
klockan är på tok för mycket, men jag är pigg. Sovmornar är nog inget bra för mig tror jag inte. Men dom är ganska fina med tanke på att jag inte kommer ha några på fem veckor. Eller egentligen kommer jag ha det eftersom min buss inte går förens 8.10 hela 1,35 min senare än vanligt! Det är nog värt ett glädje skrik! wiiiihuuuuuu! 

men nu ska jag sova eller se lite på tv, Navy cis ser det ut att va!
 pusspåt.

yellow

2008-10-21 @ 19:15:23
Allmänt Kommentarer (0)
hej på er alla politiska människor ute i världen. själv är jag ju dock inte så politiskt och det är väl tur det.

träffade ida på bussen, alltid trevligt att prata lite med dig. Och imorgon ska vi fixa till hennes hår, det ska nog bli bra.


pratar med sara nu, hon jag och matilda ska va modeller för hennes syrras t-shirt kollektion! låter spännande! Hon skulle redovisa det i skolan eller vad det var sara sa!

men nu ska jag försöka peppa mig själv till att tänka på att träningen kommer blir rolig idag. Tror väl dock inte det. Usch, allt för många negativa tankar.

snälla kom och vänd upp och ner på min värld!




AS .

tisdag morgon

2008-10-21 @ 09:50:05
Allmänt Kommentarer (0)

fina flickor. Top model på tv. Dom fick en förvanlig o alla fick typ jättelångt fint hår. JAG VILL MED! men efter jul smäller det! vi hoppas sara!

har även tagit tag i mitt rum, plockat in alla miljoner kläder som legat lite överallt. Så det ser ganska vettigt ut. Ska snart äta lite frukost och sen ta bussen till skolan o sen ha lite idrott.

a part of someones life.


puss, ha en bra dag!


People always leave

2008-10-21 @ 00:09:37
Allmänt Kommentarer (0)
precis kollat på film, ska sova nu. Ska upp rätt skapligt imorgon även fast jag har sovmorgon. Mitt rum speglar mitt liv. Fy fan va det ser ut. Jag som lovade att hålla iordning. Var duktigt ett par veckor men nu går det överstyr.
Alexandra, du borde skaffa dig en karl som kan hålla lite ordning på dig. snällt mamma. Jag har ju dessvärre tänk att leva i celibat hela mitt resterande liv. Men varför inte, ett distans förhållande, han bor 10000 mil från mej. vi ses aldrig, pratar aldrig, men vi är ändå ihop och jag har en man. Det vore nått kanske. Vadstena är ju ganska öde så det spelar ju egentligen ingen roll vart han skulle bo.

har nog bestämt mig, sista året med handbollen.. och tror det var sista året med fotbollen också. Finns så mycket att jag vill prioritera, iaf just nu men just nu har jag inte tid så jag måste välja bort något. Och jag känner inte samma sug för det där längre. Man är jämt så upplåst jämt är det nått. Träning match träning. jaa ni fattar galochen. det funkar inte längre.


fuck , A.

hat dag.

2008-10-20 @ 18:42:09
Allmänt Kommentarer (0)

American funniest homevideos alltså vilket program. Har nog aldrig garvat så mycket på länge. Det är nog det enda som har gjort mig glad idag. Tårarna sprutar av garv. Jag ska nog gifta mig med Tom eller vad han nu heter. Man kan ju faktiskt aldrig få en tråkig stund med han.

annars har jag bestämt att bli nunna, för jag så trött på det här! kompis - alexandra. Fuck you typ!!!

för usch för denna dag. BLÄÄ .

hata linköping hata vadstena. hundra mil i mellan, hata östgötatrafiken. och på tal om det, en idiot skulle röka på bussen idag? är man störd eller vad är man!!! gubbjävel.

men nu ska jag gå o fett suga mig, HEhihe. träna!

puss .


sveriges centrum, tycks va ett skämt

2008-10-19 @ 18:48:57
Allmänt Kommentarer (0)
påväg till sveriges centrum. HehhEE. kan väl tyckas va ett skämt av vissa. men ska väl medela att vi vann och herrarna torskade, Fint som snus. Åker igenom örebro nu, hemma snart. Också ganska bra. För det är andra avenyn! Vi gillar starkt.


puss alleballe.

match

2008-10-19 @ 12:10:51
Allmänt Kommentarer (0)
i bussen på väg till lindeskolan, damer herrar. Match sen nån gång, efter det spelar herrarna. Nu ska det tydligen lekas, skoj säger jag. Fråge sport. Jag är ju väldigt allmänbildad liksom! inte min syster heller som är min lagkompis.


puss.

ullared, en jävla massa folk.

2008-10-18 @ 23:21:13
Allmänt Kommentarer (0)
ullared jag och en jävla massa folk .

efter ytterst få timmars sömn, räknar väl max till 2 -3h. Vart väckt där nångång när jag sov som bäst. Men upp steg jag runt fyra. Vid fem kom syrran johan o john o hämta mig och vi begav oss till ullared. Väl där nere yrade jag om kring ett par timmar själv tills min kära mor o inger kom dit. Dom sov ju på campingen så vi yrade omrking där ett par timmar till och inhandlade det mesta.   

runt lunch någon gång begav vi oss ut åt. Aldrig skådat en sån lång kö det var för att bara komma in på ullared. Sjukt jävla mkt folk. Säkert 3 - 4 h för att bara komma in. Så vi gick och kollade skor, sen käk o sen mer skor och hår affär. Skulle köpt mig en sax men fanns inga vänsterhänta. Vi bestämde oss för att gå in på ullared ännu en gång. Eftersom det började regna var båda pappa och arne tvugna att följa med. Något dom inte gör nån mer gång, iaf inte pappa. Haha. Första o enda gången han är med o handlar.

När vi väl hade kommit ut,stod väl i nån timma i kö bara. Så begav vi oss hem åt. Hungriga som vi var såg vi fram emot en körv på en mack. Och fy fan va äcklig den var, äckligaste korven jag ätit. Så nu, äntligen hemma allt upp packat på köksbordet eftersom mor o far kommer hem imorgon jag har ätit och snart ska jag sova.


syrran johan john, mamma pappa, inger och arne - tack för dagen.


puss

festens mitt punkt

2008-10-17 @ 23:55:08
Allmänt Kommentarer (0)

pizza flöt och fett. Åt nog min aldra sista pizza idag. Kände mig riktigt grov. Usch. Dock nu sitter jag och pimplar cola i vinglas! det är fint ni. Men inte lika fint som att jag ska upp vid fyra imorgon bitti? eller fortfarande kväll skulle väl jag tycka.

skolan helt okej, fick helt plötsligt en herr modell som jag skulle klippa. gick fin fint! Jag vart nöjd, han vart nöjd o han tyckte jag skulle göra en halv klassiker! Jag sa, - kyss mej i röver!  nej vars inga sånna ord från en frisör. sen var jag trött på dessa vågor. Föna vågor föna vågor, bla bla blaaaa! jag struntade i det så jag och matilda hade ett intresant samtal med vår nya goldwell kille, inte lika lång inte lika smal inte lika ung och inte lika snygg, men va fan jag har väl inte tänkt och gifta mig med tomas`eller med vår nya vad han nu hette.

Nunna är det jag ska bli. Kompis - alexandra som jag nu mera kallar mig själv! Det är ju nästan så att man vill smile lite!




puss på oss.


skjut dej

2008-10-16 @ 21:58:20
Allmänt Kommentarer (0)

funderar på att döpa min söta lilla man till kent? vore inte det ganska puttinuttigt? Ska nog köra på det!


jag hatar våran dusch! ska aldrig mer duscha. Typ tredje gången jag får den hära kranen eller aa ni vet den som sitter på slangen? Den har jag fått i handen så att slangen har blivit som en orm och sprutat ner hela badrummet! jag tror jag dör!

jag är sugen på bio. någon som vill göra mig sällskap?

såg precis på lyxfällan, jag ska nog köra min salong i botten så jag också får va med på det! Jag kommer bli grymt känd! skämt o sido.






matilda tog en gullig bild på mig.



GODNATT PLUTTISAR!


han o jag nu

2008-10-16 @ 17:41:09
Allmänt Kommentarer (0)
om några veckor ska jag flytta ut ur mig själv. eller kanske flytta in i mig själv?

jag har lovat mig själv det. 


 
måste få skryta lite, JAG FICK MVG PÅ MITT PERMANENT PROV!!!!!!! det satt fint. dagen har faktiskt vart helt okej, rullade på bra tills lunchen då vi fick sitta i korridoren o äta! fixa mer plats? sen klippte vi mer på våra män, har inte döpt min kille än. Jag ska gifta mig med han. För han är grymt snygg och han är den enda som vill ha mig! så de så! snygg kan väl diskutera men han är hot, ni borde se han. Ska smyg fota han i skolan imorgon. hihi!

snart är det träning.





här är han, det är han och jag nu. Men han är ingen stekare längre. Han har fått en snyggare frisyr. Han är cool nu!



fast jatg vänstrar, frankenstein och jag nu i ett kapitel. Sen bryter jag upp med han.

kom änglar

2008-10-15 @ 21:27:36
Allmänt Kommentarer (0)
Jag har vart dålig förlåt mig.

fotografering, kul tycker jag. men svårt att få till det när man måste fota vissa saker eller vissa ord skulle man tolka och sedan fota. lite knivigt och är inte klar så ska ut o fota lite nån dag när jag nu ska hinna det. men det var det vi höll på med på förmiddagen i skolan. Eftermiddagen var det spec idrott, jag o killen, nils tror jag han heter? Vi gymmade! Sant fint som fläsket på kroppen.

mamma hämta mig vid skolan, ikea - maxi - stugan. Stugan var väldigt oplanerat men eftersom rickard o hans medarbeta hade fått oväntat besök av en söt schäfer/labrador hund! men vi hittade hans hem så vi kunde åka hem.





puss A.

syster dag.

2008-10-14 @ 14:25:16
Allmänt Kommentarer (0)
Jag har inte skrivit på hela helgen har inte riktigt haft orken så kommer väl en lite om helgen senare. Sitter hos syrran nu, precis färgat håret på henne. Vi har solat och lite sånt idag, det var skönt. Ska snart försöka få att min syster skjutsar hem mig så ska jag gå ut och gå en sväng tror jag.



hitta en bild på syrran, iofs syrrans dator jag sitter på då! haha!



puss plutten!

som en blixt

2008-10-09 @ 22:23:12
Allmänt Kommentarer (0)
har nog vart mer död en vanligt idag. men jag har orkar mig igen om dagen och efter skolan så har jag och mamma vart överallt med ingenstans typ. motala - lkpg - motala. Har fixat o med kiosken i handbollen och vart hos syster isac o stefan. Och nu har jag rullat permanent. röv på det tkr jag.


pappa kom hem med hans nya bil idag, den var fint. eller såg den bara i mörkret men måste få provköra den i helgen så ska jag nog kunna godkänna den.

fast nu ska jag sova. godnatt gullisar

suddiga minnen av gårdagen, men livet leker.

2008-10-09 @ 07:56:44
Allmänt Kommentarer (0)
fasiken så fint. gårdagen var tummen upp. fix och så hos michan innan vi drog in till motala där det blev förfest med 25 - 30 stycken kanske. Till slut hamnade vi på harrys, lite väl mycket folk men annars vare fint. Det vare helt klart värt. Var hemma vid halv tre somnade vid tre upp kvart över fem o nu är man i skolan. Och ni alla undra säkert, hur jag mår och jag mår bra, fina fisken.  Underbart, livet leker!


dock har jag inga bilder själv men ska se om jag lyckas få tag på några.

kort o gott!

2008-10-08 @ 00:02:26
Allmänt Kommentarer (0)

klockan är redan för mycket för att hålla på med sånt här. men ska väl bara säga att nu är det onsdag och då känner vi peppen! Sjukt kul ska det bli. Köööör baaah!

händelserik dag eller inte, in och hade idrott sen åkte hem såg titanic, usch va fint! träning och nu är jag sjukt trött så nu ska jag sova!


ha det bra gullungar


en dröm att försvara

2008-10-06 @ 23:48:59
Allmänt Kommentarer (0)
vart ingen promenad när jag kom hem för jag kom aldrig hem, jag bytte aldrig buss i skänninge så jag åkte vidare till motala där jag mötte upp michan, jag inhandlade min kjol och michan köpte en tröja o lite. Sen blev det fika på hugos med ida och mattias. Vi strosade runt lite på stan innan vi tog bussen hem.

kvällens mat stod jag för annars hade jag inte hunnit äta innan träningen, den gick inget vidare så nu ska jag antigen tjuta lite till titanic eller sova. inte bestämt mig än.





dagens :
top - gina tricot
scarf/halsduk - h&m
kjol - MQ
skor - stadium





tyll kjolen jag köpte idag, ser inte så snygg ut på bilden. Ser bättre ut i verkligheten och ni som vill se det får komma till harrysonsdag!

lina vill tjuta

2008-10-06 @ 13:06:16
Allmänt Kommentarer (0)

sitter i skolan nu har haft genomgång nu ska väl snart få åka hem. det är ganska fint som sagt. åka hem och gå ut och gå det är helt underbart höst väder ute.

på tal om vädret eller ne men jag trodde jag hade missat bussen idag, usch! då hade jag fått panik.


ska leta reda på vår lärare nu.

puss


första dagen

2008-10-06 @ 09:25:05
Allmänt Kommentarer (0)
Steg upp för några få minutrar sen, somnade dock ganska sent igår så jag orkade inte pallra mig upp för en morgon promenad. men imorgon får det bli en. Ska bara in till skolan och ha tre timmar svenska. Det är helt okej faktiskt med tanke på att då har min måndag redan gått.

men jag måste sticka, vi hörs gullet.

en kväll på mitt rum

2008-10-05 @ 23:11:59
Allmänt Kommentarer (0)
blev ingen film för oss, vi har haft msn häng och lyssnat på celine dion. Det har vart fint pimplatt cola har vi eller jag har gjort. imorgon har jag sov morgon börjar inte förens tolv. det är ganska fint.

frediken

en sur fredrik när jag inte ville följa med han ut.



en gladare fredrik, när han mjuknade upp.

men nu ska han hem, så då får jag ha msn häng med mig själv! Fnizzz!!



pussyn!

msn häng

2008-10-05 @ 20:32:55
Allmänt Kommentarer (0)
fredrik och jag har lagat mat åt min mor och far, han är som en bror för mig. så nu har vi msn häng på mitt rum. kollade precis på ett avsnitt av andra avenyn. fett fint. lite mer msn häng sen är någon film som vi ska kika på.

och imorgon är det skola sen ska jag försöka få med min mor till motala, köpa tyllkjol på gina. helt underbart fint var den. så ska nog kränga på mig den på onsdag! för då kör vi! Det gillas!!

puss från oss.

suddiga minnen av gårdagen

2008-10-05 @ 15:58:30
Allmänt Kommentarer (0)
igår var det lagfest med fotbollen, det åts god mat och det lektes. Även lite annat smått och gått slank ner. Det var en fin kväll. Men nån gång runt halv tre tiden var jag hemma. somnade innan jag ens hann få av mig kläderna. Ne så illa var det faktiskt inte.

fredrik kommer hit senare, vi ska lag mat till oss och min familj. haha! min älskade vän!

Fredrik



pussen

ut ur mig själv

2008-10-03 @ 22:22:09
Allmänt Kommentarer (0)
äntligen säger jag, fredag idag. det var en fin dag i skolan. Repiterade helform och se fönteknik. Skulle ha klippt ökade längder på eftermiddagen men det struntade vi i så vi städad och slutade vid tjugo i tre. Jag sara och matilda begav oss in till stan. Sprang runt där, sara hade panik. men det gillar vi! matilda tog bussen till sin lover och vi sprang vidare. Inhandlade mig ett linne o lite underkläder. Vid hlav sex sa jag hejdå till sara och gick till tåget.

men nu är jag hemma, käkat o kollat på idol. Även hunnit med en sväng till östenssons. onödiga pengar onödig motion. men jag behöver väl det. motion alltså, eftersom våran match blev inställd eller vi lämnade VO som det heter, dom andra vinner med 10 - 0 kul jul säger jag. men vad skulle vi gjort? vi hade inte lag eller jo 5 spelar o en spelar med stukad fot och dom vägrade flytta matchen. Tycker det är dåligt av dom, kunde väl flyttade den så det kunde blivit en vettig match. men men, örebro är ju örebro. Så jag tror jag beger mig till motala en sväng imorgon, känner fortfarande av shopping suget, eller så blir det linköping imorgon igen. För tror dock inte jag hinner följa med ida o cicci och kolla på SM eftersom vi har lagfest klockan fem.

det här var onödigt långt så jag slutar här. kommer väl någon bild på det jag har köpt idag.


pöss

glass i stora lass

2008-10-02 @ 23:17:59
Allmänt Kommentarer (0)
American gladiator? en verision av svenska gladiator eller var vi efter med vårat tv program? Jag vet faktiskt inte men det sänds på tv, alltså det från amerika! men det kanske inte fatta.

ganska okej dag i skolan, det kändes som fredag hela tiden. Det var en aning jobbigt eftersom det bara var torsdag. Vår söta lilla dolly släppte oss tidigare så kom hem vid tjugo i fyra, dock gör jag ju det för det mesta men iaf.

Vart hos emmeli hela kvällen tjockat oss. Hon o madde firade sig lite så nu är vi runda o glaá. Ett par kila till skadar ju inte. Eftersom vi har match på lördag och vi är sex spelar och två målvakter! Pussen på det!



godnatt.


RSS 2.0