Disco disco..

2010-03-30 @ 21:53:55
Allmänt Kommentarer (0)
Mitt huvud har inte lika mycket disco längre, tror det börjar gå mot sitt slut. Himla skönt om ni frågar mig.

Ingen skola blev det inte som sagt så har pluggat lite, var ute och tog lite friskluft. Sen fikade jag och ida en stund med. Välbehövligt. Umgicks lite med mamma också. Gustav och söta herman var här och syster med. Klippt lite. Skönt för huvudet att få vila lite nu.

ska nog lägga mig i sängen och kolla på Cougar Town och hoppas att jag vaknar upp och att discot har stängt då.

nattis

det dunkar

2010-03-30 @ 11:36:47
Allmänt Kommentarer (0)
hej kära vänner!

vad tiden går fort, snart är vi där både modevisningen och gesällen. Så det är bäst att kämpa på. Igår färgade vi in några modeller till visningen och spelade in lite film.

Sen kom jag hem med världens huvudvärk, vilken höjdare. Inga huvudvärkstabletter eller liknande. mysigt. Så spenderade några timmar i sängen. Vaknade upp med samma huvudvärk idag med, känns som huvuet ska sprängas. Men mamma kom förbi med ipren innan hon åkte till jobbet så nu har jag knarkat lite och sovit. Har fått lite gjort med plugget också. Så nu är jag nästan ifatt, har bara lite kvar elelr ganska mycket kvar på rapportskrivningen, förstår ju inte riktigt. Är det för att man är trög eller ?

ska nog unna mig och baka lite chokladbollar.



mer bilder från den franska aftonen kommer!

att vet att du alltid finns där får mig att må bra. fina du.

PUSSSS!

jag lever för alla fina människor

2010-03-27 @ 22:36:00
Allmänt Kommentarer (0)
full fart igår, trevligt hade jag.

idag vaknade jag upp och mådde fint. Följde med ida till stan sen vidare på modevisning i Chalottenborg, våran visning kommer bli mäktigare. Julia och Alva var med också, lämnade dom hos julia sen och vi åkte till mc donalds och käkade. Nästa vecka får det bli skärpning. Kommer ju faktiskt en sommar också. Kan ju vara bra om man kan visa sig på stranden..

Sen spenderade jag lite kvalitéts tid med min mor och far. Dom börjar komma iordning nu, men stugan eller ja huset eller vad man nu ska kalla det. Deras nya hem.

Sen har jag vart hemma på borensvägen resten av kvällen, gilla.

Bilder från igår kommer upp imorgon.

Gillar att jag har bal imorgon klockan nio till elva. Måste upp klockan sju typ. Åtta ska jag va i vadstena och man ställer om klockan så alltså kommer jag vara i vadstena sju imorgon. känns ju himla underbart. Därför är det nog dags för sängen snart. Sen ska jag klippa lite, match med små tjejerna och sen klippa lite till sen träna lite och sen måste jag plugga. verkligen pluggga. PA - Arbete, börjar närma sig.

Ne ska se film nu sen sängen.

Godnatt alla.

låt mig aldrig få välja..

2010-03-26 @ 08:41:53
Allmänt Kommentarer (0)
Godmorgon alla fina.

Gårdagen bestod av lite skola, sen häng med syster. Firade att hon klarade lastbilskörkortet. Så lunch med henne och sen besökte vi johan på studion. Ida tog hål i örat, där inne! haha läskigt. jag garvade mest åt hennes reaktion. Men fint blev det iaf.



så snyggt blev det.

jag unnade mig en väska, tyckte jag var värd det? är jag nog inte egentligen men jag kände för det. Den var fin.

Fredrik och jag åkte och snurrade, gick riktigt bra igår. Så det går framåt, nu ska vi hålla i här. Är faktiskt bara två månader kvar ungefär. Men vad jag ska andas ut då. Då är allt jobbiga över.



nu ska jag iväg till praktiken, ikväll fransk afton. fransk massage? hm.. hahah

läskigt att drömma om samma person två nätter i rad, en natt hatar personen mig och inatt vill den inte va kompis med mig.. får väl se vad denna natt handlar om..


puss.

det är svårt att slita sig

2010-03-24 @ 23:29:19
Allmänt Kommentarer (0)

på börjar ett försök att få ihop byrån, gick inte så bra så började med lådorna. Trodde ju antagligen att jag var dum i huvudet men ett nytt försök och jag fick ihop det. Sen att jag spikade bakstycket för långt ner så det glappar och så skulle gustav och jag försöka sätta om det och slår sönder hörnet. Så spikade i det igen. Sen efter tre försök att sätta i lådorna och de inte passade, trodde jag att jag hade gjort något fel men dom kom på plats. fina byrå.

Sen åkte mamma och jag och handlade som sagt så nu är kylen fyld, gud så gött. Gustav kom tillbaka så käkade vi tacos, så på tv, men jag sov mest (A) Men nu är jag pigg igen är ju väldigt skoj.



det är om natten vi är vakna..

Snart dags för sängen, puss


jag vet vem jag är när jag är hos dig

2010-03-24 @ 13:18:26
Allmänt Kommentarer (0)
dagen har bestått av städning ungefär. Har fått ordning lite här hemma. Sen har jag tvättid idag så ska ner snart och slänga i dom sista maskinerna. Duktig jag är.

Sen ska det bli lite PA arbete och lite samhäll.

Frågan är ju om det blir lill-lördag idag, återstår att se. Fira lite från i måndags kanske. Men mysa lite hemma är ju ganska trevligt det med. Ibland läxböckerna liksom.

Mamma kommer in till stan om ett tag, maxi och handla och sen hoppas jag på en sväng på stan med. Kika lite. Vill handa lite nya kläder, behöver det! Då går humöret lite uppåt. Lite ångest inför fredag med, vad ska man ha på sig ? :O Fransk afton på hugges.

nehe nu måste jag till tvättstugan.

PUSS, ps. har faktiskt lagat mat idag. ds. haha

roligare blir det inte just nu..

2010-03-23 @ 10:56:41
Allmänt Kommentarer (0)

godmorgon, tänkte gått upp och gått ut och promenerat en sväng. Men jag hoppar nog över det. spenderar lite tid hemma. lite mys tid. Ska städa och lite sådär det behövs. Sen in en sväng till vadstena, måste handla lite. hälsa på mormor.

Ska ta en bad nu, sen kanske ni får se hur jag bor. Om det blir riktigt fint när jag städar.

Svar: Tröjan är köpt på monki :)

roliga inlägg. nooot.


puss


om man ibland bara kunde få saker att bli som man själv ville, har bestämt att livet ska bli ett äventyr från och med nu.

2010-03-22 @ 17:37:43
Allmänt Kommentarer (2)
gesällteorin är avklarad och jag är godkänd, vilken lättnad. Nu är det bara projekt arbete och praktiska gesällen  som står i fokus just nu.

Har spenderat lite tid på ikea, inhandlat saker till andra och inget till mig själv. men andras pengar så jag är fortfarande lika rik? eller snarar lika fattig. haha

imorgon är jag ledig, ska jobba massa med PA arbtet så jag kommer i fas, plugga lite med. hoppas på fint väder så jag kan få promenera lite. Rensa huvudet lite, det behövs..




fetto alex och mina gullungar.

I need and I'll try.

du är inte starkare med eller utan mig, det spelar liksom ingen roll. Jag vet bara att jag är starkare med dig..

2010-03-21 @ 11:15:29
Allmänt Kommentarer (0)

fina söndag tänkte jag när jag vaknade, promenad innan jag skulle sätta igång med plugget. Kollar ut och det spöregnar. Igår åkte vi på stryk av motala. Lite besviken, vi som hade matchen och sen förlorar med två. Dom är inte värda att vinna, när dom tydligen struntade i att åka till linköping förra helgen när våra a-flick tjejer skulle möta deras a-flick tjejer. Tråkigt att det hålls på sådär. Men inget att lägga någon kraft på.

idag är det plugg, har en lite paus nu frukost och datorn. Sen plugga igen för att sen åka in till vadstena, tjejerna har match. 2 poäng till oss. Sen raka vägen hem och plugga. Förhoppnnigsvis kunna pusta ut lite innan det är dags för sängen och imorgon gäller det. Är faktiskt inte nervös än, det får liksom gå som det går. Jag hoppas jag känner att jag har gjort allt vad jag kan.

I fredags var det utgång, skulle bli lugnt. Blev ganska lugnt men himla skön kväll. Tack ida, tack alla. Taxi med ida och emli hem. gullisar.

Lördagen bestod av solning, plugg och match.



bild från förra fredagen, fillis och ida! pussen.

It is difficult. Can not think of anything else. I fall down and back ..

ett sista steg, bara ett sista innan jag försvinner..

2010-03-17 @ 18:27:24
Allmänt Kommentarer (0)
ett inlägg per dag verkar ju vara rimligt. haha. Har pluggat massor idag, nu har jag äntligen läst igenom och antecknat båda böckerna så ska bara läsa på dom så jag kan det. Gaaah. Men man måste ju unna sig lite bra saker med så funderar på att kanske dra mig till texas, lill-lördag. Har förjävla tandvärk också så ipren och alkohol är väl inte det bästa.

Men bäst att fortsätta med plugget nu så man kommer något framåt. Känns som att det är det enda jag gör nu för tiden. Tur man inte gick natur alltså. Herregud.

massa fina saker i hm katalogen. mm, beställa! hihi

PUSS

ALKALI BLONDERING OXIDATION LÖSNING

2010-03-16 @ 14:24:15
Allmänt Kommentarer (0)

man hinner knappt med att leva känns det som. Ni har jag tagit paus i över en timma och känner redan lite ångest. Men bara måndag är över så släpper en lite klump från axlarna. Så då siktar vi fram mot 5 maj. Då jävlar. Allt ska sitta jag ska klara det. Men fram tills det är det bara att kämpa. Finns så mycket jag skulle vilja hinna med i vår men just nu känns det som man inte hinner med något. Har två mål som jag ska klara, lyckas jag så lyckas jag med allt.

För mycket paus, nu måste jag fortsätta. 


jag vill också känna lycka, känna mig behövd..

Hade hoppats på ett par pass på FG denna vecka, ser mörkt ut.


PUSSS FINA VÅR SOL!


låt det aldrig bli som förr, lämna mig inte ensam.. Aldrig mer.

2010-03-15 @ 21:53:34
Allmänt Kommentarer (0)
haft en bra dag, plugg, salongen och en sväng till ikea med mamma. Inhandlade grejer till sängen, lakarn och madrass. Så jag kommer sova som en prinsessa i natt. ååh längtar tills mina skyltar kommer upp. Bara jag får dit en gavel så ska det bli fint. Köpte en byrå dit också. Lite ljus också.

Sen har jag pluggat, måste fortsätta nu.



många coach segrar ;) hahaha

PUSSS

man kan bara hoppas

2010-03-15 @ 07:23:45
Allmänt Kommentarer (0)
Det är lite mycket just nu denna vecka, så kommer inte bli jättebra uppdatering. Men det kommer ta sig, det lovar jag. Har snart börjar komma iordning i lägenheten så en lite titta kanske ni kommer få.

Helgen bestod då av musikal, hundvakt på landet och match även lite bal hann vi med. Fint med seger så nu laddar vi om till derbyt på lördag. MOTALA - VADSTENA. Vi ska plocka två poäng.

Min vecka kommer bestå av plugg plugg och även lite mer plugg.

nu är klockan mycket, så nu måste jag åka.
Ha en fin dag.


att aldrig veta

2010-03-13 @ 07:31:04
Allmänt Kommentarer (0)
godmorgon.

Sitter här, kaffet och jag. Syster kommer och hämtar upp mig om en stund, små tjejerna har match nio i ljungsbro. Sen hem, städa och greja för då ska vi köra sängarna, så då får jag min stora säng. hihi iaf madrasserna, så får bli en sväng till ikea snart och inhandla lite sov grejer. Mina fina skyltar ska komma upp också, ni ska få se när dom sitter uppe.

igår vad ida och jag på musikal i linköping. Brolle, gaaah! min! haha Den var kanon även om det var vi och alla 50+. Sen hem hit, lite vin drickande och vidare till hugos. Trevlig kväll. Vissa hade nog trevligare än andra, haha frida!

ska fixa lite, sen iväg.

PUSS

viljan att vara stark..

2010-03-12 @ 07:46:08
Allmänt Kommentarer (0)
hej alla fina!

Har inte skrivit på väldigt länge, men ser ändå att folk går in och kollar här ändå och det är roligt. Så jag ska försökata tag i det här igen. Men har vart lite mycket på sista tiden eller det är väl fortfarande. Det är en hel del i skolan, jobbig kump o magen.

Men ska iväg till praktiken nu, sen ska ida och jag på någon musikal eller vad hon har bjudit med mig på. Hon visste knappt själv. Imorgon har små tjejerna mtch nio i ljungsbro och efter det ska jag va hundvakt tills på söndag. Ska se till att plugga massor också. MÅSTE!

I wish we were in another time of life..

PUSS!

mamma och ida

2010-03-02 @ 18:32:20
Allmänt Kommentarer (1)
mamma har varit här, grejat lite. Imorgon ska vi till ikea. Sen ska vi handla på maxi. Greja lite till fint, och kanske till helgen bjuda lite fina vänner på fika? Får se hur långt jag har kommit då.

just nu vill jag nog mest shoppa vår kläder, himla sugen.

Ida är här, har färgat hennes hår. bättre än innan om vi säger så. Nu ska vi väl bara mysa, gillart. Hon är bra.


puss.

det är så mycket jag skulle vilja säga dig..

2010-03-02 @ 10:35:04
Allmänt Kommentarer (0)

håller på att greja här hemma, försöker få ordning på mina kläder men jag blir tokig. Min kläder får inte plats. Kanske borde rensa men det tar emot att kasta saker. Så jag skippar det försöker få plats med det ändå.

Sen måste man ju bara ut i detta väder så tror jag ska ta mig en promenad bort till syster. Isac är sjuk så hon är hemma idag.

Men är nog bäst att jag fortsätter med mina kläder nu så jag blir klar nån gång.

PUSS!


att aldrig veta

2010-03-01 @ 22:42:36
Allmänt Kommentarer (0)





min kväll.

pussen.

Love is a matter of difference

2010-03-01 @ 22:16:48
Allmänt Kommentarer (0)


jag trivs, imorgon får jag mitt badkar. vem ska bada? JAG!!

fint. ska hoppa i sängs snart. Känns som att jag behöver det.

För varje dag finns det ett mirakel

2010-03-01 @ 22:13:27
Allmänt Kommentarer (0)






känslan att hjälpa till..

2010-03-01 @ 21:18:55
Allmänt Kommentarer (0)
flyttat nu, känns skönt. Visst lite ensamt ibland men det är väl så det ska vara. Har inte riktigt kommit iordning än men det kommer nog. Ska fixa och greja massor imorgon, sen kanske fika en sväng med syster och isac.

Min bil har tydligen fått rycket, blir kok het så fort jag kör med den. Tydligen ispropp sa någon, känner ju att jag inte bryr mig speciellt mycket om vad det är bara den börjar fungera. Pappa får fixa den imorgon. Biljäveln, Nuuutsen som den heter har väl kanske vart ute och festat igår, han är väl bakis kanske. haha

Skolan känns väl förjävlig just nu, eller kanske inte just nu men det är två stenar som ligger på axlarna nu. Har en del grejer att stå i. Gesäll teoriprov, 8 gesällmoment, öva öva öva öva,  PA arbetet, jävligt roligt men mycket arbete, det vill säga rapoortkladd ska va inne, kanske skulle vart inne? Fixa frisryrer, inspiration tack. Samhällskunskaps redovisning på tisdag, skisser till gesällen ska va klara på onsdag, måste komma iordning i lägenheten, måste träna, måste hälsa på mormor. min fina mormor.

ska se på spårlöst nu. sen sov. behövs.



det är när fasaden rasar som livet kommer ifatt mig, det är då jag förstår att det är bäst att stanna upp. Hitta tillbaka och finna hoppet. Låta tiden bestämma, låta hoppet aldrig försvinna. Det är snart tid att falla ihop.

RSS 2.0