Varamon

2009-06-28 @ 09:50:01
Allmänt Kommentarer (0)

Vad varmt det är men nu ska vi inte klaga. Redan 32 grader i solen, det är ju underbart. Så det blir varamon idag med sen blir det nog en sväng upp till stugan oh käka mat.

Det var trevligt hos gustav igår mat och sol. Sen åkte vi runt och lämnade folk, bergmar o vadstena och sen hämtade vi upp hedvigs syrra och hennes kompis i borensberg så var inte hemma förns vid två så lite trött är man ju eftersom det inte går att sova hemma hos syrran och de, är ju 100 grader.

men snart kommer nog hedvig och hämtar upp mig bäst att jag skyndar mig.


brygga, mat och en fin kväll!

2009-06-27 @ 20:04:22
Allmänt Kommentarer (0)
Har haft ännu en underbar dag i varamon, man gillar ju det starkt alltså. Vart dock puttad av albin så det resulterade ju till första doppet i vättern och varamon för i år. Vet inte om man ska tacka han för det? Nu håller vi på att styra upp lite käk hemma hos gustav. Det ska bli fint, sitta på hans brygga käka och umgås, helst hade jag tagit ett glas vin eller två, hade ju varit riktigt fint. Men jag får nöja mig med cola, funkar väl det med?

Ska väl gå och styra upp matlagningen nu för det borde väl inte gå så bra när gustav och bergmar står för den? Iofs är hedvig där med men nja, liter inte på grabbarna.

ha en fin kväll. blir inga bilder från igår eftersom jag inte har varit hemma idag så de kommer en annan dag.

Sol och jobb!

2009-06-27 @ 07:29:24
Allmänt Kommentarer (0)
dålig uppdatering jag vet men det är ju sommar. och det är ju underbart.

I torsdags blev det iaf att jobba lite mitt på dagen sen åkte jag hem till min kusin, klippte anton och sen hennes lugg. Mamma hämtade mig, åkte in till motala köpte klänningen och skorna som jag hade lagt undan och sen vidare till maxi.
Vid åtta kom macke klippte och färgade han sen var min torsdag slut.

igår jobbade jag 9 - 18 mindre roligt men det är bra med pengarna. Direkt hem till syrran, duscha och byta om o greja. Sen kom bergmar och gustav  hit och vi begav oss till frida. Där marcus och hon firade sig lite. God mat och trevligt. De vuxna typerna begav sig ut på krogen, dock var det väl bara 5 stycken som hade råd och orkade så vi andra små åkte hem till det så kallade manshuset. Syndes ju att det var grabbar som hade invaderat stället.

men nu ska jag iväg och jobba, sen blir det varamon men mina vänner. Bilder från igår får ni imorgon.

glöm inte att smörja in er.

Stek

2009-06-24 @ 21:24:48
Allmänt Kommentarer (0)

Jobbet gick kalas bra, slutade som sagt vid ett och då drog jag mig ut mot varamon, mötte upp en hel hög med vänner, frida, ida albin, krille med flera. Det var fint. Dock smög sig ett gäng moln in så det vart inte lika roligt längre. Mamma kom och hämtade mig och ida vid fem tiden. Man älskar ju varamon.

Minde roligt att jag jobbar en jävla bajs tid imorgon, 12 - 16 men vad gör man inte liksom. Fredag är det ju ännu värre då jobbar jag 9 - 18 sen är det bara lördag kvar och då är det bara fram till tolv så jag hoppas att vädret håller i sig.

Ska gå ner till stan och möta ida nu.
Hörs senare.


fina dagar

2009-06-24 @ 08:14:56
Allmänt Kommentarer (0)
var uppe med tuppen idag, gick upp kvart över sex och gick ut och gick en sväng. Hur underbart som helst. Helt ljummet i luften Så nu har jag ätit frukost ch sådär, ska packa min väska och sen får jag skjuts av mamma till jobbet. Skönt att slippa bussen faktiskt.

men måste gå nu, vi hörs ikväll.

Glöm inte solkrämen idag!!!!

Kräftorna är på ingång

2009-06-24 @ 00:10:55
Allmänt Kommentarer (1)
blir dåligt med uppdateringar nu under sommaren, visserligen gör man mycket som man kan skriva om men man hittar inte direkt tiden. Idag var det iaf varamon. Isac, julia jag och bergmar åkte dit vid elva. Sen låg vi där tills halv fem, helt underbart och detta resulterar ju i att man är lite bränd här och var. Men bergmar är nog värst, kräften.

Varamon är nog bland det bästa som finns nu under sommaren, man gillar ju det starkt.

Kvällens planer var egentligen att åka in till frida och karin men jag hoppade det pga av jobb och så imorgon så bergmar och jag gick ner och handlade lite och sen gick vi och satte oss vid pumpen. Vi pratade om allt från hur fort solen går ner till mina raggarsträngar som jag har fått på bena pga av min snabb rakning förut. Det är ju också något som gillas. Sen kom ida och emil förbi en sväng.

imorgon blir det jobbet till ett sen blir det varamon för hela slanten.



badade vid pumpen i måndags. mina älsklingar.



vissa vågade sig ju i badet. vet dock inte vad som hänt med bilden, väldigt gul är den.

nu blir det sängen, hejdå kräftor.

bad och sol

2009-06-22 @ 10:54:31
Allmänt Kommentarer (0)
Nu har vi snart fått på oss kläderna och smörjt in isac och julia. Vi ska strax åka ner till munkklostret där nere och bada och sola. Dock verkar solen hinna gå i moln innan vi kommer ner. Men bara de får bada blir de väl nöjda.

Så ska tjata lite på de nu så vi kommer iväg, Bergmar skulle även komma ner en sväng. Verkar som de är klara nu, bäst att skynda iväg.


puss

barnvakt

2009-06-21 @ 18:23:21
Allmänt Kommentarer (1)
Siter här med julia, är barnvakt nu och isac är ute och leker i lekparken. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll. Imorgon har jag lovat att vi ska åka och bada så vi får väl hoppas att vädret blir bra.


min midsommar var bra iaf, den spenderades med de bästa, först med mat hos frida med henne bergmar och gustav. Sen kom krille, didde, måns o herman vi åt tårta och sen begav vi oss vidare. Vi hann med både fest i varamon, sen fest vid röda stugan och sen skulle vi hitta hem till nathalie, gick ju mindre bra men vi hittade dit och begav och sedan vidare hem till krille. Där folk åt och hade sig. Sen skulle vi sova där, men jag begav mig hem till syrran istället skönare att sova i en egen säng.

sen var jag kvar i motala som ni vet sen kom gustav och bergmar hit på kvällen och även hedvig. Vi satt i köket och gjorde precis ingeting. Drack cola gjorde vi iaf. Trevligt.















mer bilder orkar jag inte. Fin midsommar var det iaf.

puss

TATTO

2009-06-20 @ 14:37:37
Allmänt Kommentarer (0)

Har vart i varamon och spelat minigolf eller syrran, johan och deras kompisar spelade och jag förde protokoll. Så nu sitter vi alla hemma hos johans föräldrar och kollar på när han tatuerar erko. Kanske ska göra en ? Men då måste ju alex bli klar med sin rygg eftersom vi har slagit vad. Ska väl va här en stund till sen får vi se vart det bär av.

bloggar mer sen


morgonkvisten

2009-06-20 @ 10:52:41
Allmänt Kommentarer (0)
Är hemma hos syrran nu. Funderar på vart jag ska ta väg och vad jag ska göra nu liksom. Hade iaf en fin midsommar. Ni får veta mer sen och se bilder. Mycket roligare att ni har något att se fram emot.

Ska väl ta och ringa mina manliga kamrater och sen höra vad frida och de gör.

skriver mer om midsommar senare.

Hoppas alla hade det bra.

Bergmar och jag delade inte säng, han fick sova på golvet.

2009-06-18 @ 08:13:32
Allmänt Kommentarer (0)
Sitter hemma hos syrran nu, var inne i motala igår efter jobbet.Först på sjövik sen gick vi till marcus stuga som låg på hans tomt lite roligt men det var trevligt. Bergmar ligger och sover på golvet, ska snart se om han vill ha frukost. Han älskar ju när jag skiver om honom liksom. För han vill läsa om sig själv i min blogg.

Blir jobb idag, har två klippningar på förmiddagen sen kommer mamma så går vi och käkar lunch och sen ska jag fixa henne i håret. Ikväll ska jag klippa elias och bergmar efter jobbet om ni förstår. Sen börjar vi väl ladda upp inför midsommar som kommer bli trevlig. Äntligen är lite fixat, vart kvällen bär av återstår att se.

Svar till alma:
Det är klart att jag kan lägga upp bilder på vad jag har på mig men nu när jag jobbar så har jag bara jobbar kläder men har några bilder jag kan lägga upp och visa och sen är jag ledig ett par dagar nu så håll utkik så kanske det kommer några outfits bilder.

Nu ska vi käka lite frulle sen blir det jobbet, blogga senare.

lååååångt hår!!

2009-06-17 @ 07:56:46
Allmänt Kommentarer (4)
Kul att det är strålandesol och ser uta att bli jättefint väder och att jag ska jobba och att jag inte har än enda jävla kund idag. Kan ju hoppas på att det kommer in någon annars känns det tungt. Men var gör man inte, pengarna behövs. Och nu ska jag inte klaga mer.



sådär nu är jag glad igen, långt hår och grejer. Det ska klippas in idag så det blir snyggt!


nu måste jag gå, puss

tråkig blogg utan bilder, jo jag vet.

2009-06-16 @ 23:01:36
Allmänt Kommentarer (1)

Här sitter jag och dricker kaffe, försöker bli av med båda knä ont och huvudvärk. Det går inget vidare att skriva dett heller för jag håller på att jäspar (stavning) hela tiden så jag får tåtar i ögona. Ni vet då de blir blanka och man ser ut att börja gråta när som. Så det blir nog sängen sanrt.

Jobbat idag, har haft otroligt många kunder, hela två stycken. Dagen var rätt så seg som ni kanske förstår. Färgade även Bergmar när jag kom hem. Han vart som en solblekt katt. haha nedå det blev jättefint, lite klippning på det där så blir det toppen.

Det stora frågeteckenet är väl vad som händer på midsommar? Det återstår att se och nån krans i håret blir det väl inte eftersom min mamma och de har bestämt att flytta upp midsommarfirandet till klockan 5 istället för att de ses på förmiddagen och grejer. Så nu får jag inte fira med de heller. Jag kommer helt enkelt inte få äta någon jordgubbstårta eller nån midsommarmat i år. Inte för att jag tjuter över det men ändå tradition är ju tradition. men de är väl till för att brytas som allt annat.

Godnatt.


Sommarlov - Jobb

2009-06-16 @ 07:45:37
Allmänt Kommentarer (0)

Ska snart ge mig iväg till bussen eller inte riktigt snart men om 25 min ungefär. Var klar otroligt tidigt idag så nu sitter jag och gör ingenting. Det är ju också otroligt skönt. Mindre roligt att mamma säger att det ska bli fint väder idag och imorgon och båda dagarna ska jag jobba så det får nog bli en sväng till solariet ikväll.

Igår kväll kom Bergmar och michan hit, färgade håret på henne och sen kom gustav lite senare. Albin och frida får för sig att cykla från motala och hit, duktiga dom är. haha. Så vi käkade glass och hängde hemma hos Bergmar. Fina vänner.

Vad som händer ikväll vet jag inte, dock lär jag väl va trött efter en hel dag på salongen, men det känns bra att jobba lite faktiskt. Få in lite pengar för det lär behövas.



julia när hon hade avslutning.


Nu ska jag gå, hörs efter jobbet.


Måndag

2009-06-15 @ 12:41:27
Allmänt Kommentarer (0)
ligger i sängen har precis varit ute och gått en sväng och nu äter jag frukost. Dock har jag skit ont i mitt knä och vet inte vad jag har gjort? Så det är mindre roligt.

Vad händer idag då? Det är ju förjävla tråkigt väder alltså. Ingen sommar ännu. Men imorgon är det jobb för mig, även onsdag och torsdag så det lär väl bli fint väder då bara för de. Ska fixa lite och sen får vi väl se vad som händer. verkar ju som alla börjar jobba idag så det är väl ingen hemma.

Vi hörs senare.

Julia och alexandra

2009-06-13 @ 14:12:27
Allmänt Kommentarer (1)

hemma hos syrran nu, de håller på att bygga kök. Det kommer bli jättefint. Så nu har vi precis ätit bauget så tjatar isac på mig att jag ska hoppa studsmatta och spela fotboll. så det är väl bäst att jag ställer upp, jag är ju isac och julias lekvän liksom.  Dom gillar mig starkt. Har väl fått den rollen eftersom jag är minst och inte ens 18 år så då tillhör jag gruppen "de mindre" eller "barnen" det känns jävligt bra alltså.

nu skriker isac ner ifrån så måste väl gå.

PUSS.


Jobba

2009-06-13 @ 06:47:16
Allmänt Kommentarer (0)
Uppe med tuppen idag, ska snart iväg och jobba. Jobbar bara 8 - 12 så det funkar men känner att jag är dunder trött. Vem har gjort mig så trött den senaste tiden? Efter jobbet åker jag bort till syrran (anna) där mamma och pappa är och några mer. De håller på att bygga kök så tänkte åka dit en sväng istället för att åka hem.

sitter på mammas dator eftersom ida ligger och sover inne i mitt rum så kan tyvärr inte lägga upp några mer bilder men det kommer sen idag.

Skulle behöva sova ett par timmar till känner jag får ta igen det ikväll för det blir nog lugnt. Eller händer det något roligt?

Ska iaf ge mig iväg snart, ha en bra dag.

fint

2009-06-12 @ 18:47:23
Allmänt Kommentarer (0)
nu är internet bra och det går som det ska. Har lovat att ni ska få se ett gäng bilder från min senaste tid.


















Mer bilder från Sarahs 18 års fest finns på facebook.

vad har jag gjort mer den senaste tiden då?
 Haha joo, bergmar, jag och gustav var och gick för omberg. Det är ganska mäktigt asså. Bestiga omberg har man ju inte gjort förr liksom.

Julia hade avslutning så vi var och kollade på den sen shoppades det på stan för att invänta maten på bella notte. Mums!!


men nu måste jag gå, ska äta pizza med michan som kom nu.

puss

internet krångel

2009-06-10 @ 20:56:01
Allmänt Kommentarer (1)
väldigt dålig uppdatering av mig men har fortfarande haft krångel med internet men det verkar funka bättre nu så en bättre uppdatering kommer sen. För snart ska jag åka till konsum och hyra film med ida och bergmar. Det blir trevligt.

men nu måste jag gå.
skriver mer sen.

problem

2009-06-09 @ 00:03:00
Allmänt Kommentarer (0)
Godkväll på grund av lite internet problem och andra problem har jag inte kunnat uppdatera något så får se om det funkar för internet dör hela tiden. Dagen började ju inget vidare men det löset sig ju iaf. Lämnade in datorn idag sen blev det käk på stan med cecilia. Åkte med dom in hit igen till handbollen så åkte bort och klippte jennys barn. Dom ville bli fina till avslutningen och jenny hade glömt att boka klipptid så vi löste det lite smidigt.

Man mår ju skit när man har studenterna komma utanför lite halv fulla och är påväg ner till måndagsklubben. Man vill ju va 18 och man vill ju ta studenten liksom. Men om ett år då jävlar då lever man livet.

lovade bilder från helgen med det blir imorgon ifall internet mår bättre då.

GODNATT!

Min älskling

2009-06-07 @ 23:54:48
Allmänt Kommentarer (1)

Ska ta och berätta lite om min lördag, har inte orkar göra det tidigare än nu för har spelat match o grejer som typ bestigit berg. 

Min lördag som sagt, simon kom hit vid halv två, köpt med sig jordgubbar och mjölk. Skulle fixa med paket till sarah men det gick inte som vi ville men det blev helt okej till slut. Vid halv tre korkade vi upp tyckte det var dags då. Michan slank in vid tre kanske. Från det att michan kom till att vi skulle gå höll vi på att fixa med musik men det gick inte. Men till slut så.  Väl uppe hos sarah slinker jag och michan in, bara 20 minuter sena. Tycker det är rätt bra av mig. Sen vart partyt igång. Det var jättegod mat, lite lekar och en hel del dans. Fin kväll, det ramlade in mer folk under kvällen. Sen fick jag något ryck och åkte till motala typ vid halv två, väldigt ovärt kanske. Men fick iaf träffa min bästa ida, full som vanligt! Även albin alex o frida! Fina vänner det där. Var hemma vid tre då jag skulle bädda rent i min säng eftersom mamma hade plockat bort alla lakarn på fredagen. Men vaknar upp idag, halvnaken eller inte ens det hade iaf fått av mig klänningen sen var det lakarn överallt och täcket hade jag stoppat ner en bit bara. haha Stolle! Men tack alla för kvällen, speciellt sarah!!

vaknade upp vid halv nio imorse, var uppe o gick drack lite vatten och sen bestämde jag mig för att gå och lägga mig igen och vaknade vid halv tolv. Sen fixade jag lite mamma kom hem vid halv tre kanske. Cecilia kom vid kvart över och sen gick vi ner till fotbollen. Matchen gick väl sådär. Förlorade med 2 - 0 det var inte rättvist. men men så är det.

Mina två allra bästa manliga män kom hit vid åtta, fick för oss att åka till omberg och bestiga det. Så vi köpte med oss lite godis och dricka åkte till omberg och gick upp på toppen. Vilken utsikt, blev lite disskusioner om visingsö och hjo men det löste vi ju till slut. Jag har nog aldrig tråkigt med er och lite nostalgi känsla fick vi ju eftersom det är 1 år sen. Det var fint.



kommer aldrig glömma.

men nu är jag hemma håller på att lägga över allt från den bärbara till den stationära för imorgon lämnar jag in min älskling. Vet inte hur jag kommer klara mig men det får väl helt enkelt gå.

och imorgon börjar både himlen och helvetet.


bilder från helgen får ni imorgon.

GODNATT!


SARAH 18 ÅR!

2009-06-06 @ 09:36:08
Allmänt Kommentarer (0)

Det är kallt och det regnar, lite mysstämning vore ju inte fel men jag sitter faktiskt vaken även fast klockan bara är lite efter nio. Har väl varit vaken sen tjugo i åtta. Hundarna sov oerhört bra idag faktiskt. Men nu ligger dom och sover igen hade tänkt ta med dom ut på en promenad men det började ju regna så jag skiter i det just nu. Sätter mig och läser lite i min bok jag har köpt. Det är bra så här långt berättar mer om den när jag har läst lite längre.

Sveriges nationaldag idag då, hur ska ni fira det vänner?

Jag ska fira det med att slå klackarna i taket hemma hos sarah eftersom hon fyller år idag. Sarah som bodde på gatan! Vi har varit kompisar och bästisar sen vi var små, vi har vart som två siamesiska tvillingar.. nu sitter jag och suddar ut massa jag hade skrivit. Men vill inte skriva det personliga till sarah här. Man fyller bara 18 en gång och då är det bara hennes dag. Hoppas hon får en fin dag, det lär hon ju få för ikväll är det fest.



GRATTIS!!


jag och två hundar

2009-06-06 @ 00:27:54
Allmänt Kommentarer (0)
Sitter här ute på landet nu, har ätit godmat med trevligt sällskap. Har två små hundrar som ligger brevid mig och sover. Borde faktiskt också sova med tanke på att de kan vakna vid sju imorgon bitti. Lite läskigt är det här ute det har jag alltid tyckt men har två hundar dock inte högre än 40 cm vet inte ens vad det är för ras liksom, bra koll har man ju. Men inga vakthundar precis fast dom är ju söta.

Såg på Berg flyttar in förut och hon skulle flytta in hos Bert Karlsson det första han typ börjar med att säga är " Vet du varför det inte finns några bögar i universum? För att det inte finns några ändar. Nu kanske inte ni tycker det är lika roligt som vi tyckte det var just då. Så därför ska jag sova utan att jag har smörjt in läpparna med lipsyl eftersom det just nu står hemma på mitt nattduksbord. Mindre roligt eftersom det är en sak jag göra innan jag går och lägger mig. Men ska ge det ett försök, i värsta fall får jag väl springa hem och hämta det. Ingen smart idé tror jag inte men.

Nu ska jag nog iaf sova, har för mig att jag skulle berätta något mer men inget jag kommer på just nu. Ska även hoppas att det här jävla kliet som jag har ska gå över snart, annars kommer jag se ut som en stor sönderkliad fettklump. Det är ju inte så party eftersom det är sarahs födelsedag idag. eller senare fast det är ju lördag nu. Men på tal om det jag måste nog skickat världens bästa sms till henne. Det måste slå alla i hästlängder. men vad jag skrev får ni inte veta, hahah

nu är det sängen,

GODNATT!

Man kan ju kalla det sommarlov.

2009-06-05 @ 17:07:47
Allmänt Kommentarer (0)

nu har jag haft mina sista frisörtimmar, klippt min sista kund och varit på en frisörlektion för sista gången i tvåan. För jag tycker jag så gott som kan säga att jag har sommarlov nu. För jag har ingen mer skola förens avsluntningen. Det ska bli så fint. Oerhört bra med sommarlov. Det kommer precis perfekt, hade aldrig orkar med en vecka till i skolan då hade jag avlidigt.

hinner inte skriva så mycket mer nu för ska åka och va hundvakt, men bloggar där ifrån.
hörs senare.


Att bara känna sig älskad

2009-06-04 @ 21:29:21
Allmänt Kommentarer (0)

Kul att träna fotboll i 40 min i spöregn när vi är 5 stycken. men lite kul var det ju faktiskt iaf. Vi körde match och sen det där som jag nu inte kommer på vad det heter, om man gör mål så får den som står en prick eller nått.

nu har jag blekt mitt gamla löshår får se om det blir bra, ligget i handfatet med inpackning. Så ska snart gå o skölja det och föna det. Har lånat lite av sara också så det kanske blandas lite fint tänkte jag.

Hatar anonyma kommentare så den som var anonym i förra inlägget kanske vågar säga vem du är och vem den där karin? För varför inte stå för saker och för vem man är?



någon dags outfit som jag inte lagt ut.


ska visa lite bilder på håret.



nu ska jag fixa med löshåret sen blir det nog sängen.

Puss


almost lover

2009-06-04 @ 18:39:30
Allmänt Kommentarer (1)

Haft en heldag i salongen idag, vi har haft egenvård så nu är jag ganska ljus eller väldigt ljus. Tack natha. På henne la jag ljusa slingor och bruna, blev jättefint. Fick även reda på lite betyg och jag är nöjd.

Sarahs 18 års fest i ishallen är inställd pga att någon ringt eller lagt ut på facebook att det ska vara raveparty med 1000 pers så då ringde kommunen till sarah och sa att vi inte fick vara där. Tycker verkligen jättesynd om sarah. Men förstår inte heller hur man tror att det ska vara 1000 ungdomar i lilla vadstena på en och samma fest. Man fyller bara 18 år en gång och att det ska förstöras av en sånn här sak är tråkigt. Vi alla hade ju sett fram emot det.

nu ska jag där emot ner och träna fotboll. Det känns faktiskt mindre roande men jag måste väl. Sen ska jag bleka lörshår och grejer. Det kan nog bli bra.

vi hörs senare så kanske ni får en bild på mitt nya ljusa hår.
Puss


äventyr med bästa

2009-06-03 @ 23:13:55
Allmänt Kommentarer (0)

Efter att jag hade klippt gustav så åkte vi ner till notalgin som hade premiär idag. Helt okej väder ändå eftersom det klarnade upp efter regnet. Så gick och kikade lite där sen begav vi oss ut på äventyr. Man kan inte ha en tråkig stund med er alltså. Har så många fina minnen med er och idag skaffade vi oss fler. haha. Vi har pratat göteborg och om kärleksproblem och annat också men det är mellan oss tre.

Kan väl meddela att båda dom vill bi ihop med mig för att slippa allt tjaffs som kanske skulle uppstå om de skaffade sig flickvänner. De tycker att jag ska ha två pojkvänner. Det kanske vore något? haha njaa, ni är och förblir mina vänner. Planering för göteborg, man är ju sugen. vi är ju sugna. har några fina filmer från kvällen men de får ni kanske se en annan dag.

för nu ska jag iaf sova, godnatt.


3 juni

2009-06-03 @ 19:11:34
Allmänt Kommentarer (1)

Ikväll ska jag äta den sista pizzan på ett tag. Var ju iofs ganska längesen jag åt pizza, kommer faktiskt inte ihåg när det var sist. Sen kommer gustav och bergmar hit så ska jag klippa gustav och umgås lite med dom.

mamma och jag har haft en välbehövlig dag tillsammans, vart i motala och sådär. Hon är bra hon.

Tänkte visa er lite ny inköpta saker senare om jag orkar efter sarahs och min kvällspromenad. Har kirrat klart mitt paket till henne. Hoppas hon blir nöjd. Vi längtar ju lite till lördag då hon ska ha sin 18 års fest i vadstenas ishall. Kommer nog bli hur bra som helst och hoppas på massa folk. Vi ska slå klackarna i taket. På tal om klackar, jag måste öva att gå i mina. Det är ganska högklack men eftersom det är platå fram så märks det inte av. Dock är skorna av skinn typ så de är mjuka och sköna men lite vingliga pga av att de är så mjuk. Men tror att det kommer bli bra ihop med klänningen. Borde kanske ragga upp en väska o ha till. Kanske får lägga ut en bild så ni får hjälpa mig. Fast inte kul att visa vad man ska ha innan lördag heller. Det tåls att fundera på.



bild från nyår, mitt risiga löshår mådde inget vidare under den tiden. Men nu har jag betällt nytt som kommer nån gång under nästa vecka. längtar.
vissa saker ångrar man. men vad ska man göra åt saken nu ett halv år senare typ.

snart kommer pappa med pizza, vet att sarah blir arg på mig men det är ikväll det gäller. det är då det börjar och vissa saker slutar.

hörs senare, puss.


min säng

2009-06-02 @ 22:04:22
Allmänt Kommentarer (1)

Tisdag idag och jag har varit i salongen, det är synd att jag inte hinner blogga där ifrån för det har varit lite roligt annars men jag har haft fullt upp hela dagen. Först kom karin till salongen och färgade håret. Vi färgade lite brunt och sen att det skiftar i rött. Jättefint blev det. Blev lunch efter det och sen kom Zandra och färgade håret, gjorde henne ljusare ännu en gång så nu får hon låta solen göra det sista. Finns det någon mer som älskar ljust solblekt hår? Det är så fint. Sist på dagen hade jag en klippning. Gick fin fint.

Åkte hem och sen ner till träningen, var ganska nära på att skita i den eftersom det regnade. Inget kul att veta att man ändå kommr va typ max åtta stycken, idag var vi sju stycken, hur mycket kan man göra då under en träning. Kul att herrarna typ är 20 stycken, kanske inte men ser ju ut att va några fler än oss iaf.

Nu struntar vi i fotbollen och går över till att jag har tre hela skoldagar denna vecka. jag måste skit asså. Vad egentligen inte vad som håller på att hända men jag vill inte åka till skolan. Vill inte vara där. Tycker det bara är allmänt skit. Men det är snart lov och det kommer precis vid rätt tillfälle. Imorgon ska vi vara i gamla linköping och umgås med klassen, sen ska jag och johanna (min specialidrottslärer) spela tennis eller badminton. Bara hon och jag eftersom jag är hennes enda elev för att alla andra har hoppat av. Lite lyx, det gillas.

Ännu mer gillas det ju att det snart är lördag, sveriges nationaldag, sarahs födelsedag och ett jävla stort party ska det va annars är det inget att ha. nu ska jag sova.

GODNATT!



HAHAHA, var ju bara tvungen att visa en otroligt charmerande bild, nu förstår jag varför jag är singel! hahah


Buss

2009-06-02 @ 21:10:54
Allmänt Kommentarer (2)

Jag satt och funderade på en sak idag på bussen. Den var typ helt proppad och och kanske fanns tre platser kvar och en av de platserna var bredvid mig. Hur gör man när man väljer plats när det är proppat i bussen? Går ni bara o sätter hos någon eller väljer ni ut ett offer medans ni går genom bussen för att sen inte ha hunnit välja ut ett offer innan man kommer längst bak i bussen och måste sätta sig brevid någon bara?

Varför satte sig ingen brevid mig? Var det för att jag nästan satt längst bak eller vågade ingen sätta sig brevid för att jag ser farlig ut. Jag försöker dölja mina grova huggtänder liksom. haha När jag kommer in i en buss som är typ proppad får jag lite små panik, vem ska bli mitt offer, vart ska jag sitt, ska jag ta första bästa plast eller vågar man kliva upp där bak i bussen och kolla om det finns någon plats? Det kanske bara är jag som har dessa problem men nån måste ju ha dom liksom.

Så hur väljer ni plats i bussen?


heaven

2009-06-02 @ 07:59:21
Allmänt Kommentarer (2)
förstår inte vad som händer men mitt förra inlägg hamnade i utkast, man blir ju lite små irriterad. Har varit dålig på att skriva men har haft fullt upp med annat så ni får kanske höra mer ikväll.

jag ska snart åka till salongen är där hela dagen, har två färgningar och en klippning. Alltid kul när man har något att göra faktiskt så idag är det fullt upp.



gårdagens outfit - enkelt men snyggt. shorts från gina och linne från hm. skorna kommer från scorett.



mina otroligt fina skor jag har köpt. ska ha dom på lördag. väldigt dåliga bilder ser jag nu att det var men vad gör det liksom. du är snygga ändå..

nu måste jag gå, ska få skjuts till bussen!
PUSS

RSS 2.0