trött o sjuk , blääää

2009-01-31 @ 03:20:07
Allmänt Kommentarer (0)

klockan är förtok för mkt, egentligen inte för att vara mig men för att vara sjuk så är den mycket men jag har suttit och pluggat och jag får skylla mig själv. Men kan inte göra något utan press det funkar inte. För imorgon, lördag 23.59 ska det vara klart och inlämnat annars är det kört. Så vi kör påt.

men jag orkar inte mer nu, ska sova..

PUSS OCH GODNATT!


förmågan att glömma bort

2009-01-30 @ 19:41:02
Allmänt Kommentarer (0)
Jag klarade mig igenom dagen, med lite tabletter klarar man det mesta. Okej, har väl inte mått prima men tror inte jag har haft någon feber iaf och det är positivt men det känns som jag hostat upp lungorna till halsen. Har också fått höra att jag låter som en karl och att det låter förjävligt. Det känns positivt! Så nu ligger jag i sängen har fått i mig lite kyckling och sallad, har lvet på två äpplen underdagen. Dessvärre har jag kommit hem ed en guldig utväxt som jag känner mig oerhört sexig i, ska köra med silverschampo så kanske det blir lite bättre iaf.

får panik på bloggen, går inte att lägg upp några bilder, vad vill den mig liksom ?

ska ligga lite i sängen nu, sen skulle sarah höra av sig.
puss


herregud

2009-01-30 @ 08:06:42
Allmänt Kommentarer (0)
I vanlig ordning, jag sitter i skolan. Vaknade upp och hade ingen feber iofs har man oftast ingen feber på morgonen men det är ju skit samma, vi knarpar ipren och panodil så ska vi nog orka oss igenom denna dag med. Flera som säkert tycker jag är dum i huvet att jag är i skolan, men va fan man lever ju bara en gång. men gud vilken helvetes natt. vaknade av att jag typ skulle dö av värmeslag så slängde typ av mig kläderna men sen frös jag ju likafort så då blev det på med kläderna och sen av och så där höll jag på..

så snart är jag frisk.


börjar snart, puss då.

Hetare än någonsin..

2009-01-29 @ 22:35:34
Allmänt Kommentarer (0)

detta blir det sista för idag, jag har proppat i mig ett antal tabletter och tänkte nu gå och lägga mig, iofs ligger jag redan men sova. Febern har stigit lit över 40 så har nog aldrig känt mig hetar än vad jag gör just nu. Det kan ju va en positiv grej? eller jag vet i fan, ögona rinner, näsan rinner, uppsvullna ögon, och het som en jävla kokt skinka, vem fan vill ha en då? Vi inväntar väl dödens dag för singlar, känner peppen, 14 februari.

ska jag försöka att orka upp, jag vet jag borde inte men va fan vi har egenvård imorgon och jag har skaplig E4 till utväxt den är hemsk och jag vill få bort den. men vi får hoppas att lite sömn gör min hetta lite bättre. så här går ju inte att ha det.




JAG SAKNAR LITE AV DET HÄR!!!!


nu ska jag sova.

NATTI!


Jävligt kul, man känner ju att man lever.

2009-01-29 @ 18:15:08
Allmänt Kommentarer (1)
39 graders feber och snorig näsa, fy fan. Man känner ju att man lever. Inte känt mig hundra idag och det kanske inte är så konstigt när man kommer hem med 39 graders feber. Så blir ingen träning för mig idag får se hur det blir med matchen på söndag. Känns ju inte så prima och spela just nu. Men det är ju ett par dagar kvar som sagt.

Ska se om jag orkar mig bort till träningen, mamma får skjutsa mig as usally, det är fint.




fryser , svettas , fryser , svettas , fryser och sådär håller det på . Värst va hem på bussen, jag trodde jag skulle dö, det kanske var o ta in men usch..


sängen nu en stund, sveriges andra halvlek nu, hörs.

Bläääää

2009-01-29 @ 11:48:25
Allmänt Kommentarer (0)
back in school, har vart på stan och sprungit runt. Vart på make up store och duka så nu har vi fixat det mesta till visningen. Ska ha kund nu, en färgning så det blir roligt..

Usch, jag mår inget bra. Tror jag har feber och skit.

men jag måste gå nu. pussdå!

Torsdag

2009-01-29 @ 08:03:31
Allmänt Kommentarer (0)

torsdag idag då, snart slut på denna vecka också. Jag tycker det ska bli skönt med helg, jag längtar faktiskt. Mår inget vidare idag, jag vill verkligen inte bli sjuk nu. Det kanske vore det bästa så jag blir av med sjukan. Sista veckan nu på projektet innan visningen. Har inte mycket kvar att göra, åka in till stan och fixa tallrika och allt till bordsdukningen och sen hämta sminket.

Helgen blir nog ganska fin, bio med sarah på fredag, lördag blir det 18 års fest i motala men det blir lugnt för min del för på söndag är det match och vi samlas redan klockan nio. Det känns ju lite sissodär. Men man lever bara en gång så var gör man inte liksom. Det blir en bra helg. Vad ska ni hitta på ? Efter längtat lov snart!!


snart börjar vi, vi hörs.
PUSS!


när jag går där ifrån, utan ett ord

2009-01-28 @ 18:38:18
Allmänt Kommentarer (0)

Jag är trött och sliten och har inte gjort något av det jag borde ha gjort idag. Plugg stod högst upp på listan, men jag har inte pluggat ett dugg istället har jag vart i motala och fart, spenderat ett x antal timmar på en möbelaffär, tror jag aldrig har provsuttit så många soffor i hela mitt liv. När vi var i motala tog vi oss en runda på stan, fick med mig ett vitt oversize linne. Såg några fina skor som jag vill ha, så ska gå och fundera på det lite..

funkar inte att ladda upp några bilder nu, vet inte varför  så ni får väl se skorna en annan dag.
ska gå och plugga lite nu tror jag, ett arbete som ska va inne på lördag. Så måste få det klart.

vi hörs nog senare. puss


walk in closet , we love it.

2009-01-28 @ 11:32:38
Allmänt Kommentarer (0)

Det kändes helt underbart att va tillbaka på salongen igen, jag älskar det verkligen. Det var en relativt lugn dag, på eftermiddagen kom syrran och vi fixade till hennes utväxt så nu är hon snygg igen. Vid klockan sex skulle vi vara på ljusparty hos berit då, trevligt trevligt. Ett gott skratt får man sig ju alltid. Åkte därifrån och direkt till träningen.

Var väl en helt okej träning för att ha vart sjuk förra veckan. Så det blir match på söndag, borta mot AIK! Vi kör på en seger va? Efter träningen åkte mamma och jag till motala igen eftersom vi tycker så himla mycket om att vara där, skämt o sido. Men mamma hade glömt att ta med sig min väska hem så hon får skylla sig själv. Så var inte hemma förens vid kvart i elva och jag vet inte vad jag styrde med då, sov och vaknade till och från, skulle ju bara köra på en " Kolla om sängen är skön" men jag lyckas alltid somna då. förstår det inte.

Som sagt ni vet ju att jag ska flytta i september, och mamma håller på att få panik för hon inte vet hur hon ska möblera i vardagsrummet eftersom dom ska köpa nya möbler dit. Så därför har jag med börjat fundera, Jag vill kasta ut min garderob och göra en Walk in closet .



tänk er, att ha ett helt rum fyllt av kläder. Min walk in closet kommer ju dock inte bli så här stor iaf, men en lite i mini variant? Jag ska iaf ha en stor och fin när jag blir stor och fin. skämt o sido. Ska försöka övertala mamma att jag får göra en. Det vore helt underbart.

men nu måste jag gå. vi hörs.


puss kära vänner.


SALONGEN

2009-01-27 @ 08:02:24
Allmänt Kommentarer (0)
Godmogon, vilken underbar tisdag det är.

Jag som egentligen är ledig på tisdagar har tagit mitt initiativ att va på salongen jag praktiserade på varanan tisdag nu fram över. Det ska bli himla kul att komma tilbaka. Så behövs du
färgas eller klippas, hör av dig till mig så ordnar vi det för en billigare summa.

efter salongen blir det ljusparty i motala, kul kul tycker jag. Sen blir det raka vägen till träningen. Lång dag det kommer bli idag. Men det gillas.

Humöret är på topp idag och det känns skönt. Det är det som är baksida med att jobba på ett jobb där man alltid måste va trevlig även om du egentligen skulle vilja ligga hemma o tjuta för olika anledningar eller att man bara har vaknat på fel sida så är det kunden som kommer först och man måste alltid vara glad och trevlig.

Jag måste skynda, bussen går snart.


Puss.


jag smeker dig lätt över din hals, jag vill inte spara min längtan..

2009-01-26 @ 22:54:26
Allmänt Kommentarer (1)
Jag ger upp nu, har suttit här nu i timmar och inte kommit framåt på något sätt. Så jag lägger ner kultur och stilhistorian för idag. Har iaf lyckats skriva om målen och betygskriterierna, fattar inte varför vi ska göra det ? Vi kan ju inte ändra på skolverkets mål och betygskriterier? Sen skulle jag ju då försöka komma igång, men tror ni det går bra, nej inte speciellt. Men min vän cicci har erbjudit sig att hjälpa mig nån dag.  Hon är bra hon.



cecilia min syster och sen jag då. - hos karin för ett tagsen.

cecilia syns ju inte så mycket så jag är snäll idag,



min vän amanda jag och cecilia. - hos karin, dags att köra på en repris ?

lånade en bok förut då, om skor och jag lovar skulle kunna köpa skor bara för att, liksom bara för att veta att man har dom i garderoben. Även om man aldrig skulle använda dom så är det skit samma.


snygga - ont i fötterna



skor som man liksom bara vill ha, bara för att.



en i varje färg, varför inte liksom ?

okej ni förstår, skor i all ära. jag älskar det. Även om det är många jag aldrig skulle ta på mig så är det ju så att jag ändå skulle vilja ha dom i min samling. Bara för att.



dålig dagens men jag hade bråttom.

men iaf.
jeans - svea köpta på sporthörnan
tshirt - gina
tröja/bolero - MQ

Prison Break nu, men det är slut snart och det är grymt bra.

Imorgon ska jag till salongen, jobba 9.00 - 18.00 skoj skoj!



puss och godnatt!

det finns så mycket måsten

2009-01-26 @ 18:59:20
Allmänt Kommentarer (0)
Är så frustrerad, dels över att det känns som att vi har fått en flod av frågor om kultur och stilhistoria kursen som ingen verkar kunna besvara? Eftersom ingen vet vad vi ska göra. Jag får verkligen panik. Har iaf varit nere på biblioteket nu, det är ju som en labyrint! Ska det inte vara lätt att hitta på ett bibliotek? Det är det iaf inte eller så är det väl jag som är dum i huvudet och inte förstår mig på saker o ting. Det tog mig liksom 30 minuter för att hitta en bok ? eller rättare sagt hitta hyllan där den står. Jag bara gick runt och runt. Men sen när jag trodde jag hade kommit på hur man skulle hitta, så verkade det inte stämma, för samma "hylla" hittade jag på ett annat ställe. ? jag slutade leta, jag orkade inte och fick panik. Så tog dom böckerna jag hittade och sedan frågade jag efter en bok. Men den var tydligen en barnbok om frisyrer. Så biblotikarien letade i sin dator och hon trodde hon hade hittat en bok efter mycket letande så hon blev glad, den hette något i stil med efter eget huvud. Och det kan man ju tro ska handla om huvud iaf, men nej då, om penisar. Både jag och biblotikarien fick oss ett gott skratt. Jag tackade för hjälpen lånade med mig ett gäng böcker hem. En tjock tjock bok om skor! lite kärlek till den alltså. ♥


Blir då ingen träning idag eftersom jag precis kom hem och jag måste ta tag i det här nu ett tag så jag åtminstonde kommer igång med det.

Vi hörs senare kära vänner.



SÅ JÄVLA SNYGGA!



SÅ SÖTA!

som sagt, vi hörs!

En svår och jobbig grej

2009-01-26 @ 16:47:04
Allmänt Kommentarer (2)

Redovisningen gick helt okej idag, vi var inte så dåliga som jag trodde. Men efter rasten skulle vi skriva uppsats - språksociologi. Men det var ju bara en enda röra. Det var verkligen inget som funkade, när vi väl kom fram till att vi skulle skita i uppsatsen och göra den nästa måndag var det bara 30 minuter kvar. Fick även reda på att Dolly vår lärare och Jessica hade krockat påväg hem från skolan i fredags. Det kunde ha gått riktigt illa tydligen, hört att dolly bara har ont i nacke och rygg. Bara och bara, men ibland måste man ha tur och det verkar dom ha haft.

men till dagens frustration, jävla kultur och stil historia kursen. Eftersom då dolly inte kommer till skolan på hela veckan ska vi få jobba hemma på onsdag, men då var det tvunget och vara klart visa saker. Och eftersom vi bara har haft en lektion så ska tydligen alla fakta vara klar och sen  skulle den inte, jag får verkligen panik. Ingen i klassen verkar veta vad vi ska göra eller inte och allt är bara såå rörigt.
Men jag ska ta tag i det nu, jag ska göra som jag tycker faktiskt. Så jag ska försöka vandra iväg till biblioteket och se om jag hittar något där, dock kommer jag väl inte göra det eftersom jag inte har en aning om vart man ska leta. Men det är ju en annan femma. Någon som brukar hänga på vadstenas bibliotek kan ju va snäll och ge sig till känna? Jag löser det nog, ni märker ju om jag inte kommer hem.

 

där inne ligger vadstenas bibliotek.

vi hörs.

föresten är biblioteket öppet?


Är det skönt eller är det skönt ?

2009-01-26 @ 10:16:14
Allmänt Kommentarer (0)

Har ni hört talas om hur underbart det är och ha sovmorgon eller ? Börjar inte förens vid tolv idag och bussen går vid tjugo i elva. Egentligen skulle jag väl helst vilja skit i att åka in till skolan, sjukt tråkigt är det och jag vill ha lov nu. Ska bara in och ha en redovisnig i skolan så det känns ganska lugnt. Kan väl egentligen hoppas på att någon är sjuk i min grupp, taskigt att tänka så men jag har inte kollat igenom vad jag ska säga så det är just därför. Någon mer än jag som är skoltrött?

Blir ändå en ganska lugn måndag, träning ikväll. Inget jag heller känner något speciellt för egentligen men måste så måste man. Och det är just det där måstet, att man inte kan välja. Fast egentligen kan jag ju välja att skita i att träna, men hur snällt är det mot laget ? Det är ju trotts allt en lagsport. Jag får helt enkelt pallra mig dit.




min kära vän elias kör halkan idag, vi måste väl ändå säga lycka till och hoppas att det inte är för halt!


vi hörs senare.


SYSTER!

2009-01-25 @ 21:52:13
Allmänt Kommentarer (1)


HON FYLLER JU ÄNDÅ ÅR IDAG!

har du en famn för mig, har du en famn för mig, var du än befinner dig, har du en famn för mig?

2009-01-25 @ 20:48:40
Allmänt Kommentarer (0)
kära vänner, helgen börjar gå mot sitt slut. Jag sitter i sängen och dricker te och ser på top model. Några repriser från veckan som vart. Tänk er tjejer att ha deras kroppar. Man mår ju dåligt av att se på det . Men nu ska man ju vara nöjd med det man har men hur lätt blir det när det sänds sånna program som top model och en rad av diet program. Det är inte så konstigt att unga tjejer svälter sig för att känna sig snygga och för att dom vill passa in. Framför allt inte så konstigt under dessa årstider, nu när man ska beställa bikini till sommaren och man sitter och bläddar hundratals gånger i HM katalogen och tjejerna är lika snygga och smala varenda gång. Vill mode världen att vi tjejer ska väga 35 kg och snart gå av på mitten, bara för att vi ska " passa in " och kunna visa oss i bikini, ska man inte va nöjd med hur man ser ut? Visst, ingen är perfekt och ingen är nöjd med sig själv. Jag tror faktiskt inte den snyggaste i hela världen är nöjd med sig själv. För att känna att man är nöjd med sig själv måste man även tro på sig själv och ha ett bra självförtroende. Har man inte det så tror jag det är svårt att känna sig nöjd med sig själv faktiskt. 

 Men istället för att få alla tjejer att känna sig feta pga av super smala modeller så kanske man ska använda sig av lite mer " normala " tjejer både kort som långa tjocka som smala? Alla tjatar om att man ska va nöjd med det man har men det känns som modevärlden mot arbetar det hela. Så tjejer ni är fina som ni är men det är svårt att acceptera sig själv för hur man ser ut och att man inte är " perfekt ". Så försök att bygg upp ett självförtroende och lär er att acceptera er själv. Ingen kommer någonsin bli perfekt.  

Vad tycker ni ? Stämmer det ?


Vi lämnar allt prat om kroppsfixering nu och åter går till verkligheten. Min fredag var trevlig, dessvärre var den väl mindre rolig när jag och gustav fick reda på att vi suger i typ allmänbildning. Men vi skyller på korten och frågorna. Jag var alltså hos gustav i fredags, med michan och bergmar. Det var trevligt. Min män är trevliga och har en livlig fantasi. Mer om den kvällen beskrivs i bilder.

coolingar.


kul att jag sitter och asgarvar. haha


vid halv två börjande mina tre små vänner bli trötta och vi begav oss mot sängarna.  Dom mot sängarna och jag mot soffan. Vet inte riktigt hur många varv i soffan jag hann snurra innan jag hade vant mig vid att bergmar lät som ett ånglok och dom andra två låg och jaa vad dom nu gjorde. skämt o sido. Men vid nio steg bergmar och michan upp, michan skulle jobba. Mamma kom och hämta mig vid halv tolv kanske, då blev det stan.


den köpte jag, fast inte igår. tror det var någon dag i veckan.


jeans jacka - köpte den på MQ


svart kavaj - köpt på vila


svarta pumps - köpta på din sko


svarta skor, - köpta på din sko.
kommer bli asfint i sommar med röda naglar .

köpte även ett par svarta vanliga jeans och ett par skor jag ska ha på salongen.
sen åkte vi hem, stå i kiosken och kvällen spenderades hos syster, kalas och grejs.
Kvällens sista anhallt blev hos michis, där gustav och bergmar var. ni är bra!



Dagens
byxor - från vila
tshirt - gammal men från gina
tröja - från gina
skor - hm
halsband - ingen aning, köpt i stan iaf.

min dag har varit skön. en sväng till motala och inget mer.

michan ville att jag skulle skriva något gulligt om henne så jag gör väl det eller jag slänger in en bild på oss.


ni ska veta att hon är bra hon! min michis!

mia och klara har jag kollat på nu, dom är bra dom!







jag ger mig nu.

sov så gott mina kära vänner. Puss och godnatt!

en kväll från igår

2009-01-24 @ 02:27:02
Allmänt Kommentarer (0)
godkväll kära vänner.

spenderade min dag i sängen, inte mått något vidare på hela dagen sen vid halv sju åkte jag till gustav, michan och bergmar och jag har spenderat våran kväll här så vi har haft det trevligt. Spelat spel, ätit mat och haft det allmänt trevligt. Mer får ni höra imorgon, för dom tjatar på mig att jag måste stänga av den här nu.

vi hörs nu, puss då !

det är bara du som kan hindra dig

2009-01-21 @ 21:17:54
Allmänt Kommentarer (1)

mått skit , mår fortfarande skit.

jag pallrade mig iväg till skolan idag, ni ska veta att det tar på krafterna att veta att klockan ringer 05,13 varje morgon. men vad gör man inte, man har ju inget större val. måste så måste man. In och ha kultur och stil historia som blev el typ, vi satt och kopplade ihop massa saker med stellan sen slutade vi, ingen spec idrott heller så jag åkte hem satt mig i köket lyssnade på melissa horn och drack te.

hann med motala en sväng idag, söt tröja på mq blev det. tack kära mamma.



Sugen på att köpa den där, jättefin tycker jag och relativt billig. Såg en friis o company från MQ för 1000 kr och det känns lite ovärt. Har även funderat på en Long champ väska i storlek som den på bilden, dom är ju också sjukt snygga, men någon som vet vad som ligger på för pris ?


ska lägga mig till rätta i sängen nu, vi hörs vänner.

puss och godnatt.


jag vet att jag döljer en sanning

2009-01-20 @ 21:53:14
Allmänt Kommentarer (0)



http://www.youtube.com/watch?v=IzW3oE4oX6M&feature=channel

funkade inte att ladda upp klippet vet inte varför men värd att lyssna på.


God Natt!


En dag kan det vara försent, våga chansa

2009-01-20 @ 15:57:05
Allmänt Kommentarer (0)

Min hals gör ont och jag har bränt tungan, sitter hemma och dricker te. Ledig idag som alla andra tisdagar, det är underbart. Men från och med nästa vecka kommer jag spendera varannan tisdag på Franzéns hårglädje där jag var på praktiken, så behöver ni klippning och färgning så är det bara att höra av er så löser vi det. Så var där idag på förmiddagen och pratade med dom lite. Dom hade färgkurs idag på förmiddagen så stannade och kikade en sväng med. Skoj skoj.

Hade bestämt med mig vän ida att vi skulle ta en fika idag eftersom hon var ledig idag med, det blev en snabbis fika eftersom fiket stängde typ när vi kom dit. haha. Men trevligt att ses, hon är bra hon.


Snuttan, maria fick komma med på ett hörn med :)

Ska väl meddela att jag var hos tandläkaren igår, herregud alltså. Någon mer som har skräck för det? Det är nog det vidrigaste man kan göra, eller göra men att besöka. Vet inte hur många gånger jag har räknad olika pluppar i taket, räknat den där jävla sekundvisaren, ursäkta ord valet, men usch, skulle betala en miljon för att slippa gå dit. Vilken skräck och tandläkarna kan väl iaf ha lukta lita godare, usch usch usch. Dom pratar med massa olika bokstäver och formler så man tror att man har hål i varenda tand. Man blir ju livrädd och tandläkaren än nog ändå gången jag är i tid riktigt ordentligt men ändå får man inte komma in förens 10 min senare, har nog aldrig varit så att jag har fått komma in i i tid. Det är dåligt.  träffade på Tobbe, Nobbe och även filip var där igår. Coola gänget! haha!




Nog prat om det, ska ringa min kära vän sarah nu och sedan ska jag iväg på fotvård. Det ska bli skönt. Få fötterna ompysslade, helt underbart. Men det är nog ett yrke jag inte skulle vilja jobba som heller inte tandläkare, usch tänk vilka äckliga fötter folk kan ha och folk som knappt har en tand i käften. Men det är tur att det finns folk som vill jobba med sånt också.

nu måste jag kila.

Hörs efter fotvården.


en rad av dagar av meningslös tid.

2009-01-18 @ 13:13:30
Allmänt Kommentarer (0)
från torsdag till söndag. Det har inte hänt förvånansvärt mycket. Matchen i torsdags var en bra match från våran sida, med det laget och dom skador/sjukdomar vi hade stod vi upp bra.

min fredag i skolan var ganska lugn, håller fortfarande på med projektet och vi var klara vid lunch med dagens uppgifter så eftermiddagen var lugn, lockade mitt hår så.  Syster kom in en sväng så vi gick på stan en runda. Hon skulle kolla på klocka. Så var hemma vid sex åkte bort till bror där mamma var, så mamma och jag stannade kvar och åt mat där också. Sen åkte vi hem och jag var död så gjorde inte så mkt mer den kvällen.

vaknade vid halv tolv på lördagen, gjorde inte så mkt tills michan kom vid två, klippte henne också då. Vid sex kom sarah så vi kollade på handbollen hon och jag sen på film. Trevligt, hon är bra hon. När hon hade gått så kollade på jag på Sex and the city, grymt bra film alltså. Vem vill inte va som dom liksom, 40 år och snygg, med en stor garderob full med kläder. Vid tre somnade jag väl , och vaknade kvart över elva idag av att min mamma inte är den tystaste. Nu ligger cicci och jag och kollar på tv, ska äta snart för i eftermiddag är det match.

KLOCKAN 16.00 HEMMA!






BOKAT OCH KLART!! DET KOMMER BLI UNDERBART!

puss.

om du bara visste

2009-01-15 @ 08:03:34
Allmänt Kommentarer (0)
godmorgon mina kära vänner.

Mamma kommer in rusandes klockan sex och skyller på hennes klockan inte har ringt, men grejen är ju den att hon har stängt av klockan och sen somnat om. Och med min hastighet på morgonen kan ju dom flesta förstå att jag inte skulle hinna på 30 minuter men jag lyckades, lite stress som vanligt och sen iväg till skolan. Hade väl egentligen hellre sätt att bussen hade åkt ifrån mig och jag hade legat fått hemma hela dagen för det är precis så jag känner idag, jag orkar inte. Mår skit, hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk.

Dom har blockat facebook och bilddagboken nu på skolan , palla dom säger jag. Va fan ska jag göra i 45 minuter då. KUL!



MATCH IKVÄLL DÅ!


hörs senare. puss baby boom.

och jag lovar, din för evigt

2009-01-14 @ 23:13:56
Allmänt Kommentarer (0)


GODNATT!

om jag ändå inte

2009-01-14 @ 23:02:11
Allmänt Kommentarer (0)

hundra saker snurrar i huvudet på mig jag orkar inte ännu en deprimerande period igen, det måste vända uppåt snarast. Inget av det här borde jag skriva här, för ingen av er som läser det här vill veta om deprimerande saker som framstår som att man vore dum i huvudet ungefär. Så vi lägger ner det här genast. jag orkar liksom inte.


Cicci är här, vi berättar för varande om hur många konstiga ställen och tillfällen vi har somnat på, min pappa hade tydligen hört mig kolla på tv sovandes imorse. Har ju redan fått veta av cicci att jag gör massa skumma saker under tiden jag sover, inte lätt att sova med mig.


bortglömd.

puss.


min sötis

2009-01-14 @ 17:53:40
Allmänt Kommentarer (0)
Godkväll, jag och min kära vän cicci sitter och kollar på tv medans två personer springer runt och koller på våran lägenhet. För jag ska väl ändå meddela att vi ska flytta i september, Bort till hertig johans, ett kvarter bort typ ett litet ny renoverat radhus. Det blir nog bra. det är ju ett tag kvar.

nu kom min morbror med sin söta lilla rottwiler



så söt var han när jag såg han första gången, nu har han börjat bli kanske 4 månader.. JAG VILL HA HUND NU !


puss för nu.

lediga dagar gör mig glad.

2009-01-14 @ 12:15:31
Allmänt Kommentarer (0)
hej alla vänner,

mina andra lediga dag, det är otroligt skönt att va ledig. Igår var jag ledig och kommer vara enda fram till sommaren så då unnade jag mig smink kursen som jag fick i julklapp, den var givande. Lite mer om den senare.

Och idag har vi inga lektioner, dolly sjuk och spec idrotten jobbar vi med hemifrån. Går inget vidare för mig, jag får panik. Måste verkligen ta tag idet där, får göra det i helgen. eller kanske lite ikväll, får se.


Ska in till motala idag med mamma och cicci.

pussdå.

blääbläbläääää.

2009-01-12 @ 22:21:58
Allmänt Kommentarer (0)
Fy fan så trött jag blir.

Man blir ju lycklig

2009-01-12 @ 19:41:51
Allmänt Kommentarer (0)
Jag sitter hemma och pluggar kost, det är mindre roligt men sen kollar jag när guldbaggen skulle va ikväll och ser att sex and the city är på trean halv åtta. Säsong 1 avsnitt 1, allt så man blir ju lycklig. Nästan mer än lycklig, helt underbart bra är det. Alla vill väl va som dom?



Pussdå.

Det är jag mot världen

2009-01-12 @ 13:57:53
Allmänt Kommentarer (0)

Skoldags nu, har rast nu så tänkte passa på att skriva lite. Hann inte det imorse, var lite seg så fick stressa lite imorse. Trodde helt ärligt att jag hade missat det och ska jag va ärlig så satt jag där i busskuren och hoppades på att jag hade gjort det. Det hade vart otroligt skönt faktiskt. Men skönt att komma hit och göra något vettigt av dagen faktiskt.

nu börjar vi igen, vi hörs när jag kommer hem.


när gårdagen blir till ett suddigt minne det är då vi känner att vi lever,

2009-01-12 @ 00:28:19
Allmänt Kommentarer (0)


Nya tider nu, 00.12 och den 12 Januari.


men vi backar tillbaka till igår, vaknade vid tolv tiden kanske tidigt för mig att gå upp men jag kände för att jag var tvungen att ta tag i mitt rum. Så det är väl städat jag har hållt på med hela dagen enligt vissa. Men kan väl meddela att jag bara har plockat in alla miljoner kläder som låg överallt. Dessvärre är det nya kläder överallt. Förstår inte hur jag lyckas ibland. Sen kom elias och räddade mig, vi åkte till jocke där emmeli var. Klippte elias och skulle ha fixat emmelis löshår gick inget vidare.

Min lördag var också ganska fin, det böjds på lite trevligt mingel. Eller det kändes väl som det, lyckades va på fyra fem olika ställen innan jag hamnade hemma hos mig med fredrik och elias. Dom begav sig hemåt vid fem kanske, då jag hoppade i säng.

PARTY!

PARTY!

ALEXANDRA!

baby. natti.

När natten kommer ifatt oss.

2009-01-10 @ 14:31:13
Allmänt Kommentarer (0)

Godmiddag eller godmorgon alla sömntutor.

Idag är det inget vackert väder, grått och trist. Ska snart cykla upp till fredrik, hoppas han bjuder på mat han sa det men man vet ju faktiskt aldrig med han. Min kära mor och jag skulle åkt till motala idag men så blev det inte. Det är väl därför jag är uppe så tidigt. Kan väl erkänna att det är rätt skönt och veta att man inte har sovit bort hela dagen faktiskt.

Ikväll blir det lite festande hoppas vi på. Vi ska bara hitta nånstans att va. Det är det som är det lilla problemet på vintern. Hade det vart inte 25 grader och strålande sol ut så hade man haft lite fler möjligheter.

Måste skynda iväg nu, fredrik blir arg annars.


Ha en bra dag allihop.


 
Dagens - inga nyheter så orkar inte skriva det.


fredrik

2009-01-09 @ 22:35:28
Allmänt Kommentarer (0)

Godkväll, sitter hos fredrik med några stycken. Men nu har dom lämnat mig dom är ute o förkortar sin liv. Står som tre stora rökmoln där ut. Nu har vi kollat på lets dance, det var några som var riktigt bra tycker. Blondinbella var väl inte så bra som jag trodde hon skulle va, men hon lär sig väl.


nu kommer dom andra, bäst att sluta.

puss


En dröm kommer bli sann..

2009-01-09 @ 10:15:40
Allmänt Kommentarer (0)

God Middag, snart är det lunch vi har precis haft rast. Kan väl säga ärligt att jag inte gjort så himla mycket idag. Efter lunch ska vi fixa, testa lite frisyrer till visnigen. Det är väl det enda som händer idag.

Kanske stannar kvar här och tar en fika med sara och ett gäng brudar och planerar lite fina saker :) Jag hoppas hoppas!!

min kväll ?



it's pain.


fredag hela veckan..

2009-01-09 @ 08:09:16
Allmänt Kommentarer (0)
Va fan, inte konstig att jag inte är så aktiv här när alla inlägg verkar hamna i utkast. Det är ju ganska onödigt så att säga. Bättre att dom hamnar så att ni får läsa de, eller hur ?

Godmorgon iaf, sista dagen på denna skolvecka den har vart kort o tjock, nevars den har vart kort iaf. I dag ska vi väl hålla på med projektet mellan frisör och florist det känns ju så där. Det är ju fredag så va fan vi är glada ända.

nån som är partysugen ? Hör av er till mig snarast!


börjar nu, puss då .

15 minus är jävligt kallt.

2009-01-07 @ 20:12:06
Allmänt Kommentarer (0)
vi har väl alla haft ångest för denna dag, första dagen efter lovet. Jag ville liksom slänga mobilen i väggen när den vid tio över fem ringde. Jag dog nästan. Men jag kom upp jag fick stressa. Äta frukost springandes runt för att packa o greja. I skolan hade vi kultur och stilhistoria med dollan. Sen slutade vi kvart över elva. Hem och dö sen.

Det är nytt år, ärligt så skiter jag i nyårslöften. Bestämde dom igår, nyårs löften är till för att brytas. Och jag tänker inte heller skriva någon års resume, det är påtok för jobbigt. Jag är känd för att vara lat men det är inget jag pratar högt om.

Kan väl säga att mitt lov har vart toppen, nyår var fint. annandags rean var lyckad. och allt har vart ganska fint .



annandags shoppnig.



nu får det vara nog, ska ju inte lämna ut hela mitt privat liv.
så pussdå.

boren cupen

2009-01-04 @ 08:07:18
Allmänt Kommentarer (0)
jag sitter och hänger i motala sporthall hela dagarna, därför min dåliga uppdatering. Årets östgöta cup går av stapeln och idag spelar tjejerna och imorgon är det finaldagen.

Mitt nyår var helt okej faktiskt, mer om det kommer väl vid något senare tillfälle, kanske kan slänga in en års resume innan året är slut. haha.

kul att det är 10 minus ute, man fryser ju ihjäl.
pussdå.

RSS 2.0