imorgon kommer vi inte minnas denna dag, det är in i dimma som gäller

2008-12-31 @ 14:03:49
Allmänt Kommentarer (0)
Äntligen kan jag väl säga, bloggen har inte funkat en enda gång när jag har tänkt och blogga på den senaste tiden. Därför det dåliga uppdateringen.Det har väl hänt en del roliga saker som ni kanske vill ta del av.

Julafton:
vi började dagen med att äta frukost tillsammans, mamma jag och pappa. Det händer väl sådär två gånger om året kanske. Vid halv elva åkte vi ner till mormor och hälsade på henne, jag mamma bror och min morbror. Min morbror hade med sig sin hundval, asså jag dör. Det är nog det sötaste jag har skådat. Som sagt hälsade på mormor, tråkigt att behöva fira jul utan henne. Men hon hade det bättre hemma.

Vid tolv åkte vi in till motala, lämnade blomma hos berit och per och sedan åkte vi bort till syrran där vi skulle fira jul. Och dagen och kvällen flöt på.

  så såg jag ut.      julklapps utdelning   sötjulia

han är ju för söt min kille.



efter att tomten gått säger isac
- det var ju pappa, han hade ju jeans och pappas skor.
vi kunde sen övertyga honom om att det inte var hans pappa. Vore ju tragiskt och sluta tro på tomten i fem års ålder. haha

nu blir det inget mer om julen för ikväll är det fest, bilden får tala för sig själv. Sprit, naket och jävligt mycket dans. Vi ser fram emot kvällen, vi ska slå klackarna i taket!!!



blir inget mer för mig nu, frukost sen östensson med lusa och sedan går vi sakta men säkert in i dimman.


GOTT NYTT ÅR PÅ ER MINA VÄNNER!

jag såg mamma kyssa tomten

2008-12-24 @ 03:03:51
Allmänt Kommentarer (0)

Idiot till kärring, det är faktiskt gågata mitt i stan ingen jävla rallyväg. Känner verkligen nu såhär att cupen i helgen har förstört lite. Inte alls fått upp någon julstämning. Har inte ens hunnit baka lussekatter och knäck så det ska göras efter jul, hur kul är det? men det ska göras.

Efter en helg med 5 junior elit cups matcher och en a - lagsmatch var jag rätt så död. . Mitt lov började i måndags kan man väl säga. Vad gjorde jag?

Jag och mamma fixade lite julklappar och annat trevligt. Sen åkte jag ner till jocke och klippte han. Det blev tjusigt. På kvällen skulle jag vara lite barnvakt åt mina älsklingar och vi skulle baka peppakakshus. Jag älskar verkligen dom små sakerna. 

Isac och min sida.  

Isacs designade sidan och jag gjorde jobbet. Eftersom det var såååå jobbigt enligt honom. Så han sa vad som skulle göras och sedan var det mitt arbeta att göra det. Bossen!!!

 julias sidaJulias sida vart jättefin med rosa o allt. Hon är duktig den tjejen. 


Vi fikade sen och åt mat när anna och stefan kom hem. Syrran o julia skjutsade hem mig vid halv nio ungefär. Jag begav mig till sarah och sen till fredrik där vi kollade på film. Jag sassa simon fredrik  o agnes. Trevligt.











Till dagens irritations dag. Jag och min mor eller jag hade bestämt med mor att vi skulle in till motala till klockan tio. När jag vaknar av att min klocka ringer klockan nio går jag upp, märker att mamma fortfarande sover? Den är typ en på hundra det händer. Men jag lät henne sova, gick och la mig en kvart till ungefär sen hade mamma vaknat. Eftersom vi nu hade sovit bort halva dagen enlig mamma så hann vi då inte med motala, jag blev irriterad. Och jaa, jag ska operera om mig till kille för jag hatar detta. Så vi begav oss till stan, fixade dom sista julklapparna och sedan hem. Mamma gick och kollade på en lägenhet eftersom vi kanske ska flytta. Då skulle jag vara duktig och sätta upp kulor i mitt fönster och det resulterade till detta:



  

Jag ni ser ju, jag fick raseri utbrott typ. Hela jävla fästet från väggen ramlade ju ner också, så fick ringa pappa o grej. Allt vart hundra gånger jobbigare. Jag dog nästan. Jag lovar.

Men efter det åkte jag ner till mariella och fixade mina naglar. Skönt att känna sig lite fin till jul. Fixade då mina sista julklappar till mor och far. Tror jag äntligen är klar nu.





mina små julblommor som jag har gjort idag. Gjorde en lite mindre också men tog ingen bild på den. Kanske borde gått florist istället? haha eehhhh neeeej!!!!


men äsch, jag är hungrig nu. jag har druckit en kopp te nyss, jag ska sova för snart är det morgon!!



önskar att du kunde vara med.
GOD JUL MINA SMÅ KÄRA VÄNNER!


Klackarna i taket.

2008-12-19 @ 14:43:10
Allmänt Kommentarer (0)

jag är trött. men det är lov och det börjas uppe i katrineholm och junior elit cupen med östgötalget. Det duger väl , men hade gärna sovit i min säng. Som sagt jag är död.

Vi tar en helg paus och så hörs vi på söndag.



Se nu till att njut av lovet allihop.


en jul utan dig är en jul utan alla det kommer bli jobbig..

2008-12-16 @ 23:50:44
Allmänt Kommentarer (1)
- oj förlåt, ska jag släcka lampan?

cicci har sovit hos mej ett par nätter nu, har visst fått reda på det ena och det andra som jag gör när jag sover. Halv sätter mig typ upp kollar på cicci och sen lägger mig ner händer visst flera gånger om natten men inget jag har något minne av. Mamma har även vart inne hos min när jag suttit o läst eller kanske  " läst " såg väl tydligen ut som om att jag var vaken men det var jag väl inte då. Lite läskigt för har ju vetat att jag vissa nätter/kvällar inte har vetat vad jag ahr gjort innan jag har gått och lagt mig. Oftast är har det vart helger kan väl kanske bero på att jag bara sover 4 - 5 timmar om natten mitt i veckorna. skärpning.

har gått o blivit sjuk. dunder förkyld och feber typ. men det är bättre nu. Var inne i skolan en sväng idag med, fikade och satt o kollade på när dom hade idrott. Var väl inget jag borde ha gjort, helt död när jag kom hem. Men jag kände mig duktig. Och på torsdag kanske jag blir snygg igen. om det nu går.  men vi hoppas.

min kära syster o johan är i usa nu då, dom ligger väl och sover. Är typ morgon där nu. Jag är inte ett dugg avundsjuk. Jag vill ju inte heller liksom. nej då.

min mamma är snäll, hon kom hem med en chokladkaka till mej eller tror det var till mej för hon gav det och sa här får du för att du är sjuk. men nån har visst ätit upp det? eller resten som blev kvar iaf..


DAM JUNIOR ELIT CUPEN I KATRINEHOLM I HELGEN MED ÖSTGÖTALAGET!

snart är det jullov, jag längtar.
blir sängen nu, puss.

jag hatar det här

2008-12-15 @ 21:51:46
Allmänt Kommentarer (0)

Jag är nog snart död. Har gått och blivit dunder förkyld. Det känns mindre kul, inte ett dugg roande. Har spelat skol - sm idag. Gick väl helt okej för det laget vi hade. Hade fyra målvaket och fyra ordinarie utespelare. Så tre målvakter fick spela ute och vi hade bara en avbytare. Vi gjorde bra ifrån oss.

Har vart borta och kollat på träningen nu, ska snart försöka ta mig till sängen. Försöka sova rätt skapligt idag, måste ju va frisk till i helgen. Dam junior elit cupen med östögtalaget och det är viktigt.



jag är död, nu ska jag sova.

godnatt!


en liten stund bara?

2008-12-14 @ 13:43:29
Allmänt Kommentarer (0)

God middag, sitter och kollar på idol reprisen. Kevin är en värdig vinnare. Han är grym faktiskt, vilken röst.

Haft en bra helg som sagt. Fin fint sällskap, julbord och annat trevligt. Gott med julmat det satt väldigt fint. Sen begav jag mig till mina älskade små vänner, gustav och bergmar.  vi pratade minnen från sommaren. Det var väldigt fint Vi bestämde att det skulle bli göteborg snart. jag längtar.

mamma kom in och väckte mig klockan tolv. tack sa jag, hade ju vart skönt att sova en smula längre än vanligt. Men nu har jag tagit mig upp. Ska göra iordning mig lite och sen gå till östenssons och köpa hårfärg till bea och sen kommer hon hit så ska vi fixa det!

kan nog bli både handboll och hockey. Hockey har nog blivit ett söndagsnöje. Min vän gustav skulle komma så skulle jag klippa han. han är bra han .

hörs då.


det försvinner så fort

2008-12-11 @ 23:00:31
Allmänt Kommentarer (0)

godkväll, tränat nu ikväll . Det gick faktiskt bra och det kändes skönt. Match på lördag en timma och en kvart senare än vad det brukar vara pga av B - flicks sm. Sen efter det blir det stressa till julbord, det känns ju jävligt nyttigt efter en match.

min far åkte och jobbade nyss tkr synd om han eftersom han egentligen brukar åka vid fem sex när dom jobbar natt. Men dom var väl en aning sena pga något. Så han är väl hemma vid lunch imorgon kanske. Varierande arbetstider, men det är vi vana med.

min söt julia har skaffat msn, hon är så gullig! hihi Älskar henne <3



imorgon inviger vi salongen med lite mingel och annat smått och gott vid tolv ungefär. Det ska bli kul, sen ska några i klassen ha kunder på eftermiddagen bland annat jag. men det ska bli kul. Nu kör vi igång på riktigt. SALONG SKÖNHETEN!


jag speglar mitt förflutna i din framtid

2008-12-11 @ 17:44:53
Allmänt Kommentarer (0)

God eftermiddag. Jag var ledig igår och dagen spenderade jag med min mamma störta dels. Vi åkte till motala in handlade lite fint till mej. Hon är bäst. Syster och isac kom till stan så vi fikade ett bra tag. Min kille det där, han är bara för söt. Mamma och jag åkte sen vidare till linköping. Inhandlade saker till kiosken tog även en sväng på ikano och ikea. Blev lite inhadlat där med. Var bara där en snabbis för var tvungen att åka hem.

   
Som ni ser så köpte jag lite trevliga saker. lite tröjor, halsduk, mössa linne.
köpte några till tröjor men ska byta dom till en annan storlek och så.



dagens :
svart JL byxor - köpta i stan
randig skjorta - gina
kofta - köpt i stan
mössan hade jag dock inte på mig sen. men den är söt.

snart ska jag iväg till träningen. Sen till tomtenatta en sväng.
pussdå.


lite tisdag.

2008-12-09 @ 08:24:12
Allmänt Kommentarer (0)
Precis käkat lite frukost så sitter i köket och lyssnar på julmusik. Börjar inte förens tolv men måste eller måst o måste men ska in till skolan lite  tidigare för att fixa lite. Jag och jessica ska ju ha den berömda idrottslektionen i eftermiddag. Det kommer nog gå bra. Därför åker jag in hela två timmar tidigare än vad jag brukar.

ikväll är det östgötaträning i lambohov. Det gillar, det ska bli kul.


men nu ska jag gå. pussdå.

vi kämpar för varandra

2008-12-08 @ 22:40:00
Allmänt Kommentarer (1)
Det var skönt att sätta sig på bussen till skolan idag faktiskt det kändes skönt. Skulle ju bara in och ha svenska så det kändes bra. Gillar att vara tillbaka faktiskt. Var hemma vid kvar i fyra och det var ju skönt att ha lite tid innan träningen. Alexandra kom vid halv sju så jag klippte henne lite. Hon blev fin.

sjukt att man kan va så socker beorende som jag är. fruktansvärt och nu har jag ångest. proppat i mig allt för onyttiga saker nu på mindre än en timma. Sprang in efter träningen och tryckte i mig ett antal skumtomtar och diverse annat. ibland är man ju bara för fet.


ska läsa min skit bra bok . Skadad av cathy glass, sjukt bra. Verkligen värd att läsa. Kan berätta lite mer om den vid ett annat tillfälle.




svarta JL byxor - gamla och köpte i vadstena
vit t-shit/tunika - gina tricot också gammal
svart kofta från märket VILA köpte på ister i vadstena

hahaha, måste berätta om en underlig sak kom märkte när jag värmde mina bullar i micron. Alla har ju oftas alltså alla microsar har ju ett fat som snurrar. men visste ni att det byter håll ? om man öppnar luckan och sedan trycker på start igen ? haha, mamma undrade va fan jag gjorde när jag stannade och startade micron igen.

men nu ska jag läsa lite bok. pussdå  .

skolan

2008-12-08 @ 10:23:49
Allmänt Kommentarer (0)
Ska snart iväg till skolan, första dagen på sex veckor. Har ju bara två veckor kvar så det funkar faktiskt. Och vi är lediga på onsdag. det är ju också ganska skönt. men nu ska jag ta mig till bussen. vi hörs.

puss då.

söndagkväll.

2008-12-07 @ 21:02:35
Allmänt Kommentarer (0)
hahahha, sitter och kollar på parlamentet och var kommer inte upp ? frågan om i fall killar ska få va lucia. haha motala blir känt. fräänt.

när mamma hade rullat klart köttbullarna och jag hade duschat och så åkte vi till stan, inhanlade mig en svart svea basker även om jag redan har en så var den fin. Köpte även en kofta på ister för ovanlighetens skull.. Den var fin. Sen skjutsade mamma mig till sporthallen och sedan blev det ishallen med min mickis. jag gillar henne starkt.

ska ta mig en kopp te nu . ladda upp inför skolan.

pussdå.

lite helg.

2008-12-07 @ 13:59:22
Allmänt Kommentarer (0)
LAST DAY. tråkigt att sluta på praktiken i lördag. men jag vet ju att jag får komma dit när jag vill och färga och så. Det känns väldigt skönt att veta.

har som sagt haft min älskling här sen i fredags. jullan pullan is the king <3 hon skulle till simhallen förut med linda, johan och alfred.

igår var julia och jag en sväng på stan och sen gick julia och jag hem käkade mat satt och kollade på björn gustavsson och låg i soffan och såg på mamma mia. det var mysigt. Hon är stor nu, går i trean redan. Snart 17 år och luktar sprit hon med. haha. michan kom och kikade på handbollen och cicci och mamma kom. Det blev pizza och lite mys. Allt var fint . bara tjejer. pusspåt.


julia och jag steg upp vid kvart i elva. haha. det satt fint. nu har jag tjockat i mig två bitar tårta och en hel del hemma gjorda och nystekta köttbullar. det har vart lagom gott, men nu är jag rund och tjock. det gillas så här i juletiderna.

dusch nu. naket ni vet! HAHA töntig jag är då.


puss .

fredag

2008-12-05 @ 21:45:06
Allmänt Kommentarer (0)

mys påt. jag suger på gåtor jag suger på tummbrottning men jag äger på det mesta andra. nästa sista praktikdagen idag då. sorgligt tycker jag. vi har kikat på idol nu. är barnvakt ni vet. julia är här.


hörs . då
. ..


skadad

2008-12-04 @ 22:38:56
Allmänt Kommentarer (0)
redan fredag snart och jag vill inte eller jo efter idag vill jag. ni förstår inte men usch. Praktiken går mot sitt slut och skolan kommer tillbaka. Både bra och dåligt. Det var öppethus i skolan nu ikväll och gu va kul det var att va tillbaka. Träffa alla, eller alla och alla men dom som var där. Jag har saknat er. Fast jag kommer sakna salongen också. Haft fem underbara veckor. Det är helt klart rätt det här.



den är snygg. och den är min.



blir inte många out fits bilder eftersom jag har praktik varje dag liksom. Har ju bara jeans linne svart eller någon anna färg till tröja. Så inget kul att lägga ut. Men idag fick jag stoppa på mig goldwell tröjan för vi var ju tvugna att va snygga i skolan.

men nu ska jag mysa ner i sängen, läsa lite. köpte mig en bok faktiskt och den verkar grymt bra. Mer om den en annan dag.

hörs då.

liten eller stor spelar ingen roll, 17 år är bra ändå.

2008-12-01 @ 22:39:20
Allmänt Kommentarer (0)
jag tänker inte ursäkta mig för att jag inte har skrivit även om många kanske är besvikna och ni tjatar. men det är mitt liv min blogg mitt skrivande. haha nu ska vi inte va sura för jag fyller ju faktiskt år idag. Hela sjutton år. Det är stort.

Sjutton år och luktar sprit!

de få och otroligt betungande dagarna ni inte har fått höra ifrån mig kommer väl lite snabbt och kortfattat.

Det har vart en hel del praktik som sagt. Sen har jag vart på loreal visning med salongen. Det var fint. Fasiken vad jag älskar det. Även fast det är skrämmande och höra hur dåligt betalt man får för att vara frisör. Så känns det här helt rätt. Det är underbart.

 



sjukt bra.

sen har det väl rullat på, lite kalas ännu mera kalas. lite linköping lite film lite allt möjligt. lite leva livet också. .


han är min man!


årligt tradition, man måste se första avsnitten av julkalendern och jag har för mig att vi alla i fd sagofén satt o kollade på det förra året. Och eftersom jag alltid fyller första december så är det så att jag har alltid kollat på julkalendern. även i år.

så puss ett tag.

RSS 2.0