älskling älsklingar

2009-07-30 @ 16:12:24
Allmänt Kommentarer (0)
lite dålig uppdatering men har inte hänt så mycket. det blev inget polismaraton i tisdags, det var ju så fint väder och gustav hade annat för sig och jag skulle ju va hundvakt. Sen kom gustav hit på kvällen, vi kollade på a cinderella story. Även annat fint besök kom senare. Det var ju trevligt. Fina vänner.

Upp och jobba vid tio igår men det gick fint. Dagen gick faktiskt fort eftersom jag hade kunder hela tiden så det var skönt. Sen åkte jag väl mest hem och sov. Sov från fem till halv tio sen från tio typ till halv fyra då jag flyttade mig ner till sängen. Det är väl bra att jag vilar upp mig för idag kommer ju syrran och de hem och då blir det fart igen. Isac är ju inte den lugnaste personen. De borde va här när som faktiskt. Jag har saknat dem.

Blir ingen fotboll idag, hinner inte med det tyvärr. Nu ska jag invänta mina gullisar. Väldigt dåligt med bilder blir det men det beror på att jag inte är hemma och kan inte lägga in några bilder eftersom sladden är hemma.

kram

från kattvakt till hundvakt.

2009-07-28 @ 12:37:46
Allmänt Kommentarer (0)
är ledig idag så sov tills jag vaknade, ganska självklart iofs men jag satte ingen klocka och det var otroligt skönt. Åt frukost och duschade i lugn och ro. Hebbe ligger här brevid mig nu och sover, våre ju himla skönt men jag ska in till vadstena och va lite hundvakt nu i eftermiddag, kanske ska passa på och åka hem en stund med, har ju inte varit hemma på snart två veckor. Hem och kolla hur mycket mamma har packat ner och sen få lite mat kanske. Så slipper jag laga något när jag kommer hem hit igen. Ni ser, jag kallar det mitt hem och jag ska väl erkänna att jag känner mig som hemma här, det känns helt ok att bo i motala.

ne nu ska jag packa ner lite grejer sen gå till bussen.

tysta nätter

2009-07-28 @ 00:41:07
Allmänt Kommentarer (0)
började dagen med att va sjukt trött, men pallrade mig upp och ut och gick runt kanalbanken. Jag fasar alltid för att någon ska komma och ta mig. men jag lever och ingen kom och tog mig. frukost och grejer, dock håller smöret på att ta slut så jag fasar för att få gå till maxi imorgon eller så struntar jag i att äta mackor. Fast jag får snåla lite så kanske det räcker för syrran och de kommer hem på torsdag. Har faktiskt saknat de lite och funderar strakt på att bo kvar här även om de är hemma för känner mig hemma här. Fast vi flyttar ju snart så jag måste väl hem och packa det sista sen packa till resan för om två veckor sitter jag i stockholm och ska snart gå på planet. Känns ju faktiskt helt ok.

Har spenderat kvällen först i min soffa här, sen kom gustav och hämtade mig så åkte vi till vadstena och till kristofer, hyrde film och köpte godis. Imorgon ska jag och gustav ha polis maraton, polisskolan filmerna, klockrent. Ska även hinna med att va lite hundvakt där i mellan.

men nu ska jag sova.  NATTI

sakna

2009-07-28 @ 00:40:44
Allmänt Kommentarer (1)



natti med. jb brudarna och malin.

sakna

2009-07-28 @ 00:39:31
Allmänt Kommentarer (0)


min andra tjej med.

sakna

2009-07-28 @ 00:38:23
Allmänt Kommentarer (0)



saknar mig tjej

ida

2009-07-26 @ 23:06:41
Allmänt Kommentarer (0)


min fina vän.

lämna mig inte, låt mig bara va ifred

2009-07-26 @ 23:04:27
Allmänt Kommentarer (0)
Syrran och jag gick till maxi och handlade lite mat sen kom johan så vi käkade och lite sådär sen åkte de hem. Så nu har jag kollat på film. Huset vid sjön, bra film faktiskt. Hatar ju iofs romantiska filmer, blir så mycket tankar då.

nu ska jag sova men först ska jag nog gråta en skvätt eftersom min ida åker till napa i två veckor sen drar jag när hon kommer hem, skolan börjar jag flyttar och hon drar igen. Ses väl nästa år känns det som. Men är glad att hon ska iväg och roa sig lite, hon kommer ju må bra där nere liksom. Hon är bra min tjej.



natti

Madicken dit och elefanter hit

2009-07-26 @ 15:08:28
Allmänt Kommentarer (0)

vilket underbart väder vi har här i sverige idag eller iaf här i motala. har legat ute sen klockan tolv ungefär så är inne en sväng nu. Måste ju svalka sig lite blir ju kanon varmt annars.

var här hos syrran igår och åt kina mat, drack vin och spelade spel. Jag bergmar, michna och min andra syrra, vissa var ju bättre än andra. Det var trevligt.

ni ska jag ut i solen igen, glöm inte solskyddsfaktorn.

alla tjejer åker verkligen iväg inatt. ida och de och karin o de med. Jag och grabbarna då, kööör baaaah!


Gräsklippning.

2009-07-25 @ 16:21:07
Allmänt Kommentarer (0)
segt att gå upp imorse, känns att man har missat massa timmars sömn så imorgon ska jag sova ut. Men jag kom upp idag iaf och iväg till jobbt. Det gick helt okej, hade tre kunder så dagen rullade på stabbt. Cyklade hem och käkade lite sallad från igår. Kokade mig ett par ägg också, fin fint. 

Gräset hade växt på lite så jag tänkte va snäll att klippa det åt syrran o de. Så jag tog fram gräsklipparen och sen skulle jag då dra igång den där. men nehe, fick inte igång den. Ringde syrran, då hade jag visst glömt att trycka på nån kanpp. Så då fick jag igång den, men sen sten dog den. Ringde till pappa, ringde till syrran, hittade bensinsen, fick igång den och klippte klart. duktig jag är. 
nu har jag vilat lite och nu tänkte jag gå kanalbanken. GÖTT! 

ikväll blir det kina mat och lite spela troligtvis.  

Min nya sambo

2009-07-24 @ 23:49:25
Allmänt Kommentarer (0)
Ligger i sängen nu, ska snart sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Efter min väldigt stilla natt så fortsatte det med att när jag cyklade till jobbet så cyklade jag en vanlig väg mellan lite hus. Sen helt plötsligt står det två rådjur tror jag det var, små som tur var. Först tänkte jag att det var statyer för det kan man väl ha? men sen vred de på huvudena och kollade efter mig. Jag cyklade så klart på snabbare. Tänkte väl något i stil med att de kommer äta upp mig. Men funderade på det där hela dagen så när ida och jag gick hem från stan var jag ju bara tvungen att gå den vägen igen och vet ni vad, de stod inte kvar. Det var alltså levande. Kommer ju aldrig mer våga cykla där, tänk om deras mamma eller något kommer och jagar mig. Hur ska jag nu komma till jobbet ?

Ida följde iaf med mig hit sen efter att jag lunchat med michan, trevligt. Ida och jag cyklade till maxi och köpte lite käk. Hem och fixa lite sen kom bergmar även sara och frida ramlade in. lite käk lite dricka på det så hade vi det trevligt. Sara och frida drog vidare sen och vi andra satt och hade det trevligt. De drog för 20 min sen ungefär så nu ligger jag och hebbe i sängen och ska sova. upp imorgon vid sex ungefär. Jobb och sen får vi se.

Godnatt iaf.

Första natten själv, huset spökar med mig..

2009-07-24 @ 08:14:08
Allmänt Kommentarer (0)
Vilken natt, gick och la mig och läste lite vid elva, orkade inte mer än 30 minuter så jag gav upp. Vid ett vaknar jag av världens duns, då har tydligen fönstret i sovrummet stått öppet och så blåser det igen och nån staty i fönstret åker i backen. Går iaf upp och stänger fönstret sen går jag upp till övervåningen och stänger de fönstrena med så det inte regnar in. Annars har natten varit bra, hebbe har legat hos mig hela natten, då känner man sig trygg. kanske inte riktigt. men han är söt.

Nu sitter jag och äter frukost, ska snart cykla till jobbet. Skönt att slippa åka buss eller bil på morgonen. Helt underbart. Får hoppas att jag har något att göra idag, vet att jag har en kund vid nio så det är gött att komma igång. Sen vid ett ska jag luncha med michan, det var ju ett tagsen vi sågs.

kvällen?

Ha en trevlig dag.

kommer sakna min tjeja, kommer va jag och grabbarna

2009-07-23 @ 22:22:29
Allmänt Kommentarer (0)
Tog bussen in till stan istället för att cykla, det regnade ju faktiskt. Vi gick en runda på stan sen satte vi oss och tog en fika på stan. Gick upp till idas mammas jobb när hon slutade så åkte vi till maxi. De skulle köpa saker till ida åker till cypern. Jag kommer sakna ihjäl mig. För att på söndag drar hon tillcypern med hennes tjejer även karin sara och frida drar iväg, fast de till Barcelona. Det kommer vara jag och grabbarna liksom. Det kommer va fint. Jag gick iaf hem från maxi, skönt med en promenad. Ida skulle kommit hit en sväng men hon åkte inte förens sen in till motala så vi hoppade det.

Så jag har inte gjort så mycket ikväll, suttit i soffan och tagit det lungt. Kurerat min förkylning och ska snart sova hade jag tänkt mig. Ska se vart hebbe är bara. han kanske vill va inne inatt när det är sånt här väder.

ska ut och kika, godnatt

Boys Boys Boys

2009-07-23 @ 14:16:37
Allmänt Kommentarer (0)
nu har jag precis ätit en super god sallad med köttfärsås. Syrrans köttfärsås är hur god som helst. Pappa var här för en stund sen lämnade min cykel, solstol och lite grejer. Tror väl dock jag inte får använda min solstol något men kan ju va bra att ha faktiskt.

Ska cykla till stan sen och möta ida, vet dock inte riktigt vilken väg jag ska cykla? Kanalbanken lär ju vara dyngsur så kommer väl skvätta as mkt och se ut som en lergris när jag kommer fram så den vägen kommer jag ju inte kunna ta. Så jag får leta mig lite fram. Kanske ska hämta upp ida vid verkstan så får ta svängen förbi där, eller det kanske är där man åker? Får nog söka på eniro. haha skämt o sido. Till stan kommer jag nog iaf...

..om jag inte regnar bort...

Bildbomb

2009-07-23 @ 12:04:41
Allmänt Kommentarer (1)
ska försöka få till en bildbomb.




en dag vi åkte och åt glass, jag var ledig, bergmar och gustav hade slutat och ida skolkade! Hon hade lite ångest.



simon och jag korkade upp vid två tiden innan sarahs 18 års fest.




jag och mina vänner besteg omberg en kväll.




Hängde på Gustavs o deras klassfest i bondebacka innan skolavslutningen men det spöregnade så gustav och jag åkte till mc donalds. Vart rånade på pengar fem i tolv men vi löste det.  "Den här kan ni få behålla" haha





spelade fotboll med mina älsklingar, ett himla liv kan det bli då om hur hårt man får skjuta och man får skjuta tåfjutt eller bresida.  Dom är ju som katt och hund.



nån som glömde handbromsen. haha




dom är ju för söta mina vänner.



tuss, katterna var ju för söta.





i tisdags hängde vi lite hos måns, det var ganska fint. Men bilderna vart ju oerhört suddiga men jag har ju ändå oerhört söta vänner.

nu får ni inga mer bilder för ska fixa mig, försöka få tag i mamma eller pappa. sen ringa ida och träffa henne. Till östenssons eller maxi och handla kattmat och sen får vi se. Julia och de åkte ju till halmstad för en timma sen ungefär och kommer hem nästa torsdag så ska bo här nu. Kan väl säga att jag är motalabo för en vecka. Vet inte om jag ska va stolt eller inte.

pappa kommer hit med min cykel och lite grejer sen, ska bara få tag på han.

Sålda kattungar, lärare och maxi

2009-07-22 @ 14:26:10
Allmänt Kommentarer (0)
Var som sagt hos måns igår, det var trevligt och myket fint folk. Lite snålt med brudar kan jag väl tycka men vad gör det? blir ju med killar då. haha, det gillas.

Nu har vi precis käkat, har hunnit med storhandling på maxi eftersom syrran och de åker till halmstad och jag ska va kattvakt tills nästa torsdag. Har även sålt deras kattungar nu en till stefans jobbakompis och den andra till Peggy hette hon. Måste ju berätta det hela för er, jag sitter och läser sofies mode i solstol i trädgården när två tjejer kommer för att hämta speedy. Jag sitter kvar där men sen varat det så varmt så jag måste gå in och där inne står min lärare, annica. Det var alltså hennes kompis som skulle köpa julias kattunge. Lite komiskt faktiskt.

men nu ska vi åkte till stan en sväng sen ska de på kalas i vadstena så jag åker hem då en sväng.

Hos måns.

2009-07-22 @ 01:16:29
Allmänt Kommentarer (0)
Fullt ös hemma hos måns. Har haft det himla trevligt ikväll. Efter jobbet åkte jag hem till vadstena. Packade nya saker till veckan. Sen hämtade vi upp bergmar och vidare till motala. Vi har det trevligt, ska snart ringa syrran för skjuts. Hon är ju för snäll. Hon är bra.

Barnvakt

2009-07-21 @ 10:18:49
Allmänt Kommentarer (0)
Svampbob på tv och isacsitter som klistrad med tuss i knät. Han ska ivåg till farmor och farfar snart när jag ska åka och jobba. Har fptt agera lite barnvakt nu på morgonen när anna, stefan, julia, linda och johan har åkt till vingåker. Själv ska man åka och jobba. Elva till sex. Sen ska jag tydligen iväg på trevligheter. Bergmar som har styrt upp det. Det blir nog trevligt.

Ska försöka få på isac lite kläder och att han borstar tänderna nu sen kommer nog isaca farmor och farfar.

Tur med vädret?

2009-07-20 @ 23:31:16
Allmänt Kommentarer (0)
började dagen med en promenad in till stan med syrran, sen frukost och iväg till jobbet. Kommer dit och då har internet ballat ur och eftersom vårat schema inte fungerar utan internet så fick vi gissa oss till vad som var inbokat. Det gick ju faktiskt ganska okej. Men sen vart det lite mer problem eftersom vi inte kunde slå ut några kvitton eller liknande. Så väldigt mycket svart pengar idag. skämt och sido. Men det hoppade igång vid fem så då kunde vi boka in alla kunder och fixa med kvitto så allt stämde. Hade många kunder så dagen gick rätt snabbt så det var skönt. Imorgon blir det jobb mellan elva och sex så skönt med lite sovmorgon.

Är fortfarande kvar hos syrran så vi har kollat på Vi hade iaf tur med vädret. Helt okej film, lite små rolig. Så nu ska jag och julia sova för de ska iväg till Vingåker imorgon, hade ju varit kul att kunnat följa med. Men det får bli en annan dag.

GODNATT!

Julia och Jag

2009-07-19 @ 23:10:07
Allmänt Kommentarer (0)
Klockan är redan elva och jag och julia ligger i hennes säng, ska snart sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Julia hade kalas som sagt idag så har fikat och göttat oss. Kvällen avslutades med pizza och wallander. Kan ju inte blir bättre känns det som, fast det kan det ju. Lite sol imorgon skulle vara ganska skönt. Men det är väl inget vi ens  ska längta efter. Usch vad jag hatar sommaren just nu..

Just det, frida klänningen är från nelly! Så där kan du hitta den, på rean till och med.. Iofs kanske den är slut nu men du kan kika om du var sugen på den.

GODNATT!

Motala

2009-07-19 @ 13:03:05
Allmänt Kommentarer (0)
ligger här i min säng medans det spö regnar ute. Det är väl inte det minsta kul, det är ju faktiskt sommarlov och inte höstlov vi har. Men har unnat mig lite lyx idag, kände att det passade bra en dag som denna.

ska snart börja fixa mig, packa och greja lite. Vd halv tre ungefär kommer micke hit ochh hämtar mig. Ska in till julia och fira henne, de kunde inte va med när vi firade så de ska göra de nu så däför hänger jag med för ska in och klippa några kanske och en sover jag där eftersom jag börjar nio imorgon. jobbar nio till sex till och med, mindre roligt men kan ju hoppas på att ha lite att göra. Sover nu kvar hos julia och de sen till tisdagen och sen blir det bara hem och vända för på onsdag sover jag där igen och sen åker de till halmstad på torsdag förmiddag så då ska jag bli sambo med hebbe en hel vecka. Så kommer hänga i motala en hel vecka, kommer bli himla fint tror jag. När till allt, ungefär.

Fint inlägg min käre vän bergmar skrev igår då. Igår var jag hos syrran och de också. Anna hämtade upp mig efter jobbet så åkte hem till dom. Julia och jag åkte och spelade minigolf, kan väl säga att jag vann med bara med 2 slag. Känns som jag kanske måste öva lite. På kvällen kom gustav och hämtade mig åkte hem till vadstena och hämtade upp bergmar. Sen hyrde vi film som bergmar skrev. Vi hängde liksom, vi tre, som vanligt. Mina fina vänner.


Nu ska jag packa, lägga in lite bilder från mobilen med så kanske ni får se några nu när jag har fått tillbaka min mobil.

ha dt bra,

Bergmar är min bästa vän :)

2009-07-19 @ 00:39:29
Allmänt Kommentarer (0)

Alex tyckte att världens bästa person skulle få skriva på hennes blogg, så därför gör jag det. 
Hon tycker ju jag är så bra liksom! Hon är inte så dum hon heller, ganska snällt att låta mig skriva här.
Vi såg nyss på wallander-skulden, den var halvbra. så nu är det chilla och grilla på alex balkong istället, fint ni !
Nae nu ska jag dra innan gurra käkar upp alla chips!  

Tjarrå säger alex favorit! 


På borensvägen

2009-07-18 @ 14:07:51
Allmänt Kommentarer (0)

Är hemma hos julia och isac och de idag igen, julia sitter här brevid och isac är ute och leker med någon kompis. Oscar heter han tydligen. Vi ska snart käka lite lunch sen ska nog julia och jag åka och spela minigolf i varamon. Det blir nog nice.

Kvällen får vi se vad som händer kanske stannar här annars får jag väl ragga upp några vänner och hänga med, vart nu alla dom håller hus.

Lunch strax, puss


Hos julia och isac

2009-07-17 @ 14:06:39
Allmänt Kommentarer (0)
Sitter hemma hos syrran nu, gått i från stan och ut hit i borenshult var ganska varmt men ändå skönt. Så sitter och väntar på att de ska komma hem från linköping. Sen får vi se vad som hittas på. Inhandlade även mig än tröja idag, har en likadan men ville ha i en annan färg.

Nu ska jag gå och se vart kattungarna är, tror de är inlåsta just nu. Dom är ju så söta.

Köpe frukost.

2009-07-17 @ 08:19:43
Allmänt Kommentarer (0)
Sitter på bussen på väg in till jobbet. Skönt att börja nio idag faktiskt och sluta klockan ett. Hann inte käka någon frukost så får ta vägen förbi ströget. Det är ju gott det med. Men nu ska jag läsa lite i min bok. Det är kanon. Ha en bra dag.

GODNATT

2009-07-16 @ 22:28:56
Allmänt Kommentarer (0)
jobbet flöt på smidigt idag, sen sprang jag iväg till MQ inhandlade mig en mocka jacka, assnygg. Ni vet den jag har pratat om hela tiden tror jag har nämnt det iaf. Sen hängde jag lite med mina livskamrater och nu har jag mest vart hemma, bergmar kom och hälsade på en sväng vi kollade på snyggast.se för att se om det fanns några villiga ragg till oss, vi känner oss ju lite off! haha eller inte!

nee nu ska jag lägga mig i sängen, sova lite. Jobbar 9 - 13 imorgon, helt underbart. Får se vart jag tar vägen då, funderar på att se om julia inte leker med någon kompis för då kanske jag kan va snäll och hänga lite med henne. Vi får se imorgon.

Nu blir det  sängen, GODNATT

nostalgi

2009-07-15 @ 23:21:20
Allmänt Kommentarer (0)

efter linköping åkte vi till stan, köpte ny parfym och lite sådär. Sen upp till micke och klippte han och sen kom regnet, så satt på deras altan ett tag tills vi kom fram till att det inte skulle sluta regna på ett tag så fick ge sig ut i ösregnet. Varför ska det regna så mycket?

Har hunnit med en sväng in till motala, lämnat husbilen hos syrran. Vid halv nio kom albin och marcus hit så har hängt lite på stan med dom och bergmar, fina vänner. Jag tänkte faktiskt sova lite nu, börjar ju halv elva imorgon så skönt med lite sovmorgon. Ska väl upp och gå imorgon men det blir nog inte lika tidigt som i vanliga fall. Just det, ska börja läsa min bok jag köpt idag, hittade den faktiskt på östenssons så nu hoppas jag den är bra. Ska krypa ner nu.

Godnatt


Dagens!

2009-07-15 @ 13:25:17
Allmänt Kommentarer (1)

Linköping

2009-07-15 @ 13:21:24
Allmänt Kommentarer (0)
Nu har vi gått ett par timmar på ikea och ikano, fick med mig lite hem. Just nu vill man ju vänta tills alla höst kläder kommer in. Är fortfarande sugen på mocka jackan från mq. Vi får se när lönen kommer. Nu ska vi en sväng förbi möbel grej. Ska kolla på bord och så till stugan. Sen hem och klippa bror. Vi hörs senare. Undra egentligen hur dyrt det är att ta inne på internet på mobilen? Mamma kanske inte blir glad sen. Äsch, vad gör det.

På väg till linköping.

2009-07-15 @ 09:42:46
Allmänt Kommentarer (0)
Sitter i bilen på väg till linköping eller rättare sagt jag sitter och väntar på mamma för hon är och fixar något tills vi ska flytta. Det ska bli otroligt skönt faktiskt. Jag längtar, ska bli underbart med lite eget. Egen ingång och trädgård. Så som vi hade det för ungefär 6 år sedan då vi bodde i huset. Man saknar det lite ibland. Ska nog köpa tillbaka det när jag blir stor. Haha Nu är vi på väg iaf. Ska se om jag får in en bild genom mobilen, fattar ju inte hur man gör. Får se hur kvällen blir något måste jag ju hitta på. Men nu blir det shopping.

Bloggar från mobilen!

2009-07-14 @ 23:41:56
Allmänt Kommentarer (0)
Testar att blogga från mobilen och det verkar ju dunka. Vet ju dock inte hur mycket det kostar att vara ute på internet. Fick ett sms om 9 kr per dygn. Kan det stämma? Ska iaf sova nu. Godnatt.

STUGAN

2009-07-14 @ 23:17:49
Allmänt Kommentarer (0)

Vi åkte upp till stugan efter att mamma hade jobbat, först svängde vi förbi östenssons och handlade lite sen vidare till stugan. Jag lagade mat eller mamma hjälpte till eller så var det jag som hjälpte henne. Sen skulle det målas och klippas gräs men jag satt mest och läste tidningar. Jag kände ju inte direkt för att göra något, hade ju gjort mitt för idag. 


poolen som snart börjar bli klar, sen har ju bara mamma 100 planer till som ska genomföras. Men det kommer bli bra.

Sen åkte vi hem så var hemma lagom till nio, kollade på Viktorias födelsedag och snart ska jag krypa ner i sängen. Ska upp ganska skapligt imorgon även fast jag är ledig. Ska promenera med mamma sen ska vi fixa lite och vidare till ikano och ikea så ska försöka va där till tio för att slippa lite folk förhoppningsvis.



Så nu ska jag hoppa i sängs, det känns som det är dags nu.
GODNATT!


Går mot varmare tider

2009-07-14 @ 16:36:25
Allmänt Kommentarer (0)
Slutade vid ett idag, hur skönt som helst. Sen tog jag bussen hem och käkade lite. Så ni har cecilia och jag precis varit nere på stan och hämtat min mobil som har varit på lagning, jag ska nog inte ha några telefoner. Eller så ska dom inte ha mig.

Är ledig imorgon så ska se om mamma och jag kan hitta på något, eller om gustav min vän tar och kommer hem så vi kan göra något. Annars är jag ju rätt sugen på att åka till ikano och gå en sväng, känns som evigheter sen vi var där. Få lite inspiration till mitt nya rum. Vill flytta typ nu. Har inte så mycket mer att packa nu, har fyllt två kartonger med saker och har inga mera saker. Sen har jag ju iofs en hel garderob med skor och kläder som måste packas ner så man märker ju vad jag gillar.

ne nu ska jag färga syrrans hår sen iväg till stugan, ska höra om julia gullet viill följa med.

puss

Är sommaren tillbaka?

2009-07-14 @ 08:14:16
Allmänt Kommentarer (0)

Mamma och jag var ute och gick imorse med, hur skönt som helst faktiskt. Så jag ska snart bli hämtat av noomie så blir det ännu en arbetsdag 9 - 13 gillar dessa dagar faktiskt.

Sen får vi se om det blir varamon, packar ner saker iaf. Men verkar inte bli så varmt idag. Fast det kanske blir bättre, vi får hoppas. Har iaf lite att göra idag på jobbet, Inger kommer först och klipper sig sen kommer ida och ska färga. Så det är skönt för då går dagen relativt snabbt.

Iväg till jobbet nu.   


regn regn regn

2009-07-13 @ 22:07:36
Allmänt Kommentarer (0)
Vaknade nu eller mamma väckte mig. Somnade nån gång där runt åtta så nu ska jag försöka lägga mig och sova igen. Bättre att fortsätta när jag ändå är igång. Dock är det för jävla varmt i mitt rum, ska vädra ur lite innan kanske.

Alla anadra är väl på måndagsklubben, men det gör mig inget är ju nykter rik och ganska pigg liksom. Tror väl dock dom är på ganska bra humör de också, men dom spenderar pengar på öl och vin och mår inget vidare imorgon. Även fast jag kanske skulle vilja va där så är jag ju fortfarande för liten. Så man måste ju se det som bättre liksom.

nu ska jag sova. GODNATT!

mår inget vidare..

2009-07-13 @ 19:37:19
Allmänt Kommentarer (0)
ligger i sängen helt utslagen, ont i huvudet och halsen. Vill verkligen inte bli sjuk nu Så tänkte ligga här hela kvällen och hoppas på att huvudvärken går över.

Efter jobbet mötte jag upp cecilia, vi tog en fika i solen sen gick vi en runda på stan. Köpte med mig en tröja hem, helt underbar. Vi åkte och hälsade på julia och isacs katter, dom är fortfarande lika söta. Förstår inte hur kattungar kan va så där söta. Så skulle de va hela tiden.


Lovade er att visa det jag hade köpt från ney, men vet inte vart bilderna har tagit vägen och orkar inte ta några nya i detta tillstånd. Så ni för nöja er med en bild från dagen.



kjol från monik förra sommaren, linne från hm och koftan från gina.

nu ska jag bädda ner mig lite!

Inte långt kvar nu!

2009-07-13 @ 08:05:36
Allmänt Kommentarer (0)

godmorgon!

Har varit ut och gått tycklingerundan nu på morgenen, hur skönt som helst. Så nu har jag fått min motion för idag och det känns bra. Snart kommer noomie och hämtar mig, jobbar nio till ett idag. Perfekt dag.

Kanske dra en sväng till linköping efter jobbet, men vi får se. Beror på vad jag känner för och hur bussarna går.

Ikväll eller senare får ni se vad jag beställde från nelly, Hämtade paketet igår. Klänningarna var pefekta och bikinin också. Gillar verkligen nelly, billiga och bra kläder. Sen kommer de ju ganska fort.

Mindre än 1 månad kvar, jag längtar.

Så vi hörs senare.


stockholmia!

2009-07-12 @ 15:17:31
Allmänt Kommentarer (1)
Stockholm igår var underbart. Gustav hämtade upp mig vid halv åtta. Marcs Frid och bergmar var redan i bilen, V stannade för frukost i nyköpingsbro.





sen var det någon som inte orkade vara vaken, undra vem det kan vara?



Var upp i stockholm vid halv elva ungefär. Sen spenderade vi ett antal timmar på stan och vid fem gick vi till Grönalund. Det var ju faktiskt därför vi åkte dit, för att se på sommarkrysset. Sen att man får höra att man är med typ i tv flera gånger och sådär är vi ju vanna vid, vi tv kändisar! haha

Stannade och käkade pasta sallad på hem vägen och var väl hemma vid halv ett ungefär. Jag hade iaf en toppen dag!



 internet dog så mer bilder kommer senare.Porrfrida!

nu ska jag städa min garderob tror jag, vet inte om jar orkar men skönt att ha det gjort även om vi flyttar snart. Märks att vi ska flytta, mamma struntar i att vattna blommor för att hon vill at vi ska ta dö på dom. hahah

bästa att sätta igång nu.

Älskade ni, låt mig få leva själv

2009-07-11 @ 00:26:54
Allmänt Kommentarer (0)
Hem kommen från kalaset, fick ta bussen hem så var hemma vid tjugo i elva och nu har jag kokat pasta och skurit kassler tills imorgon så kanske jag kan sova en kvart längre. Bär av till stockholm vid sju imorgon som sagt. Det sitter riktigt fint.

Det mesta vi gjorde på kalaset var väl att äta och att sitta och kolla på otroligt söta kattungar som lekte. Har nog inte skådat något så sött. Hade de varit sådär små hela tiden så har jag lätt köpt en men nu är de ju inte.






läskigt, hon är stor nu julia.. menas det också att jag har blivit äldre? Det är ju skrämmande.

nu måste jag i sängs, upp tidigt imorgon och fixa.
GODNATT


Julia tio år

2009-07-10 @ 16:23:51
Allmänt Kommentarer (0)
Är hemma hos julia och isac nu, ska fira julia när alla i släkten kommer. Hon fyller ju faktiskt år idag.

Imorgon dra jag och fyra vänner till stockholm, det blir stan shopping grönan och sommarkrysset, det kommer ju bli helt underbart. Man längtar ju lite smått. Så det blir tidigt i sängs eftersom jag ska upp imorgon och fixa mat till mina vänner.

Nu ska jag låna duschen och fräscha till mig lite kanske, nått snyggare kanske man blir. man kan ju alltid hoppas iaf.

GRATTIS JULIA!



min älskling.. min andra älskling har feber.. stackarn..

mormor

2009-07-09 @ 17:37:37
Allmänt Kommentarer (0)
ligger hemma i min säng nu, det är otroligt skönt faktiskt. Gillar lite när det regnar för då finns det inget måste att man måste va ute hela dagarna. Men just nu tycker jag att det har varit lite mycket regn och det ska ju komma mera också. Det ser vi ju inte fram emot eftersom vi ska åka till stockholm på lördag, men lite regn har väl inte skadat? Kläder efter väder som sagt.

mamma är påväg hem snart sen ska vi åka ner till mormor och hälsa på henne. Kanske borde klippa henne då. Vi får se, hon var ju lite lång hårig när vi var där sist och antar att hon inte har blivit klippt sen dess. Hon gillar mig och jag gillar henne. Min bästa mormor.

Natti

2009-07-08 @ 23:14:19
Allmänt Kommentarer (0)
Ligger i min säng just nu, ska snart krypa ner. Var på stan en sväng med gustav, bergmar och hedvig. Det var väldigt mycket folk och diggilo har ju fått ett skapligt väder ikväll iaf.

Ska sova nu som sagt och imorgon jobbar jag halv elva till halv tre så det är helt okej, Är ju inget bra väder så det finns ju inget annat man skulle kunna göra ändå. Men visst lite sovmorgon vore ju aldrig fel faktiskt. Men istället får man gå och lägga sig tidigare så därför blir det sängen nu.

Godnatt.

snäll mamma

2009-07-08 @ 19:31:19
Allmänt Kommentarer (0)
tänkte bjuda på lite bilder från i måndags då.









mer bilder finns på facebook..

mamma och jag har suttit och nätshoppat på nelly så två klänningar och en bikiniöverdel är beställd. Nu ska jag bara hitta några passande bikinitrosor. Ett par svarta hade jag tänkt mig om de inte kommer in fler storlekar i de andra på nelly. Min mamma hon är bra hon.

Efter jobbet idag mötte mamma mig på stan sen gick vi till stöget och käkade lunch, mötte upp min andra syrra och mer kan jag inte säga för då blir det inte kul för julia på fredag. Då hon blir stor, hela 10 år fyller hon. Kommer ihåg när hon bara var några dagar och vi satt hemma hos dom på groppgatan i motala. Jag hade blåklänning med en silvrigfjäril på blont lockigt hår och var sju år. Det var tider det. Men nu är hon stor, snart lika stor som mig. Läskigt. Fast jag gillar ju henne ändå, hon kommer ju ändå vara min lilla gullunge.

nu ska jag läsa lite cosmopolitan innan gustav och bergmar kommer med pizza, inte bra för hälsan men vad gör man inte för sina vänner. Det enda vi gör när vi ses är och äter, jämt varje gång. Vi planerar att rulla fram om 20 år, det vore väl något?

nu måste jag plocka bort lite kläder så gustav blir glad, haha eller så väntar jag så kommer han och hjälper mig? Det kanske vore något. Vi får se hur snabb jag är..

jobbet

2009-07-08 @ 08:00:40
Allmänt Kommentarer (0)

skulle egentligen ha lagt in bilderna från i måndags men jag har inte hunnit, så de kommer senare idag hoppas jag. För nu ska jag iväg och jobba, sen blir det stan i motala och ikväll ville bergmar ha picknik i hamnparken om det var bra väder och det verkar det ju bli. Är du faktiskt både nostalgi och diggilo ikväll.. Vilket kommer leda till en hel del folk. Trevligt.

jobbet väntar..


Gullet 18 år :)

2009-07-06 @ 23:20:50
Allmänt Kommentarer (0)

Fin kväll hos ida, det pratades sillikonbröst, vem som hade stört och minst. vem som hade störst är ju ganska lätt att komma fram till. haha men kul hade vi. Nu är de inne på harrys och lever loppan. Själv ska jag gå och lägga mig sova några timmar för att sen jobba lite.

lite bilder och andra roligheter kommer imorgon. låter spännande?

puss


drinkmeny

2009-07-06 @ 18:48:53
Allmänt Kommentarer (1)
ligger i sängen i min morgonrock, har precis duschat och ska snart fixa mig lite. Ska va hos ida vid åtta ikväll, innan det ska jag iväg och köpa blommor och sen hämta upp michan.

Har inte gjort något sen jag kom hem efter jobbet, gick och la mig och sov till klockan sex. Märks att man inte sover tillräckligt mycket så det blir lugnt och inte så sent för mig ikväll eftersom det är upp och jobba imorgon. men roligt ska vi ha. De andra större barnen skulle in på harrys.

kom och tänka på en sak idag när jag stod och väntade på bussen. Det var typ jag och 9 stycken till, tre yngre och resten äldre och alla äldre vart kort klippta. Så låg och tänkte på det förut att dom flesta äldre är kort klippta, varför är det så?

ne nu ska jag fixa mig.

översvämning och dripp dropp

2009-07-06 @ 09:25:24
Allmänt Kommentarer (0)
snart ska jag gå till bussen i spöregn, känns mindre lockande men vad gör man inte. Jag har ju inget val. Jobbar ju bara till halv tre så det är skönt. Lite tråkigt att bara jobba fyra timmar varje dag också, men men.

Ikväll är det partaj hos ida, hon bjuder på drinkmeny och sen ska alla som är 18 ut på krogen. Jag ska ju ändå upp och jobba imorgon så det blir lugnt för min del.



gårdagens : kjol och kofta från monki och linne från hm.

på tal om regn, det har regnat in i min toa genom ventilen så när mamma vaknade imorgon var det översvämning där inne. Så nu står det och droppar vatten i ett glas som jag måste tömma var 10 minut typ. Så jag hoppas hantverkarna kommer nu innan jag ger mig av annars kommer det väl bli mer översvämning.

ska leta fram min regnjacka och paraply.

Sommaren

2009-07-03 @ 11:22:13
Allmänt Kommentarer (0)
Ska väl bara säga att jag fortfarande lever, blir inte mycket uppdateringar nu under sommaren. De senaste dagarna har det varit jobb och varamon det har varit riktigt fint.

Igår klippte jag henrik efter jobbet sen bort till stinas bror och klippa två stycken. Där satt dom även och drack vin. Man blir ju sugen, det är ju så fint väder.

Ska snart ge mig iväg till jobbet, jobbar halv ett till halv fem. Inga roliga tider men skönt att få sova lite idag. Har även hunnit med att gå tycklinge rundan med bamse. Det är ju underbart.

måste gå nu, ha en bra dag. Ska försöka blogga mera!

puss

RSS 2.0