plugg plugg

2009-05-31 @ 11:57:17
Allmänt Kommentarer (0)
Jag får väl ursäkta mig för min extremt dåliga uppdatering, men jag har varken haft tid eller lust att skriva i helgen. Jag har där emot haft en riktigt fin helg. Men mer om det senare kanske. SKa iväg och spela fotboll sen men nu måste jag plugga.

det sista jag gör för snart är skolan slut. Det gillas ju starkt.

viljan att vilja finns inte

2009-05-27 @ 23:12:00
Allmänt Kommentarer (0)

Ida jag och michan åkte in till motala som sagt, hittade inget ställe där vi ville fika så vi stötte på gustav och bergmar så vi åkte till mc donalds, mindre nyttigt det där men gott.





sen lämnde vi grabbarna för lite tjejsnack på ströget. Blev även en sväng på stan för att sen ta bussen hem. Gick hem till ida då, satt ute och lyssnade på musik och drack kaffelatte som ida hade gjort så bra. fint.




Åkte hem sen, klippte bror och sen begav jag mig ut på promenad. Skulle gå förbi ida där stollarna skulle dricka vin men dom var på resandefot in till motala för att hämta vin. Vart väl lite knapert om det antar jag. haha

Så gick tycklingerundan och sen en sväng så undefär 7 km har jag gått. Helt okej och helt underbart. Ser på SATC nu och sanrt blir det sängen..



GODNATT!


dåligt batteri.

2009-05-27 @ 12:02:05
Allmänt Kommentarer (0)
Haft en fin onsdagmorgon. Har gjort lite frisyrer och sen haft betygsprat. Väldigt nöjd är jag, efter allt slit så känns det iaf som det var värt det. La ner så otroligt många timmar på kultur och stilhistoria arbetet så det känns faktiskt bra. Mer bra känns det ju att jag har slutat nu och så ska snart åka hem. 
 
mindre roligt att mitt batteri vill något asså, det dör snart så ajg skriver med raketfart. det går fort så det glöder om fingrarna.

måste sluta. puss

fin musik

2009-05-27 @ 07:51:11
Allmänt Kommentarer (0)
Hade massor jag tänkte skriva här som jag kom på under tiden jag åkte bussen men nu är ju dom tankarna som bort blåsta. Äntligt hade jag musik och lyssna på det var ju ren njutning faktiskt. Har ju inte haft det på några veckor eftersom mina hörlurar har varit trasiga.

jag får verkligen panik på att jag inte kommer på vad jag skulle berätta för er så jag får fundera lite så får vi väl se om jag kommer på det..



ska träffa ida sen. det gillas.

Min vän Tom

2009-05-26 @ 23:01:32
Allmänt Kommentarer (0)
Åkte in till motala och lunchade med Tom, min fina lilla vän. Vi gick en sväng på stan och hade det trevligt också.. Tog bussen vid fyra hem, sötte på ida och michan där. Saknade vänner.

Åkte ner till stan sen med mamma, så nu har jag fixat ny mobil. Äntligen kanske man ska säga. Den får liksom duga så det blir nog bra. Håller på att lägga in låtar på den så kanske kan använda den till något vettigt.

Tänkte sova nu, för imorgon ska jag träffa ida. Saknade ida.

Vi hörs imrogon, puss

Svarta plastsäckar är ingen bra idé.

2009-05-26 @ 12:07:26
Allmänt Kommentarer (0)

Har nog provat kläder i en timma snart men jag tycker det är så svårt att välja kläder när det är sånt här väder. Antingen så kanske det blir för kallt eller så blir det för varmt. Men iofs är det ju ganska varmt ute så jag hoppas att värmen håller i sig tills jag ska ut.



Linne och shorts från MQ skor  från DNA.

Ska städa lite i rummet innan jag åker till motala. Annars har pappa hotat med att hämta svarta plastsäckar och kasta ner allt i. Det låter ju inte som någon bra idé så det är väl bäst att städa lite iaf.

Ha en fin dag vänner.


Fina lediga dag

2009-05-26 @ 10:25:41
Allmänt Kommentarer (0)
Hur fint är inte vädret idag då? Har redan varit ute och gått en sväng sen vart och solat så ny sitter jag i köket och har precis ätit frukost. Ännu finare vore det ju om man kunde lägga sig ute och sola ett par timmar men det funkar ju inte. Bo i lägenhet är ju ingen höjdare när vädret är som det är. Så därför åker jag in till motala, ska nog möta upp Tom där för en fika på stan.

men nu måste jag skynda mig.
hörs senare!

Hur underbart är inte vädret ?

2009-05-25 @ 21:49:57
Allmänt Kommentarer (3)
Hur fint är det inte när man kan gå i short när klockan är nio utan att frysa? Det är ju underbart liksom. Var borta på träningen förut och pratade med pontus så nu får vi se om jag får suget tillbaka. 

Gillar ju även att busschaffören gillade mina leggings idag. Han sa att han hade sätt det på tv och han tyckte det var kul att äntligen få se de i verkligheten. Roligt.  

sen var det något mer jag skulle berätta men har tappat det. Är ledig imorgon och det är ju ganska fint. Vet dock inte vad jag ska göra med min dag. Men det återstår väl att se. Promenad, solning och lite plugg ska väl hinnas med. En sväng till motala tror jag med.



lite mer färg på kroppen vore väl inget fel men det ordnar vi imorgon.

puss

skolan

2009-05-25 @ 13:07:15
Allmänt Kommentarer (3)

Sitter i skolan och har svenska, ska skriva någon berättelse om språkhistoria. Det låter verkligen mindre roligt. Men vad gör man inte liksom. Det är ju bara gillar läget.



Dagens...

nu måste jag jobba.

hörs senare


Ny vecka

2009-05-25 @ 09:33:29
Allmänt Kommentarer (1)
Godmorgon, har varit ute och gått en sväng nu. Riktigt fint väder ute, man längtar ju verkligen till sommaren och det är ju faktiskt inte långt kvar tills det är lov. Helt underbart.

Ska snart iväg till skolan, har bara lite svenska idag så det känns skönt och imorgon är man ledig som vanligt. Fin fint. Då ska mamma och jag övningsköra, en sväng till stan och sådär.

Ska fixa mig nu, hutta några kläder som jag vill ha på mig, har alltid så svårt att välja, har inte ni det också? För man vill aldrig ha något som man har i garderoben. Förstår inte varför för man har ju ändå köpt kläderna för att man gillar dom. Så det är väl dags att börja kolla efter kläder så man hinner med bussen. Iofs känner jag inte för att åka till skolan, men jag måste verkligen in så det är ju bara åka dit.

Puss

Trötta, slitna efter en bra helg.

2009-05-24 @ 22:29:06
Allmänt Kommentarer (1)
Kan väl inget annat säga att helgen har varit riktigt bra.

Vann alla matcher på lördagen, riktiga kämpar insattser har vi gjort. Så idag spelade vi inte förens vid tolv och det var ju gött. Vinst även i denna genom sudden (stavning) och lisa blir matchvinnare. GÖTT! En timma senare var det dags för kvartsfinal. Dock förlorade vi den genom att dom vill mera än vad vi ville och det är tråkigt av vi ska avsluta turneringen på ett sånt dåligt sätt. men men, trotts detta så ska vi vara nöjd och tack för att jag fick följa med er och spela. Tack alla för en bra helg. Får väl se om detta var det sista med handbollen..

Fredrik har varit här ikväll, ätit mat och kikat på tv. Men han gick precis, skulle hem och tala med sin flicka.. Och jag har ont i huvudet så ska snart lägga mig och sova. Känns som det behövs.

Har dock inte tagit några egna bilder då alla andra tog så jag väntar med det tills jag har fått några..


Godnatt!

Nu drar vi .

2009-05-22 @ 16:46:10
Allmänt Kommentarer (0)
ligger i sänge nu och har precis pakat klart. Och jag är för en gångs skull klar i tid. Det kanske händer 1 av 10 gånger. Så snart kommer väl sofie så ska vi bege oss ut till skolan och möta upp ida och hennes lag som vi ska åka med. Kommer bli fint. dock ser vädret ut att dra ihop sig men va fan vad gör det, spelar ju inte förrens imorgon.

Hoppas bara att vädret blir bra för dom som ska gå balen imorgon.

Ne nu måste jag gå. Ha en fin helg.



Kanske ska köra på en repris?

Hallsberg!

2009-05-22 @ 12:39:57
Allmänt Kommentarer (0)
har flängt runt på stan med mamma, hon handlade kläder och lite sådär. Så nu har dom åkte iväg till hallsberg med husbilen och syrran jag och sofie åker vid fem. Fint folk kommer sen!

Håller på att packa det är ju faktiskt inte så mycket som man behöver ha med sig, man har ju lite rutin på det hela så det ska nog funka. Dock kan ju detta vara det sista jag gör i handbollen så det gäller ju att ge allt.

Men det ska bli kul, skönt att komma iväg lite faktiskt. Ska ge mig iväg ner till stan nu tror jag och inhandla mig ett par tofflor. Det lär behövas!

Men ha dt bra här hemma om jag inte hinner skriva något sen.
Puss

att känna sig behövd

2009-05-22 @ 01:17:26
Allmänt Kommentarer (1)

Efter att inte hitta något vettigt att göra för kvällen, hade väl några förslag men inget jag kände för till hundra ringde jag min kära gamla vän sarah. Så jag, hon och emmeli har suttit i hamnparken till halv tolv ungefär. Vi har pratat gamla kärleksproblem. Inte för att jag hade så mycket att berätta om inom det ämnet. hahah. man mår ju bra asså. Det vore ju fint och ha någon, men man lever ju fint nu med iofs. sluta klaga liksom.





mina gamla vänner sen lekis, sarah har jag ju känt sen jag var liten eftersom vi har bott grannar.

nu ska jag sova, har en hel del att stå i imorgon. Då det bär av åt hallsberg.


GODNATT!


Och kvällen ?

2009-05-21 @ 19:03:06
Allmänt Kommentarer (0)
Super fint väder ute och här sitter jag inne och inte vet vad som händer ikväll. Det känns ju lite sådär faktiskt. Ida skulle höra av sig om kvällen senare så jag ska väl ta och byta om lite så man är förberedd ifall något oväntat händer.

Känner att jag börjar gå ner mig i mitt bloggande, har inget oerhört roligt att skriva om, men det kanske kan bero på att jag har spenderat mina dagar i naturarnas värld, plugg plugg plugg. Jag vet hur ni har det. Men efter ett antal timmar och dagar, ett antal sidor så lämnades det in igår. Vilken lättnad. Kul för våran lärare att läsa det sen, kanske inte.

nu ska jag försöka snygga till mig lite och sen får vi se vart kvällen leder.

Ha det bra så länge.

Sötare får man ju leta efter

2009-05-18 @ 22:32:17
Allmänt Kommentarer (4)
Jag har ungefär suttit här hela dagen och jobbat med kultur och stilhistoria arbtet har väl inte jätte mycket kvar men måste ju komma en bra bit idag för jobbar på salongen imorgon så då blir det inte mycket gjort. Eller får ju sitta kvällen/natten och sen har vi ju hela dagen på onsdag kvar men helst vill jag bli klar på tisdag. Så kan man ta det lite lugnt, det vore ju skönt. Men tog iaf en paus idag så cecilia och jag åkte in till motala till julia, skulle kolla på kattungarna och sen fika med henne. Hade kanske inte förväntat mig att kattungarna skulle vara sådär små, men så söta.



dom är max tio centimeter långa. Och julia sa idag att dom högst är 1 dygn.

för bättre bilder gå in på julias blogg.



dålig bild men absolut mina favoriter.

nu ska det pluggas vidare, det behövs. borde sova eftersom det är salongen imorgon, har bara två kunder sen åker jag hem för ännu mer plugg då det blir ändå ganska skönt.

Vi hörs imorgon. Sov gott alla hjärtan.

en kissekatt kanske ?

2009-05-17 @ 21:25:53
Allmänt Kommentarer (1)
Matchen gick väl inget vidare, tråkigt när vi bara vr 5 ordinarie spelar. Men man får liksom göra sitt bästa.

Nu sitter man ju hemma och pluggar, det är ju nästan givet. Känns verkligen som att det är det enda jag gör. Men på onsdag är skiten över. Då har jag bara två små saker kvar att göra på specidrotten. Så det firas med shopping i linköping med mamma sen match och lagfest på kvällen ? det lutar åt det och det vore ju ganska fint.

Mamma pratade nyss med min syster för hennes man har fyllt år och så har dom varit i göteborg och sprungit Göteborgsvarvet och sen när dom kommer hem känner anna en lukt, förlossnings lukt, måste va en arbetsskada men iaf så springer dom runt i hela huset och tillslut hittar dom Svea deras katt och 3 kattungar. Och dom visste inte ens om att hon var gravid om man säger gravid när det handlar om katter? Jag gör iaf. Så nu har dom 5 katter hemma, haha tycker ju att det är lite roligt faktiskt. Så jag måste ju bara åka in och kolla på dom någon dag, dom tror att dom kanske är 1 - 2 dygn gamla. Kan ni tänka er, så söta små djur.

nog prat om det, hinner dock inte med några bilder från helgen, finns på facebook om ni inte orkar vänta men jag måste åter gå till mitt oerhört roliga fritidsintresse, plugg.

puss

Fina vänner har jag

2009-05-17 @ 09:48:18
Allmänt Kommentarer (0)

Tänkte precis skriva dåligt uppdatering men min söta vän ida hade ju tydligen skrivit igår, haha Va söt hon är. Och det var väl inte bara jag som sov, det var någon annan som somnade efter mig sen.


Åkte in till motala en sväng på dagen för ida skulle fixa paket och grejer till sin mamma. Sen mötte vi upp idas mamma och åkte hem. Sen gjorde vi inte mycket mer förrens när maria kom vid halv åtta ungefär, fixade o styrde. Vid lite efter nio kom Albin och Marcus och senare kom bergmar. Vi lekte, sjöng och spelade spel. Jag var ju den bästa på spel asså.

Fin kväll må jag säga, jag har bra vänner liksom. Nu sover albin ida o marcus ska väl snart väcka dom, mor är väl påväg hem snart för det ska ju spelas fotboll senare.

Ska se om jag får liv i dom. Bilder får ni se sen.

ha en bra dag!


Alexandra sover mohaha

2009-05-16 @ 17:24:56
Allmänt Kommentarer (0)
Hej hopp! alexandra ligger utslagen från igår som en hjälte. jag bloggar åt henne hon vet inet det! haha kul tycker jag!
Vi hade en hel nicce kväll igår! startade cider gick över till rose som gick till jordgubbsvin som blev starksprit som blev karatefylla! heltklart GODKÄND kväll!

nu kommer några  pixxx för att visa kvällen. Och jag ska sätta mig ute i solan med kaffekoppen i vänsterhand ciggen i högra! Puss(från okänd kvinna)


skiter i bilderna fattar inte hur man gör!
ALEXANDRA ÄR BRAA!

I väntan på min inneboende

2009-05-15 @ 15:26:26
Allmänt Kommentarer (0)
Nu har både min far och min  mor lämnat mig för helgen, allt är som vanligt. Egentligen åkte dom redan vid lunch eller mamma jobbar ju nu men ändå Så just nu pluggar jag men jag väntar även på min inneboende över helgen. Tror dock hon går i skolan ett tag till så jag får väl plugga ett tag till, det är mindre kul och jag har en känsla av lite små panik. Men jag vet att jag ska fixa det här även om jag ska sitta dag och natt fram till onsdag för då ska allt vara klart.

Sen ska mamma och jag shoppa då, det förtjänar väl jag? Det tycker jag iaf och mamma var inte helt negativ åt tanken med en dag i linköping.

Nu ska jag återgå till plugget, har haft en paus med lite vägbeskrivning och kexcohklad så bäst att fortsätta nu.

Man blir ju ledsen när man måste sitta inne när det är 23 grader varmt ute i solen.. man mår skit helt enkelt.

Vi hörs sen.

Kalas för Gustav

2009-05-14 @ 19:12:01
Allmänt Kommentarer (0)

Jag kom hem vid ett idag, fixade lite och sedan begav mig till motala där jag mötte upp bergmar och michan. Vi tog bussen till Gustav som endast går halv vägs så får ju gå en skaplig bit. Sen överraskade vi honom, för han fyller ju idag så vi hade med oss paket och fika. Av Bergmar vi han en resa, dom två på romantisk ålandskryssning, det låter ju inte helt fel, av mig fick han en middag, låter ju inget vidare men när vi, jag bergmar och gustav åker till göteborg så bjuder jag han på mat o grejer, helt okej va? Och av michan fick han björnborg kalsonger, nu slipper han ju använda samma hela tiden.

Vi fikade och hade det trevligt, sen kom hans syster mfl.




fina vänner det där. Hoppas din dag har varit bra gustav, det tror jag den har varit på tanke på dina paket :)





dagens: tröja - gina . byxor - svea .

nu blir det plugg, massa hela kvällen. Känns som jag har gått och blivit nörd! Man mår skit!

Hörs senare


Gustav blir vuxen ?

2009-05-14 @ 07:57:38
Allmänt Kommentarer (1)
Har nog aldrig varit tröttare än vad jag är idag och ändå gick jag inte och la mig så sent igår faktiskt. Men går man upp vid kvart över fem varje morgon så kanske det förklarar saken. Iofs sov jag till halv sex idag, brukar ligga kvar till det för det är ganska jobbigt att gå upp på morgonen.

Borde väl egentligen tillägna hela detta inlägg åt min kära vän Gustav som fyller år idag men det kommer jag göra senare, varför får ni se då. Hoppas han får en toppen dag iaf.




Självklart en bild från Göteborgsresan.

Ha en fin dag.

söta saker gillas

2009-05-13 @ 23:01:03
Allmänt Kommentarer (0)
nu sitter jag i sängen, skulle jag lägga mig ner så skulle jag somna. Så det är väl dags snart. Ska ju trotts allt upp om några timmar. Har kommit en bit med hjälp av min mamma idag på arbetet. Vi ska fortsätta lite imorgon sen.

blev inget o köra idag, så inga personer är dödade. Det är ju rätt bra det faktiskt. Rätt bra är ju också att jag har beställt en söt liten klänning.



den är ju söt asså, kommer nog bli fin. Ska bara hitta ett par matchande skor till, ett par rosa kanske ? :)

nu ska jag sova. Godnatt vänner!

Mindre roligt med plugg - man dör ju nästan lite

2009-05-13 @ 18:05:18
Allmänt Kommentarer (1)
Slutade vid halv två ungefär idag, rätt fin dag. Ingen lärare så vi gjorde väl inte alls för mycket men lite hann vi med iaf.Sen skulle jag ha prov då i specidrotten. gick väl mindre bra men sen pratade vi om allmäna idrottsskador bara jag och johanna, lite lyxit att va ensam om en lärare. Jävligt lyxit.

sen åkte jag hem, tåg och så kom mamma och hämtade mig. Vi åkte och handlade sen har vi pluggat. Ja ni läste rätt, vi mamma och jag har pluggat. Jag har sagt vad hon ska skriva och så har hon skrivit. Men nu lagar hon mat så nu får jag skriva själv och ni märker ju hur det går. Ska skriva klart det sista på byggnaderna únder klassicismen sen skiter jag i det här för idag. Kanske övningskör och kör i hjäl några personer. Låter som jag aldrig har övningskört men det har jag ju inte heller, iaf inte med växellåda.



dagens : leggings - gina linne - hm jeansjacka - mq skor - din sko

Hörs senare, puss

Låt oss leva för oss själva, låt oss tro på oss.

2009-05-12 @ 22:08:00
Allmänt Kommentarer (0)
Man mår ju nästan dåligt när man måste sätta sig och plugga när man kommer hem från träningen. Plus att vår träning är flyttad nu sju till halv nio. JÄVLA HERRAR! hatar dom. Vi spelar i fyran o dom i femman vi borde gå före. Mindre roligt är väl att vi var sex stycken på träning, känner verkligen att folk går inför det. Inte för att jag kanske går inför så mycket heller men va fan.

Jag ska snart sätta mig och plugga lite på idrottsprovet tills imorgon. Sara ska in va med så det är jag och min kära lärare. Det låter ju oerhört roande. Sen ville mamma att jag skulle följa med henne ut o åka lite, spännande. Då får hon faktiskt hjälpa mig lite med pluggandet. Eller kanske säga att hon städar mitt rum? haha

Ska iaf gå och måla mina fina fötter eller naglar röda nu. fotvården var fin liksom.

I helgen händer det väl något? det hoppas vi på iaf, dock borde jag plugga arslet av mig. Det känns som det är det enda jag gör nu förtiden, hur känns det då? Jävligt roligt liv liksom. Tur man inte går natur eller nått ännu värre, hade ju personligen tagit självmord.

men nu ska jag sätta mig och plugga självförtroende? roande.. oerhört.

natti,

BILDBOMB - HELGENS!

2009-05-12 @ 15:19:42
Allmänt Kommentarer (1)
Jag har tar en paus i pluggandet nu, det är jag värd tycker jag. Så tänkte bjuda på lite bilder från helgens festligheter.






























TACK ALLA!

men det var bara och byta om på lördagen och gå påt igen. ALL IN LIKSOM!








det får nog räcka med bilder nu jag måste fortsätta att plugga.

men ida och jag vi är jävligt bra även jävligt bra på att festa, jävligt bra på att gå ALL IN!

vi hörs när jag har pluggat klart, något som aldrig kommer att ske känns det som, SKÄRPNING NU!

Ha en fin dag.

Plugg

2009-05-12 @ 09:24:59
Allmänt Kommentarer (0)

Jag har sjukt mycket att göra nu, plugg plugg plugg. Och allt är helt klart mitt fel. Hade jag bara börjat lite tidigare så hade jag kanske inte behövt sitta här nu. Men det är smällar man får ta. Jag ska iaf snart ner på fotvård och sen ska jag plugga. Roligt ledig tisdag jag har.

bilder från helgen kommer när jag har en ledig stund över. Dock är den inte nu. Ska snart traska iväg vi hörs senare.

Ha en fin dag.


man dör ju lite smått när man vet att man måste plugga

2009-05-10 @ 17:04:57
Allmänt Kommentarer (0)

min helg har varit helt underbar, en rad festligheter. Mer om det senare. Just nu sitter jag i köket och försöker plugga, har suttit här ett par timmar nu men egentligen orkar jag inte mer så jag väntar på att mamma ska komma hem så vi kanske kan övningsköra lite. Dags att börja köra med växellåda kanske. Är man lat så är man.

annars borde jag väl plugga arslet av mig egentligen men va fan, jag orkar inte.

ska skriva lite till nu så vi hörs senare.


jag kommer aldrig att sjunka så lågt aldrig till din nivå

2009-05-07 @ 22:51:58
Allmänt Kommentarer (0)
Nu har jag pluggat sen klockan sex idag och jag har kommit en bit på mitt arbete, så jag nöjer mig med det jag har gjort för dagen. Har även hunnit med en promenad och en träff med ida. Jag är ganska effektiv av mig. men att vi kombinerade träffen och promenaden ska vi väl inte tala om.

skolan imorgon, medans de anra gör nationellt prov i engelska ska sara och jag rulla permanent. Mindre roande men vad gör man inte liksom. Ska ju även få ta ut mitt löshår. Jag känner en befrielse men ändå inte. Så nu ska jag äta växtpiller eller något bra så det växer jätte jätte mycket.

så därför ska jag gå och sova, för det kanske växer fortare då?

helgen bjuder på många festligheter, det gillas.

Puss

det här funkar inte längre, skärp dig.

2009-05-07 @ 14:38:00
Allmänt Kommentarer (0)
Snart ska jag åka hem, jag har ångest och en aning panik.

ska hem och gå ut och gå sen blir det plugga plugga plugga. Jag måste ta tag i det. man mår fan skit av det.

GYMNASIE - SM

2009-05-06 @ 22:34:16
Allmänt Kommentarer (0)
Hemma från Göteborg nu, ont precis över allt. Men det har ju faktiskt gått ganska bra för oss, Tillskillnad till dom lagen vi har mött som har riksintag på deras skolor och tränar ihop varje vecka så har vi varit bra. Bodde dock på ett ombyggt psykesjukhus eller mentalsjukhus eller vad det nu var, men vi lever ju.

nu är jag mest trött och rätt död.



Ettorna



två treorna.

Bra killar har vi iaf. Bra bilder också, sanna som tagit.


nu ska jag sova. eller se på SATC först.
GODNATT!

GÖTEBORG IMORGON - Ganska fint.

2009-05-04 @ 22:55:48
Allmänt Kommentarer (0)

Nu ska jag sova, sen upp vid halv fem, packa och sedan iväg till göteborg.
Det kommer bli fint. Så vi hörs när jag kommer hem. Sakna inte ihjäl er bara.
Pussdå.


4 maj .

2009-05-04 @ 18:41:09
Allmänt Kommentarer (0)
Gick ut och gick en sväng när jag kom hem, gick upp till mamma när hon slutade vid fem och sen vidare till biblioteket. Fick med mig några böcker hem så ska ta och sätta igång med arbetet i veckan/helgen. Jag måste verkligen.

Imorgon åker jag och ett gäng till göteborg. Ska ner och spela gymnasie - SM i handboll. Kommer nog bli kul om vi inte får storstryk i alla matcher. Det ska iaf bli skönt att komma iväg, känns som jag behöver det.

Och i helgen blir det festligheter, vad annars liksom ? Det längtar vi till.

Ska äta nu sen iväg och träna, hörs ikväll!

förresten, mina armband har kommit idag, ni får se dom senare.

Helt underbar helg.

2009-05-04 @ 10:20:33
Allmänt Kommentarer (0)

Borde väl ursäkta mig för min dåliga uppdatering men det struntar jag i för att jag har haft en kanon helg.

Valborg, började egentligen hemma hos mig men sen begav vi oss till bergmar för mat, stressigt blev det för vi skulle vidare till Albin i motala där vi spenderade kvällen. Fin kväll, fint folk och en lite för full albin. Men tack ändå!










TACK  ALBIN OCH ALLA ANDRA FÖR KVÄLLEN.

Min fredag spenderade jag i stugan faktiskt, mamma kom och hämtade mig här hemma så åkte vi till stugan sen. Pluggade lite och senare på kvällen var det kalas. Syrran och hennes man fyller snart så det blev kalas.




Sen åkte jag med bror och stina hem, uppsex på lördag för att åka till salongen och jobba lite. Åkte till stugan efter salongen en sväng.

Stugan är under ombyggnad.



Det blir nog bra när det blir klart.

Min lördagkväll börjar hemma hos emmeli med mat och andra trevligheter med emmeli, michan och sarah. Vid halv nio kom elias och hämtade mig och skjutsade mig till motala där jag mötte upp ida, fillan, kp, albin och några mer. Vi satt i bondebacka men begav oss sen vidare till festen. Mycket folk, trevligt folk, Oerhört fin kväll. Ida fick fläskläpp och mådde mindre bra, men jag gillar henne ändå. Hon är bäst.

Jag har iaf haft en kanon helg. Nu ska jag iväg till skolan, mindre roande.

Vi hörs när jag kommer hem.


att sakna är svårt

2009-05-02 @ 16:44:17
Allmänt Kommentarer (0)
väldigt dålig uppdatering jag vet, men jag har haft fullt upp och internet har inte velat som jag har så jag skyller på det. Har egentligen inte tid att sitta här nu heller, ska snart bort till emmeli och käka med michan och sarah. Sen ska jag iväg på andra festligheter. Det blir nog en fin kväll.

men nu måste jag gå, ha en bra kväll!

RSS 2.0